forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 DC
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 37

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/09/2012 : 17:03:01  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ja iman ukupno 61 trejd DC-a..cekam sljedecu posiljku da mi dode pa cu i ja stavit sliku..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Rada13
New Member

Croatia
259 Posts

Member since 28/03/2010

Posted - 19/09/2012 : 17:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Rada13 a Private Message  Reply with Quote
samo postavljajte, neopisiv mi je gušt zavirivat u tuđe kolekcije , ajde možemo i topic otvorit (sličan voajerima, ali samo za amere )
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/09/2012 : 17:18:05  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rada13

samo postavljajte, neopisiv mi je gušt zavirivat u tuđe kolekcije , ajde možemo i topic otvorit (sličan voajerima, ali samo za amere )

Triba samo pregledat sve stranice ovog podforuma..mozda ima neki topic vec tog sadrzaja pa da ne otvaramo bzvz..

Go to Top of Page

SonicHR
New Member

Croatia
110 Posts

Member since 19/09/2012

Posted - 19/09/2012 : 17:20:04  Show Profile Show Extended Profile  Send SonicHR a Private Message  Reply with Quote
Hvala ljudi! Drago mi je da ima još ljubitelja DC-a
Cure mi sline haha Trudim se povećati svoju kolekciju kolko mogu
al pošto studiram još nemam prihode baš pa to ide malo sporije...

...Infinite Crisis Omnibus ...
To mi je u uskom planu, uz 52 omnibus :)
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 19/09/2012 : 17:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SonicHR

Hvala ljudi! Drago mi je da ima još ljubitelja DC-a
Cure mi sline haha Trudim se povećati svoju kolekciju kolko mogu
al pošto studiram još nemam prihode baš pa to ide malo sporije...

...Infinite Crisis Omnibus ...
To mi je u uskom planu, uz 52 omnibus :)

Jep, 1400 stranica ćistoga užitka.

Planiram si na godinu jedan omnibus uzet, saljedeći za 2013 mi je u planu 52 omnibus, te ako se ne varam ima i sinestro war omnibus al to cu vidjeti još :)

Meni treba do kraja mjeseca doći još:

52 AFTERMATH THE FOUR HORSEMEN TP
52 THE COMPANION TP
CAPTAIN ATOM ARMAGEDDON TP
CRISIS AFTERMATH - SPECTRE TP
HELMET OF FATE TP
BATMAN THE HEART OF HUSH HC
BATMAN THE RESURRECTION OF RAS AL GHUL HC
SUPERMAN WAR OF THE SUPERMEN HC
FINAL CRISIS ROGUES REVENGE HC
GREEN LANTERN AGENT ORANGE HC
GREEN LANTERN CORPS EMERALD ECLIPSE HC
GREEN LANTERN TALES OF THE SINESTRO CORPS HC
BOOSTER GOLD HC VOL 01, 02
JLA SECOND COMING HC
QUESTION THE FIVE BOOKS OF BLOOD HC
JSA HC VOL 02 THY KINGDOM COME PART 1,2,3
GL: War of green Lanterns HC
GL: War of green Lanterns Aftermath HC
Go to Top of Page

SonicHR
New Member

Croatia
110 Posts

Member since 19/09/2012

Posted - 19/09/2012 : 17:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Send SonicHR a Private Message  Reply with Quote
Opa...puno toga Koliko bi me izašo Infinite Crisis omnibus?

I mislim da je Sinestro Corps War zasad najavljen samo Absoulte...
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 19/09/2012 : 17:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SonicHR

Opa...puno toga Koliko bi me izašo Infinite Crisis omnibus?

I mislim da je Sinestro Corps War zasad najavljen samo Absoulte...

Ja sam ga platio oko 850kn skupa s poštarinom preko čovjeka, normalno mu je cijena 150$ ne racunajuci postarinu, znaci oko 100kn mi dosla postarina, neznam bas kak se dolar krece sad

Edited by - Krscho on 19/09/2012 17:46:12
Go to Top of Page

SonicHR
New Member

Croatia
110 Posts

Member since 19/09/2012

Posted - 19/09/2012 : 17:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Send SonicHR a Private Message  Reply with Quote
Evo našo sam ga na Book Depository (tamo većinom kupujem jer je free shipping) i izašao bi 820kn... Soon :)

Kad smo na temi... Zna netko gdje bi mogo nać neke single issue jer mi se nekad neda čekat trejdove,ali bez da me shipping previše košta.
Go to Top of Page

Rada13
New Member

Croatia
259 Posts

Member since 28/03/2010

Posted - 19/09/2012 : 18:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Rada13 a Private Message  Reply with Quote
http://www.milehighcomics.com/
evo poštarina ti je iznad 30$ free za sveske, a imaju često i popuste (upišeš codeword, bude ti na njihovom newsletteru)
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/09/2012 : 20:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ako je neko zainteresiran za Aquaman i Action Comics New 52 sveske, nek se javi Prodajem, naravno...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/09/2012 : 09:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu jebeno virovat!!! Napokon, napokon!!
http://www.amazon.com/Animal-Man-Vol-Born-Wild/dp/1401238017/ref=pd_sim_b_1

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/09/2012 : 09:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Ne mogu jebeno virovat!!! Napokon, napokon!!
http://www.amazon.com/Animal-Man-Vol-Born-Wild/dp/1401238017/ref=pd_sim_b_1

jebenti morat cu neki kredit dignit..

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/09/2012 : 09:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Pričaj mi, jednostavno ne mogu virovat koliko se novih klasika vratilo u print šta bi tribalo kupit.
Evo i Grellov Longbow Hunters se ponovo može nabavit, a ja jednostavno ne znan odakle mi novci za sve to.

Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 26/09/2012 : 10:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Pričaj mi, jednostavno ne mogu virovat koliko se novih klasika vratilo u print šta bi tribalo kupit.
Evo i Grellov Longbow Hunters se ponovo može nabavit, a ja jednostavno ne znan odakle mi novci za sve to.

Završi faks, lijenčino! I zaposli se!!

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/09/2012 : 10:53:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Pomalo, prve 3 su prošle Sad još ove 2 i rješeno.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/09/2012 : 14:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
New 52

JL je bas prijatno iznenadjenje. Jeste da ima dosta akcije, ali nekoliko fazona je uspjelo da mi izmami osmijeh na licu, sto nije bas cesto u stripovima.
Rekao bih cak da je ovo najbolji JL run ikad, ne pikajuci one shots i mini serijale. Takodje, izuzetno sam zadovoljan sa Titansima. Najbolja njihova serija, pogotovo kada se sjetim Jurgensovog runa.

Najvece razocarenje je Morrisonov Superman. Veliki sam fan i ovo je za mene dno. Mnogo mi je bolji Byrneov start poslije prve krize. Inace, u to vrijeme je svaka epizoda bila zlata vrijedna, sve do Supermanove smrti, pa i poslije je jos jedno vrijeme serijal bio sasvim solidan, a onda se pojavio naelektrisani Superman i sve otislo u p.m.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/09/2012 : 14:02:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
JL je i meni stvarno zanimljiv serijal, al jednostavno ima previše nepotrebnih splash stranica koje samo oduzimaju prostor i na kraju strip pročitaš u roku odma, jedino mi se to ne sviđa, to razvlačenje radnje s nepotrebno ogromnim kadrovima...

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/09/2012 : 14:13:10  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
meni cak tako nesto vise odgovara, na taj nacin radnja nije previse zbrzana. Mada, u pravu si, tih 20+ stranica je premalo, ne desava se mnogo toga, a onda opet na cekanje. Najbolje bi bilo sve sakupiti na kamaru, pet-sest epizoda, pa se onda baciti na citanje, ali, nisam bas toliko strpljiv...
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/09/2012 : 16:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Da, strpljenje je zajebana stvar Ni ja se toga ne pridržavan baš nego odma skidan i čitan. Kakav ti je ovaj Shazam šta ide uz JL? Meni se poprilično sviđa, iako još nisan pročita broj 0.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/09/2012 : 18:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Svidja mi se nova karakterizacija. Lik je osvjezen, mora se priznati da je bio dosadan kao proljev dok je bio "svetac".
Slicno je i sa Halom. Bio sam skeptican sto su tog lika iz korijena promjenili, u sustini vise me podsjeca na Kyle Raynera nego na Hala po ponasanju.
Ali eto, navikao sam se i GL je poprilicno simpatican, pogotovo kada podbada druge junake.
WW mi je isto super, kao da je pala sa Marsa.
Neki od junaka su definitvno trebali osvjezenje.
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 28/09/2012 : 18:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Rekao bih cak da je ovo najbolji JL run ikad

Bolji od Morrisonovog?

moji crteži
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/09/2012 : 18:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vlaadisha

quote:

Bolji od Morrisonovog?

Da, u svakom slucaju, kako po prici tako i vizuelno.
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 28/09/2012 : 18:45:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
Od new 52 od onoga šta čitam teen titans run mi se sviđa, batman također ali smatram da ima prostora za poboljšanje. JL nisam neki preveliki fan, vizualno me ubija previše splash pageova i to mi umanjuje volju za čitanjem. Nasuprot JL Internacional mi se jako dopao, čak vise od obicnog JLA-a. Ovdje bi još izdvojio odličan ali podcijenjen Demon Knights, def najbolji new 52 naslov
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/09/2012 : 18:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bolji od Morrisonovog?

Morrisonov JLA je meni totalno loš... Doduše, pročita sam samo prvih 10ak brojeva i to na jedvite jade.

Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 28/09/2012 : 19:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Bolji od Morrisonovog?

Da, u svakom slucaju, kako po prici tako i vizuelno.

Vizuelno i nije tesko biti bolji.

moji crteži
Go to Top of Page
Page: of 37 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000