forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 22/09/2012 : 13:46:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Stamenkovic je klasicna seljacina iskompleksirana Partizanom zbog koga je i inace zavrsio u Azerbejdzanu. Navijaci su tu da na sve nacine pomognu svom klubu pa i provocirajuci protivnika, a druga stvar je sto se majmuncina primila kao poslednji amater.

Edited by - Cuvam starudije on 22/09/2012 13:47:04
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/09/2012 : 17:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Stamenkovic je klasicna seljacina iskompleksirana Partizanom zbog koga je i inace zavrsio u Azerbejdzanu. Navijaci su tu da na sve nacine pomognu svom klubu pa i provocirajuci protivnika, a druga stvar je sto se majmuncina primila kao poslednji amater.

А "паметни" назовимо их навијачи, скандирају:"УБИ ЦИГАНА!!!"

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/09/2012 : 17:02:11  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by miros

Partizan i azerbejdžanski Nefči odigrali su bez golova u prvom kolu grupe H Lige Evrope, a po završetku meča došlo je do verbalnog duela nekoliko igrača domaćeg kluba i bivšeg golmana Crvene zvezde Saše Stamenkovića. Posle poslednjeg sudijskog zvižduka Libora Kovarika ispred čuvara mreže "naftaša" stvorio se napadač crno-belih Aleksandar Mitrović, koji tvrdi da je Stamenković, pre i tokom meča, sve vreme provocirao.

- Iskreno, ne znam ni šta da kažem o tom čoveku. Provocirao je izjavama pre meča, provocirao je tokom utakmice, valjao se po terenu, pokušavajući nefudbalskim metodama da "krade vreme", kao da nije sportista ili nije bio siguran u sopstvene mogućnosti. Utakmica se završila i tek tada je pokazao "hrabrost". Pogrdno je gestikulirao nama i navijačima, dizao dres ispod kog je bila majica Crvene zvezde, kao da je zaboravio gde je i da to može da izazove reakciju. Niko mu se ne bi obratio da se poneo sportski, siguran sam da bi se sve okončalo mirno. Neću više da se bavim tim čovekom niti da mu izgovaram ime. Neka sam razmisli i sudi o svom ponašanju - izjavio je za Sport mladi napadač srpskog šampiona.

А срамни транспарент на трибинама, пре почетка утакмице, а што Стојке није хтео да се рукује са њим...Тражите алиби у Стаменом за вашу бламажу у Европи...Срамота!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/09/2012 : 17:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Живадиновић: Стаменковић и Стојковић нису омиљени код Гробара

Довољно је било само споменути утакмицу у Хумској, потом сачекати стотинку и ћосавог језика коментар једног од најутицајнијих овдашњих стручњака Милана Живадиновића на нецивилизоване поступке, очито, васпитно запуштених актера немилих сцена Саше Стаменковића и Владимира Стојковића.
– Страшно, језиво – с гађењем у гласу прича, Живадиновић.

– Играли су до јуче у истом клубу, обојица нису омиљени код навијача Партизана. Уз то, сјајни су голмани. Нажалост, и до неукуса примитивни. Да буде гротескније, престаће колико сутра да играју фудбал. Срешће се на улици…

Потоње је некадашњег селектора југословенске репрезентације, те 2000. шесте на ранг–листи ФИФА, вратило у играчко доба.

– Некад су фудбалери Звезде и Партизана заједно пешачили до стадиона, стисак руке и свак оде у своју свлачионицу. Ја то знам… Био сам капитен Звездиног подмлатка, сведок Зебецовог и Васовићевог доласка на нашу страну Топчидерског брда. Био тад најсрећније дете на свету… Кад се сетим: играло се да победиш Партизан, не да – убијеш!

Овдашњи менталитет, сматра Живадиновић, најчешће креира међуклупске, не ретко и међуљудске односе.

– То нема нигде на планети, верујте. Свуд се земљаци, рачунајући и државе у блиском окружењу, подржавају и удружују, само се Срби стално деле. Свађају, пљују. Можете ли онда да замислите како на нас гледају „споља“, и то у време кад смо дотерали цара до дувара? Кад прочитају, чују да су се закрвила два Србина?! Брука!

Живадиновић је на крају цитирао мисао, боље речено, печалбарско искуство о српској духовној настројености, како с поносом истиче, покојног учитеља Миљана Миљанића.

– Чича је обичавао да каже: један Србин, добро за клуб. Двојица, лоше. Тројица су већ опасност и за град!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/09/2012 : 17:32:15  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by Cuvam starudije

А "паметни" назовимо их навијачи, скандирају:"УБИ ЦИГАНА!!!"

Pa ne nego ce posle svega da pevaju ljubi cigana
Dobro je ziv odande izasao.Vidi ga sto bezi po terenu,sad nije nesto hrabar

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/09/2012 : 17:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Dobro je ziv odande izasao.Vidi ga sto bezi po terenu,sad nije nesto hrabar

Pa da, najbolje da su ga linčovali! Trebalo je da pusti da daju gol! A SRAMNI TRANSPARENT?

I ti si Boki vikao :"UBI CIGANA!"

Edited by - srdjandj on 22/09/2012 17:36:27
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/09/2012 : 19:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

CSL: Stanojević došao do šestog mesta

Aleksandar Stanojević nastavlja da odlično vodi Dalijen Aerbin. Preuzeo je najmlađi stručnjak u istoriji Partizana i jedini srpski trener koji je vodio srpsku ekipu u Ligi šampiona kineski klub kada je bio na predposlednjem mestu šampionata Kine, a posle 25. kola Dalijen se šepuri na šestom mestu na tabeli, što je ogroman uspeh za klub kojem su prognozirali da će verovatno biti glavni putnik za niži rang.

Zahvaljujući Sejdu Keiti, odnosno njegovim golovima u 34. i 55. minutu, Dalien je slavio protiv Kingdaa 2:1. Jedini pogodak za goste postigao je Bruno Menegel u 85. minutu.

U drugom meču Šangaj Šinhua je vodila golom Didijea Drogbe protiv gradskog rivala Šeksina, ali je na kraju Jun uspeo da izjednači za konačnih - 1:1.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/09/2012 : 21:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
http://www.mondo.rs/s260472/Sport/Kosarka/PARTIZAN-_Besovic_zatrazio_raskid_ugovora.html

Centar mlade reprezentacije Srbije u izjavi za MONDO je objasnio šta ga je navelo na takav korak.

"Istina je, u petak sam podneo zahtev za raskid ugovora sa Partizanom. Razlozi su neadekvatno ponašanje prema meni i neisplaćene zarade".

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/09/2012 : 21:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.mondo.rs/s260472/Sport/Kosarka/PARTIZAN-_Besovic_zatrazio_raskid_ugovora.html

Centar mlade reprezentacije Srbije u izjavi za MONDO je objasnio šta ga je navelo na takav korak.

"Istina je, u petak sam podneo zahtev za raskid ugovora sa Partizanom. Razlozi su neadekvatno ponašanje prema meni i neisplaćene zarade".

Svakako bi isao na pozajmicu.Nije decko za Partizan.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 22/09/2012 : 21:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Nagomilali su centre i tesko da bi on tu igrao.
Mozda je i raskid najbolje resenje.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/09/2012 : 21:45:23  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Razlog je i taj što ga nisu isplatili.Pokupio sve pare ovčar, pa ne plaćate igrače!

Go to Top of Page

xander
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 01/03/2012

Posted - 22/09/2012 : 21:46:40  Show Profile Show Extended Profile  Send xander a Private Message  Reply with Quote
Kako ispred sebe ima Gagića i Muslija a po viđenome na pripremama i Milutinova jasno je da nije potreban. Ima meku ruku za centra i to je to.

quote:

quote:

Razlog je i taj što ga nisu isplatili.Pokupio sve pare ovčar, pa ne plaćate igrače!

Pa neće plaćati igrača za koga je već odlučeno da nije u planu.
A i on mora da nađe izgovor zašto odlazi. Neće sigurno da kaže nema mesta za mene zato što su drugi bolji.

Edited by - xander on 22/09/2012 21:48:47
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 22/09/2012 : 21:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Nisi okacio ceo citat.

"Istina je, u petak sam podneo zahtev za raskid ugovora sa Partizanom. Razlozi su neadekvatno ponašanje prema meni i neisplaćene zarade, s tim da je ovo drugo manje važno".

Pare ce da mu legnu, sto i sam kaze da je manje vazno. Poenta cele price je da on ponovo nece imati mesta ni kao 3. centar.
Partizan u basketu nije ostajao duzan igracima i ne sumnjam da ce i njega isplatiti.

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 22/09/2012 : 21:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Steta,mislim da Besovic ima vise potencijala od Muslija i Milutonova

Svidja mi se njegov stil,podseca malo na Krstica

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 22/09/2012 : 22:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ае, не зезај. Сад као није за Партизан јер је рекао да га у екипи не поштују. А причао си како ће бити добар играч, још сад кад је супер играо на првенству за младе исто си причао. Што тад не рече да није за Партизан. Није ни у Партизану све бајно, а чим нешто није по вољи навијача, удри по играчу.
Мени је момак ок, има лепу леђну технику, солидан шут, левак је, значи незгодан, само да масу набаци масу и искуство, наравно, биће добар играч.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/09/2012 : 22:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Neisplacene zarade su mu samo izgovor zbog kojeg ce izdejstvovati raskid.Poenta je da nema mesta u Partizanu.Da su ga stavili da igra ne bi trazio raskid zbog para sto je i sam rekao.Covek je tu vec par godina i nije napredovao uopste.Pored Gagica,Muslija i Milutinova nikako nema mesta i njegov odlazak je logicno resenje.Da je Dule bio tu prethodne dve godine bilo bi nesto od njega ali ga je sjebao Jovanovic jer nije dobijao ni minuta osim kad se Rasko razboleo.

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 22/09/2012 : 22:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Jedan od ove dvojice,Musli i Milutinov ,se nece proslaviti,to sam siguran

Zato klinca samo na pozajmicu negde,stvarno nije za najuriti.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/09/2012 : 22:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

quote:

Ае, не зезај. Сад као није за Партизан јер је рекао да га у екипи не поштују. А причао си како ће бити добар играч, још сад кад је супер играо на првенству за младе исто си причао. Што тад не рече да није за Партизан. Није ни у Партизану све бајно, а чим нешто није по вољи навијача, удри по играчу.
Мени је момак ок, има лепу леђну технику, солидан шут, левак је, значи незгодан, само да масу набаци масу и искуство, наравно, биће добар играч.

Ti si druze nesto pomesao.Ja se uopste ne secam da sam pricao tako nesto.Prvenstvo za mlade nisam ni pratio tako da nemam pojma ni kako je igrao.Mozda sam po nekoj statistici to rekao ako tvrdis ali tesko.
I mogu da ga postuju ili ne postuju ali Besovic tu nema mesta,to je najvaznije u celoj ovoj prici.Ako si gledao ovu trojicu znas sta pricam.Da je bolji od ove trojice centara nije.Nema odbranu,oduvaju ga iz reketa kao pero,za centra je slab,nema skok,nema nista.Ima sut i to je to.Kazes samo da nabaci masu.Pa sto je nije nabacio?Vec tri godine mu govore to,pa sto nije nabacio.Ponasa se kao uvredjena mlada i jedini je igrac koji trazi raskid navodno zbog para.
Zapamti sta sam ti rekao.Nikad od Besovica nece biti ni prosecan igrac.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/09/2012 : 22:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

Jedan od ove dvojice,Musli i Milutinov ,se nece proslaviti,to sam siguran

Zato klinca samo na pozajmicu negde,stvarno nije za najuriti.

Jedan od te dvojice nece ni dobijati puno prilike a obojica su veliki talenti i veci od Besovica svojevremeno.
Svakako i ja sam za pozajmicu ali ako vec hoce raskid,daleko mu lepa kuca.Ne verujem da ce Besovica moliti da ostane.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 23/09/2012 : 18:55:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Konačno normalna igra, šteta za Lazara.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 23/09/2012 : 18:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Konačno normalna igra, šteta za Lazara.

Ako ne racunamo utakmicu sa Nefcijem,u solidnoj je formi,cak i za repku odigrao fino..

Valjda nije ozbiljna povreda

Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
732 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 23/09/2012 : 19:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
E ovako igra šampion Srbije.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 23/09/2012 : 19:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Videćemo sledeće kolo jel vrede ili ne.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/09/2012 : 19:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
E ovo je Partizan kakav treba da bude.Odlicna igra svih 90 minuta.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 23/09/2012 : 20:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Nisam pratio...jel ozbiljna povreda?

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.88 seconds. Snitz Forums 2000