Malo sam listao ovaj topik o paradi ponosa (zadnjih 20-ak stranica) i mogu reći da za razliku od prošle godine, gde smo se baš dobro sprdali i zezali, a da niko nikog nije uvredio, ove godine je skroz drugačije.Toliko mržnje i vređanja u jednom topiku nisam video u ovih mojih 5 godina bivstvovanja na scom-u. Jadno,ružno i tužno.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
recimo meni je veći smarač stinki iako zanimljivo piše ponekad dohvati se nekog poglavlja knjige svježe mu u glavi i sad trebaš s njim polemizirati o tome... još se ranije pripremio :D
nije to forum... nismo u TV debati koja je najavljena mjesec ranije
Malo mi je nejasna ova kazna za Kejleba. Napisao je da je preterao.
Cak i da je protivno pravilima, cemu odmah 30 dana kazne?! Jeste reagovao preterano, ali se kasnije i korigovao.
Vidjeli smo svi što je napisao (samo jedan dio toga sam ja kompilirao i stavio na onom topicu i na ovom dolje). To što je kasnije rekao "Jest, moždasam pretjerao" bi trebalo značiti što? da mu treba oprostiti one izjave? nije dovoljno napisati nekoliko krajnje degutantnih postova pa onda nekon toga reći "Žao mi je" pa da ispadne da ga se ne treba kazniti. Jer onda bi svi to radili. Izvrijeđaš nekoga na pasja kola, onda kažeš "Pretjerao sam" i onda očekuješ da ti se oprosti.
ne može.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Ja razumijem Mladja. Morao je sad malo strožije nastupiti i djelovati, jel se malo osjećao krivim što nije reagirao na vrijeme... I to je ok. Normalan ljudski osjećaj, i moderatori posjeduju tu osobinu. Malo se jače sankcionira određeno devijantno ponašanje, i bit će mira do sljedeće parade.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Ja razumijem Mladja. Morao je sad malo strožije nastupiti i djelovati, jel se malo osjećao krivim što nije reagirao na vrijeme... I to je ok. Normalan ljudski osjećaj, i moderatori posjeduju tu osobinu. Malo se jače sankcionira određeno devijantno ponašanje, i bit će mira do sljedeće parade.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
E nije normalno. Najpre ga nema a onda pametan sačemo da karamo....nema ni njega ni kojeg drugog osim globinjo koji se još i zeza i učestvuje u tom topiku. Ako je moderator, onda treba da lastni stav zanemari još posebno ako je njegov stav ekstreman. On mora da uvek istu mjeru uzima. Bez predrasuda.
do karamo je o tebi, posle karamo do globinje za sve moderatore osim globinje...od globinje dalje odnosi se na globinju i njgovo sudelovanje na topiku. Nije ti prvi put da dolaziš kasno i nešto ispravljaš.