Author |
Topic  |
tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts
Member since 31/10/2010 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 01/10/2012 : 10:26:00
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by kiky od producenata serija Gossip Girl i Pretty Little Liars? jao...  
Iskreno rečeno, kakve veze imaju producenti s artističkim i scenarističkim dijelom serije?
LOL! itekako imaju veze! za prvo, producenti drže financije, te prema tome mogu usmjeriti artističke i scenarističke dijelove i vizije u svome pravcu, do te mjere da ih mogu sasvim prilagoditi, izmjeniti pa i uništiti... a sve sa ciljem pridobivanja što više gledatelja trpajući im što jeftiniju i ušminkaniju zabavu. a upravo sve to sugerira i ovaj blještavi trejler.
tračerica, slatke male lažljivice... nije teško odgonetnuti kako razmišlja taj mentalitet producenta... i pazi, jedna od glavnih glumica u seriji je i vanessa williams (ugly betty ) ... to nikako ne može biti ništa dobro.  |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 01/10/2012 : 12:14:25
|
quote: Originally posted by kiky LOL! itekako imaju veze! za prvo, producenti drže financije, te prema tome mogu usmjeriti artističke i scenarističke dijelove i vizije u svome pravcu, do te mjere da ih mogu sasvim prilagoditi, izmjeniti pa i uništiti... a sve sa ciljem pridobivanja što više gledatelja trpajući im što jeftiniju i ušminkaniju zabavu. a upravo sve to sugerira i ovaj blještavi trejler.
Ma daj što si negativan, producenti do neke mjere imaju utjecaja, ali ne možeš utjecati na ideje scenarista, pripovijedanje i dijaloge u toliko mjeri da ono bude sasvim u skladu s Lažljivicama i Tračericom. To su također serija rađene za adult/teen grupaciju, ovo je nadam se rađeno za drugu grupaciju ozbiljnijih/starijih gledatelja. A s druge strane, ne možemo od ovog niti očekivati Rosemarynu bebu od Polanskog, to je sigurno...
quote:
i pazi, jedna od glavnih glumica u seriji je i vanessa williams (ugly betty ) ... to nikako ne može biti ništa dobro. 
Ali je glumila i u Kućanicama, a iz povjerljivih izvora znam da si hvalio tu seriju. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 01/10/2012 : 12:15:46
|
quote: Originally posted by tosha
zadnje od horror serija što sam gledao Masters of Horror http://www.imdb.com/title/tt0448190/
Dobra, dobra... I hvala za ovu drugu (Fear itself), nekako mi promaklo, potražit ćemo! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 01/10/2012 : 13:02:28
|
kako sam ja ikada mogao hvaliti kućanice ako sam u cijelom svom životu pogledao samo jednu i pol epizodu cijelog serijala?
eto, imaš na torrentu već za skinut 666 park avenue (epizode one) pa provjeri. ja to preskačem. skidam novu sezonu svojih omiljenih serija parks and recreation i bob's burgers. |
 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 01/10/2012 : 13:12:08
|
quote: Originally posted by Windwalker
Nakon X-Filesa nije bilo horror serije na televiziji.
Ima serija koje bude lažnu nadu i postanu sprdačina (Supernatural), ima obiteljskih drama s malom dozom boleštine (American Horror Story), ali pravih horror serija nema.
A za ovu se iz aviona vidi da horror neće biti. Osim na onaj drugi način.
A "X-files" su horor? |
http://matanovogumno.blogspot.com |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 01/10/2012 : 13:40:02
|
quote: Originally posted by kiky
kako sam ja ikada mogao hvaliti kućanice ako sam u cijelom svom životu pogledao samo jednu i pol epizodu cijelog serijala? eto, imaš na torrentu već za skinut 666 park avenue (epizode one) pa provjeri.ja to preskačem. skidam novu sezonu svojih omiljenih serija parks and recreation i bob's burgers.
Znam, zato sam i napisao da je danas premijera na tv-u, a drugi dan premijera na torrentima... Znači otkačio si je zbog činjenice jer je rade producenti tebi mrskih serija? Moram priznati da nikad nisam tako gledao na serije... A osim toga, kako imam neodoljiv poriv prema gledanju svih mogućih serija, jednu s nadnaravnom premisom sigurno neću propustiti (bez obzira kakva je).
Kad smo već kod serija, reci što gledaš da vidim ima li interesantnih serija za mene? |
Edited by - DeeCay on 01/10/2012 13:54:15 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 01/10/2012 : 13:44:44
|
quote: Originally posted by Windwalker ima obiteljskih drama s malom dozom boleštine (American Horror Story)
Ovo i nije baš mala doza boleština, pa to sadržava sve moguće klišeje i zaplete horor tematike... Nastavak serija očito ide i dalje.
Masters of horror mi je bila odlična antologija horor priča... X-files i horor mi baš ne idu skupa, iako ima epizoda koje dosta naginju tome. Odnosno, kao baš pravi horor ne doživljavam seriju koja se prikazuje u redovnom terminu poslije Dnevnika. |
Edited by - DeeCay on 01/10/2012 13:53:24 |
 |
|
Shiva314
Junior Member

Croatia
336 Posts
Member since 16/07/2004 |
Posted - 01/10/2012 : 14:16:32
|
Ima li tko kakvih vijesti o Stargate Atlantis Extinction filmu? Zadnja vijest o otkazivanju je stara preko godinu dana. I dalje živim u nadi (koja nije utemeljena na ničem konkretnom) da će bit nešto od toga, jer me nervira kad kraj ostani visiti u zraku. |
I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie |
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 01/10/2012 : 14:26:13
|
quote: Originally posted by DeeCay Znači otkačio si je zbog činjenice jer je rade producenti tebi mrskih serija? Moram priznati da nikad nisam tako gledao na serije...
Ja sam otkačio Alkatraz i Person of Interest (makar dok se ne završi i pročitam pozitivne kritike) zbog Abramsa. Ono što je učinio s Lostom će mu kod mene uvijek visiti nad glavom  |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 01/10/2012 : 14:56:25
|
quote: Originally posted by Shiva314
Ima li tko kakvih vijesti o Stargate Atlantis Extinction filmu? Zadnja vijest o otkazivanju je stara preko godinu dana. I dalje živim u nadi (koja nije utemeljena na ničem konkretnom) da će bit nešto od toga, jer me nervira kad kraj ostani visiti u zraku.
Znaš što, ja ti mislim da od toga nema ništa uopće. MIslim da su nešto ozbiljno planirali s tim još 2009. pa je onda došao SG:U, i sad kako SG:U baš i nije uspio, sve je otkazano. Očito kad franžiza krene nizbrdo, vozi sve sa sobom. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 01/10/2012 : 14:58:28
|
quote: Originally posted by Beren Ja sam otkačio Alkatraz i Person of Interest (makar dok se ne završi i pročitam pozitivne kritike) zbog Abramsa. Ono što je učinio s Lostom će mu kod mene uvijek visiti nad glavom 
Možeš početi s Person of interest, ovo ima vrlo dobre kritike, a i 2. sezona je počela... Alcatraz možeš zaboraviti. Možda se i može pogledati, ali je doslovno prekinuta na kraju prve i posljednje sezone. |
 |
|
Shiva314
Junior Member

Croatia
336 Posts
Member since 16/07/2004 |
Posted - 01/10/2012 : 15:20:58
|
quote: Originally posted by DeeCay Očito kad franžiza krene nizbrdo, vozi sve sa sobom.
 |
I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie |
 |
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 01/10/2012 : 21:14:01
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by Windwalker ima obiteljskih drama s malom dozom boleštine (American Horror Story)
Ovo i nije baš mala doza boleština, pa to sadržava sve moguće klišeje i zaplete horor tematike... Nastavak serija očito ide i dalje.
Masters of horror mi je bila odlična antologija horor priča... X-files i horor mi baš ne idu skupa, iako ima epizoda koje dosta naginju tome. Odnosno, kao baš pravi horor ne doživljavam seriju koja se prikazuje u redovnom terminu poslije Dnevnika.
Ne znam, nisam ih dugo, dugo gledao. Ali znam mnoge koji još i dan danas imaju traume zbog te serije. 
Ali ljuti me kad kažu da je American Horror Story strašan. Najstrašnija je uvodna špica i ništa više. No, dobra je serija. Barem je prva sezona bila. Kolko sam skužil i ona je od producenata nekih chick-flick serija. |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7339 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 01/10/2012 : 23:19:40
|
Krenule nove sezone Mentalista i Dextera, i jako sam zadovoljan. Elementary je isto solidan. CSI pratim zbog Densona, jer mi je genijalan. A 666 Park Avenue je na repertoaru, javim dojmove. |
And like that... he's gone. |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 04/10/2012 : 21:24:23
|
666 Park Avenue, kako naslov i da za naslutiti, po meni mješavina Kingovih Needful things i Devil's advocate... Nema eskcesivnog nasilja, a bome ni erotike. U centru je mladi par koji dobije posao menadžera antikne zgrade, počinje živjeti tu ne sluteći kakve sve vražje makinacije igra vlasnik (Terry Quinn). Očito se nešto nadnaravno dešava, a rezidentima se neispunjavanje obveza naplaćuje očito životom. Više mystery drama nego horror. Gledljivo ako nemate ništa pametnije. |
 |
|
vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts
Member since 26/10/2008 |
Posted - 04/10/2012 : 21:42:29
|
Sutra ujutru nova epizoda Person Of Interest...odlicno je krenula 2. sezona. Mentalist takodje odlicna 1. ep nove sezone. Juce i danas u cugu sam odgledao sve 4 sezone The IT Crowd i odusevljen sam. Ne mogu da verujem da sam ovo do sada propustio. |
 |
|
sandyboy
Average Member

628 Posts
Member since 09/09/2010 |
Posted - 04/10/2012 : 21:46:22
|
IT Crowd je odličan, to se treba jednom na godinu pogledati barem :D A Person of Interest je dobro krenuo, nadam se da se neće sad vratiti naglo na person-of-the-week, puno više mi se sviđa ovako kad je story arc na prvom mjestu.
Uh, A Mentalist mi se na onu stvar popeo već (figurativno naravno...), odustao sam od njega na kraju prošle sezone. Svake godine ista priča već par sezona, na početku se bave Red Johnom, onda hrpa epizoda kao da ga nema i onda zadnje tri - četiri se opet vrte i taman misliš da evo ga, sad će ga i - trt. I onda nova sezona i ajmo ispočetka. A sve ono što nije u vezi Red Johna je čisti procedural s međusobno zamjenjivim epizodama. Tako mogu još dvadeset sezona naštancati... |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
|
tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts
|
tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 08/10/2012 : 09:25:49
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Boss
Po meni odlicna politicka TV dramska serija na koju sam naletio slucajno, i prvu sezonu odgledao za 1 dan  Da, padala je kisa , Da bio sam sam doma i Da vino mi je pomoglo da ustrajem 

Druga sezona "razara" i ovo je za mene trenutno najbolja serija na trzistu. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Topic  |
|