Author |
Topic  |
vronski 2
Senior Member

2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 02/10/2012 : 09:57:30
|
Sad videh na naslovnoj stripova.com tekst o održavanju festivala Crtani romani šou pod naslovom "ZA 15. CRŠ SPREMNI"! Ne znam da li je ovo zvaničan slogan festivala ili je ovakav naslov dao neko sa stripova.com ali je slogan koji jasno asocira na ustaški pozdrav "ZA DOM SPREMNI" više nego skandalozan! Videćemo šta o tome misle udruženja izbeglih i prognanih iz Hrvatske i drugi organi u Srbiji a voleo bih da se javi i organizator CRŠ-a i jasno se ogradi od ovakvog slogana! I da , pljujte i banujte koliko hoćete, moja je dužnost i kao novinara i kao građanina da reagujem na ovako nešto!
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 02/10/2012 : 10:07:06
|
ok, ok, ja sam kriv, banirajte me... Smetnuo sam s uma ljevičare, patriote i ostale dušobrižnike koji se vrzmaju netom i možebitne asocijacije na temu. Adaptirao naslov...  |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
vronski 2
Senior Member

2381 Posts
Posted - 02/10/2012 : 10:10:42
|
Vidim da je naslov promenjen i verujem DeeCay da nisi imao nikakvu lošu nameru već da je eto tako, slučajno ispalo ali ipak tako nešto je moglo povrediti mnoga osećanja i dobro je što je stavljen novi naslov. Ok, završili nsmo sa ovim pa može i ključ na topic. :) |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 02/10/2012 : 10:10:42
|
jeste vronski lokalni dušebrižnik, ali jeste malo bezveze slogan 
i btw, vronski isključi caps lock kad postavljaš novu temu  |
 |
|
vronski 2
Senior Member

2381 Posts
Posted - 02/10/2012 : 10:12:40
|
I da, da su ovo videle neke moje koege iz nekih drugih medija odmah bi napljuvali javno i napravili skandal. Ja sam ipak prvo ovde ukazao i sve se mirno (i u kući ) završilo. Ovo kažem za one koji tvrde kako vapim za senzacionalizmom, žutim novinarstvom i skandalima... |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 02/10/2012 : 10:27:27
|
quote: Originally posted by vronski 2
I da, da su ovo videle neke moje koege iz nekih drugih medija odmah bi napljuvali javno i napravili skandal. Ja sam ipak prvo ovde ukazao i sve se mirno (i u kući ) završilo.
s druge strane to bi onda bila dobra reklama za Crs i za sam strip.  |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 02/10/2012 : 10:30:41
|
znaci da bilo koja konstrukciju za ____ spremni podsjeca na za dom spremni ?
osnovnoskolci za skolu spremni
ugostitelji za turiste spremni
za svjetsko prvenstvo spremni
smjesni ste mi vi koji u svemu vidite neku skrivenu politicku poruku |
There can be only one, me! |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 02/10/2012 : 10:31:51
|
quote: Originally posted by DeeCay
ok, ok, ja sam kriv, banirajte me... Smetnuo sam s uma ljevičare, patriote i ostale dušobrižnike koji se vrzmaju netom i možebitne asocijacije na temu. Adaptirao naslov... 
Bilo je i manje bolnih slogana gdje si mogao uputiti stripofile da se spreme za Crs, evo na primjer: Spremite se spremite stripofili
   |
 |
|
vronski 2
Senior Member

2381 Posts
Posted - 02/10/2012 : 10:41:09
|
quote: Originally posted by King Warrior
ok, ok, ja sam kriv, banirajte me... Smetnuo sam s uma ljevičare, patriote i ostale dušobrižnike koji se vrzmaju netom i možebitne asocijacije na temu. Adaptirao naslov... 
Bilo je i manje bolnih slogana gdje si mogao uputiti stripofile da se spreme za Crs, evo na primjer: Spremite se spremite stripofili

I na četnički slogan bih reagovao i tražio da se promeni!

|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 02/10/2012 : 10:41:59
|
Čovječe, pa skoro si uzrokovao prekide diplomatskih odnosa između dvije države Pazi malo
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 02/10/2012 : 10:49:53
|
Što mogu kad imam tako devijantno-provokatorski um... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9563 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 02/10/2012 : 10:50:32
|
Puno skandaloznije od slogane je to što je postavio stari logo festivala. To je za svaku osudu!  |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 02/10/2012 : 10:54:01
|
Koji je novi? Ovaj?

Na njihovoj stranici je još onaj stari, samo u drugim bojama... |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 02/10/2012 : 11:33:30
|
povampireni stripofilu, pa zašto udaraš po napaćenom, nedužnom, golorukom nestripofilskom narodu!  |
Grad - to ste vi. |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 02/10/2012 : 11:37:09
|
quote: Originally posted by vronski 2
quote: Originally posted by King Warrior

I na četnički slogan bih reagovao i tražio da se promeni!

Sve se mislim da bi reagirao... |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9563 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 02/10/2012 : 12:19:13
|
Koji je novi? Ovaj?

Na njihovoj stranici je još onaj stari, samo u drugim bojama...

evo, mislim da ima već dvije godine da je Žeželj dizajnirao novi |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27631 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 02/10/2012 : 12:20:51
|
quote: Originally posted by vronski 2 [I na četnički slogan bih reagovao i tražio da se promeni!

Na žalost onda si imao puno prilike za reagiranje ili se Srbija ne računa? Ajde baci koji link tvojeg reagovanja protiv četnikovanja u Srbiji. Ipak si ti pravi novinar. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33076 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
Krscho
Junior Member

Croatia
382 Posts
Member since 19/06/2011 |
Posted - 02/10/2012 : 12:23:02
|
Kakve gluposti ja moram čitati pogotovo rzalog zašto je voa tema pokrenuta. Prestanite živjeti neki u domovinskom ratu i pokopajte prošlost, za crš spremni da se kao banira slogan il šta već jer je politički nekorektan je najveća glupost koju sam pročito na ovomu forumu a vjerujte bilo je mnogo gluposti |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 02/10/2012 : 12:26:48
|
quote: Originally posted by Deers evo, mislim da ima već dvije godine da je Žeželj dizajnirao novi
Vidiš stvarno, taj logo je na katalozima, ali na njihovoj stranici je još onaj stari... Ovaj novi ćemo staviti uoči održavanja samog CRŠ-a! A i morao bih provjeriti prvo jel politički korektan, bez nekakvih skrivenih aluzija. Ne znam, ova zvijezda na slici me kopka... |
Edited by - DeeCay on 02/10/2012 12:32:50 |
 |
|
cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1685 Posts
Member since 01/02/2007 |
Posted - 02/10/2012 : 12:43:31
|
Hajde mi onda Vronski odgovori kao novinar i kao građanin zašto se u web izdanju novine u kojoj radiš (za printano ne znam, nisam ga imao priliku vidjeti) grubo udara na suverenitet jedne međunarodno priznate države. Naime, imate poseban dio sajta naslovljen kao Republika Srpska i dio sajta naslovljen kao Eks Ju, koji obuhvata Federaciju BiH, Hrvatsku, Sloveniju i Makedoniju? Ako ste već htjeli dijeliti novosti po BH entitetima onda bi imalo smisla da je BiH obuhvaćena sa Eks Ju, a onda ste mogli dodatno poveznicu BiH podijeliti po entitetima. |
Elvis has just left the building! |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 02/10/2012 : 12:43:41
|
Samo da zvijezda na slici u međuvremenu ne pocrveni Ali onda bi najviše problema bilo od navijača Partizana
Inače, moram Vas upozoriti, slijedeći reply na temu ustaša/partizana/četnika/rata rezultirati će udaljavanjem sa foruma. I neću tolerirati isprike tipa "morao sam mu odgovoriti jer me direktno prozvao, evo, odsad šutim" i slično
Pustite te gluposti i uživajte u stripovima 
|
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 02/10/2012 : 12:46:59
|
quote: Originally posted by cerichus
Hajde mi onda Vronski odgovori kao novinar i kao građanin zašto se u web izdanju novine u kojoj radiš (za printano ne znam, nisam ga imao priliku vidjeti) grubo udara na suverenitet jedne međunarodno priznate države. Naime, imate poseban dio sajta naslovljen kao Republika Srpska i dio sajta naslovljen kao Eks Ju, koji obuhvata Federaciju BiH, Hrvatsku, Sloveniju i Makedoniju? Ako ste već htjeli dijeliti novosti po BH entitetima onda bi imalo smisla da je BiH obuhvaćena sa Eks Ju, a onda ste mogli dodatno poveznicu BiH podijeliti po entitetima.
Deset sekundi razlike... Kao što rekoh, nema daljnje rasprave o politici |
|
 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 02/10/2012 : 14:51:16
|
quote: Originally posted by Deers
Koji je novi? Ovaj?

Na njihovoj stranici je još onaj stari, samo u drugim bojama...

evo, mislim da ima već dvije godine da je Žeželj dizajnirao novi
Odličan je. Oće biti ovakvih plakata? |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
 |
|
Krscho
Junior Member

Croatia
382 Posts
Member since 19/06/2011 |
Posted - 02/10/2012 : 15:23:19
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by cerichus
Hajde mi onda Vronski odgovori kao novinar i kao građanin zašto se u web izdanju novine u kojoj radiš (za printano ne znam, nisam ga imao priliku vidjeti) grubo udara na suverenitet jedne međunarodno priznate države. Naime, imate poseban dio sajta naslovljen kao Republika Srpska i dio sajta naslovljen kao Eks Ju, koji obuhvata Federaciju BiH, Hrvatsku, Sloveniju i Makedoniju? Ako ste već htjeli dijeliti novosti po BH entitetima onda bi imalo smisla da je BiH obuhvaćena sa Eks Ju, a onda ste mogli dodatno poveznicu BiH podijeliti po entitetima.
Deset sekundi razlike... Kao što rekoh, nema daljnje rasprave o politici
Nebi li onda pametnije bilo lockati temu jer samom zabranom političkog razgovora je ova tema postala besmislena jer je autor ovu temu otvorio zbog nečega što je smatro namjernim političkim sloganom ergo jedino o čemu je ovo služilo je bilo politički kontekst a sada zabranom istoga ne služi tema ničemu?
Just pointing out the logical flaws |
Edited by - Krscho on 02/10/2012 15:24:54 |
 |
|
Topic  |
|