Veberu, jel može samo jedna molba? Pa ako je moguće super, a ako ne, nema veze... Bilo bi super kad bi se s autorima nekako moga dogovorit da ne crtaju "naslovnice" za koje im triba sat vrimena da ih nacrtaju, već da se zadrže na jednostavnijim i kraćim crtežima, tako bi svi bili sritniji i više bi ljudi dobilo crtež. Prvenstveno ne bi želija da se ponovi scena slična onoj s Mafesta vezana za De Angelisa koji je ja mislin sveukupno ove godine napravija 5 crteža.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Veberu, jel može samo jedna molba? Pa ako je moguće super, a ako ne, nema veze... Bilo bi super kad bi se s autorima nekako moga dogovorit da ne crtaju "naslovnice" za koje im triba sat vrimena da ih nacrtaju, već da se zadrže na jednostavnijim i kraćim crtežima, tako bi svi bili sritniji i više bi ljudi dobilo crtež. Prvenstveno ne bi želija da se ponovi scena slična onoj s Mafesta vezana za De Angelisa koji je ja mislin sveukupno ove godine napravija 5 crteža.
NE more, dođi prije pa češ dobiti crtež Zezam se, ja bih isto htio da ne bude opet kao s De Angelisom i Venturijem
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
a nije baš da želim utjecati na to koliko se neki umjetnik dugo vremena likovno želi izražavati ali vremena za crtanje bude dosta,brojevi se budu djelili ,svaki će crtač u subotu i nedjelju od jutra pa do 19 sati imati po 2 sata crtanja za publiku i pol sata potpisivanja.
Ajd, nadam se da će to bit dovoljno A sad lipo čekamo tu objavu od 1.10. i satnicu kad će bit potpisivanja i sve to
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Za ljubitelje Bonellia - Tex,Mister No i Brad Barron Giovanni Bruzza su na sigurnom i samo čekaju da se postave u Talijanski institut. g. Bruzzo je za ovu priliku napravio i ilustraciju od koje ćemo napraviti serigrafiju a svaka će imati svoj broj i potpis
Originally posted by veber Gosti na ovogodišnjem 15. Cršu bit će i Didier Pasamonik i Benoit Peeters.
To su znači gosti iznenađenja?
Ne. Nikad nisam napisao da su gosti iznenađenje Iznenađenje će biti jedna izložba sljedeće godine u Modernoj Galeriji. Ali opet teško mi je išta reći kad ne mogu sto posto potvrditi.
A dobro onda, barem su nas Benoit i Pasamonik iznenadili...
Vidim da si mjenjao obavijest, zaš si maknuo drugog brata Ivanovića.
greška u koracima,samo je jedan brat gost Valjda će uprkos recesiji,krizi i nadolazećem smaku svijeta bit još koji CRŠ na kojem ćemo moći predstaviti lik i djelo drugog brata
greška u koracima,samo je jedan brat gost Valjda će uprkos recesiji,krizi i nadolazećem smaku svijeta bit još koji CRŠ na kojem ćemo moći predstaviti lik i djelo drugog brata
Obožavam obadvojicu, neznam koji mi je draži
onda slobodno možeš volontirati i Peki malo Zagreb pokazati javi mi se na PM da se dogovorimo.
onda slobodno možeš volontirati i Peki malo Zagreb pokazati javi mi se na PM da se dogovorimo.
Žao mi je ali ne znam dali ću naći vremena, a ionako nisam neki poznavaoc Zagreba, sorry,
Mislim da reakcija na dolazak Peetersa nije bila adekvatna, pa cu reci samo ovo: DOLAZI BENOIT PETEERS, AUTOR OPSKURNIH GRADOVA, JEDNOG OD NAJBOLJIH STRIPOVA KOJE SAM IKADA PROCITAO! TOOOO! IDES!!!!!!! :) :)
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
jel može netko dati neke upute za relaciju SLOVENIJA-CRŠ? Dobro, znam doči do Zagreba, kaj sada? Gdje treba skrenuti sa autoputa, koji izlaz? Onda isto tako koju cestu, ulicu,....treba proči, da bi se stiglo do CRŠ?
Nemam navigaciju u kolima haha, pa trebam napisati neke "orientirne tačke", pa da ne lutam po Zagrebu....
Jel ima neko parkiralište (parking kuča) u blizini CRŠ-a, da ne ostavljam kola svim BBB na uvid.....mislim zbog slovenskih tablica i slično....
Koliko sam shvatio CRŠ, če biti održan na različitim lokacijama, (valjda če sve biti blizu....)?
Pa i neće baš. Tvornica tj. misto di su potpisivanja i druženja je dosta udaljeno od ovih ostalih mista di su izložbe i tako to. Tvornica ti je dosta blizu Autobusnog kolodvora, pa slobodno možeš ostavit auto tamo na parkingu, pošto pješke od tamo do Tvornice ima možda 5-6 minuta. Doduše, ima i odma isprid Tvornice parkinga par, al mislin da je to većinon stalno zauzeto. Za ovo ostalo ti ne znan reć, jebiga.
jel može netko dati neke upute za relaciju SLOVENIJA-CRŠ? Dobro, znam doči do Zagreba, kaj sada? Gdje treba skrenuti sa autoputa, koji izlaz? Onda isto tako koju cestu, ulicu,....treba proči, da bi se stiglo do CRŠ?
Nemam navigaciju u kolima haha, pa trebam napisati neke "orientirne tačke", pa da ne lutam po Zagrebu....
Jel ima neko parkiralište (parking kuča) u blizini CRŠ-a, da ne ostavljam kola svim BBB na uvid.....mislim zbog slovenskih tablica i slično....
Koliko sam shvatio CRŠ, če biti održan na različitim lokacijama, (valjda če sve biti blizu....)?