forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 04/10/2012 : 20:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Vi mislite da okiboki razmišlja šta piše, daj ne budite smešni!
Zamislite, po njemu je uspeh izgubiti 2:0, neverovatno razmišljanje!
Evo ja popih jedan rubinov vinjak bordo boje!

Sta je to Dragane,presao si na zesca pica?

Ne pijes vise bordo?
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/10/2012 : 20:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by Caleb

16 утакмица, 15 пораза. Брука над брукама.
Еј, бре, на гол нисмо шутнули. Јебем ти ја све ове титуле код нас

Ma sta ti racunas titule.Nas fudbal je treca liga za Evropu to je jasno odavno.Ne mozemo mi ovde nista uraditi,pogotovo ne u gostima.I ovde za nas vazi parola vazno je ucestvovati.Pa eno ti Dinamo koji je za koplje ispred nas i igracki i organizaciono i finansijski pa ne moze gol uvaljati nikom.
Meni ovo i nije izgledalo tako lose kako sam ocekivao.Dva glupa gola iz glupih gresaka i to je to.To se u Evropi placa.Danas sam bas rekao Coltu da je sve ispod 3 razlike za Rubin uspeh tako da i nisam nezadovoljan.Treba moliti boga da nas neko ne obruka.

Ма дај! У поруци на почетку стране сам био саркастичан, чисто да напоменем. Шта је добро изгледало? То што нисмо прешли центар, то што играмо без нападача, то што нисмо шутнули на гол? Вероватно ће Вермез да изјави како својим играчима нема шта да земери, да је задовољан и да је густ распоред утицао на игру. Човек нас рпави идиотима... наш менталитет, идемо да се бранимо и ако извучемо нерешено, супер.
Чекам дан када ћу да видим нашу екипу која има жељу за победом, која гине на терену и игра на све или ништа... надам се да ћемо изгубити све титуле ове године, јадници једни....

Бате игра са 10-орицом Руса и нашим играчем и кида, а ми?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/10/2012 : 20:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tutto maxim

Ne pijes vise bordo?

Jok bre, rubinov vinjak je zakon, red je da se popije nešto za njihov rođendan!

A najjači mi Kovinjalo sa komentarom:"Partizan je poslednji put pobedio u gostima u Evropi, čekajte da se setim, izvinite, pa on nije uopšte pobedio u Evropi u gostima, samo jednom 0:0..."A 15 poraza, sad i šesnaesti za rođendan!

Danas nam je divan dan, divan dan...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 04/10/2012 21:08:06
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/10/2012 : 21:10:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Вероватно ће Вермез да изјави како својим играчима нема шта да земери, да је задовољан и да је густ распоред утицао на игру.

“Moram da napomenem da smo i mi u pojedinim delovima meča igrali sasvim korektno. Šteta samo što smo primili gol na kraju prvog i početku drugog poluvremena. To je danak neiskustvu. Ovo je bila velika škola za naše mlade fudbalere. Nadam se da su naučili nešto i izvukli pouke”
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 04/10/2012 : 21:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

[quote]Originally posted by Caleb

Чекам дан када ћу да видим нашу екипу која има жељу за победом, која гине на терену и игра на све или ништа... [/green]

Vidio si Zvezdu protiv Bordoa. Stvarno sam na kraju krajeva makar ponosan na tu utakmicu. Naravno da nije uspjeh izgubiti, ali su barem dali sve od sebe. Ova predaja prije pocetka utakmice je besmislena.
Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 04/10/2012 : 21:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma sta ti racunas titule.Nas fudbal je treca liga za Evropu to je jasno odavno.Ne mozemo mi ovde nista uraditi,pogotovo ne u gostima.I ovde za nas vazi parola vazno je ucestvovati.Pa eno ti Dinamo koji je za koplje ispred nas i igracki i organizaciono i finansijski pa ne moze gol uvaljati nikom.
Meni ovo i nije izgledalo tako lose kako sam ocekivao.Dva glupa gola iz glupih gresaka i to je to.To se u Evropi placa.Danas sam bas rekao Coltu da je sve ispod 3 razlike za Rubin uspeh tako da i nisam nezadovoljan.Treba moliti boga da nas neko ne obruka.

To ste vi! Za vas je Evropa nesto sto je super ako se izgubi sa manje od tri razlike, bitno vam je samo da budete ispred Zvezde, na koji nacin to vas ne zanima!
Za nas je Evropa bila uvek merilo uspeha, dzaba su nam bile titule kuci ako bi igrali ko picke preko granice. Zato jos uvek ne mozemo Bordo da prezalimo (a i puno toga jos).
Nemojte racunati ovih zadnjih nekoliko godina kada smo ispadali jos u avgustu, to je nesto drugo. Jbg, Dzaja je otisao zbog PSV-a i Zenita a ne zbog domaceg prvenstva! Vi ste petarde primali na sve strane (DInamo, Rapid, Slavija) a Tumbakovica zbog toga niko nije smenio!
Zato nam i fudbal jeste u kurcu, mera nam je Hajduk iz Kule a ne Rubin!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/10/2012 : 21:34:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cercil

To ste vi! Za vas je Evropa nesto sto je super ako se izgubi sa manje od tri razlike, bitno vam je samo da budete ispred Zvezde, na koji nacin to vas ne zanima!

Za nas je Evropa bila uvek merilo uspeha, dzaba su nam bile titule kuci ako bi igrali ko picke preko granice. Zato jos uvek ne mozemo Bordo da prezalimo (a i puno toga jos).

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15194 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/10/2012 : 21:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Kako je Partizan odigrao? Jesu Rusi bili puno dominantniji?
Znam da je 2:0 za Kazan.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/10/2012 : 22:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cercil

quote:

quote:

Nemojte racunati ovih zadnjih nekoliko godina kada smo ispadali jos u avgustu, to je nesto drugo. Jbg, Dzaja je otisao zbog PSV-a i Zenita a ne zbog domaceg prvenstva! Vi ste petarde primali na sve strane (DInamo, Rapid, Slavija) a Tumbakovica zbog toga niko nije smenio!
Zato nam i fudbal jeste u kurcu, mera nam je Hajduk iz Kule a ne Rubin!

Ma daj sta pricas ti?Pa ajde kad je Evropa merilo gde ste vi u toj Evropi?Ako Partizan ovde krade gde ste u Evropi zadnjih 5 godina?Jel i tamo Tole?Koliko godina ne igrate ligu Evrope.LS niste nikad ni igrali.Ajde necemo zadnjih 5 godina,reci mi gde ste bili pre toga.Koji ste znacajniji rezultat imali u zadnjih 20 godina?Ste uzeli koji bod u LE i kad ste je igrali?Pricas o nekim vremenima pre Hrista kad je sve bilo drugacije i kad je svim klubovima bilo merilo Evropa.Ja pricam o trenutnom stanju a trenutno stanje je takvo da nam je fudbal katastrofa i da protiv ekipa kao sto je Rubin mozes da izadjes da igras napadacki i da primis 5-6 komada ili mozes da igras povuceno pa ako te usere X usere ako ne izgubis sa 1-2 gola.Rubin?Pa vi ste jedva prosli one divljake iz Kazahstana o cemu mi pricamo?
Najlakse je bici navijac Zvezde.Tim ispadne jos u sezoni kupanja i onda je lako biti pametan.
Partizan kako tako berem igra Evropu.Malo LS malo LE,malo ne igramo ali smo uglavnom konstantni.Po koeficientu se vidi ko je gde a nas je trenutno vise od duplo bolji nego vas.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/10/2012 : 22:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa meni je uspeh izgubiti u grupi a vi ste napravili epski uspeh ispadanjem od Bordoa.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/10/2012 : 22:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Kako je Partizan odigrao? Jesu Rusi bili puno dominantniji?
Znam da je 2:0 za Kazan.

Jel znas kako je Dinamo juce igrao u LS?E isti kurac.Igrali koliko im treba,za klasu su bolji,jaci,spremniji,daju ti dva gola i onda ih zabole.Sta mozes da ocekujes kad im jedan igrac kosta kao ceo Partizanov godisnji budzet.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15194 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/10/2012 : 22:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Rusi su još jaki ali kako je jadno kada te napucavaju nekakvi Ukrainci. Ne samo to nego nisi im niti blizu po pitanju financija
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/10/2012 : 22:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa meni je uspeh izgubiti u grupi a vi ste napravili epski uspeh ispadanjem od Bordoa.

Zvezda nije napravila uspeh ispadanjem od Bordoa, ali sticajem nesrećnih okolnosti je ispala i to znaš i ti, ali nije sad to bitno.
Bitno je to da nas konstantno brukate u Evropi i sve što umete je to da slavite poraze, a još ako izgubite sa 1:0, pa to je ravno pobedi!

Srećan vam rođendan...A Rusi ko Rusi, naša braća, pa nije imalo smisla napuniti vas na današnji dan!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/10/2012 : 22:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ma daj sta pricas ti?Pa ajde kad je Evropa merilo gde ste vi u toj Evropi?Ako Partizan ovde krade gde ste u Evropi zadnjih 5 godina?Jel i tamo Tole?Koliko godina ne igrate ligu Evrope.LS niste nikad ni igrali.Ajde necemo zadnjih 5 godina,reci mi gde ste bili pre toga.Koji ste znacajniji rezultat imali u zadnjih 20 godina?Ste uzeli koji bod u LE i kad ste je igrali?Pricas o nekim vremenima pre Hrista kad je sve bilo drugacije i kad je svim klubovima bilo merilo Evropa.Ja pricam o trenutnom stanju a trenutno stanje je takvo da nam je fudbal katastrofa i da protiv ekipa kao sto je Rubin mozes da izadjes da igras napadacki i da primis 5-6 komada ili mozes da igras povuceno pa ako te usere X usere ako ne izgubis sa 1-2 gola.Rubin?Pa vi ste jedva prosli one divljake iz Kazahstana o cemu mi pricamo?
Najlakse je bici navijac Zvezde.Tim ispadne jos u sezoni kupanja i onda je lako biti pametan.
Partizan kako tako berem igra Evropu.Malo LS malo LE,malo ne igramo ali smo uglavnom konstantni.Po koeficientu se vidi ko je gde a nas je trenutno vise od duplo bolji nego vas.

Колико сам сконтао човека, њима јесте мерило Европа. Они су тренутно у курцу, а то навијачи знају и управо не потенцирају како су нека сила. А, ако упоредиш тренутно Звезду и нас у Европи, и поред тога што ми играмо групе ЛЕ, Звезда нас шије, ако по ничему другом, барем по жељи, срчаности и целокупном труду играча на терену. Бордо је очигледан пример, где, иако су испали, испали су херојски. Ми смо сека персе када се поредимо са њима. МИ, ПАртизан, институција ове земље, задовоља се учешћем и што мањим поразима. Заиста јадно. Где су амбиције, жеља за надметање, где? Види га Бате, Видеотон, Плзен, Клуж , итд.
А и реално, бившем Евро прваку, Европа и треба да буде мерило.

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 04/10/2012 : 22:16:54  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mi smo bar postigli epski uspeh boreći se protiv Francuskog superligaša, vi postižete uspeh primajući golove od qrac klubova

Ne, ozb, koliko god ja imao dobre volje da navijam za Partizan u LE, toliko ti uspeš da me demotivišeš bizarnim komentarima

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/10/2012 : 22:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Стварно Оки, добар си лик, али овакве изјаве су у најмау руку срамотне, боље речено, губитничке.

Edited by - Caleb on 04/10/2012 22:24:31
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/10/2012 : 22:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Колико сам сконтао човека, њима јесте мерило Европа. Они су тренутно у курцу, а то навијачи знају и управо не потенцирају како су нека сила. А, ако упоредиш тренутно Звезду и нас у Европи, и поред тога што ми играмо групе ЛЕ, Звезда нас шије, ако по ничему другом, барем по жељи, срчаности и целокупном труду играча на терену. Бордо је очигледан пример, где, иако су испали, испали су херојски. Ми смо сека персе када се поредимо са њима. МИ, ПАртизан, институција ове земље, задовоља се учешћем и што мањим поразима. Заиста јадно. Где су амбиције, жеља за надметање, где? Види га Бате, Видеотон, Плзен, Клуж , итд.
А и реално, бившем Евро прваку, Европа и треба да буде мерило.

Pa ti si ovde prvi podrzavao Djurica.E kad ode ta bagra koja je ukrala silne milione i nama ce biti merilo Evropa.Uporedi budzete tih klubova koje si naveo sa nasim pa ces videti gde smo.Ne Partizan nego ceo srpski fudbal.
I reci mi jedno kad vec hvalis Zvezdu.Da li si gledao njihove utakmice ove sezone?Ako je to tebi primer srcanosti zelje i znanja ti nemas pojma o fudbalu.Odigrali su protiv Bordoa solidno i ispali i od toga se napravio uspeh.Opet kazem ako je bilo sta merilo to je da mi koliko toliko igramo redovno Evropu i sijemo Zvezdu duplo u koeficientu koji se stice u Evropi.Najlakse je ispasti u kvalifikacijama i onda biti pametan.
Da se razumemo ja ne branim Vermezovica.Pederski je odigrati tako zatvoreno ali da je na klupi bilo ko mi bi izgubili.Sad da li ces izgubiti herojski 5-0 ili pederski 2-0 koga zabole za to.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/10/2012 : 22:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -jeremija-

quote:

quote:

Mi smo bar postigli epski uspeh boreći se protiv Francuskog superligaša, vi postižete uspeh primajući golove od qrac klubova

Ne, ozb, koliko god ja imao dobre volje da navijam za Partizan u LE, toliko ti uspeš da me demotivišeš bizarnim komentarima

A Rubin je druga liga za Bordo?Rubin je po tebi kurac od kluba?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/10/2012 : 22:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Стварно Оки, добар си лик, али овакве изјаве су у најмау руку срамотне, боље речено, губитничке.

Moje izjave su u najmanju ruku realne.Aman za aman mi smo kesa za ozbiljan evropski fudbal.Jednostavno ne znaju i ne razumem kako je to tako tesko shvatiti.Razumem da si neka ostrascena budala pa da ne razumes ali posto smatram da si realan ne mogu da razumem kako ti to nije jasno.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/10/2012 : 22:31:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pa ti si ovde prvi podrzavao Djurica.E kad ode ta bagra koja je ukrala silne milione i nama ce biti merilo Evropa.Uporedi budzete tih klubova koje si naveo sa nasim pa ces videti gde smo.Ne Partizan nego ceo srpski fudbal.
I reci mi jedno kad vec hvalis Zvezdu.Da li si gledao njihove utakmice ove sezone?Ako je to tebi primer srcanosti zelje i znanja ti nemas pojma o fudbalu.Odigrali su protiv Bordoa solidno i ispali i od toga se napravio uspeh.Opet kazem ako je bilo sta merilo to je da mi koliko toliko igramo redovno Evropu i sijemo Zvezdu duplo u koeficientu koji se stice u Evropi.Najlakse je ispasti u kvalifikacijama i onda biti pametan.
Da se razumemo ja ne branim Vermezovica.Pederski je odigrati tako zatvoreno ali da je na klupi bilo ko mi bi izgubili.Sad da li ces izgubiti herojski 5-0 ili pederski 2-0 koga zabole za to.

Никад нисам подржао Ђурића и никад нећу. Ја сам био против Станоја, јер је пичка испао, а шнајдеру једва чекам да видим леђа.
Звезда је, од кад ја пратим фудбал, увек била срчанија од нас, у свим спортовима. Не зову их џаба цигани, јер заиста играју цигански, спортски покварено и дрско. То није само моје мишљење.Боли ме q за коефицијент, када моја екипа све утакмице губи. Ајде што губи, али она игра пичкарски у тим мечевима. Па боље онда да не играмо Европу. Овако испада да су навијачи задовољнији спрдњом и зајебавањем Звездаша јер њихове екипе нема у Европи, али не виде да је у ствари то можда погубније по нас, јер резултати и игра то показују.
Мени је битно да екипа коју волим покаже жељу, па макар и изгубила. Ја бих Партизановим играчим нон-стоп пуштао утакмице Вигана, верујем да би много тога научили.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/10/2012 : 22:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Moje izjave su u najmanju ruku realne.Aman za aman mi smo kesa za ozbiljan evropski fudbal.Jednostavno ne znaju i ne razumem kako je to tako tesko shvatiti.Razumem da si neka ostrascena budala pa da ne razumes ali posto smatram da si realan ne mogu da razumem kako ti to nije jasno.

Ако смо кеса, зашто онда не играмо фудбал. Када играш без притиска, знајући да немаш шансе, онда играш опуштено, а резултат ће неки пут и доћи. Нама се то још није десило.
Па, ми смо и против Шамрока играли бункер

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/10/2012 : 22:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Никад нисам подржао Ђурића и никад нећу. Ја сам био против Станоја, јер је пичка испао, а шнајдеру једва чекам да видим леђа.
Звезда је, од кад ја пратим фудбал, увек била срчанија од нас, у свим спортовима. Не зову их џаба цигани, јер заиста играју цигански, спортски покварено и дрско. То није само моје мишљење.Боли ме q за коефицијент, када моја екипа све утакмице губи. Ајде што губи, али она игра пичкарски у тим мечевима. Па боље онда да не играмо Европу. Овако испада да су навијачи задовољнији спрдњом и зајебавањем Звездаша јер њихове екипе нема у Европи, али не виде да је у ствари то можда погубније по нас, јер резултати и игра то показују.
Мени је битно да екипа коју волим покаже жељу, па макар и изгубила. Ја бих Партизановим играчим нон-стоп пуштао утакмице Вигана, верујем да би много тога научили.

Tebi vecito nisu bitne cinjenice.Nije ti bitan koeficient.Pa to ti je merilo za zadnjih 5 godina gde se vidi ko je ko.Iskreno mene za ove zajebancije njihove zabole.Da oni peglaju a mi gubimo onda bi me doticalo ali u ovom slucaju se ne nerviram.Iskreno da ti kazem mene bi bilo sramota da zajebavam cigane za poraz u LE dok je moj Partizan nije video 5-6 godina.A ovo za zelju i ostalo u SVIM SPORTOVIMA mogu samo da se nasmejemI ne zovu se zato cigani

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/10/2012 : 22:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ако смо кеса, зашто онда не играмо фудбал. Када играш без притиска, знајући да немаш шансе, онда играш опуштено, а резултат ће неки пут и доћи. Нама се то још није десило.
Па, ми смо и против Шамрока играли бункер

Pa zato sto ne znaju.Zato sto je kvalitet na drugoj strani i to debelo.I postoji jos jedna mnogo bitnija stvar.Zato sto su deca koja nemaju iskustva.Sve klincurija.Pa jesi video koji su to glupi golovi?Cisto neiskustvo.I sta da ocekujes?Cim neko odskoci odmah preko.Ja necu da pljujem igrace,necu ni Vermeza.Treba pljuvati samo Djuru i kompaniju koji su nas sjebali totalno.Da su pare ulagali u tim umesto sto su krali mogli bi ozbiljnije da pricamo.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/10/2012 : 22:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ти си Оки задвољан што је Партизан обична спрдачина у Европи? А, не, не, не.. ми имамо коефицијент.. наравно да си задовољан. Штета што немамо онај коефицијент који је заиста потребан
Знам, да их не зову због тога, лоше сам се изразио, али се понашају у складу са надимком, што по мени није лоше, напротив.

Коефицијент Шта имам ја од тога? Моја екипа ГУБИ, Оки, ГУБИ и то на какав начин, срамотан. Мени је то најбитније.

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 04/10/2012 : 23:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
quote:

A Rubin je druga liga za Bordo?Rubin je po tebi kurac od kluba?

Da.

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.55 seconds. Snitz Forums 2000