forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/10/2012 : 23:18:21  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -jeremija-

quote:
Originally posted by okiboki

A Rubin je druga liga za Bordo?Rubin je po tebi kurac od kluba?

Da.

Tvoj misljenje ali videcemo dokle ce dogurati do kraja sezone pa cemo se onda setiti razgovora.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/10/2012 : 23:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Ти си Оки задвољан што је Партизан обична спрдачина у Европи? А, не, не, не.. ми имамо коефицијент.. наравно да си задовољан. Штета што немамо онај коефицијент који је заиста потребан
Знам, да их не зову због тога, лоше сам се изразио, али се понашају у складу са надимком, што по мени није лоше, напротив.

Коефицијент Шта имам ја од тога? Моја екипа ГУБИ, Оки, ГУБИ и то на какав начин, срамотан. Мени је то најбитније.

Pa naravno da nisam zadovoljan ali prica je krenula zbog podjebavanja navijaca Zvezde koji najmanje imaju pravo da nas zajebavaju pa si se ti ubacio i prica je dalje krenula sa tobom.
Druga stvar je sto nisam ni pre takmicenja ocekivao bilo kakve bodove osim od Nefcija kuci ali je svakako bolje ucestvovati,dobiti koju kintu,odrzati koeficient i nadati se da ce bagra otici.Bagra kad ode vrlo je bitno i dalje imati status nosioca jer jednom kad padnes nema ti pomoci.Zbog toga je bitan koeficient a ne zbog kurcenja.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/10/2012 : 23:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Учествовати, добити кинту итд.
Да, ја ћу свом клинцу за 10 година причати како је Партизан зарадио 5 милиона евра, повећао коефицијент и сл. Неће ми ни пасти на памет да да му кажем, како је његов клуб од 16 утакмица изгубио 15. Ко још памти те поразе, битнији је кеш и квота.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 04/10/2012 : 23:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Da.

Tvoj misljenje ali videcemo dokle ce dogurati do kraja sezone pa cemo se onda setiti razgovora.

Važi. Pratićemo uporedo Bordo i Rubin.

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/10/2012 : 23:34:09  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Учествовати, добити кинту итд.
Да, ја ћу свом клинцу за 10 година причати како је Партизан зарадио 5 милиона евра, повећао коефицијент и сл. Неће ми ни пасти на памет да да му кажем, како је његов клуб од 16 утакмица изгубио 15. Ко још памти те поразе, битнији је кеш и квота.

Ne razumes.Klinac ti nece ni gledati Evropska takmicenja ako nam padne koeficient,u tome je poenta.Bitno je tavoriti i ne upadati u veca govna dok ne dodju bolja vremena,razumes?
Evo uzmimo primer Zvezde.Koeficient im se srozao toliko da ce dva kola igrati sa nosiocima.Zamisli koliko je tesko tu izboriti LE ili LS.Neigranje Evrope svake godine je jako zajebano i dovodi do jos goreg srozavanja kluba.Sponzori manje ulazu,igraci se tesko prodaju,cena im je manja i samim tim klub upada u jos vece dugove.Znamo kako stvari kod nas funkcionisu tako da su te stvari vrlo bitne.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/10/2012 : 23:37:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Da.

Nisu se bas proslavili veceras
Njukasl - Bordo 3:0

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/10/2012 : 23:37:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
У праву си са једне стране. Али боље је и да не учествујемо у евро такмичењима, неће бити брукања. Нека падне коефицијент. А када стабилизујемо клуб и направимо компетентну екипу, ићи ћемо коло по коло, па макар требало пуно времена. И да идиграмо једну сезону, нека, али да она буде вредна помена.
Видиш да Звезда зато и не улази у групну фазу, још увек тражи праву екипу, а ова преткола су само експериментисања, зарад вишег циља.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic

Edited by - Caleb on 04/10/2012 23:38:23
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/10/2012 : 23:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo uzmimo primer Zvezde.

Nemaš niti jedan drugi primer, nego Zvezdu, neverovatno...Rekoh ja da si opsednut Zvezdom!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 04/10/2012 : 23:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Da.

Opušćeno

Btw, mislim da Calebov klinac bolje i da ne gleda tu vašu Evropu, dok ne počnete da izbacujete neke ozbiljne igrače. Jer ovo je blago rečeno tragično koliko ni mi ni vi ne možemo stvoriti nekog kvalitetnog igrača koji će duže od 3 sezone opstati u nekoj jakoj EVROPSKOJ ligi.

Bar ne od 2006.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/10/2012 : 23:44:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Btw, mislim da Calebov klinac

Чекај да прво он дође на свет. А можда и не буде навијао за Партизан.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/10/2012 : 23:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

У праву си са једне стране. Али боље је и да не учествујемо у евро такмичењима, неће бити брукања. Нека падне коефицијент. А када стабилизујемо клуб и направимо компетентну екипу, ићи ћемо коло по коло, па макар требало пуно времена. И да идиграмо једну сезону, нека, али да она буде вредна помена.
Видиш да Звезда зато и не улази у групну фазу, још увек тражи праву екипу, а ова преткола су само експериментисања, зарад вишег циља.

Nije to tako jednostavno.Ja sam dosta proucavao koeficient i onako ugrubo.Ti si sa 5 godina igranja grupe(nebitno da li je LE ili LS)nosioc i u plej ofu.Sa 4 vec tesko,verovatno do plej ofa.Sa tri nisi sigurno nosioc u plej ofu.Sa dve nisi ni u trecem kolu kao ni sa jednom.Znaci vec tu igras sa dva favorita do grupe.Bez grupe 5 godina se ne vratis nikad.Ti trebas kao nepovlascen dva puta da se plasiras u grupu i da ostvaris neke rezultate da bi igrao samo jedno kolo sa favoritom.U nasim uslovima je vrlo tesko napraviti tim koji ce dva tri puta proci nosioce.
Ma naravno,oni nece namerno da igraju ta buranija takmicenje

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/10/2012 : 23:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Da.

Opušćeno

Btw, mislim da Calebov klinac bolje i da ne gleda tu vašu Evropu, dok ne počnete da izbacujete neke ozbiljne igrače. Jer ovo je blago rečeno tragično koliko ni mi ni vi ne možemo stvoriti nekog kvalitetnog igrača koji će duže od 3 sezone opstati u nekoj jakoj EVROPSKOJ ligi.

Bar ne od 2006.

Ja bih njegovom klincu preporucio da uopste ne gleda domaci fudbal ma za koga navijao.Fudbal ce nam biti samo gori i nema svrhe pratiti.Ima puno lepsih sportova i sportova u kojima smo uspesniji.

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 04/10/2012 : 23:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja bih njegovom klincu preporucio da uopste ne gleda domaci fudbal ma za koga navijao.Fudbal ce nam biti samo gori i nema svrhe pratiti.Ima puno lepsih sportova i sportova u kojima smo uspesniji.

I mi negde da se složimo

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/10/2012 : 23:56:38  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I mi negde da se složimo

Kao moji sinovi, najstarijeg ne zanima fudbal, a ova dvojica, srednji i najmlađi navijaju za Arsenal i Juventus, a Partizan i Zvezda su im sporedni!

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 04/10/2012 : 23:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

quote:

I mi negde da se složimo

Kao moji sinovi, najstarijeg ne zanima fudbal, a ova dvojica, srednji i najmlađi navijaju za Arsenal i Juventus, a Partizan i Zvezda su im sporedni!

Dve po ušima za ovaj Rubentus. To je bruka. U Srbiji se navija za Inter ili eventualno Bbilan, koji crni Rubentus, pu pu...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/10/2012 : 23:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I mi negde da se složimo

Pa mi se uglavnom slazemo

I ja volim Juventus

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/10/2012 : 00:01:00  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dve po ušima za ovaj Rubentus. To je bruka. U Srbiji se navija za Inter ili eventualno Bbilan, koji crni Rubentus, pu pu...

I to ovaj najmlađi, Zvezdaš, navija za Juventus, da ne poveruješ, eno u njegovoj sobi, pored zvezdinih postera i svačega, tu je dres i šal Juventusa. Šta me briga, njegova stvar, kad sam mogao da dozvolim da jedan navija za Partizan, neka i ovog za Juve!

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 05/10/2012 : 00:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Dajte bre, koji crni Rubentus... Bagra lopovska.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/10/2012 : 00:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dajte bre, koji crni Rubentus... Bagra lopovska.

Ja gotivim Romu od talijanskih, jebiga Romi-Roma!

Kažem ti, Delija za Juve, Grobar za Arsenal!

Edited by - srdjandj on 05/10/2012 00:04:24
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 05/10/2012 : 00:05:06  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Tačno niđe veze

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/10/2012 : 00:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tačno niđe veze

Moja deca su uvek imala slobodu izbora, demokratija bato!

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 05/10/2012 : 00:18:55  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Tačno niđe veze

Moja deca su uvek imala slobodu izbora, demokratija bato!

Zato i navijaju za Rubentus

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 05/10/2012 : 10:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Pederska smrdljiva Vermezova igra bez spica cak i kada smo gubili je ustvari bila nasa bela zastava. Slepac se pomirio sa porazom jos pre nego sto je seo u avion, a nama je ostalo da gledamo utakmicu gde nas protivnicki gol nije zanimao i gde smo u strahu celu utakmicu cekali da vidimo koliko cemo golova primiti.
Najgore od svega je vadjenje na neiskustvo, pa o kom neiskustvu covek prica kad je kod prvog gola direktni krivac Miljkovic kome je to ko zna koja po redu tragikomicna kardinalna greska. Decko napada igraca sa kontra strane i sam pada u gol aut, ej pa sto su dovodili Pauljevica ako ovo drvo igra!?
Druga stvar koja me je iritirala je Ostojicev strah da doda loptu bilo kome osim Ivanovu, nijednom nije pokusao da krene neki korak u napred ili da je doda nekom igracu u napred, krajnje limitiran igracic nedostojan Partizana.
Prozivke navijaca zvezde nisu bas logicne ako se uzme u obzir da 5 godina niste docekali jesen u Evropi koju pominjete kao merilo kvaliteta. Po tom kriterijumu vi i ne postojite.

Edited by - Cuvam starudije on 05/10/2012 10:15:55
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/10/2012 : 10:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pa naravno da nisam zadovoljan ali prica je krenula zbog podjebavanja navijaca Zvezde koji najmanje imaju pravo da nas zajebavaju pa si se ti ubacio i prica je dalje krenula sa tobom.

Prica je krenula kada si ti napisao da si Koltu rekao da se molis da primite sto manje golova od Rubina.

Edited by - Jasko on 05/10/2012 10:30:07
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 05/10/2012 : 11:12:04  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Ne, trebao sam vam čestitati rođendan s ovom pesmom, daleko je prikladnija:

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.39 seconds. Snitz Forums 2000