Author |
Topic  |
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 05/10/2012 : 12:42:34
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by okiboki Pa naravno da nisam zadovoljan ali prica je krenula zbog podjebavanja navijaca Zvezde koji najmanje imaju pravo da nas zajebavaju pa si se ti ubacio i prica je dalje krenula sa tobom.
Prica je krenula kada si ti napisao da si Koltu rekao da se molis da primite sto manje golova od Rubina.
I da je presrećan porazom od 2:0... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 05/10/2012 : 13:31:10
|
Rubin je jedna vrlo jaka ekipa sa dosta stranaca,igraju Ls vec 2-3 zadnje sezone,i nije strasno izgubiti od njih,ali izgubiti onako... ali ja za to krivim trenera. primer casnih poraza su dueli sa Arsenalom.Vidim ja da cemo Stanoja praviti od blata..
Srdjandj,jeremija &co Sto ne raspravljate na vasem topiku kako cete vratiti pare Agrobanci 
|
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
Posted - 05/10/2012 : 13:31:53
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by -jeremija-
quote: Originally posted by okiboki
Ja bih njegovom klincu preporucio da uopste ne gleda domaci fudbal ma za koga navijao.Fudbal ce nam biti samo gori i nema svrhe pratiti.Ima puno lepsih sportova i sportova u kojima smo uspesniji.
I mi negde da se složimo 
Kao moji sinovi, najstarijeg ne zanima fudbal, a ova dvojica, srednji i najmlađi navijaju za Arsenal i Juventus, a Partizan i Zvezda su im sporedni!
Bravo za srednjeg  |
?????? ? ??????? |
 |
|
Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 05/10/2012 : 13:46:06
|
quote: Originally posted by elfak nish
Srdjandj,jeremija &co Sto ne raspravljate na vasem topiku kako cete vratiti pare Agrobanci 
Boli me kur za Agrobanku. Ustvari imam i ja tamo otvoren tekući račun.
A šta ti sad smeta rasprava ovde, kad ste zasrali zvezdinu temu, nisi se bunio...  |
 |
|
-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 05/10/2012 : 14:25:56
|
Mnogo lepo ovde, mnogo fino društvo 
A sem toga, mi smo napredni ljudi, na stotinu mesta odjednom  |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 05/10/2012 : 14:35:49
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by okiboki Pa naravno da nisam zadovoljan ali prica je krenula zbog podjebavanja navijaca Zvezde koji najmanje imaju pravo da nas zajebavaju pa si se ti ubacio i prica je dalje krenula sa tobom.
Prica je krenula kada si ti napisao da si Koltu rekao da se molis da primite sto manje golova od Rubina.
I da je presrećan porazom od 2:0...
Samo sam realan.Nije valjda neko ocekivao da cemo da ih pobedimo.Cak sta vise nije bila tako ni losa igra do prvog gola. Ja ne znam sta se ovde ocekivalo.Da ekipa koja je 10 puta gora ode u Rusiju i da napada.Pa dali bi nam 5 komada. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 05/10/2012 : 14:39:50
|
Samo sam realan.Nije valjda neko ocekivao da cemo da ih pobedimo.Cak sta vise nije bila tako ni losa igra do prvog gola. Ja ne znam sta se ovde ocekivalo.Da ekipa koja je 10 puta gora ode u Rusiju i da napada.Pa dali bi nam 5 komada.
Pogrešno razmišljaš, ali stvarno, sad se ne zajebavam. Prvo poluvreme je Partizan odigrao solidno, ali previše povučeno, čak mislim da je trener imao hrabrosti da se suprotstavi napadački, mogao je Partizan ozbiljno da ugrozi gol Rubina, čak i da povede. Taktika se raspala nakon drugog primljenog gola na početku drugog poluvremena.Ali tada je trebalo da se napada, pa koja je razlika izgubiti bez igre 2:0 ili napadati, pa primiti 3-4, pri tom postoji mogućnost i da se postigne gol! |
 |
|
-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts
Posted - 05/10/2012 : 14:49:09
|
Jedino što mi se nije dopalo u igri Partizana je nedostatak iracionalnosti. Igra bez muda. Jel' Vermez želi da prođe u drugu fazu na osnovu toga što će sve pokušati da odigra nerešeno?
Navali glavom kroz zid, možda ga i probiješ...
Zvezda umalo da probije zid protiv Bordoa, da nisu naleteli na neispravnu električnu instalaciju koja ih je koštala plasmana... |
Edited by - -jeremija- on 05/10/2012 14:49:33 |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 05/10/2012 : 14:56:50
|
Samo sam realan.Nije valjda neko ocekivao da cemo da ih pobedimo.Cak sta vise nije bila tako ni losa igra do prvog gola. Ja ne znam sta se ovde ocekivalo.Da ekipa koja je 10 puta gora ode u Rusiju i da napada.Pa dali bi nam 5 komada.
Pogrešno razmišljaš, ali stvarno, sad se ne zajebavam. Prvo poluvreme je Partizan odigrao solidno, ali previše povučeno, čak mislim da je trener imao hrabrosti da se suprotstavi napadački, mogao je Partizan ozbiljno da ugrozi gol Rubina, čak i da povede. Taktika se raspala nakon drugog primljenog gola na početku drugog poluvremena.Ali tada je trebalo da se napada, pa koja je razlika izgubiti bez igre 2:0 ili napadati, pa primiti 3-4, pri tom postoji mogućnost i da se postigne gol!
U pravu si,do prvog gola je sve funkcionisalo.Moje misljenje je da Vermez nije postavio losu taktiku sa isturenim Markovicem koji je brzi od njihove odbrane i kome su slali lopte u prostor.Samim tim na sredini smo dobili sigurnost i drzali loptu.Bilo je i par kontranapada koji su bili solidni.E sad dolazimo do problema.Da bi tako igrao moras imati perfektnu odbranu sto Partizan nema i tu moze da se zavrsi sva prica.Jednost vno kad igras protiv evropski iskusnih ekipa svaku gresku ces platiti kao sto su i platili tj primili glup gol iz nicega. Kad je bilo 2-0 uveo je dva napadaca,cak je bilo i tri(Mitrovic,Scepovic i Markovic) ali sta to vredi kad se Rubin povukao i rutinski odradio posao jer jednostavno su bolji.Mozes da igras i sa 10 napadaca kakve veze ima. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 05/10/2012 : 15:03:38
|
quote: Originally posted by wele
quote: Originally posted by Caleb
Друга слика и коментар испод текста. 
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=10&dd=05&nav_id=648868
"Prvi put u fudbalskoj praksi, teorijskoj i praktičnoj, Miljković je primenio taktiku "opkoljavanje protivnika sa usmeravanjem prema golu"."

А, јбт, човек га опкољава са погрешне стране , уместо да пресече пут, вероватно би и одузео лопту или би направио пенал Оно још нисам видео до сад. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12057 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Posted - 05/10/2012 : 15:19:37
|
A sem toga, mi smo napredni ljudi, na stotinu mesta odjednom 
Sad sam ukapirao sta je Covic hteo da kaze time da ce se bolje ziveti kad zvezda bude prvak. Mozda tada planira da vrati pare agrobanci  |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts
Posted - 05/10/2012 : 15:33:30
|
A sem toga, mi smo napredni ljudi, na stotinu mesta odjednom 
Sad sam ukapirao sta je Covic hteo da kaze time da ce se bolje ziveti kad zvezda bude prvak. Mozda tada planira da vrati pare agrobanci 
Blago tebi kad daješ i pet para na ono što Čović priča    |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 05/10/2012 : 15:35:19
|
Jedino što mi se nije dopalo u igri Partizana je nedostatak iracionalnosti. Igra bez muda. Jel' Vermez želi da prođe u drugu fazu na osnovu toga što će sve pokušati da odigra nerešeno?
Navali glavom kroz zid, možda ga i probiješ...
Zvezda umalo da probije zid protiv Bordoa, da nisu naleteli na neispravnu električnu instalaciju koja ih je koštala plasmana...
Bravo.Ovo je tacno.Ja ne mogu da shvatim da ti momci od 18-19 godina nemaju zivota u sebi.Da ne mogu da se motivisu i da ginu. E zato volim KK.Svaka utakmica na noz.I kad si gori protivnik ali se barem bore i kidaju. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 05/10/2012 : 15:37:06
|
Ал, најгоре је што су ти момци од 18-19 година изјављивали да иду на победу, да се неће предати, да Партизан увек иде на победу. Барем да сам то видео на делу, не бих био незадовољан. Свака част, пробали сте, није хтело, идемо даље. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 05/10/2012 : 21:14:04
|
Partizan proslavio rođendan, najbolji Arsović i Kolašinac
Partizan proslavio rođendan, najbolji Arsović i Kolašinac Jugoslovensko sportsko društvo Partizan proslavilo je 67. rođendan i na svečanosti u Sportskom centru "Teleoptik" nagrađeni su najuspešniji predstavnici "porodice" crno-belih.
Za najuspešniju mušku ekipu, proglašen je atletski klub, osvajač titule ekipnog prvaka, dok je najbolji ženski tim košarkaška sekcije. Ekipa Marine Maljković je osvojila Prvenstvo Srbije i Regionalnu ligu. Kada je reč o pojedinačnoj konkurenciji, Asmir Kolašinac je poneo titulu najboljeg jer je osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu na otvorenom, srebrnu medalju na EP u bacačkim disciplinama u dvorani i bio finalista Olimpijskih igara u Londonu. Najuspešnija seniorka je Andrea Arsović, članica streljačkog kluba.
Nagrada "Milan Gale Muškatirović" za najperspektivnijeg mladog sportistu pripala je fudbaleru Danilu Pantiću, dok je specijalno priznanje za dugogodišnje vrhunske sportske rezultate, kao i trajan doprinos afirmaciji imena i ugleda JSD Partizan dobio poptredsednik društva i najbolji srpski plivač svih vremena Milorad Čavić.
Posebno priznanje kao sportskom radniku i dugogodišnjem predsedniku više udruženih klubova JSD Partizan dobio je Dragan Vasiljević.
Nagrade:
Najuspešnija juniorska ekipa (muškarci) - Veslački klub Najuspešnija juniorska ekipa (žene) - Vaterpolo klub Najuspešniji junior - Mladen Đorđević (Košarkaški klub) Najuspešnija juniorka - Jelena Zeljajić (Streljački klub) Najuspešniji pionir - Miloš Glišić (Košarkaški klub) Najuspešnija pionirka - Aleksnadra Janković (Karate klub) Najuspešniji trener- Nikola Tomasović (trener Asmira Kolašinca) Najuspešniji amaterski radnik - Srđan Cekić (Rukometni klub) Najuspešniji radnik JSD Partizan - Miodrag Knežević (Radna zajednica) |
 |
|
xander
Junior Member

Serbia
411 Posts
Member since 01/03/2012 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia