forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 07/10/2012 : 20:56:14  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by bosancicigor

samo za mlađu :)
http://www.youtube.com/watch?v=mQxnulHw52g

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/10/2012 : 20:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
nije smišno nego žalosno koliko je loša moderacija na ovom forumu

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3276 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 07/10/2012 : 21:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

nije smišno nego žalosno koliko je loša moderacija na ovom forumu

jbga a još uvek smo tu....i ovde bismo mogli reč: imamo forum kakvog zaslužujemo.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 07/10/2012 : 21:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
znamo sve vec.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 07/10/2012 : 22:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Šta su ovi moderatori sve podnijeli i preživjeli u ovih par godina, skidam kapu.
Ja bih osobno dobio slom živaca 100 puta.
Odakle vam ljudi volje i snage...
Ja bih stvarno volio da se nekim članovima koji misle da je to lako ukaže prilika da obavljaju tu nezahvalnu dužnost. Mislim da bi se iznenadili.
Mora biti jasno da je nas ovdje puno i da moderatori ne mogu pročitati baš sve, totalno razumjeti baš sve i najmanje od svega čitati naše misli.
Reagiraju gdje se nađu, najbolje što mogu. Nisu to roboti već ljudi skloni greškama kao i svi.
Umjesto zahvalnosti što pomažu održavanju kulturne komunikacije na sajtu, dobijaju našu mržnju.
Ajd ljudi razmislite malo o tome.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 07/10/2012 : 22:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Šta su ovi moderatori sve podnijeli i preživjeli u ovih par godina, skidam kapu.
Ja bih stvarno volio da se nekim članovima koji misle da je to lako ukaže prilika da obavljaju tu nezahvalnu dužnost. Mislim da bi se iznenadili.
Mora biti jasno da je nas ovdje puno i da moderatori ne mogu pročitati baš sve, totalno razumjeti baš sve i najmanje od svega čitati naše misli.
Reagiraju gdje se nađu, najbolje što mogu. Nisu to roboti već ljudi skloni greškama kao i svi.
Umjesto zahvalnosti što pomažu održavanju kulturne komunikacije na sajtu, dobijaju našu mržnju.

i najgore kako svima ugoditi. jednima napravis dobro,popizde ovi drugi. aj ti budi pametan.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/10/2012 : 22:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Mladjo drž se, vjerujem da sad misliš, općinske sjednice su mila majka u odnosu na forum... Što mi je to trebalo!?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/10/2012 : 22:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

razmislia san i nije me naročito dojmilo

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 07/10/2012 : 23:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
A baš sam ti mislio suzu izvući...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/10/2012 : 23:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
na moderatorima teško

Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2944 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 08/10/2012 : 07:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
Šta bi???

Što izbacište Ponkija? Mislim stvarno.........

One njegove izjave prema moderatoru svakako nisu razlog za to.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Edited by - djukak on 08/10/2012 08:03:50
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 08/10/2012 : 09:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Sedam ljudi na hlađenju, ne pamtim kad ih je toliko bilo

9
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 08/10/2012 : 09:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:

Ja bih stvarno volio da se nekim članovima koji misle da je to lako ukaže prilika da obavljaju tu nezahvalnu dužnost.

evo, mislio sam da to nikada neću reći, ali ja bi želio biti moderator na ovom forumu. a sve u svijetlu recentnih "tragičnih" događaja i razmirica, možda i ponajvečih do sada u povijesti ovoga interaktivnog kutka. kao osoba bogatog forumskog, ali i životnog iskustva, koja je doživjela dosta toga lošeg, ali i nešto dobroga, te kao osoba solidnog znanja i izražavanja, te formiranog stava, smatram da bi bio u stanju besprijekorno i hvalevrijedno obavljati ovu funkciju.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 08/10/2012 : 09:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

quote:

Ja bih stvarno volio da se nekim članovima koji misle da je to lako ukaže prilika da obavljaju tu nezahvalnu dužnost.

evo, mislio sam da to nikada neću reći, ali ja bi želio biti moderator na ovom forumu. a sve u svijetlu recentnih "tragičnih" događaja i razmirica, možda i ponajvečih do sada u povijesti ovoga interaktivnog kutka. kao osoba bogatog forumskog, ali i životnog iskustva, koja je doživjela dosta toga lošeg, ali i nešto dobroga, te kao osoba solidnog znanja i izražavanja, te formiranog stava, smatram da bi bio u stanju besprijekorno i hvalevrijedno obavljati ovu funkciju.

da. svi bi slozni bili. ostali bi "clanovi".

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8589 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 08/10/2012 : 10:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

Nakon ovoga fali još samo zvuk fanfara....Bože sačuvaj

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 08/10/2012 : 10:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
još bi ovdje, pod vrline, dodao i (mentalnu) snagu, izdržljivost i neuništivost itekako potrebnu moderatoru u trenutcima nemira i kriza, poput ove kroz koju forum, takoreći, upravo prolazi. evo, zaozbiljno, neka si markos o tome porazmisli... zašto ne?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/10/2012 : 10:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

još bi ovdje, pod vrline, dodao i (mentalnu) snagu, izdržljivost i neuništivost itekako potrebnu moderatoru u trenutcima nemira i kriza, poput ove kroz koju forum, takoreći, upravo prolazi. evo, zaozbiljno, neka si markos o tome porazmisli... zašto ne?

Koje ti je pravo ime i prezime, koliko imaš godina, odakle si, jesi li porodičan čovek itd...Daj još neke podatke o sebi, pa da se stavi predlog na glasanje!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 08/10/2012 : 10:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
i broj cipela? pa nisam ja ovdje samo nickname... svi me znaju, i svi znaju sve o meni. družimo se na forumu i izvan njega. mislim da nisam neka nepoznanica, niti se ne suzdržavam u pisati po forumu, o praktički svemu , i o sebi... pa si lijepo odi na moj history i proučavaj ako želiš. a i nisam siguran da je izbor moderatora na ovom forumu demokratska procedura, i da bi u mom slučaju bio presedan. ;)
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 08/10/2012 : 10:32:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
ne vidim nikakv problem u demokratskom izboru. dobit ces 99% glasova i 1% ce biti nevazeci glasovi.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/10/2012 : 11:53:02  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

i broj cipela? pa nisam ja ovdje samo nickname... svi me znaju, i svi znaju sve o meni. družimo se na forumu i izvan njega. mislim da nisam neka nepoznanica, niti se ne suzdržavam u pisati po forumu, o praktički svemu , i o sebi... pa si lijepo odi na moj history i proučavaj ako želiš. a i nisam siguran da je izbor moderatora na ovom forumu demokratska procedura, i da bi u mom slučaju bio presedan. ;)

Vidiš ja ne znam ko si, ne piše ti u profilu ništa što ukazuje na to.Znam te samo po nicku kiki...Ali nema veze, moramo da biramo moderatora, daj na glasanje i da vidimo!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 08/10/2012 : 12:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
neozbiljno bi bilo od mene da ja pokrenem takav glasački topik... to mora učiniti moderator.
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 08/10/2012 : 13:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
Loša ideja. Mislim da bi pola forumaša dobilo slom živaca da im (lijevi) uberman visi nad glavom, a pritom ne mislim samo krugere, saviće, dsormaze i sl.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/10/2012 : 13:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

"kiky" ili Wakan Tanka, zivi u oblacima, 147 godina, marksista... ne znam kako bi to proslo među nekim clanovima ovdje, plus godine ti mozda vec predstavljaju problem, mozda to i nije najpametnija stvar za tvoje srce

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 08/10/2012 : 13:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
kiky,jesil ti bio banovan,zauvjek? pa kojim slucajem opet otkljucan? cini mi se da sam negdje na forumu to procitao. pa ti si pravi nelson mandela.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/10/2012 : 14:40:32  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
Prigovor (licni stav), voleo bih da se uzme u razmatranje i bez zamerki:

posted by Sekta
Održavanje te parade je samo reklamiranje nastranog ponašanja. Ništa više.

Sekta ovim postom nije zasluzio ban (a koliko sam shvatio taj post je i jedini razlog bana). Nije otisao dalje od granica diskusije. Rec "nastrano" nije uvredljiva, nego recena u tonu "van opsteg poimanja normalnog". Da li je u pravu, licno smatram da jeste, ali svakako nije cin omalovažavanja i diskreditovanja. Molim moderatore, tj. u duhu postovanja pravila koja nazalost moraju da stoje na forumu zahtevam da mu poniste ban.
mladjo je doneo pogresnu odluku ali nije za osudjivanje. Vidi se da je covek napet zbog tzv. krize na forumu (koja se cudna li cuda i ne oseti u pdf stripovi), pa mu je dosla zuta minuta.

ponki je bio iziritiran ovim nezasluzenim banovanjem Sekte pa je napao napetog mladju. Odgovor koji je dobio ga je izbacio iz takta (s pravom, rekao bih) pa je sledecim postom zasluzio ban, ali mladjo u svom stavu prema njegovom javljanju zasluzuje svaku kritiku. Ponki je umesto odgovora na ono sta je napisao dobio zakljucke o razlozima svog stava

toliko...

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 08/10/2012 15:52:44
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.01 seconds. Snitz Forums 2000