I još samo jedna stvar... Kad netko updejta svoju kolekciju neka napiše da je to napravio i na kojoj stranici se nalazi tako da ne pretražujemo cijeli topic :)
apsolutno..kao sto to radi SonicHR na prvoj strani..ispod slike najnoviji updejt i popis sta se stavilo..
naravno napominjem da se stavi post sa napomenom na zadnjoj strani (trenutacno je to ova) tako da svi vidimo i znamo di ic traziti..
Eh jan ikad nebi bonellija iso prodavat, to ja i otac godinama skupljali i to je naš thing, on je glavni obnellijevac kaj se čitanja tiče, naucio bi ja njega na amere da se riejsimo bonnelija ali nezna eng :D
Btw dali moguce staviti link na post samo? Ako da pa updejtas prvi post s imenima ljudi koji stavili kolekcije i direktnim linkom na post u kojem kolekcija
Btw dali moguce staviti link na post samo? Ako da pa updejtas prvi post s imenima ljudi koji stavili kolekcije i direktnim linkom na post u kojem kolekcija
ma razmislja sam i ja o ovome i to bi nam rijesilo sve probleme..ali mislim da se ne moze stavit link a da te on direktno vodi na sami post..mislim da se moze samo na stranicu..dakle to bi bilo besmisleno; stavia bi link sa stranicom i onda bi mora napisati koji post pripada kome po redu itd..a i na taj nacin ne bi mogli pratit ko je sta updejta..opet bi ljudi morali napisat jesu li updejtali..
ma razmislja sam i ja o ovome i to bi nam rijesilo sve probleme..ali mislim da se ne moze stavit link a da te on direktno vodi na sami post..
Naravno da može - datum/vrijeme na vrhu svakog posta ("Posted - ..."), to je klikabilno i vodi direktno na post. Pa samo kopiraj link i stavi pored svakog imena.
ma razmislja sam i ja o ovome i to bi nam rijesilo sve probleme..ali mislim da se ne moze stavit link a da te on direktno vodi na sami post..
Naravno da može - datum/vrijeme na vrhu svakog posta ("Posted - ..."), to je klikabilno i vodi direktno na post. Pa samo kopiraj link i stavi pored svakog imena.
moran priznati da ovo nisam zna..eto ucimo dok smo zivi..svaka ti dala..
U biti stavit cu url sa imenima..znaci samo kliknete na ime i otvara vam se ista stvar..ono mi je bilo nepregledno sa linkovima do imena..strpite se par minuta..stavit cu za sve..
Veliki pozdrav svim forumasima ! Iskreno sam se odusevio kada sam video ovaj topic ! Dubok respekt za sve prikazane kolekcije,zaista su sjajne ! Postavljam sliku svoje police,za sada,ne zamerite sto je los kvalitet slike,a kasnije cu se potruditi da to izbliza uslikam da se vide i pojedinacni naslovi.ocekujem nekih 10-ak oversized HC-a i omnibusa u narednih 30-ak dana pa cu onda sve lepo uslikati!
Hvala brni !Jos jednom pohvale za otvaranje ovakve teme ! Iskreno se nadam da ce biti jos novih sa svojim kolekcijama,pravo je uzivanje gledati i ove vec postavljene !
Hvala brni !Jos jednom pohvale za otvaranje ovakve teme ! Iskreno se nadam da ce biti jos novih sa svojim kolekcijama,pravo je uzivanje gledati i ove vec postavljene !
Odlična kolekcija yoda Vidim da se uglavnom baviš omnibusima i oversized hc-ima.....
Hvala Raven84! Cekam da mi stignu jos X MEN vol 2 omnibus NEW AVENGERS omnibus X MEN INFERNO X MEN Bishops crossing X men Age of x X MEN Zero tolerance Avengers Childrens crusade Thanos imperative i X FORCE vol 1 i 2. Kada stigne onda sve lepo slikam!