forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1044

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/10/2012 : 13:24:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nije još gotova definitivna verzija. Kad bude, vidjet ćete:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 12/10/2012 : 13:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Nije još gotova definitivna verzija. Kad bude, vidjet ćete:)

Marš radit, to treba izać za 13 dana!

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Argus
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 04/10/2010

Posted - 12/10/2012 : 16:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Argus a Private Message  Reply with Quote
Imam problema na poslu,gazda mi poprilicno smanjio placu zbog krize u drzavi(mi odlicno radimo) tako da cu neko vrijeme dok se ne snadem prestati kupovati stripove.Inace bi to prvo kupio,cak razmisljam o likvidaciji dijela stripova a da ostanem samo na fibri.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8255 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 12/10/2012 : 16:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Ja san primoran kupovat stripove kako koji dođe na kritičnu točku pred rasprodaju.
Samo gasin požar za požarom, nikako da nešto kupim čim izađe, a spisak sve dulji i dulji.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

JAH WOBBLE
Average Member

635 Posts

Member since 20/01/2009

Posted - 12/10/2012 : 19:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send JAH WOBBLE a Private Message  Reply with Quote
Bravo za slipcase!

Ako "Le monde d'Edena" bude išao u pojedinačnim albumima, možemo li očekivati još jedan slipecase?

Još kad bi "Les Yeux du Chat" bio oversized... :)
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19703 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/10/2012 : 20:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Joj, koliko toga ima za kupiti a ne može sve, nadam se da će na crš-u biti veliki popusti pa da ću moći nadoknaditi većinu

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 13/10/2012 : 22:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Zato sam namjerno i napisao tu riječ "sranje".
Meni je npr. činjenica da u sebi sadrži žešća svetogrđa dovoljna da ga svrstan na listu stvari sa početnim slovom S i da ga eliminiram iz čitačkog kruga.

Bitno je da mi lipo diskutiramo

Vidiš taj strip je pisao čovek koji je odrastao u okruženju gde religija ima izuzetno važnu ulogu i diriguje životima kompletne zajednice.
Dakle ima nešto u tome što je on pljuje kad god može. Misli o tome

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 14/10/2012 : 00:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Born To Run

quote:

Meni je npr. činjenica da u sebi sadrži žešća svetogrđa dovoljna da ga svrstan na listu stvari sa početnim slovom S i da ga eliminiram iz čitačkog kruga.

Vidiš taj strip je pisao čovek koji je odrastao u okruženju gde religija ima izuzetno važnu ulogu i diriguje životima kompletne zajednice.

Moram priznati da baš ne razumijem na što točno ciljaš..
U smislu da Moebius pljuje po vjeri pa da ga ne bih trebao kupiti ili nešto u tom stilu?

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.

Edited by - Amos on 14/10/2012 00:39:17
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47177 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/10/2012 : 01:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Born To Run

quote:

"religija" i "vjera" ne moraju bit potpuno podudarni npojmovi.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13465 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 14/10/2012 : 02:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Moram priznati da baš ne razumijem na što točno ciljaš..
U smislu da Moebius pljuje po vjeri pa da ga ne bih trebao kupiti ili nešto u tom stilu?

Misli na Ennis-a.
A Propovednik je sjajan strip
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/10/2012 : 09:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Argus

Imam problema na poslu,gazda mi poprilicno smanjio placu zbog krize u drzavi(mi odlicno radimo) tako da cu neko vrijeme dok se ne snadem prestati kupovati stripove.Inace bi to prvo kupio,cak razmisljam o likvidaciji dijela stripova a da ostanem samo na fibri.

Napravi prioritete.
Ne kupuj ono što ti se ne sviđa samo da bi popunio komplet.
Nešto se može posuditi i pročitati.
Ono što ti ne treba, prodaj na aukciji i time finansiraj nove stripove.
Ovo ti pričam jer ni ja nemam sjajnu platu, ali spretnim mahinacijama i pravljenjem prioriteta i kompromisa guram kolekciju i čitanje evo već nekih 8 godina.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/10/2012 : 21:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Još jedan mali teaser:

Trouble will find me
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 14/10/2012 : 22:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Još jedan mali teaser:

Žebote

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 14/10/2012 : 23:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Pa, mislim da se već sada može reći da je biblioteka Moebius jedno od najboljih domaćih izdanja.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 14/10/2012 : 23:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote

ovo je Melina dizajn radila, pretpostavljam? Samu sebe nadmašila, rekao bih
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2351 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 14/10/2012 : 23:33:59  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
Izuzetan dizajn, Melina je carica...na naslovnim stranama zasmetalo mi je to sto je naslove pojedinacnih albuma stavila preko autorovog imena, to malo bode oci, ali ok, i nije tako strasno...nadam se da ce ovo po izlasku brzo stici i do DW...obzirom da je kolicina slipcasea limitirana, mozda bi trebalo ici na rezervacije od strane zainteresovanih...ili sam ja mozda preterani optimista, who knows...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/10/2012 : 23:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Auu, koja navlakuša... Ko na ovo ne padne... Praktički da nema smisla uzimati odvojeno.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 14/10/2012 : 23:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
joj joj :D ovo vuce :D jako :D

There can be only one, me!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13465 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/10/2012 : 00:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
jes da me moebius ne zanima, ali stvarno mnogo dobro izgleda
Go to Top of Page

Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts

Member since 23/12/2010

Posted - 15/10/2012 : 01:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Friki a Private Message  Reply with Quote
Dizajn je ubojica .

Do sada mi ovo izdanje nije bilo visoko na listi prioriteta,no ovi hrbati su strašni. 600 kn,uf. Ne ginu mi 2 mjeseca na kruhu i srdelama .

----------
Trenutačno se sluša: The Carpenters - We've Only Just Begun
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/10/2012 : 07:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Na CRŠu/Interliberu će cijena kutije s kompletom biti 500 kuna. Ako se uzme u obzir da ta kutija u Francuskoj, u originalu, košta ni manje ni više nego 140 Eura (http://www.humano.com/album/35827), mislim da je ta cijena i više nego povoljna.

Inače, Fibra će biti prisutna na Beogradskom sajmu knjiga/CRŠu/Interliberu sa svojim štandom i ove ćemo godine dati popust od 20% na cijeli katalog. Teška su vremena, ideja je da ljudima izađemo u susret što više možemo, bar taj jedan put godišnje. Žao mi je što ova najnovija izdanja nisu gotova na vrijeme za Beogradski sajam knjiga, ali budući da ipak ima 6 noviteta od ljeta (Rip Kirby, Matteo, Petra, Ipak), zainteresirani će svakako imati gdje iskoristiti popust (a da ne spominjemo ostatak kataloga). Ja ću biti prisutan na sajmu ponedjeljak, utorak i srijedu, pa svi koji žele nešto pitati, komentirati, kritizirati, mogu to učiniti uživo, bit će mi drago. Na zagrebačkim manifestacijama ću, naravno, biti prisutan cijelo vrijeme, a poziv na razgovor i druženje vrijedi i u ovom slučaju:)

I da, danas Fibra slavi 6. rođendan!:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 15/10/2012 : 08:01:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote

SR!

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 15/10/2012 : 08:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
sve najbolje i da nam dugo pozivite

feka
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 15/10/2012 : 08:46:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
sretan rodjendan :) i odlicno za popuste ^^ :)

There can be only one, me!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38106 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/10/2012 : 08:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Sve najbolje!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 1044 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.19 seconds. Snitz Forums 2000