Pati da ti se ne srusi ormar. Kako izgleda, police su jako upognute. Meni se to jednom desilo. I sjebo se bas Sin City Library (deluxe kolekcija, koju danas jako tesko dobijes).
Hvala svima na komplimentima i savjetima, i sam znam da su mi police malo opterecene, poradit cu na tome. Swamp thing, Gotham Central je izvrstan. Apsolutna preporuka.
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
A ja mislio da sam jedini s ovog područja (koje ne voli super heroje) koji kupuje amere, a da svi ostali samo čitaju s elektrona.
Volio bih se i ja pohvaliti svojom kolekcijom, ali, eto, nemam fotoaparat
Mobitelom? Posuditi aparat od susjeda, slikat pa mu vratiti aparat? Frenda koji ima bolji mobitel žicat da uslika pa skinit slike na komp? Slikati mehaničkim aparatom, izraditi fotografije na papiru, skenirati ih u boji i staviti na internet? Poslati mail NASA-i da ti daju slike sa špijunskih satelita kojim je zabilježena tvoja kolekcija? Provjeriti da ti Google Stretview nije slučajno kroz prozor snimio kolekciju pa ovdje staviti link na slike? Bilo što?
Poduzmi sve u svojoj moći da postaviš slike i uđeš u Corps! Isplati se, vjeruj!
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
I ja sam danas naletio na cijeli Knightfall u Algoritmu, i ja bi ga htio uzet. Vi koji ste ga pročitali,jest zadovoljni sa sagom, jel se isplati uzimat?
I ja sam danas naletio na cijeli Knightfall u Algoritmu, i ja bi ga htio uzet. Vi koji ste ga pročitali,jest zadovoljni sa sagom, jel se isplati uzimat?
Meni je to najbolji Batman..opcenito obozavam te 90-te..Dixon i Moench su mi dva genijalca..
Batman: Prey, Sword of Azrael, Knightfall saga, Batman: Legacy, No Man's Land..meni osobno najbolje..uz svo duzno postovanje prema gospodinu Morrisonu..
Potvrdujem da algoritam ima cijeli Knightfall, inače vidio ogromnu knjigu u njemu Superman: the world without the man of tomorow il itak nekaj zvuci pa me zanima isplativost uzimanja, dost jeftino mi cijena bila ( oko 150kn) a ima ziher 400,500 stranica
Potvrdujem da algoritam ima cijeli Knightfall, inače vidio ogromnu knjigu u njemu Superman: the world without the man of tomorow il itak nekaj zvuci pa me zanima isplativost uzimanja, dost jeftino mi cijena bila ( oko 150kn) a ima ziher 400,500 stranica
ovako..to ti jedna saga u biti..ukljucuje ovo:
SUPERMAN: THE DEATH OF SUPERMAN SUPERMAN: WORLD WITHOUT A SUPERMAN SUPERMAN: THE RETURN OF SUPERMAN
ovi trejdovi su sad izasli u jednom velikom omnibusu..
i nakon toga imas Hunter Prey..tu su origini od tog villiana Doomsdaya i takoreci veliko finale..Doomsday se kasnije vraca za vrijeme Our Worlds at War ali to je manje bitno..takoder se pojavljuje u New Krypton sagi..sad da ne spojlam previse sve se seli u return of doomsaday koji je izasa prosle godine (tu imamo klonirane inacice doomsdaya)..i konacan kraj dooma u reign of doomsday - trejd koji je u biti zatvaranje Supermana u Johnsovom kontinuitetu..ako te jos sta zanima salji na PM..
Što se Algoritma tiče - lijepo je ušetati se unutra i vidjeti hrpu stranih na polici, ali cijene su im sulude. Tamo inače uzimam jedino stvari na bijesnim popustima koje imaju s vremena na vrijeme, no uglavnom su knjige i njihovi prevedeni stripovi u pitanju (i to ne svi).
Jako veliku policu s stripovima i mangama ima algoritam u zagrebu u avenue mallu, ali da neke cijene su bijesne pa uvjek provjerim preko neto na mobu si kolko bi me doslo vani i da kod njih kupim, obicno zna biti razlika 10kn kod nekih stripova pa mi nije strasno dat tih 10kn vise