forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 21/10/2012 : 19:28:14  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 21/10/2012 : 20:01:50  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
http://tashsport-tv-live.blogspot.com.es/2012/01/tashsport-tv-channel-1.html

Sranja na pocetku.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 21/10/2012 : 21:24:21  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Fino odigrano prvo poluvreme. Tacnije, Buducnost je odigrala toliko lose da je -11 premija.

Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
732 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 21/10/2012 : 22:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
Partizan je u košarci najveća institucija!Bravo momci!!!
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/10/2012 : 22:22:13  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
partizan dobio , a ja se povratio za novce koje sam pukao na njih prosle nedelje

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/10/2012 : 22:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Kako igra decurlija auuuuuu,pravo je uzivanje gledati.
Svaka cast!Buducnost razlupana u svim segmentima igre.
Ne definitivno je Dule najveci kosarkaski madjionicar u istoriji ove igre.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 21/10/2012 : 22:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Realno, ova Buducnost je duplo slabija nego prosle godine. Dobar je Ivanovic, tek mu je 18 god, a igra kao mator. Solidan je i celavi Popovic i to je to. Ameri trube, pogotovo plej. Vitkovac i Milosevicu nisu ni za B ligu. Da ne idem dalje.

Kod nas odlicni Vesterman. Iz utakmice u utakmicu sve bolji. Milina ga je gledati.
Berans nepromasiv, Lucic napredovao neverovatno.

Go to Top of Page

xander
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 01/03/2012

Posted - 21/10/2012 : 22:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Send xander a Private Message  Reply with Quote
Odlično. Napokon jedna utakmica koja se mogla odgledati mirno i bez nerviranja ako izuzmemo one nerede na početku kada se nije znalo hoće li uopšte utakmica da počne. Oduševljen sam pre svega odličnim odgovorom igrača posle one iscrpljujuće utakmice sa CSKA. Vesterman je bio sjajan, kao i Lučić, Musli, Bertans napokon napravio neku seriju trojki. Anđušič prilično pogubljen kao plej, nije imao neku minutažu i zato je Leo morao da igra više nego što bi inače bilo potrebno. Očekivao sam malo više i od Gagića ali imao je onu povredu, još se nije vratio. Za Gordona se nadam da uskoro nalazimo zamenu, dosta loše je odigrao. Kod Budućnosti funkcionisali donekle samo Aleksa Popović i Li. Šut ih nije išao za razliku od Partizana. Sve u svemu važna i neočekivano laka pobeda na inače teškom gostovanju.

Edited by - xander on 21/10/2012 23:12:47
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/10/2012 : 23:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
http://www.abaliga.com/game/31/Buducnost_VOLI-Partizan_mts#statistic_FullStatistic

Statistika

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 22/10/2012 : 10:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Jedino nisam zadovoljan Tomasom,smatram da nema kvalitet da zauzima mesto stranca.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/10/2012 : 11:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

Jedino nisam zadovoljan Tomasom,smatram da nema kvalitet da zauzima mesto stranca.

Tomas ili Gordon?Tomas nije igrao vec tri utakmice zbog povrede.
Gordon po meni ne zasluzuje mesto i prica se da mu se sprema zamena.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 22/10/2012 : 11:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Veceras Velickovic kod Tegeltije.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/10/2012 : 11:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Veceras Velickovic kod Tegeltije.

Da,da
Bas me interesuje da li ce nagovestiti nesto oko dolaska kod nas.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/10/2012 : 12:01:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

Подгорица видела брилијантне „Дулетове бебе“

Будућност – Партизан 62:81 (16:22, 22:20, 14:21, 17:18)

Подгорица – Дворана: Морача. Гледалаца: 4300. Судије: Дожаи, Болтаузер и Вовк.

БУДУЋНОСТ: Михаиловић 2, М. Поповић 2, М. Милошевић, С. Милошевић, Мугоша, Ли 13 (7 ск), Витковац 13, Бунић 3, А. Поповић 16 (6 ск, 4 ас), Ивановић 8, Николић, Ди Бост 5.

ПАРТИЗАН: Милутинов, Вестерман 13 (6 ск, 5 ас), Лучић 18, Милосављевић 9, Богдановић 3, Гагић 3, Мусли 10 (8 ск), Чакаревић 2, Ђекић 6, Гордон 5, Анђушић 2, Бертанс 10.

Нећемо о инцидентима, њима нека се бави руководство АБА лиге, полиција, тужилаштво и судство.

Причаћемо Вам о лепшем делу недељне кошаркашке вечери у Подгорици.

„Дулетове бебе“ нису дуго на окупу, немају пуно искуства, хемија тима се још ствара. Имају пуно талента, њихов тренер тврди да је он у рангу генерације Владa Дивца, ако не већи. Колики потенцијал лежи у црно-белој млађарији видела је и публика у Морачи.

Згуснут распоред, повреде, пораз у продужетку од ЦСКА, нереди пред почетак меча – ништа од тога није деморалисало пулене Душка Вујошевића.

Логика каже да би то све требало негативно да утиче на младу екипу. Али, логика нема пуно везе са оним што Партизан чини. Тачније има, вредан рад се увек исплати, негативни ефекти се тимском игром неутралишу.

Тако је било и у Подгорици, од самог старта су црно-бели заиграли без икаквог респекта према домаћину. Одбрана, борба, скок… Будућност је брзо била у проблему, Партизан је ушао у свој ритам и није се обазирао на спољашње факторе.

Лучић је сјајно отворио меч, надовезао се Вестерман, све то је пратио Мусли, Бертанс је опустио руку, а остали и су дали свој допринос одличној игри, чврстој у одбрани, маштовитој у нападу.

На крају прве четвртине на семафору је писало 22.9 у корист гостију. Кошарка је специфичан спорт, тешко је рећи да је нешто меч тако рано био решен, али добар старт је дао крила момцима из Хумске улице.

Будућност је покушала да узврати, Поповић, Ли и Витковац су били на свом максимуму, али то је било довољно само за десет минута солидног отпора.

Црно-бела машинерија тек се захуктавала. Плус 13, плус 18, плус 23 (68:45) на почетку четвртог дела (33. минут). Публика у Морачи и крај малих екрана могла је само немо да посматра и ужива у плесу дечака у црним дресовима.

На крају убедљив тријумф Партизана (четврти у пет дуела АБА лиге) и громогласан аплауз.

Штета што је све тако ружно почело, па ће се јавност вероватно тиме бавити уместо фантастичним тимом Душка Вујошевића.

Sjajan tekst

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 22/10/2012 : 13:27:00  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Tomas.
Gledao ga u par meceva abe,dok nije bio povredjen i protiv Besiktasa.

Gordon mi deluje ok,ali mu je ogroman minus sut za 3

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/10/2012 : 15:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Tomas.
Gledao ga u par meceva abe,dok nije bio povredjen i protiv Besiktasa.

Gordon mi deluje ok,ali mu je ogroman minus sut za 3

Nama ne treba bolji plej od njega iz prostog razloga sto imamo Westermana.Tomas je ok kao druga opcija.Sasvim dobar u odbrani i solidan u napadu.Ima proboj,ima dobar pregled,dobro asistira,ne gubi lopte.Neki bolji plej bi gusio Westermana a to nam ne treba.
Treba nam bolja cetvorka od Gordona definitivno.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 22/10/2012 : 17:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Oki, rekoh ti ja za Gordona.
Razumemo se.

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/10/2012 : 17:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Tomas, toga kao da su lasom navatali na plazi. Sut katastrofa, brzina na nivou Pere Bozica, jedini smisao dovodjenja Tomasa je bio ako se Leo ne pokaze , pa da ovaj uskoci, inace smo mogli uzeti nekog klinca za drugog pleja. Jedino sto mi pada na pamet, je da covek ima neko iskustvo , pa ce ga ubacivati kad budemo vodili da cuva rezultat. OVE GODINE TAMNOPUTI IGRACI NULA 0. Gordon nit zna da vodi nit zna da igra ledjima,nit moze da skoci, za njega je Gist zvani vutra Dzordan..... Fali nam stameni centar ovi su mi suvise mekani... Nekako mi se cini da ce ih debeli Dzavaji razvaliti.... Ali ostali su ok, lucic je jako dobro napredovao na psihickom planu, Bogdanovic iznenadjenje, Milisav i Cakar pod ruku i u mega vizuru na polusezoni... Bertrans napreduje na svakoj utakmici pokaze napredak, Centri su borbeni i ok za svoje godine , ali su mi mekani. Ne mogu da se setim imena , ali jedan centra ima katastrofa horog kad ga vidim kako baca lupio bi mu 5 samara da sam Dule.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens

Edited by - masni on 22/10/2012 17:44:28
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/10/2012 : 22:19:09  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Oki, rekoh ti ja za Gordona.
Razumemo se.

Ja sam uvek za to da se igrac saceka.Nije lako doci u novu sredinu a pogotovo nije lako doci direkt iz Amerike gde se igra totalno druga kosarka.Sto se tice Gordona ne vidim da tu moze doci do nekog bitnog napretka tako da mislim da nam treba bolji.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 22/10/2012 : 22:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Ne moze Gordon to da isprati sta se trazi od njega. Navikli smo na Lasmea, Robertsa i Gista koji su kidali i u odbrani i u napadu (doduse Gist je vise bio napadac, ali solidan defanzivac). Totalno je neupotrebljiv u napadu narocito kad se nadje van reketa. Danasnje cetvorke vise vremena provedu spolja nego unutar reketa i on moze ostati sam kao duh, ali dzabe. Ili ce pokidadi obruc nekom cepanicom ili napraviti korake u pokusaju da ide na ulaz.

Tomas moze da swe istrpi jos malo. Ono sto je odigrao u Jadranskoj i nije bilo toliko lose. U EL je bio kriminal, ali valja uzeti u obzir da je igrao nakon nekoliko preskocenih treninga, jos uvek rovit.Trebace mu vremena, narocito posle ove povrede. Inaci, lik nije uopste spor. Mehanika suta mu je skroz cudna, ali to nije nista novo kad su u pitanju Ameri koje je Partizan dovodio.

Edited by - wesskowaz on 22/10/2012 22:27:53
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/10/2012 : 22:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by masni

Tomas, toga kao da su lasom navatali na plazi. Sut katastrofa, brzina na nivou Pere Bozica, jedini smisao dovodjenja Tomasa je bio ako se Leo ne pokaze , pa da ovaj uskoci, inace smo mogli uzeti nekog klinca za drugog pleja. Jedino sto mi pada na pamet, je da covek ima neko iskustvo , pa ce ga ubacivati kad budemo vodili da cuva rezultat. OVE GODINE TAMNOPUTI IGRACI NULA 0. Gordon nit zna da vodi nit zna da igra ledjima,nit moze da skoci, za njega je Gist zvani vutra Dzordan..... Fali nam stameni centar ovi su mi suvise mekani... Nekako mi se cini da ce ih debeli Dzavaji razvaliti.... Ali ostali su ok, lucic je jako dobro napredovao na psihickom planu, Bogdanovic iznenadjenje, Milisav i Cakar pod ruku i u mega vizuru na polusezoni... Bertrans napreduje na svakoj utakmici pokaze napredak, Centri su borbeni i ok za svoje godine , ali su mi mekani. Ne mogu da se setim imena , ali jedan centra ima katastrofa horog kad ga vidim kako baca lupio bi mu 5 samara da sam Dule.

Mislim da malko preterujes.Kao prvo ove godine su tamnoputi igraci u skladu sa njihovom cenom tj sa nasim budzetom.Sa tim Gordonom su se kockali i jebiga.Dosao sa koledza gde je bio dobar,kako ce se uklopiti niko ne moze da zna.Njemu je prva profi sezona bukvalno i u skladu sa tim on ne kosta mnogo.Tomas za to sto je doveden je sasvim solidan.Prvenstveno je dobar u odbrani i u razigravanju,on nije doveden da daje 20 poena po utakmici.Sto se tice centra uzmi primer te iste Barse koja moze da kupi koga hoce a dovede Dzavaija.Nema dovoljno dobrih centara i da imamo pare opet bi ga tesko nasli.Mi em nemamo para em imamo tri jako talentovana momka koji ce u radu sa Duletom eksplodirati.Musli vec igra na solidnom nivou.I naravno da su malo mekani kad su se juce ispilili.Za Milosavljevica isto gresis i to je to.Cakar definitivno pogubljen u vremenu i prostoru i sto kao i Djekic.Dodao bih i Andjusica koji je uzasan ove godine.Jednostavno se ne uklapa u ovu ekipu.On je jedini igrac koji ne moze da odigra ni solidnu odbranu.Lik je rupa nevidjena i bojim se da ako to ne ispravi dzaba sut,dzaba sve.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 22/10/2012 : 22:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Sto se Cakara tice, meni je on prvi pik da izleti neracunajuci Amere. Ukoliko uzmi krstenu cetvorku verovatno ce pogoditi vrata. Imao je najvecu platu, pa je bila prica da je pristao na smanjenje samo da ostane. Mozda ga i to drzi, mada za ovu ekipu je totalno neupotrebljiv. Ima minutazu taman koliko i Djekic. 4-5 min i to kad je utakmica vac resena.
Milosavljevica ni ja ne volim, ali ok je odigrao par poslednjih utakmica. Igrac zadatka i takve je DV uvek voleo da ima u svom timu. Na sve ovo dodaj da je produzio ugovor, tako da...

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 22/10/2012 : 22:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Andjusic je u odbrani tuga bozija, a u napadu ume da bljesne povremeno, sve ukupno nije igrac za Partizan. Letos sam imao prilike da upoznam sada vec bivseg igraca Radnickog iz Kragujevca koji mi je rekao da su Partizan dobili par puta iskljucivo napadajuci Andjusica jer im je to Muta trazio. Jedino strucnjak Vlade to nije shvatao.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/10/2012 : 22:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sto se Cakara tice, meni je on prvi pik da izleti neracunajuci Amere. Ukoliko uzmi krstenu cetvorku verovatno ce pogoditi vrata. Imao je najvecu platu, pa je bila prica da je pristao na smanjenje samo da ostane. Mozda ga i to drzi, mada za ovu ekipu je totalno neupotrebljiv. Ima minutazu taman koliko i Djekic. 4-5 min i to kad je utakmica vac resena.
Milosavljevica ni ja ne volim, ali ok je odigrao par poslednjih utakmica. Igrac zadatka i takve je DV uvek voleo da ima u svom timu. Na sve ovo dodaj da je produzio ugovor, tako da...

Ma Dule obozava igrace kao sto je sin Dragan,igrace koji grizu,koji kidaju,koji ne daju protivniku da dise.Vidim da je Dule njemu nasao ulogu i to je ok.Meni je potez utakmice juce bio kad je on udvojio njihovog centra koji je vratio loptu na trojku a ovaj ludak stigao i zalepio bananu.Ja sam se odusevio.To sto je izveo jeste malo ali je stvarno bilo neverovatno kako je to uspeo.
Cakar moze da odigra nesto odbrane i to je to.U napadu je igrac manje,dok Milisav moze i u napadu nesto uraditi.Djekna je gubljenje totalno.Nikad od njega igrac,ne pomaze tu ni 3 Duleta.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/10/2012 : 22:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Andjusic je u odbrani tuga bozija, a u napadu ume da bljesne povremeno, sve ukupno nije igrac za Partizan. Letos sam imao prilike da upoznam sada vec bivseg igraca Radnickog iz Kragujevca koji mi je rekao da su Partizan dobili par puta iskljucivo napadajuci Andjusica jer im je to Muta trazio. Jedino strucnjak Vlade to nije shvatao.

Ma ne mora niko da ti kaze to se vidi.Protiv CSKA smo brdo poena primili preko njega,protiv Buducnosti isto.Jednostavno je previse mrtav i ne moze da odigra nista.Ovo je ekipa gde se mora igrati odbrana i gde moras naterati protivnika da da manje poena od tebe a ne da ti das vise od njega.Nadam se da me razumeteCim jedan ne igra odbranu u petorci ode sve u ku...Videcemo da li ce Dule uspeti da ga nauci.
Prosle godine je bila prica oko Nedovica,svi krivili Pesica sto ovaj ne igra.E to je isti slucaj kao i sad sa Andjusicem.

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.03 seconds. Snitz Forums 2000