Po ovom gore rasporedu ispada da Janjetov neće potpisivati već samo crtati? Šteta, jer ako ne budem imao vremena čekati ili ne uspijem uhvatiti crtež, mislio sam barem potpis..
žao mi je,desilo se ono čega sam se plašio a to su one nepredviđene situacije koje gosta festivala ,u ovom slučaju g.Janjetova spriječe da dođe na festival.
ali bude Crš-a i slijedeće godine a vjerojatno i Zorana na 16. Cršu,
žao mi je,desilo se ono čega sam se plašio a to su one nepredviđene situacije koje gosta festivala ,u ovom slučaju g.Janjetova spriječe da dođe na festival.
Zovi Ribića umisto njega da crta! To bi bilo odlično.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Originally posted by mcn Pokojni je Ivica "Hammer" Marušić, a Ivan "Entropola" Marušić je živ i zdrav. Nisam ja kriv što Dalmoši daju imena kako daju. :P mcn
E jesam ga izvalio... Sorry, trebate rabiti ove nazive s nadimkom, puno je jasnije.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Originally posted by mcn Pokojni je Ivica "Hammer" Marušić, a Ivan "Entropola" Marušić je živ i zdrav. Nisam ja kriv što Dalmoši daju imena kako daju. :P mcn
E jesam ga izvalio... Sorry, trebate rabiti ove nazive s nadimkom, puno je jasnije.
Samo mi stres radiš biće ga nemam dosta zadnjih dana. najrađe bi da me svemirci otmu i vrate u ponediljak ujutro ne vidim li te na Q zaokret tribini bome ćeš me sanjati
Kada će se u kinu Europa u sklopu CRŠ-a moći besplatno pogledati oba nastavka Iron Mana? Zanima me dan i vrijeme. Da ih pogledam opet u kinu prije nego što treći dio dođe .
Kada će se u kinu Europa u sklopu CRŠ-a moći besplatno pogledati oba nastavka Iron Mana? Zanima me dan i vrijeme. Da ih pogledam opet u kinu prije nego što treći dio dođe .
Za one koji ne znaju, prvo najprvije događanje na CRŠ-u je takav spektakl da će ga biti teško nadmašiti:
U sklopu petnaestog CRŠ-a, u ovaj petak, u Tvornici (Mali pogon), u Zagrebu i u 15 h (da, sve to simultano) održat će se tribina nazvana "Q: Zaoqret" jer je to dobro zvučalo. Ako dođe više od 300 posjetitelja, smatrat ćemo to uspjehom. Ako prodamo više od 3 Q-a ... Ma, i to ćemo smatrati uspjehom, iako nije.
jedno glupo pitanje: gdje su ove godine štandovi sa stripovima i od kada oni "djeluju"? :)
E pa da, malo jest glupo... Nije valjda da nisi mogao pročitati na ovim programima stranicu prije npr. gdje se nalazi sajam stripova odnosno štandovi?! Supi, pa zar si malo rastresen?
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."