forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 22/10/2012 : 22:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Јbg, nema tog talenta koji ne bi propao posle 2 god sedenja i seljakanja po kikiriki klubovima. Ne kazem da bi Djekic nesto epohalno napravio da je Vujosevic ostao, ali ne bi bio ovakva mlitava sisa kakav je sada.
Imace i Andjusic svoju ulogu. On je klasican suter i ulazice kad zonska odbrana napravi problem. A odbrana se uci, tako da se i taj zadatak moze ispraviti. Kad je tolerisao Tripkovica koji u odbrani blage veze nije imao ili Rasica, onda ce i Andjusic imati prostora.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/10/2012 : 23:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Mene Milisav nervira , nije on los, ali je umislio da je Dzordan , vidim da ga je Dule smirio> Bice od njega igrac zadatka. Cakarevica ne volim jer mi ne ide u glavu da neko ko se bavi kosarkom moze toliko da promasi slobodnjaka. Djekic ce biti Cubrilo 2 , s time da je Cubrilo igrao. Anjsic mi i nije tako los, od njega moze nesto i da se napravi , deluje inteligentno, i fizicki mi je kompaktan. Gordon ima izgled klasicne cetvorke, ali nema tu snagu za cetvorku, jer ne moze da sloci a nema snagu da nosi igraca na ledjima/..

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 23/10/2012 : 00:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Ma, Cubrilo je za ovog majstor. Ljubimac publike svojevreno! Jes da nije mogao trojku da pogodi skoro pola godine Mogao je on mnogo, ali je nalereo na Mutu,

Go to Top of Page

xander
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 01/03/2012

Posted - 23/10/2012 : 00:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send xander a Private Message  Reply with Quote
Govorka se da je Jovanović popio otkaz u Donjecku. Dugo mu je trebalo.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 23/10/2012 : 00:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Valjda je i klub pred gasenjem. Imaju probleme oko hale.
Ko ce ga znati...

Go to Top of Page

xander
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 01/03/2012

Posted - 23/10/2012 : 01:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send xander a Private Message  Reply with Quote
Ma to su valjda rešili. Šut karta prvenstveno zbog loših rezultata. Obezbedili su mu vrlo dobar roster a on ispadne u kvalifikacijama u prvoj rundi, ima skor 4-3 u prvestvu i 1-2 u VTB ligi. Danas izgubiše od Himkija a nedavno ga je Struja odvalio u ukrajinskom prvenstvu. Nisu lude gazde Donjecka. Videli su na vreme sa kim imaju posla.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 23/10/2012 : 13:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Potvrda.

http://www.sportske.net/vest/kosarka/donjeck-otpustio-vladu-jovanovica-100838.html

Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
732 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 23/10/2012 : 21:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
Gledam Živadinovića na Studiju B i ne mogu da verujem koliko neistina iznosi odnosno koliko mrzi Partizan.Kaže da je u polufinalu kupa sezone 1993/94 Partizan pobedio golom Vasiljevića u 100. minutu,da su navodno igrali sa 2. timom,da je navodno sudija Sava Čokanica rekao da je tako moralo biti, a poklono im je penal za 1:1 kojim je direktno hteo da pomogne Zvezdi da prođe u finale!
P.S.Ovo je sramota!Ko ne veruje neka pogleda snimak na you Tube!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 23/10/2012 : 21:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by miros

Gledam Živadinovića na Studiju B i ne mogu da verujem koliko neistina iznosi odnosno koliko mrzi Partizan.Kaže da je u polufinalu kupa sezone 1993/94 Partizan pobedio golom Vasiljevića u 100. minutu,da su navodno igrali sa 2. timom,da je navodno sudija Sava Čokanica rekao da je tako moralo biti, a poklono im je penal za 1:1 kojim je direktno hteo da pomogne Zvezdi da prođe u finale!
P.S.Ovo je sramota!Ko ne veruje neka pogleda snimak na you Tube!

Zaista uzimas Dozvolite, Zivadinovica za ozbiljno ?

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
732 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 23/10/2012 : 21:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
Meni je samo neverovatno da neko ko pretenduje da navodno pomogne srpskom fudbalu iznosi takve neistine!Pogotovu zbog njegovih godina!
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 23/10/2012 : 21:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Potvrda.

http://www.sportske.net/vest/kosarka/donjeck-otpustio-vladu-jovanovica-100838.html

E kad sam ja govorio da taj pojma nema o zivotu. A kada je otisao rekao sam da sam ubedjen da duze od 6 meseci nece nigde ostati. On jos i pozuri.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/10/2012 : 22:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ja bih voleo da vidim Zivadinovica i Dejana Andjusa u istoj emisiji.To bi bila komedija.Najveci demagozi u istoriji srpskog sporta

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
732 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 23/10/2012 : 22:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
Tegeltija je za njih mala beba!
Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
732 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 23/10/2012 : 22:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
Evo linka za kup utakmicu.Prva utakmica je završena pobedom Zvezde 1:0,a u revanšu bi Čokanica sa 2 izmišljena penala (po jedan za Zvezdu i Partizan) pomogao Zvezdi prođe dalje sa 2:1 da nije Vasiljević u 89. minutu postigao fantastičan gol (a još je bila i tuča tokom utakmice gde je glavni akter bio Bata Mirković).
http://www.youtube.com/watch?v=LexaVwEP1xI
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 24/10/2012 : 01:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Ja bih voleo da vidim Zivadinovica i Dejana Andjusa u istoj emisiji.To bi bila komedija.Najveci demagozi u istoriji srpskog sporta

Pa, bio je kod Andjusa u emisiji. Mislim da ima na youtube-u.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/10/2012 : 01:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

quote:
Originally posted by okiboki

Pa, bio je kod Andjusa u emisiji. Mislim da ima na youtube-u.

Eeee?P to moram odgledati prvom prilikom.To je garant pisanija ziva

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 24/10/2012 : 01:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/10/2012 : 01:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je samo neverovatno da neko ko pretenduje da navodno pomogne srpskom fudbalu iznosi takve neistine!Pogotovu zbog njegovih godina!

Problem je sto je cela ta vinjak generacija u tripu da je na njima da nas spasu. Sto je najgore, jednom u 20 puta kazu nesto pametno, ali to onda gubi svaki kredibilitet jer znas da ce sutra da ti kaze da je trava crvena a nebo zeleno.

Bjekovic, npr, je notorna budaletina. Govorimo o coveku koji je izmedju ostalog komentarisao kako je namerno propustio Zigica jer je Partizan imao Radonjica (ili koga vec), i to mu je jos najblaza u nizu gluposti. Ali, kad se desio debakl u RSA, samo je Bjeka napisao suvislu kritiku Anticeve prevare. Naravno, niko ga nije uzeo za ozbiljno, jer je dokazani retard.

Ne znam nijednog iz te ekipe da je bar 65% u pravu konstantno. Pokojni vaske je za te pavijane bio magistar.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/10/2012 : 02:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
...ruku na srce, za zzivu ne mogu da vezem bas nista pametno. Mozda jedino kad smo igrali sa Irskom na Marakani, pa je u 2. poluvremenu po otprilike prvi put u modernoj istoriji srpskog fudbala uveo treceg napadaca i vrsio pritisak na zadnju trecinu, i dali smo gol za 1-0. Tad sam na momenat pomislio da ume nesto.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/10/2012 : 02:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo linka za kup utakmicu.Prva utakmica je završena pobedom Zvezde 1:0,a u revanšu bi Čokanica sa 2 izmišljena penala (po jedan za Zvezdu i Partizan) pomogao Zvezdi prođe dalje sa 2:1 da nije Vasiljević u 89. minutu postigao fantastičan gol (a još je bila i tuča tokom utakmice gde je glavni akter bio Bata Mirković).

Secam se ovog derbija vrlo dobro, mislim da je u tuci najgore prosao buduci prvi strelac francuskog sampiona. Zasluzena pobeda Partizana, a kumovao je pickasti Zziva koji je tvrdo branio 1-0.

Ranije se Ziva vec istakao, na prvom derbiju u karijeri nas je Partizan izuo klasicno, mi dobili mufte golom 1-0, posle Zziva na pressu kaze "ovo je bilo kao boks mec teskasa i perolake kategorija, pero je obletalo okolo i bockalo, a teskas jednim udarcem resio mec". I osta ziv covek.

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 24/10/2012 : 07:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Secam se ovog derbija vrlo dobro, mislim da je u tuci najgore prosao buduci prvi strelac francuskog sampiona. Zasluzena pobeda Partizana, a kumovao je pickasti Zziva koji je tvrdo branio 1-0.

Ranije se Ziva vec istakao, na prvom derbiju u karijeri nas je Partizan izuo klasicno, mi dobili mufte golom 1-0, posle Zziva na pressu kaze "ovo je bilo kao boks mec teskasa i perolake kategorija, pero je obletalo okolo i bockalo, a teskas jednim udarcem resio mec". I osta ziv covek.

Vasilijevic dao gol na marakani za pobedu u prvom kup derbiju. Ipak, u revansu je sve doslo na svoje mesto.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/10/2012 : 16:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ko bi rekao da cemo setno posmatrati period 92-00. Tad se na derbijima bas igrao fudbal.

95/96 nas je Partizan obrijao bez pene u prvenstvu, u kupu nicim izazvano smo vam se usrali u zivot sa 3-0, 3-1.
96/97 apsolutni megadebakl na marakani pred kaiserslautern, onda mrknemo nemce 4-0 i Pizon ispadne pametan na pravdi boga jer je "cuvao ekipu za Evropu". I tada sam mislio da je to apsolutno kretenski izgovor. I sada to mislim.
97/98 smo vas isprebijali u sva tri derbija, da bi na kraju morali da priznamo da je Arkan ipak najveci kriminalac u zemlji. Posebno jak je bio derbi na JNA, i, ovo sam ponovio vec x puta ali moram jos jednom, Tumbakovic trenerski mag, koji na pressu najede novinara kurcem jer je ovaj rekao da je nacuo da ce izaci na teren sa sest odbrambenih igraca, a onda na mec izadje u formaciji 6-3-1. I pukne, naravno.
98/99 i predratni derbi tj. povratak Deje Genije, na koga su iskusno nalepili Djordja Tomica da ga flasterise, pa je nesrecni decko video zvezde (i to ne one na dresovima). Nekako se zavrsilo 2-2, a moglo je bude 6-5 za bilo koga.
99/00, sezona apsolutne magije i neponovljivog Jesica. Necu o ovome da se ne naljute neki.

Posle toga ne pamtim tri derbija da su fudbalskom klasom ostavili neki trag u mom secanju. I potezi se mogu prebrojati jedva...

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 24/10/2012 : 20:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Mani brate, meni su definitivno najjači ti derbiji s kraja devedesetih, početka dvehiljaditih.

Pa to je prosto tragikomično kako su Stankovići karali crno-bele, kako je Perica Ognjenović umeo celu jebenu odbranu Partizana da naniže, a onda naravno, krljačina na svakom derbiju - po 8-9 žutih kartona. Ali svakako najlepši gol ikada, onaj Krupnikovićev, sredine devedesetih, one makazice.

Drugi najlepši: Škorić negde sa leve strane iz pie materine sa 20ak metara lobuje Radišu, a posle Pjanović na istom proturi Stanojeviću kroz noge, i izjebe Radišu do kraja. Onaj derbi kad smo karali Partizan 4:2 valjda. Bilo je i sa 4:0.

Da ne nabrajam pok. kralja Jovana Gojkovića, koji je takođe bio mora za odbranu Partizana, za Krleta, Troboka i Stanojevića. I kojevećigraonadesnombeku.

Mani, pun qrac golova na svakom derbiju...

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 24/10/2012 : 21:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Sto se Jesica tice, slobodno opleti. Ne verujem da postoji covek koji ce stati u njegovu odbranu.

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 25/10/2012 : 20:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
To bre ljudi, ne dajte se!

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.91 seconds. Snitz Forums 2000