forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 smrt?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 28/10/2012 : 02:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by johnhartson

Vernik?? Mozda agnostik. Uostalom, pogledaj i sam: http://www.einsteinandreligion.com/
U svakom slucaju, nije verovao u biblijske spise.

Kad su ga pitali o Isusu izjavio je i ovo: "As a child, I received instruction both in the Bible and in the Talmud. I am a Jew, but I am enthralled by the luminous figure of the Nazarene."

Dakle izjasnio se kao Židov. A židovstvo je, koliko ja znam, jedna od 3 monoteističke religije.
Go to Top of Page

antares
New Member

Serbia
248 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 28/10/2012 : 02:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Send antares a Private Message
quote:

Da bi se nazvalo Hokinga mastovitom predstavom mora se biti vrlo tezak ignorant ili potpuni analfabet kad je fizika u pitanju, tako da napustam diskusiju. Tumacenja Biblije se iz veka u vek menjaju i jedino sto ostaje konstanta je to da su njihovi tumaci stopostotno uvereni da su u pravu. Pre nekoliko godina je tako Zemlja bila ravna. Uostalom, bezbroj puta sam slusao Mirka Djordjevica, verovatno najboljeg verskog analiticara a po mom misljenju i jednog od najpametnijih ljudi u Srbiji, i cuo sta on misli o Bibliji. Sapienti sat.

I nimalo me ne zanimaju isprazna kreacionisticka naklapanja. Nagledao sam se u zivotu dovoljno kreacionistickih sajtova i video sta nude. Teorije zavere su mi tek ogavne.

Laku noc.

Nemaju samo hrišćani svoje svece u koje nesme da se dira. Imaju i evolucionisti Što se tiče Biblije problem je u tumačima Biblije a ne u samoj Bibliji. Biblija nikada nije govorila da je zemlja ravna. To su govorili njeni tumači. U Bibliji piše da je zemlja okrugla i to 8 vekova pre Hrista. Evo teksta: Isaija 40:22 "On sjedi nad krugom zemaljskim, i njezini su mu stanovnici kao skakavci; on je razastro nebesa kao platno i razapeo ih kao sator za stan." Krug zemaljski, ne ploča, se ovde spominje. A Mirko Đorđević nije autoritet po pitanju Biblije tako da njegove izjave o tome nemogu imati neku težinu. Što se tiče kreacionističkih sajtova u Srbiji je to dosta nerazvijeno ali to ne znači da je loše. Teorije zavere nisu deo kreacionizma tako da je to glupost ako se nalazi na takvom sajtu
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 28/10/2012 : 02:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
Je, je. Probaj da malo vidis istorijske okolnosti tog vremena. Ne previse davno bi ga spalili na lomaci da se izjasnio kao ateista. Zamisli kad sam i ja krsten. Kao da to nesto znaci.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 28/10/2012 : 02:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

Izgleda da su neki ateisti u nedostatku argumenata u raspravi opasno počeli gubiti živce.
Možda i zbog toga što se lagano smanjuje razlika u prvom postu...

Rijeci 'ateista/agnostic' i 'nedostatak argumenata' se rijetko mogu upotrebljavat u istim recenicama.

Medjutim, 'vjernici' i 'nedostatak argumenata'? Pa zar se moze jedno bez drugog?

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 28/10/2012 : 02:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:
Originally posted by kucak

Čovjek bez vjere je kao ispuhani balon.

Dodji, onda, da mi naduvas moj balon. Ne zaboravi samo da ovlazis ventil.

Ja imam zenu i cerku. Ustajemo zdravi jer smo zdravi, hranimo se i zivimo normalno. Cerku sam ja napravio mojim spermatozoidima, zena je nosila u njenoj materici, prilicno bih popizdeo kad bih mi sad priznala da je to neki bog odradio. Jos ako mi kaze da je bolji od mene, ih.

Kada budem umirao, a umrecu, bolece me qrac sta je tamo iza. Svoje sam odzivio. Radio sam u Zvezdi. Trcao Rocky steps u Philadelphiji. Odgajio i situirao porodicu. Imam sve ploce od EKVa. Ciro Blazevic mi je stegao ruku i rekao "sine, velika mi je cast". Umrecu za neko vreme, a to vreme cu provesti tako sto cu ciniti stvari boljima nego sto jesu. Necu juriti boziji zagrljaj.

Kao sto si sam priznao, srecan si. Evo, da ti kazem, i ja sam srecan.

I kad smo obojica srecni, koji si ti, da prostis, kurac krasni da me zalis i da mi pricas o izduvanim balonima ? Tvoje petparacke novele o kainu i avelju siri svojem sinu, moli se i 15 puta dnevno, meni je sve sjajno. Samo me jebeno zaobidji, pozdravljaj me kao prijatelja ako hoces - ne salji mi blagoslove, i ne zali me.

Unapred zahvalan,

-- Ja.

Želim ti da spoznaš pravi smisao.
Od srca.
Nemoj se srditi, vidiš da nesvjesno odbijaš ono što je očito.
Da Bog ipak upravlja tvojim i mojim životom.
Našim životima.
Molim te bez ljutnje, nije to dobro, izjeda iznutra.
Bog te blagoslovio i udijelio svako dobro tebi i tvojoj obitelji.

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 28/10/2012 : 02:29:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
quote:
Originally posted by antares

[quote]
Nemaju samo hrišćani svoje svece u koje nesme da se dira. Imaju i evolucionisti

Znas kako, nije to stvar vere ili svetinje, vec je stvar razumevanja odnosno nerazumevanja. Doduse, vidim da te prosto fizika i astronomija ne zanimaju i da su ti recimo Ajnstajnove formule sve nekako iste, tako da ocigledno trosim reci.

A Mirko Djordjevic je pravi erudita i apsolutni autoritet po mnogim pitanjima. Ni u ovom slucaju, to nije moje misljenje, vec je to jasno svakom coveku koji ga upozna. Mozes ti da tvrdis da nije autoritet, ali time samo ispadas maliciozan. Slobodno zivi u svom svetu gde si ti autoritet i pametniji od Hokinga, Mirka i ekipe. Taman posla da ti ga rusim a i world series je vec pocela.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 28/10/2012 : 02:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

[quote]

Znas kako, nije to stvar vere ili svetinje, vec je stvar razumevanja odnosno nerazumevanja. Doduse, vidim da te prosto fizika i astronomija ne zanimaju i da su ti recimo Ajnstajnove formule sve nekako iste, tako da ocigledno trosim reci.

Uzgred, i Einstein je bio vjernik.
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 28/10/2012 : 02:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
Vernik?? Pre ce biti agnostik. Uostalom, pogledaj i sam: http://www.einsteinandreligion.com/

Edited by - johnhartson on 28/10/2012 02:58:20
Go to Top of Page

antares
New Member

Serbia
248 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 28/10/2012 : 06:33:59  Show Profile Show Extended Profile  Send antares a Private Message
quote:

quote:

[quote]

A Mirko Djordjevic je pravi erudita i apsolutni autoritet po mnogim pitanjima. Ni u ovom slucaju, to nije moje misljenje, vec je to jasno svakom coveku koji ga upozna. Mozes ti da tvrdis da nije autoritet, ali time samo ispadas maliciozan. Slobodno zivi u svom svetu gde si ti autoritet i pametniji od Hokinga, Mirka i ekipe. Taman posla da ti ga rusim a i world series je vec pocela.

Jeste, stvar je vere jer ako neka nauka polazi od nedokazane tvrdnje to je stvar vere. Hoces reci da veliki prasak nije stvar vere? Dokazan je? Evolucionizam je takodje vera podjednako kao i hriscanska vera. Njegove izjave se svode na "pretpostavlja se", "misli se." Sto se tice autoriteta ja nisam autoritet i pametniji od svih ali ja samo iznosim i drugu stranu i njene argumente. Ja ih nisam izmislio niti otkrio vec sam ih procitao i nasao da nisu bas bez dokaza kako se obicno predstavlja. Postoje i drugi autoriteti osim Sagana, Hokinga i Daunkinsa. A to sto su oni medijski reklamirani i uzdignuti u nebesa je druga stvar. Recimo ja bih nazvao Roberta Dzentrija jednim od najvecih naucnika novije istorije jer je dao naucni dokaz da su granitne stene koje su u osnovi Zemlje stvorene gotovo trenutno. Njegova knjiga "Mala misterija Stvaranja" naucno objasnjava te dokaze ali ona nije medijski ispracena jer je "creacionisticka" Ne mogu da nadjem nijedan razuman razlog da ne cujem i tu drugu stranu i ne uporedim i vidim u cemu ima logike. Sto se tice Mirka Djordjevic iskreno on mi u mnogim izjavama izgleda veoma umeren ali ako je verski analiticar koji ne veruje u autoritet Biblije onda je to nelogicno. Treba da menja profesiju. Trebao bi da bude verski kriticar a ne analiticar
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 28/10/2012 : 08:02:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

Vernik?? Mozda agnostik. Uostalom, pogledaj i sam: http://www.einsteinandreligion.com/

Kad su ga pitali o Isusu izjavio je i ovo: "As a child, I received instruction both in the Bible and in the Talmud. I am a Jew, but I am enthralled by the luminous figure of the Nazarene."

Dakle izjasnio se kao Židov. A židovstvo je, koliko ja znam, jedna od 3 monoteističke religije.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 28/10/2012 : 08:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 28/10/2012 : 09:54:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
quote:
Jeste, stvar je vere jer ako neka nauka polazi od nedokazane tvrdnje to je stvar vere. Hoces reci da veliki prasak nije stvar vere? Dokazan je? Evolucionizam je takodje vera podjednako kao i hriscanska vera. Njegove izjave se svode na "pretpostavlja se", "misli se."

Antares mislim da nisi u pravu ovdje. Svaki pravi znanstvenik ce sutra priznati nesto drugo bude li se sto takvo otkrilo. Bez velike pompe.
Nitko normalan u znanosti ne ocekuje od nekoga da vjeruje u nesto zato sto je on tako rekao, tako stvari u znanosti ne funkcioniraju. Mainstream znanosti je obicno ono sto prema najboljim saznanjima najpametnijih ljudi na svijetu stoji kao vazece.

Do jucer znanost uopce nije znala za postojanje crne materije i energije koja cini vecinu materije u galaksiji; cak se smatra da je taj dio materije zasluzan za omogucavanje nasem svijetu da bude materijalan i da mi postojimo.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19083 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/10/2012 : 10:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
možete vjerovat ili ne, ja samo tvrdim iz osobnog izkustva da sama vjera ne pravi čovjeka boljeg od nevjernika...ima među vjernikima mnogo dvoličnih i pokvarenih ljudi, ne samo iz povjesti več i dandanas...a ima ateista koji žive po svim zakramentima i pošteno bez da svaku nedjelju idu po koljenima oko oltara...i zadnje novce daju bogatom popu u vrečicu...vidi zadnji primer iz Dalmacije i popu sa barkama i mercedesima...a papa i dandanas ken...ja u zlatnu školjku a ljudi(ne samo Italiji)gladuju...dvolično,pokvareno da boli...Bog učio kao skromnosti a njegovi podaniki kupaju se u zlatu...
imam sve zakramente i crkveno sam vjenčan ali svoju djecu neću poglupovat nekim prićama o posljesmrtnom življenju,trudit ču jih odgojit u poštene i radne osobe bez da nose križice i novac u crkvu...nek ga daju radije gladnom na ulici....ili uličnom sviraću na gitaru...pogledajte malo vjerske ratove odkad postoji svjeta...najkrvaviji su bili oni u ime crkve i Boga...da je bog, nebi toliko ljudi u 90-tim kod nas nastradali...
Da ne spominjem pedofile u crkvenim haljama,zar da pošaljem curicu ili dečka od 12 godina tim spodobama? nisu svi takvi ali jih ima ogromno...meni previše za takav red...
radije sam izpuhan balon ko da mi tamo neke maškare pune glavu budalaštinama i bajkama za djecu...o tome kako ču poslje smrti
u nebesa,pakao ili vice....
U Zagora i Darkvud vjerujem i Boga i svemogućeg ni u ludilu...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19083 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/10/2012 : 10:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
quote:

quote:
Originally posted by kucak

Čovjek bez vjere je kao ispuhani balon.

Dodji, onda, da mi naduvas moj balon. Ne zaboravi samo da ovlazis ventil.

Ja imam zenu i cerku. Ustajemo zdravi jer smo zdravi, hranimo se i zivimo normalno. Cerku sam ja napravio mojim spermatozoidima, zena je nosila u njenoj materici, prilicno bih popizdeo kad bih mi sad priznala da je to neki bog odradio. Jos ako mi kaze da je bolji od mene, ih.

Kada budem umirao, a umrecu, bolece me qrac sta je tamo iza. Svoje sam odzivio. Radio sam u Zvezdi. Trcao Rocky steps u Philadelphiji. Odgajio i situirao porodicu. Imam sve ploce od EKVa. Ciro Blazevic mi je stegao ruku i rekao "sine, velika mi je cast". Umrecu za neko vreme, a to vreme cu provesti tako sto cu ciniti stvari boljima nego sto jesu. Necu juriti boziji zagrljaj.

Kao sto si sam priznao, srecan si. Evo, da ti kazem, i ja sam srecan.

I kad smo obojica srecni, koji si ti, da prostis, kurac krasni da me zalis i da mi pricas o izduvanim balonima ? Tvoje petparacke novele o kainu i avelju siri svojem sinu, moli se i 15 puta dnevno, meni je sve sjajno. Samo me jebeno zaobidji, pozdravljaj me kao prijatelja ako hoces - ne salji mi blagoslove, i ne zali me.

Unapred zahvalan,

-- Ja.

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4444 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 28/10/2012 : 10:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
quote:

quote:

I narodnost također.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47389 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/10/2012 : 11:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

[quote]

Jeste, stvar je vere jer ako neka nauka polazi od nedokazane tvrdnje to je stvar vere. Hoces reci da veliki prasak nije stvar vere? Dokazan je? Evolucionizam je takodje vera podjednako kao i hriscanska vera. Njegove izjave se svode na "pretpostavlja se", "misli se." Sto se tice autoriteta ja nisam autoritet i pametniji od svih ali ja samo iznosim i drugu stranu i njene argumente. Ja ih nisam izmislio niti otkrio vec sam ih procitao i nasao da nisu bas bez dokaza kako se obicno predstavlja. Postoje i drugi autoriteti osim Sagana, Hokinga i Daunkinsa. A to sto su oni medijski reklamirani i uzdignuti u nebesa je druga stvar. Recimo ja bih nazvao Roberta Dzentrija jednim od najvecih naucnika novije istorije jer je dao naucni dokaz da su granitne stene koje su u osnovi Zemlje stvorene gotovo trenutno. Njegova knjiga "Mala misterija Stvaranja" naucno objasnjava te dokaze ali ona nije medijski ispracena jer je "creacionisticka" Ne mogu da nadjem nijedan razuman razlog da ne cujem i tu drugu stranu i ne uporedim i vidim u cemu ima logike. Sto se tice Mirka Djordjevic iskreno on mi u mnogim izjavama izgleda veoma umeren ali ako je verski analiticar koji ne veruje u autoritet Biblije onda je to nelogicno. Treba da menja profesiju. Trebao bi da bude verski kriticar a ne analiticar

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/10/2012 : 12:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

antares ..kreacionisti su sarlatani i idioti.
Ubrajas li se i ti u tu skupinu?

Da se još nadovežen s još jednom Twainovom:

‎Nikad se ne svađajte s glupim ljudima,oni će vas spustiti na svoju razinu i onda potući sa svojim iskustvom! - Mark Twain

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/10/2012 : 12:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Izgleda da su neki ateisti u nedostatku argumenata u raspravi opasno počeli gubiti živce.
Možda i zbog toga što se lagano smanjuje razlika u prvom postu...

Oh, ovo je rich od kralja argumenata. Kako bese ono, kocku i kurve zabraniti "jer su zlo", period ?

Daj nek neko izda neku novu apologetsku odu NDH pa da se Sormaz malo okupira time i ostavi nas na miru...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29469 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/10/2012 : 16:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ljudi, nemam vremena čitati cijelu raspravu, ali ako baš morate razgovarati o ovim temama (ne znam samo što ćete time postići, jer ionako se nitko neće maknuti ni milimetar sa svoje početne pozicije) - nemojte vrijeđati.

Trouble will find me
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19083 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/10/2012 : 17:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
quote:
Originally posted by Markos

Ljudi, nemam vremena čitati cijelu raspravu, ali ako baš morate razgovarati o ovim temama (ne znam samo što ćete time postići, jer ionako se nitko neće maknuti ni milimetar sa svoje početne pozicije) - nemojte vrijeđati.

neznaš šta propuštaš jer nećeš čitat te razprave...
uglavnom...slažem se,to je zatvoren krug...nekad(a i dandanas) su se zbog vjere vodili ratovi...šteta da se vodi rat i na ovom antimilitantnom sajtu.

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 28/10/2012 : 20:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Cromwell

quote:

quote:

I narodnost također.

Možda samo kod nas, što je pogrešno.
Židovstvo je prije svega religijska odrednica. Po narodnosti može biti npr. Izraelac, Talijan, Šveđanin, Nizozemac...ali židovske vjere.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 28/10/2012 : 20:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
quote:

Oh, ovo je rich od kralja argumenata. Kako bese ono, kocku i kurve zabraniti "jer su zlo", period ?

Daj nek neko izda neku novu apologetsku odu NDH pa da se Sormaz malo okupira time i ostavi nas na miru...

Tebi je knjiga koju nisi ni čitao (a pretpostavljam da misliš na onu o Staljingradu) nekakva apologetska oda?? I to knjiga napisana na temelju autentične dokumentacije.
Ti koji se ovdje predstavljaš kao nekakav veliki liberal, čovjek (tobože) širokih nazora koji je spreman prihvaćati nove spoznaje i činjenice, kad se suočiš s nečim što ti može srušiti sliku koju si o nečemu do tada imao, nastupaš kao zadnji dogmat. Iako se na riječima gnušaš dogmi, zarobljenik si nekih od njih.

Edited by - dsormaz1 on 28/10/2012 20:29:58
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/10/2012 : 20:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Mislim da gresis ovde. Judaizam je vera, jevrejin/zidov je etnicka odrednica. Wikipedia, kao i drugi izvori, ih centriraju kao "etnoreligiozna zajednica" i mislim da je to najispravnije. Ali, evo neceg zanimljivog na tu temu :

http://en.wikipedia.org/wiki/Who_is_a_Jew%3F

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/10/2012 : 20:27:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Ti koji se ovdje predstavljaš kao nekakav veliki liberal, čovjek (tobože) širokih nazora koji je spreman prihvaćati nove spoznaje i činjenice, kad se suočiš s nečim što ti može srušiti sliku koju si o nečemu do tada imao, nastupaš kao zadnji dogmat. Iako se na riječima gnušaš dogmi, zarobljenik si nekih od njih.

Krajnje sam srecan da budem zarobljen u dogmi da je svako ko je isao pod zastavom Wehrmachta u boj govnar.

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 28/10/2012 : 20:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by teller
Da ne spominjem pedofile u crkvenim haljama

I jedan tvoj idol (diktator) bio je pedofilčina. Ženio se djevojčicom koja je imala 13 godina. Gnušaš li se i toga?
Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000