Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Phoenix Press
Starting Member
![](AvatarUpload/pp.jpg)
85 Posts
Member since 19/04/2010 |
|
Zlix
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/153443 (1).jpg)
Serbia
1873 Posts
Member since 20/03/2006 |
|
Imrahil
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Serbia
13497 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Cromwell
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/diadelos.jpg)
Croatia
4460 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 28/10/2012 : 17:05:29
|
To je to. ![](icon_smile.gif) Mislim da ga sada čak i najveći skeptici mogu početi skupljati jer Greystorm ide do kraja. Kao što su uostalom Colt i ekipa obećali ![](icon_smile.gif) |
Bok, kako si.
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
djukak
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/kenny01.gif)
2947 Posts
Member since 28/04/2005 |
|
Quebrasco
Stripovi.com suradnik
Croatia
2263 Posts
Member since 26/03/2008 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
![](avatars/aragorn2.gif)
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 28/10/2012 : 19:48:51
|
Baš sam ih danas kupio na CRŠU.
A sad ću se par dana brusiti za čitanje...![](icon_smile_big.gif) |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
DzekDenijels
Senior Member
![](AvatarUpload/jack_daniels(2).jpg)
Serbia
2531 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
Otto Kraus
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/ova.jpg)
Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
|
Zlix
Senior Member
Serbia
1873 Posts
|
danielp
Senior Member
![](AvatarUpload/krang.jpg)
Serbia
1377 Posts
Member since 29/05/2004 |
Posted - 29/10/2012 : 11:00:23
|
quote: Originally posted by Cromwell
To je to. ![](icon_smile.gif) Mislim da ga sada čak i najveći skeptici mogu početi skupljati jer Greystorm ide do kraja. Kao što su uostalom Colt i ekipa obećali ![](icon_smile.gif)
Ma koji skeptici. Pice obične! Važno da su poverovali megalomanu Agarthi-a, pa brže bolje kupili 3 Magična, 2 Martija, 4 Skrivena, 1 Dixa, i 1 bednog Zagora. A šta će sada sa tim stripovima? U vatru, da se ugreju do izlaska Malog Rendžera, Napoelonea i mase jednopuca! ![](icon_smile_dead.gif)
Šalim se! Pa Feniks se dokazao još kad je Caravan izbacui do kraja, a za Greystorm je unapred najavio tempo izlaženja, koji poštuje.. Ja ne znam gde ovde ima mesta skepticizmu ![](icon_smile_cool.gif) |
|
Kit Carson
Advanced Member
![](AvatarUpload/4pards.jpg)
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
nikia
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](avatars/360.JPG)
Serbia
405 Posts
Member since 22/11/2008 |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 29/10/2012 : 12:37:28
|
Ja kupio 7 i 8 na sajmu. Inače, svako poštovanje za redovno objavljivanje (unatoč kuknjavi) i za završavanje serijala (i zasebne stripove). To je ozbiljnost koju tražim kod izdavača i zato je Phoenix uz recimo Fibru i System Comics (koji me oduševio završavanjem svih strip-album serijala), meni omiljeni izdavač. Na žalost, ponovo stripovi izdavača Phoenix nisu bili izloženi da bodu oči. Vidio sam jedan Godina prva na nekoj tezgi, a ove što sam kupio sam morao tražiti da izvuku odnekud. Dok je recimo Makondo Orlovi Rima bio jako dobro predstavljen i nije se moglo izbjeći. A to je manji i nov izdavač. O zastupljenosti Darkwoodovih izdanja da ne trošim riječi...
|
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 29/10/2012 12:38:22 |
|
vronski 2
Senior Member
![](AvatarUpload/hogan.jpg)
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 29/10/2012 : 12:46:18
|
quote: Originally posted by Obi-wan O zastupljenosti Darkwoodovih izdanja da ne trošim riječi...
Pa normalno kad je na Darkwoodovom štandu bio glavni baja na Sajmu!
![](hail.gif) |
|
feniks
Senior Member
1923 Posts
Member since 08/05/2004 |
|
Antracit
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/ANTRACIT.jpg)
Croatia
509 Posts
Member since 09/08/2002 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
![](AvatarUpload/DR Maca Zistis(1).jpg)
5487 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
vlada035
Junior Member
![](AvatarUpload/Tarzan 3.jpg)
Serbia
451 Posts
Member since 26/10/2008 |
Posted - 29/10/2012 : 19:49:33
|
Nisu bili ovi brojevi na sajmu kad sam ja bio, ali sam ih zato narucio danas. Imam sva izdanja PP i izuzetno sam zadovoljan i kvalitetom i izborom stripova. |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
![](avatars/1078464506.png)
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
feniks
Senior Member
1923 Posts
Member since 08/05/2004 |
Posted - 30/10/2012 : 11:30:22
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Ja kupio 7 i 8 na sajmu. Inače, svako poštovanje za redovno objavljivanje (unatoč kuknjavi) i za završavanje serijala (i zasebne stripove). To je ozbiljnost koju tražim kod izdavača i zato je Phoenix uz recimo Fibru i System Comics (koji me oduševio završavanjem svih strip-album serijala), meni omiljeni izdavač. Na žalost, ponovo stripovi izdavača Phoenix nisu bili izloženi da bodu oči. Vidio sam jedan Godina prva na nekoj tezgi, a ove što sam kupio sam morao tražiti da izvuku odnekud. Dok je recimo Makondo Orlovi Rima bio jako dobro predstavljen i nije se moglo izbjeći. A to je manji i nov izdavač. O zastupljenosti Darkwoodovih izdanja da ne trošim riječi...
Kada se postavi pitanje, Colt odgovori onda kuka, jbg... Bolje se ponasati kao Berni ![](icon_smile_sad.gif) |
|
mavra
Junior Member
![](AvatarUpload/rsz_1undisputed29.jpg)
439 Posts
Member since 13/01/2011 |
Posted - 30/10/2012 : 14:37:47
|
Sinoc procitao sedmicu i osmicu, ovo su definitivno dva najbolja broja do sada, ponovo imam ono klinacko nestrpljenje za sledecom turom. Phoenix je definitivno najbolja srpska izdavacka kuca, uprkos svima i u inat svemu![](icon_smile_approve.gif) |
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 30/10/2012 : 17:58:34
|
quote: Originally posted by feniks
quote: Originally posted by Obi-wan
Kada se postavi pitanje, Colt odgovori onda kuka, jbg... Bolje se ponasati kao Berni ![](icon_smile_sad.gif)
Samo naprijed sa kukanjem i izdavanjem stripova. Bolje to nego neograničeni optimizam, hvalospjevi i brza propast...
![](icon_smile.gif) |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
Zlix
Senior Member
Serbia
1873 Posts
Posted - 01/11/2012 : 20:21:24
|
Pročitao sam broj 7 - Opsesija. Kao što sam naslov kaže, Grejstorm je u ovoj epizodi mnogo opterećen određenim događajima iz prethodnih brojeva, najviše razmišlja o tome kako je izgubio Ele'ele i za njen gubitak krivi svog najboljeg (možda i jedinog) prijatelja Džejsona. Polako ga obuzima neko ludilo, ponovo čuje onaj glas u glavi i priča postaje sve mračnija.
Takođe, u ovoj epizodi na samom kraju možemo videti ukratko prepričanu priču Žil Verna - Gospodar sveta. Lep dodatak. Naravno, priča nije tu tako bezveze, Grejstormu je poslužila kao inspiracija za neke nove poduhvate.
Crtež je fenomenalan. |
IG: @bricktoygrapher |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|