forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1083

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/10/2012 : 09:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Srećom, pa ne ovisi sve o tržištu, inače...

Trouble will find me
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 30/10/2012 : 09:16:49  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Jedan teaser sa Fibrine Facebook stranice.

http://www.facebook.com/NakladaFibra?v=wall

Neznam dali se to meni cini ali na slipcasu izgleda kao da piše MOEBTIIS.
Pa bi bilo dobro pripazit da tako ne ode u tiskaru.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/10/2012 : 09:22:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Glava neke beštije prelazi preko slova U, pa ti se samo tako čini, ali na slici je jasno da to nisu tri I za redom, jer I ima serife na vrhu, a U nema.

Trouble will find me
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1062 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 30/10/2012 : 10:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
Ne znam kakve su kvalitete ovi stripovi ali da izgleda jebački, bome izgleda.

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 30/10/2012 : 15:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message  Reply with Quote
savršeno! Markose, svaka ti čast!!
ja imam u marvelovom izdanju 3,4,5 i 6, sa kraja 80etih u mint izdanju ali svjedeno ču kupiti i opet ovako komplet jer ovo zelim imati u tom divnom izdanju također, marvelovi ne pitaju ni jest ni pit, neka stoje, prodat ču ih možda jednog dana:)
Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 30/10/2012 : 20:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
Markos, gledao sam ponovo trogodišnji plan sa stranice pa iako znam da ne voliš takva pitanja, zanima me da li je u 2013 plan izbaciti nešto od Coseya?
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/10/2012 : 21:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
jel citao tko ove moebiuse?
jel valja sto?
Boyan?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/10/2012 : 22:26:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ziki

Markos, gledao sam ponovo trogodišnji plan sa stranice pa iako znam da ne voliš takva pitanja, zanima me da li je u 2013 plan izbaciti nešto od Coseya?

Dva integrala Jonathana su gotova, samo treba negdje naći slobodno mjesto i višak novca da ih ubacim u plan. Previše izdanja, premalo vremena i novca za sve tiskati:( Ali mislim da bi Jonathani trebali upasti u 2013. Nemam definitivan plan, trenutno je fokus da se završi ova godina, pa ću slagati iduću.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 30/10/2012 : 23:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

jel valja sto?
Boyan?

Naravno prvo naglasiti da je crtez apsolutno savršen,
potpuna sloboda crtanja, ideje i izvedbe sa drugoga svijeta, predivne letjelice, svijetovi, bića, vanzemaljci, svakakvi ljudi, svakakvih odjevnih kombinacija i popis je nepregledan,moze se uvjek gledati i i uvjek se nesto novo vidi, recimo kao kod hermeticke garaze, znaci ja sam citao u marvel orginalu 3,4,5, 6, u orginalu je 3jka hermeticka garaza i veliki album, mislim glede cjelovite price , ali je pisano i crtano idejom nadrealista i dadaista, tok misli je , sa puno twisteva, nikad neznas kamo ce prica krenuti, jednostavno nemoze se ni pretpostaviti, to mozda nekome naucen na standardno pripovjedanje nece sjesti, ali meni je bilo savrseno jer mi je dopizdilo bilo vise razmisljati sto ce biti iduce kod gledanja serija itd. i to je bilo nesto sto me iznenadilo i kao malo dijete se zabuljio u strip i promatrao sa isčekivanje di če sada ići , promatrati svjet koji nemozes svrstati u nikakav okvir i orjentaciju, to je meni veliki poklon, i recimo jako mi se svidjaju njegove kratke price u drugim albumima u ovom slip caseu, od doslovno stranicu dve pa do par stranica, od nekih koje mu netko napisao i većinom koje sam pisao, ima ih od toka misli, pa do intresantnih dosjetka, humorističnih ideja pa do iznenadjenja, garden of aedena takoođer odličan strip, crtez savršen priča zanimljiva, i nastavak na strip koji u moebius jedinici od marvela koji strip bio napravljen za citroen, od kojih 40 stranica i tako krenula prica, sa aedenom i jos u marvel 9etki , tako da ima svega, i najbolji pogodak je sto je ovako u slipcaseu, jer stvarno vrijede jako zajedno, arzak nijemi strip divota, hermetična garaza se moze posebno i ove kratke price, ali opet aedena ciklus je zajedno se provlaci kroz 3 albuma, zanimljivo je kad se ima razlicite albume pratiti drugacije stilove pripovjedanja a ista osoba, i najbitnije da uvjek iznenadi:) od mene preporuka eto
Go to Top of Page

kibocaj
Starting Member

41 Posts

Member since 31/03/2012

Posted - 31/10/2012 : 16:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Send kibocaj a Private Message  Reply with Quote
Pitanje za Markosa:
Da li je ovo sve za sad sto nameravate da izdate od Moebiusa u sledecih par godina u ovoj
>Moebius bibliotici< ili ima jos nesto interesantno?

Hvala unapred na odgovoru
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/10/2012 : 16:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Plan je uraditi još i Edenu i Mačje oči i još ponešto.

Trouble will find me
Go to Top of Page

kibocaj
Starting Member

41 Posts

Member since 31/03/2012

Posted - 31/10/2012 : 16:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send kibocaj a Private Message  Reply with Quote
Dakle bice sigurno jos 8 albuma Moebiusa ili barem priblizne >debljine< 8 standardnih albuma, zar ne?
Znaci, jedna kocka u mojoj polici rezervisana je samo za Moebiusa. Pa lepo...
Sad kad ste raspolozeni za brze odogovore da pitam jos nesto :) ...
Ima li sanse za objavljivanje Adele ili Neston Burme od Tardija i Noseni vetrom ili neki drugi serijal
od Bourgeona?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/10/2012 : 17:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ja ne bi objavljivao Adele, ali za nju ima već dosta zainteresiranih, jedan izdavač već dugo drži prava, valjda će nešto i objaviti. Nestor Burma - ne znam, jednom, možda. Ali vjerojatno i za to postoji interes kod ostalih kolega. Bourgeon je čudna priča, još nisam odustao od toga, ali pregovori idu užasno sporo i teško.

Trouble will find me
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 31/10/2012 : 17:40:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
gnjav:)
oce 2013 koja tvrdjica?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 31/10/2012 : 17:47:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Dva Zenitha i prva dva Early Years albuma, spominjalo se već više puta ove godine :D
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 31/10/2012 : 17:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sandyboy

Dva Zenitha i prva dva Early Years albuma, spominjalo se već više puta ove godine :D

ma znam:) zato sam i stavio gnjav:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/10/2012 : 18:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Boyan.P

quote:
Originally posted by supermark

jel valja sto?
Boyan?

Naravno prvo naglasiti da je crtez apsolutno savršen,
potpuna sloboda crtanja, ideje i izvedbe sa drugoga svijeta, predivne letjelice, svijetovi, bića, vanzemaljci, svakakvi ljudi, svakakvih odjevnih kombinacija i popis je nepregledan,moze se uvjek gledati i i uvjek se nesto novo vidi, recimo kao kod hermeticke garaze, znaci ja sam citao u marvel orginalu 3,4,5, 6, u orginalu je 3jka hermeticka garaza i veliki album, mislim glede cjelovite price , ali je pisano i crtano idejom nadrealista i dadaista, tok misli je , sa puno twisteva, nikad neznas kamo ce prica krenuti, jednostavno nemoze se ni pretpostaviti, to mozda nekome naucen na standardno pripovjedanje nece sjesti, ali meni je bilo savrseno jer mi je dopizdilo bilo vise razmisljati sto ce biti iduce kod gledanja serija itd. i to je bilo nesto sto me iznenadilo i kao malo dijete se zabuljio u strip i promatrao sa isčekivanje di če sada ići , promatrati svjet koji nemozes svrstati u nikakav okvir i orjentaciju, to je meni veliki poklon, i recimo jako mi se svidjaju njegove kratke price u drugim albumima u ovom slip caseu, od doslovno stranicu dve pa do par stranica, od nekih koje mu netko napisao i većinom koje sam pisao, ima ih od toka misli, pa do intresantnih dosjetka, humorističnih ideja pa do iznenadjenja, garden of aedena takoođer odličan strip, crtez savršen priča zanimljiva, i nastavak na strip koji u moebius jedinici od marvela koji strip bio napravljen za citroen, od kojih 40 stranica i tako krenula prica, sa aedenom i jos u marvel 9etki , tako da ima svega, i najbolji pogodak je sto je ovako u slipcaseu, jer stvarno vrijede jako zajedno, arzak nijemi strip divota, hermetična garaza se moze posebno i ove kratke price, ali opet aedena ciklus je zajedno se provlaci kroz 3 albuma, zanimljivo je kad se ima razlicite albume pratiti drugacije stilove pripovjedanja a ista osoba, i najbitnije da uvjek iznenadi:) od mene preporuka eto

thx
dobar odgovor, btw
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 31/10/2012 : 19:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Jel ima šanse da vidimo Macanov i Kordejev strip Soldier X u izdanju Fibre?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/10/2012 : 20:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Tesko.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 31/10/2012 : 20:16:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Oke, čisto da znan da ne nabavljan bezveze sveske Fala.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 01/11/2012 : 13:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Stigli danas Gospodari Jecma, Rat/Man HC i Rip 3 i 4
Ko se razmislja za Gospodare Jecma nek prekine odmah, ipak je to cika Ham, u boji i prefektnom izdanju. Impresivno deluje
Cini mi se isti format kao Ubojica, samo veci broj strana.

I jedno pitanje, ocekuju li se uskoro nova 4 HC Ratmana_
Odsad obavezno HC i za nas koji narucujemo iz AF
Kome se svidja Ratman vredi izgurati ovo u ovakvom izdanju, nije predugacak serijal, slabiji od AF Klasika ali miljama ispred AF Extra
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 01/11/2012 : 15:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Nevezano samo za Fibru, jer kod svih je tako, ali fascinira me kako svi pričaju da HC neznatno povećava cenu, a razlika na kraju bude minimum duplo veća
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12972 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 01/11/2012 : 15:32:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Nevezano samo za Fibru, jer kod svih je tako, ali fascinira me kako svi pričaju da HC neznatno povećava cenu, a razlika na kraju bude minimum duplo veća

Nije tvrdi uvez ono što čini izdanje skupim, nego naklada.

Evo ti najboljeg dokaza da tvrdi uvez čini isto izdanje, sa približno istom nakladom tek neznatno skupljim.

http://www.stripovi.hr/detalji_proizvoda.51af3cdfa1824b838e1cf4cea806a2b0.zagor-specijal-10-urota-bogova.aspx
http://www.stripovi.hr/detalji_proizvoda.7581ff291bbe42bdb9a3d742b7414c26.zagor-specijal-10-urota-bogova-tvrdi-uvez.aspx

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 01/11/2012 : 15:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Govorimo o jednom izdanju, sa mekim i tvrdim koricama. Dakle, jedno izdanje.

I izvinjavam se za ovo svi, nisam znao za Ludens.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 01/11/2012 : 16:03:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by Imrahil

Nije tvrdi uvez ono što čini izdanje skupim, nego naklada.

Evo ti najboljeg dokaza da tvrdi uvez čini isto izdanje, sa približno istom nakladom tek neznatno skupljim.

http://www.stripovi.hr/detalji_proizvoda.51af3cdfa1824b838e1cf4cea806a2b0.zagor-specijal-10-urota-bogova.aspx
http://www.stripovi.hr/detalji_proizvoda.7581ff291bbe42bdb9a3d742b7414c26.zagor-specijal-10-urota-bogova-tvrdi-uvez.aspx

a sto uzrokuje manju naladu

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 1083 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.07 seconds. Snitz Forums 2000