Ma kakav crni KIC i Kino Europa, Tvornica je zakon! Sve na jednom mistu - crtanje i razgovor ugodni, pazar i tribine, ćakula i kava/pivo. Di ćeš bolje...
Da, super je za nas koji visimo ovdje na forumu svaki jebeni dan i znamo o čemu je riječ, ali nije super za ekipu koja nema pojma ko? šta? i gdje? i koja vremenski ne stigne subotom naletit u Tvornicu i poslije toga još ulovit sat vremena da produži u Kačićevu na Ilićevu izložbu...O tome je riječ, a ne o tome kako je tebi tamo sve na jednom mjestu i ko ga jebe..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ma kakav crni KIC i Kino Europa, Tvornica je zakon! Sve na jednom mistu - crtanje i razgovor ugodni, pazar i tribine, ćakula i kava/pivo. Di ćeš bolje...
Da, super je za nas koji visimo ovdje na forumu svaki jebeni dan i znamo o čemu je riječ, ali nije super za ekipu koja nema pojma ko? šta? i gdje? i koja vremenski ne stigne subotom naletit u Tvornicu i poslije toga još ulovit sat vremena da produži u Kačićevu na Ilićevu izložbu...O tome je riječ, a ne o tome kako je tebi tamo sve na jednom mjestu i ko ga jebe..
Ne kužin te. Zar je toj istoj ekipi koja nema pojma di/što/kako lakše ako je festival na 5 različitih lokacija?
Ne kužin te. Zar je toj istoj ekipi koja nema pojma di/što/kako lakše ako je festival na 5 različitih lokacija?
Da, zato jer su lokacije blizu jedna od druge..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ja uopće nisam osjetio potrebu lutati negdje drugdje, Tvornica mi je bila sasvim dovoljna. A onaj birc s pivama po deset čuna je odmah preko puta Tvornice.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Da, zato jer su lokacije blizu jedna od druge..
Ne znan, ja kad san prvi put bia na CRŠ-u nikako nisan moga naći Talijanski institut i Kazalište lutaka. Lako je tebi koji znaš, onda ti je super. A kad dođeš prvi puta pita bi te ja koliko je lako naći te lokacije.
Tvornica je baš zato bolja za one koji dolaze prvi puta.
Da, pogotovo ako skuže da imaju dovoljno vremena da skoknu do Kačićeve na Ilićevu izložbu, al onda skuže gdje je Kačićeva. Mora se gledat na cjelokupnu promociju festivala, a ne samo na čekanje u redu za črčkarijama..
Da, pogotovo ako skuže da imaju dovoljno vremena da skoknu do Kačićeve na Ilićevu izložbu, al onda skuže gdje je Kačićeva. Mora se gledat na cjelokupnu promociju festivala, a ne samo na čekanje u redu za črčkarijama..
Opet, može se i tu napravit neka preinaka u smislu da te izložbe ne budu na drugom kraju grada nego u blizini. Garant ima ambijent di bi se to moglo smistit...
Opet, može se i tu napravit neka preinaka u smislu da te izložbe ne budu na drugom kraju grada nego u blizini. Garant ima ambijent di bi se to moglo smistit...
To je već druga stvar, samo želim reć da mi je ove godine sve bilo bezveze koncipirano. Prije je bilo više lokacija, ali su sve bile blizu jedna od druge. Znači, između tribina možeš se prošetat i pogledat neku izložbu, bez da si prisiljen smrdit, sjedit i ispijat pive ili šetuckat gore-dole od štanda do štanda..
Ja sam svoje mišljenje već rekao, bolje su mi lokacije ZKM, KIC, Europa itd., u korist Tvornice ide jedino što je bila kiša i ovako nebismo baš mogli ići od ZKM-a do Europe na sve što nas zanima, što se tiče argumenta da je ovako sve na istom mjestu, to ne vrijedim, jer je i ovako sve na Cvijetnom,a moraš ukupnu napraviti 10 koraka više nego u tvornici.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ja uopće nisam osjetio potrebu lutati negdje drugdje, Tvornica mi je bila sasvim dovoljna. A onaj birc s pivama po deset čuna je odmah preko puta Tvornice.
Nama je Bob nacrtao Swamp thing jer su ga klinci tražili...baš je simpa lik :)
“Yesterday is but a dream, Tomorrow is only a vision. But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.”
Evo i mog uboda sa ovogodišnjeg CRŠ-a... Nije Breccia, al opet..