Author |
Topic |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 30/10/2012 : 23:34:20
|
postavio bih pitanje zasto sam izbacen s onog topica s kojeg me moderator izbacilo? = mladjo optuzba - uvreda i koninuirano provociranje do sad sam izbacen 3 puta ( od kad se pocela voditi ova evidencija ), za prvi put se ni ne sjecam zasto su me izbacili, ali vrlo vjerojatno sam bio opravdano izbacen, drugi put sam defitivno zasluzio izbacivanje mada je objasnjenje upitno ovo zadnje uopce nema argumente za izbacivanje
objasnjenje: s obzirmo da se radilo o osjetljivoj temi i da su ljudi pisali to sto su pisali, ja se tu nikako ne uklapam, stvarno nisam nikog uvrijedio
a optuzba da sam uvredio glasi:
Posted - 05/10/2012 : 22:46:48
acestroke, zasto je potrebno vredjati covjeka i njegova uvjerenja, biti ce da je tebe nabijao neki debeli majmun koji ti je u magli nalikovao na boga, pa sve nas ovdje na forumu moras obavjesti s vrlo nebitnom cinjenicom za nas
Posted - 05/10/2012 : 22:47:52 Originally posted by acestroke
Originally posted by Kruger
acestroke, zasto je potrebno vredjati covjeka i njegova uvjerenja, biti ce da je tebe nabijao neki debeli majmun koji ti je u magli nalikovao na boga, pa sve nas ovdje na forumu moras obavjesti s vrlo nebitnom cinjenicom za nas
sve sto sam kosmajcu uputio, vazi i za tebe. Prijatno.
kosmajac rece:
Posted - 05/10/2012 : 22:46:48 vidi kruger,ja se zaista ne ljutim na malog..to su samo reci i nista vise...na jednom sajtu i na jednom internetu...molicu se za njega da ne kaze to ikada uzivo nekom pravom fanatiku,jer ce zaista spoznati bes Boziji ne znam sta malom bi da plane onako..je mu prastam...nije frka...ali dal on moze sebi oprostiti sto jos uvek tako naglo prsne cudi me a delovao je onako..jako..prava stena
kako sam usao s acestrokeom u raspravu kako sam usao ovo sto sam napisao na njegovu uvredu je u neku ruku samo oblik neke obrane znam, jasno mi je da moram paziti kako pisem na ovom forumu jer se mene promatra drugacije od nekih drugih pojedinaca no, bez obzira sto se mene promatra drugacije od drugih ja stvarno i jesam malo drugaciji od vecine forumasa, pa tako ne dozivljavam ovaj forum kao stvarni svjeti, ne dozivljavam konverzaciju s pojedinim nickovima sa ovog foruma kao konverzaciju s osobama koje sretnes u stvarnom zivotu, ne dozivljavam to osobno k srcu kako to dozivljavaju osobe s ovog foruma, pa tako iako me acestroke uvredio ja ga nakon ( ako se ne varam, nisam siguran u tocan vremenski period ) sat vremena branim ( bez obzira sto sam mu napisao to sto sam mu napisao, i sto je on napisao to sto je napisao, to je dio te situacije ), kad sam shvatio da ce ga vjerovatno izbaciti s foruma pitao bih moderatora mladju nek mi kaze tko bi se usudio braniti - osobu koja ga je zestoko napadala i vredjala kako ga je vredjala - kad je shvatila da ce tu osobu izbaciti ( eto ja posjedujem tu sposobnost ) pojednostavit cu:
1. na tom topicu sam pisao to sto sam pisao 2. porijeckao sam se s acestrokeom 3. u isto vrijeme branio acestrokea bez obzira sto mi je pisao, i sto sam ja njemu pisao 4. pokusao umiriti topic pisanjem tipa :
Posted - 05/10/2012 : 22:03:53 ceska je zanimljiva zemlja, nema more a dobro zaradjuje od turizma, prag je glavno odrediste, izvrstan grad, prelijepe povjesne jezgre, no nudi se tu i podosta svega i svacega, animiraju te za prehranu, za pojesti, za mlade za disco, a i one normlane ljude ali malo mrvicu manje normalne ljude striptizbar, ako se ne varam ( neka me ispravi netko tko se bolje razumije u te stvari ) cijene pica u tim barovima su slicne ili ponesto vece od cijena u uobicajenom lokalu, cijena privatnog plesa je oko 15 - 20 eura, hrvatska je turisticka zemlja no u nasim barovima takvog tipa cijena pica je oko 100 - 150 eura, privatnog plesa blizu 100 eura, pa ti sad vidi zasto ce svaki mrvicu manje normalan amerikanac otici u prag na opustanje nego u hrvatsku
Posted - 05/10/2012 : 23:23:56 uglavnom, u ljepom gradu pragu ako se nadjes u bar za mrvicu manje normalne ljude gdje djevojke u toplesu secu salom, postoji mogucnost sresti se s lezbjekom koja je dosla gledati cure u toplesu, da li bi bilo dobro posavjetovati se s njom u pogledu zena ili ju posavjetovati
Posted - 05/10/2012 : 22:41:26 ako je stvarno pice u tim barovima tamo u pragu dosta jeftino ne bi bilo lose piti pivo i gledati zenske u toplesu, a bogme postoji mogucnost sresti i upoznati neku lezbejku koja je dosla zbog istih razloga u taj klub
acestroke je zrtva izbacivanja s obzirom da su dvojica pomilovanih pisali mnogo gore stvari
ako je ovo pod 4. provokacije, jest ali je vezano uz temu, cilj je bio skretanje zestoke rasprave u mirnije vode, na zalost nije uspjelo ocekivao sam u pocetku javljanje spamera, pa kad bi se spameri umorili pojavio bi se netko normalniji koji prati tjek rasprave i ukljucio bi sa na ovu temu te mozda povukao vecinu zajapurenih nickova, no nije se dogodilo, cak stovise moj pokusaj je prosao neprimjeceno, iako nisam htio eksperiment ispade kao eksperiment = kad se ljudi na topicu zapale tesko ih je ugasiti
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 31/10/2012 : 00:08:22
|
Kruger, ja i ti smo pokusali da rijesimo nasu raspravu preko PMa, i ozbiljno, bio sam u toku pisanja poruke tebi (odgovarao sam na tvoju prijasnju poruku) u to vrijeme, i prije nego sto sam kliknuo 'send' button, dobio sam ban, i vise nisam bio u stanju da komuniciram sa bilo kim ovdje.
Slusaj, jos uvijek se ne slazem s tvojim postovima u tom topicu o paradiranju, i stvarno bi volio da takve stvari nikad nisi pisao tamo, ali ipak... izvinjavam ti se ovdje javno zbog onog sto sam ti rek'o.
Toliko vise o tome.
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 31/10/2012 : 01:26:38
|
quote: Originally posted by acestroke
Kruger, ja i ti smo pokusali da rijesimo nasu raspravu preko PMa, i ozbiljno, bio sam u toku pisanja poruke tebi (odgovarao sam na tvoju prijasnju poruku) u to vrijeme, i prije nego sto sam kliknuo 'send' button, dobio sam ban, i vise nisam bio u stanju da komuniciram sa bilo kim ovdje.
Slusaj, jos uvijek se ne slazem s tvojim postovima u tom topicu o paradiranju, i stvarno bi volio da takve stvari nikad nisi pisao tamo, ali ipak... izvinjavam ti se ovdje javno zbog onog sto sam ti rek'o.
Toliko vise o tome.
znam i mene su banirali, isprava sam bio sokiran, nisam mogao vjerovati, no kad sam vidio tko me banirao bilo mi je jasnije, jer taj moderator izgleda ima nesto protiv mene, u lovackom zargonu " djelovao je kao lovacki pas koji je poseno pobjesnio na moje pisanje ", pa nek mi objasni sto ga to muci u vezi mene 1. ovdje sad nije potrebno tvoje izvinjenje mi smo to rijesili preko PM - a 2. pomocu mog i tvog nesporazuma pokusavam objasniti da nisam imao losih namjera, vidim da si shvatio i na neki nacin mi pomazes 3. to sto smo tamo pisali opcenito nije problem, mi smo si " rekli " ruzne stvari kad je to bilo potrebno, no kad ti je prijetilo baniranje i kad su te banirali ja sam te branio. u raspravama kad se s nekim ne slazes postoji 50 - 50 sansa da ta osoba s kojom se ne slazes shvati ili ne shvati da to nije osobno, nadam se da sam ti pokazao da nisam mislio da ti osobno shvacas sve sto sam ruzno napisao o tebi, a i ti si pokazao i pokazujes slicno razmisljenje, to je izmedju nas dvojice rijeseno, nadam se da cemo ubuduce iako se oko neceg ne slazemo normalno raspraljati, bilo bi to O.K., nije uvjet da jednako mislimo kako bi ovdje na netu bili dobri, mozemo biti dobri iako se ne slazemo oko nekih pitanja |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 31/10/2012 : 01:28:33
|
acestroke, tebe su pomalo zrtvovali, nadam se da ces shvatiti, kad bih ulazio u detalje otvorio bih neke rasprave sto mi nije cilj, ali obrati paznju na to |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 31/10/2012 : 01:35:47
|
quote: Originally posted by Kruger
acestroke, tebe su pomalo zrtvovali, nadam se da ces shvatiti, kad bih ulazio u detalje otvorio bih neke rasprave sto mi nije cilj, ali obrati paznju na to
Nije problem. Za ono sto sam tamo napis'o, potpuno sam zasluzio ban. Nikad se u vezi toga nisam bunio, niti cu se bunit.
Sve je ok. Onwards and upwards.
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 31/10/2012 : 01:39:03
|
napr. mhejl napise
Mhejl Posted - 08/10/2012 : 21:19:43
... koje se treba istrijebiti.
pa nije izbacen, a govori o istrebljenju necega, nije mu to prvi put da se koristi takvom intepretacijom
1. nije mi cilj da ga izbace, ovo je izvuceno iz konteksta kao sto je mladjo izvukao iz konteksta moje pisanje, pa da iskoristim kako se izvlacenje iz konteksta moze zloupotrijebiti ako se hoce, kao sto mladjo cini s krugerovim pisanjem 2. mhejl zna dobro pisati ali je kratkog dometa, velik dio pisanje mu je jalov pa se ponekad mora koristiti ekstremnijim izrazima, sto je O.K., svi to koristimo |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 31/10/2012 : 01:54:23
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Kruger
acestroke, tebe su pomalo zrtvovali, nadam se da ces shvatiti, kad bih ulazio u detalje otvorio bih neke rasprave sto mi nije cilj, ali obrati paznju na to
Nije problem. Za ono sto sam tamo napis'o, potpuno sam zasluzio ban. Nikad se u vezi toga nisam bunio, niti cu se bunit.
Sve je ok. Onwards and upwards.
ti to tako dozivljavas i napisao si u PM-u prije no sto te izbacise, no s obzirom sto si ti pisao i sto su neki pojedinci pisali, a nakon ban-a ih vratise taj primjer vracanje pojediaca nije pozitivan primjer, no s obzirom kako nemas prigovora i to je O.K. ja spomenuh kako se ni ja ne zalim na prva dva bana, dobro je da ima ljudi koji su spremni priznati da su ponekad zasluzili izbacivanje no zalim se na ovo zadnje izbacivanje, mislim da nema nikakvog razloga, djelomicno se tice tebe jer je taj odgovor upucen tebi ( tada u " zaru borbe " sto moderator nikako da shvati ), na neki nacin ne zelim izravno tvoje uplitanje, ne zelim te u to uplitati, kako si ti pokazivao ponos u PM-u, tako sam i ja ponosan i smatram da cu se sam obraniti, mada si svojim pisanjem mnogo toga rekao i pomogao, na neki nacin svatko tko je mudar i tko je pratio onu i tko prati ovu raspravu shvaca da sam nepravedno izbacen |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 31/10/2012 : 01:59:12
|
acestroke od tebe ne trazim izvinjenje, to je jasno sve smo rijesili, izmedju nas ce sve biti dobro
mladjo moderatoru, od tebe trazim izvinjenje zbog nepravednog izbacivanja mogu i moderatori pogrijesiti |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 31/10/2012 : 02:25:37
|
jos neke sitnice u razjasnjavanju:
Kruger Posted - 05/10/2012 : 22:46:48 acestroke, zasto je potrebno vredjati covjeka i njegova uvjerenja, biti ce da je tebe nabijao neki debeli majmun koji ti je u magli nalikovao na boga, pa sve nas ovdje na forumu moras obavjesti s vrlo nebitnom cinjenicom za nas
acestroke Posted - 05/10/2012 : 22:47:52 sve sto sam kosmajcu uputio, vazi i za tebe. Prijatno.smajlic
KrugerPosted - 05/10/2012 : 22:51:07 meni se ne moras izvinjavati, mi smo se malo porjeckali, a ni ja nisam bio svetac tako da je to O.K.
no bilo bi posteno od tebe da se kosmajcu ovdje javno izvinis i sve pet
KrugerPosted - 05/10/2012 : 22:53:10 kosmajac
mozda acestrokeu treba pruziti sansu ako ti se izvini za ovo zadnje sto je napisano, bez moderatora, ban i ostalih sranja
kosmajacPosted - 05/10/2012 : 22:55:53
KrugerPosted - 05/10/2012 : 23:01:00
prva PM poruka od acestroke 05/10/2012 : 22:55:38 ( ne zelim pisati sto mi je acestorke napisao u PMu, to je ipak PM ) od tada pocinje nas razgovor putem PM-a vidljivo iz infoboxa znaci nakon mog komentara od : KrugerPosted - 05/10/2012 : 22:53:10
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12754 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Marenovic
Junior Member
Serbia
426 Posts
Member since 08/01/2009 |
Posted - 01/11/2012 : 15:31:47
|
Na zalost, izivko je u pravu. A ta cutnja mudova dosta govori o forumu.
Naravno, kao odgovor uvek mozes da se setis zargona DVOSTRUKI STANDARDI. Tako da neko pozove na linc i ne bude nista, neko kaze mnogo manje, i dobije ban. Ne samo ovde, to je tako svuda. Sasvim normalna pojava na netu. Takvi su ljudi.
|
Kolekcionar starina.... Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka... |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 03/11/2012 : 20:51:34
|
istjerivanje pravde nije mlacenje prazne slame, mada mene zanima priznanje moderatora da je porijesio, a i to priznanje je ljudski
dvostrukih mjerila je svugdje, pa ce ih tako biti i ovdje, kao da ja to ne znam
napisati da se treba istrebljivati nije mali gaf ili kazati nesto sitno i beznacajno, gaf je moderatora ne izbaciti tu osobu ako je netko napisao nesto malo i dobio ban to sam ja, u onom topicu
sad moram pisati nesto sto se dotice vezano uz teme koje su se razjasnjavale ili objasnile, te su osjetljive prirode : jedan moderator je odradio prljav posao te zakljucao topic, izbacio one za koje je smatrao da ih trebao izbaciti, drugi moderator je ponistio njegove zakljucke i razlicito reagirao od prvog moderatora, iako je podjednako pratio kao i pomenuti prvi moderator sva ta dogadjanja da sam kojim slucajem izbacen po pravilima moderatora mladje, sto znaci da su trebali biti izbaceni svi koji su se javljali u tom topicu, rekao bih " ebga krugeru pazio si ali nisi dovoljno " i pomirio se sa situacijom, no s obzirom kako se dogodilo da su neki pojedinci izbaceni, pa ponovo vraceni, mogu se i ja zapitati zasto ne bi i mene rehabilitirali
napisao sam = biti ce da je ... = , mogao sam napisati = napusio si se sjena =, pa nitko ne bi reagirao, ali sam upotrebio rijecnik osobe koja mi se obracala nije isto napisati " biti ce da si ... " ili " jesi ... ", to su ipak dva razlicita znacenja, kako zvuce u stvarnom zivotu, mislim da u ovom manje stvarnom internetskom zivotu imaju vece znacenje |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 03/11/2012 : 22:14:47
|
Krugeru, ovo je prvi put da vidim nekoga kako citira pola, ili trećinu rečenice. Stvar osnovne kulture i normalne komunikacije je citirati čitavu rečenicu/misao, kako bi nam bilo jasno šta je sagovornik mislio: oni koji rade suprotno su obično političari niske inteligencije, kvazi-retoričari, demagozi i jeftina dizala prašine.
Dakle:quote: E da... zaboravih: farmaceutske kompanije, u privatnom vlasništvu, i privatne klinike. Još jedno zlo koje se treba istrijebiti.
Kao što se vidi, misao nije bukvalna, niti je prijetnja. Naravno, prilično je jadno upoređivati misao o kriminalnim postupanjima zdravsta u šapama bogataša i bolesno-nacističke ideje o "preseljenju homoseksualaca u logore, gdje će prirodno izumrijeti i riješiti nas boleština" koje si propagirao na datoj temi... neki od nas zapracvo nemaju pamćenje zlatne ribice.
Uostalom, pozdrav i idi svojim putem. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 04/11/2012 : 22:07:20
|
Mhejl
slazem se s tobom, za primjetiti je da je modererator koji me je izbacio koristio ovu metodu, metodu sto je sad ja koristim ( a nas dvojica nismo ni prvi ni posljednji slucaj ), pa tako to vrijedi i za njega, mozda bi mogao pomoci u ovom slucaju, to sto sam ja kvasziljigavac u ovom trenenutku ne znaci da sam to isto u stvarnom zivotu
nisam ni ja nikom prijetio niti sam ikome zelio zlo pa sam letio, ti si se ostro izrazavao, a to sto si pisao je pomalo prijeteci, pa nisi letio ( mada se slazem s tom mislju koju si napisao = E da... zaboravih: farmaceutske kompanije, u privatnom vlasnistvu, i privatne klinike. Jos jedno zlo koje se treba istijebiti. =., puno je takovog pisanja pa se ne leti, to je poanta, nije bino sto se ja i bilo tko drugi s ovim slaze, nego tko moze tako pisati a tko ne moze )
upsut
ja sam jedan od rijetkih nikova koji nikad ne prijete forumasima niti ih vredja, valjda ima pravu na isparavk moderatoreve pogreske
|
Edited by - Kruger on 04/11/2012 22:10:07 |
|
|
|
Topic |
|
|
|