Pa dobro, zapravo je to "kiosk izdanje" samo za BiH. Za nas ostale koji to uzimamo u striparnicama je to kao... kao... recimo nove Julije iz Darkwooda, pa kada stignu, stignu. ;)
Za sada sam uzeo samo Jana Dixa i prijatno sam iznenađen kvalitetom izdanja. U vezi svega. Palac gore! (kvalitet korica me malo podsjeca na acestrokeova izdanja, to je pozitivna primjedba :D )
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
jednom sam ih cekao do pola 1 u noci da bih dobio robu koja je trebala dan prije... a da vidite pred kakav blagdan ili poslije blagdana obično je zastoj zbog kvara... nije kvar nego napili se :D pa ne mogu raditi
što ne probaju u sutonu dole su profesionalci
sto oni bacaju drugim tiskarama je domet :D najveći
previse idu u sirinu , trebalo je da ovo bude redovno sto su vec poceli stampati , a soko i kit teler i ostali polako da se spremaju . Smjesno je da jedan strip cekamo dva mjeseca ili nece da izdaju dok ne prodaju vise od pola ????????????
ali zdravi razum mi govori da se prvo skoči pa kaže hop zato ovaj soko i ostale najave treba ostaviti za kasnije i prvo steći pozornost i povjerenje publike dosta ljudi nece da kupuje dok recimo ne dođe deseti ili 15 broj... neki čekaju MV-a da ispuca sve epizode koje su izašle na kioscima pa će nastaviti kupovati gdje su stali nekad prije
ovaj soko je izgleda završio i kod if edizioni...počeo je izlaziti u januaru 2012,a zadnji broj je izašao u julu...izašlo je dosad 7 brojeva,znači mjesečni ritam..za august i septembar nema ništa...
ovaj soko je izgleda završio i kod if edizioni...počeo je izlaziti u januaru 2012,a zadnji broj je izašao u julu...izašlo je dosad 7 brojeva,znači mjesečni ritam..za august i septembar nema ništa...
da 7 brojeva je tog Sokola...jedan fini mini serijal, još samo da se Agarthi uhoda....ionako je Kit Teller dug ko ........
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
e da su oni optimisti o BIH izdavaću bili u pravu sad bi več dobili bar treći broj Malog Rendžera na način ovog if edizioni... valjda bar ne koče prava Agrathovci dok se ne probude iz kome,ako ikad?
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Tko crta naslovnice za Tellera,ne forumasa, za Kit-a :-)) ? Steta sto taj ne crta Mikija..ako bi ikada slucajno koincidentalno Libellus isao sa ovim Mikijem u koloru ili cak Kit Tellerom sa ovim naslovnicama, a unutra sa originalnim (kao Lib DyD) to bih uzimao ziher jer imam neke kupus primjerke i volio bih imati u kolekciji HC...ali volio bih i na lottu dobiti ali ...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Tko crta naslovnice za Tellera,ne forumasa, za Kit-a :-)) ? Steta sto taj ne crta Mikija..ako bi ikada slucajno koincidentalno Libellus isao sa ovim Mikijem u koloru ili cak Kit Tellerom sa ovim naslovnicama, a unutra sa originalnim (kao Lib DyD) to bih uzimao ziher jer imam neke kupus primjerke i volio bih imati u kolekciji HC...ali volio bih i na lottu dobiti ali ...