forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 05/11/2012 : 16:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

da nema svastare i sporta,kojeg bi vraga bio na forumu? da vidim jel netko stavio sliku novog texa il zagora?

Stvarno, tko bi normalan to tražio na stripovskom forumu?

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4114 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 05/11/2012 : 17:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
quote:

da nema svastare i sporta,kojeg bi vraga bio na forumu? da vidim jel netko stavio sliku novog texa il zagora?

Vidim ja da si ti stavio dosta novog,tanga,sise i .......
Samo napred!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/11/2012 : 17:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by bosancicigor

Kruger, ma čekaj malo! Gdje vidiš da spominjem manhunterovo izbacivanjeo acea, kakvo koncentriranje na acestrokea?? Pobucao si malo stvari. Rekao sam da je izbacio mr murdoca retroaktivno, što je po meni gotovo jednako onoj nebulozi kao kad je globinjo banirao Tonku na s.comu zbog sranja koji mu je ovaj radio na Facebooku....
I slažem se da što god moderatori uradili neće svima biti po volji, ne treba da bude i ne može.
Ali je li to znači da moram šutjeti ukoliko se s određenim stvarima ne slažem? Pa to je forum, zaboga!

evo ga,lovac na vjetrenjače,opet editira...aj me se lipo ostavi na miru,ne uzimaj me u usta...jesmo se mi slučajno negdi zakačili pa me prcaš ili...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/11/2012 : 17:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message

quote:

Upravo ga je banirao manhunter i to nakon zaključavanja topica. Kako to nazvati nisam siguran, ali otključavati topic i pisati postove (krasan primjer moderatorstva, junaka dva)znajući da ti na njih nitko ne može odgovoriti je definitivno pizdunski i u najmanju ruku bez veze. Takvu demonstraciju "sile" mogu očekivati od jednog globinja (koji btw, minutu prije trabunja o editiranju i pizdunstvu. lol!) ali od švicarca sam očekivao ipak nešto više.

koji je tvoj problem?imam pravo ostavit post,ti nemaš jer je topic zaključan...šta je,osjećaš se prozvanim...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 05/11/2012 : 17:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Kruger, ma čekaj malo! Gdje vidiš da spominjem manhunterovo izbacivanjeo acea, kakvo koncentriranje na acestrokea?? Pobucao si malo stvari. Rekao sam da je izbacio mr murdoca retroaktivno, što je po meni gotovo jednako onoj nebulozi kao kad je globinjo banirao Tonku na s.comu zbog sranja koji mu je ovaj radio na Facebooku....
I slažem se da što god moderatori uradili neće svima biti po volji, ne treba da bude i ne može.
Ali je li to znači da moram šutjeti ukoliko se s određenim stvarima ne slažem? Pa to je forum, zaboga!

evo ga,lovac na vjetrenjače,opet editira...aj me se lipo ostavi na miru,ne uzimaj me u usta...jesmo se mi slučajno negdi zakačili pa me prcaš ili...

nismo još ali nikad nije kasno....
eto, editiram da bi ti imao o čemu pisat, osim o Hajduku i Dinamu.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 05/11/2012 : 17:37:58  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:

Imas pravo...

molim da se na stripovi.com ukine pdf stripovi, a broj tema u stripovi.com -svastara-offtopic diskusije podhitno pojaca

ljudima dosadno

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 05/11/2012 : 17:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Upravo ga je banirao manhunter i to nakon zaključavanja topica. Kako to nazvati nisam siguran, ali otključavati topic i pisati postove (krasan primjer moderatorstva, junaka dva)znajući da ti na njih nitko ne može odgovoriti je definitivno pizdunski i u najmanju ruku bez veze. Takvu demonstraciju "sile" mogu očekivati od jednog globinja (koji btw, minutu prije trabunja o editiranju i pizdunstvu. lol!) ali od švicarca sam očekivao ipak nešto više.

koji je tvoj problem?imam pravo ostavit post,ti nemaš jer je topic zaključan...šta je,osjećaš se prozvanim...

Ne osjećam se prozvanim, nimalo, ali svejedno sam napisao. Što je, imaš li problem s tim?

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 05/11/2012 : 18:45:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:

Imas pravo...

molim da se na stripovi.com ukine pdf stripovi, a broj tema u stripovi.com -svastara-offtopic diskusije podhitno pojaca

ljudima dosadno

pregrubo je ispalo. pogledam i pratim i ja topice vezane uz stripove. kad vidim da ljudi 2 stranice o naslovnici pricaju,kao sto je zut a ne crven,jeste,dosadi. hvala bogu da je ovo st.com. da nije,ne bi ni mene ovdje bilo.lp

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3276 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 05/11/2012 : 18:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
baš tužno, što moderator nema tolko muda, pa da argumentirno odgovori na ove poste od bosancicigora. barem na pm, pa da se smiri lopta. od ovog gore može se zaključiti, da jedino pravo možeš dat igoru a globinjo boli qrac za sve. OK valjda ne baš sve, al pošto ne pratim dinamo/hajduk...
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 05/11/2012 : 19:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:

quote:

quote:

Imas pravo...

ljudima dosadno

pregrubo je ispalo. pogledam i pratim i ja topice vezane uz stripove. kad vidim da ljudi 2 stranice o naslovnici pricaju,kao sto je zut a ne crven,jeste,dosadi. hvala bogu da je ovo st.com. da nije,ne bi ni mene ovdje bilo.lp

Shvatam šta hoćeš da kažeš, ali:

1.Trenutno stanje na pdf Bonelli je da se na sticky topicima Zagor,Tex Willer, Nathan Never pa i Ultimate Mister No drže odličnih tema za ubijanje dosade (Mister No poprilično kašljuca, al ajd)

2.Ostale topice za posebna izdanja i ne računamo, pošto je u njima jedini novitet modifikacija naslovnice, pa se stoga ona najviše i komentariše. Opet, ne vidim kako bi nekome to moglo smetati.

3.Ako ti je stalo okrenuti konverzaciju u zanimljivije vode, samo trebaš napisati post kojim bi pokrenuo temu koja ti odgovara

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 05/11/2012 19:42:52
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 05/11/2012 : 20:38:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Imas pravo...

ljudima dosadno

1.Trenutno stanje na pdf Bonelli je da se na sticky topicima Zagor,Tex Willer, Nathan Never pa i Ultimate Mister No drže odličnih tema za ubijanje dosade (Mister No poprilično kašljuca, al ajd)

2.Ostale topice za posebna izdanja i ne računamo, pošto je u njima jedini novitet modifikacija naslovnice, pa se stoga ona najviše i komentariše. Opet, ne vidim kako bi nekome to moglo smetati.

3.Ako ti je stalo okrenuti konverzaciju u zanimljivije vode, samo trebaš napisati post kojim bi pokrenuo temu koja ti odgovara

sve stoji sto pises. meni je lijepo kad citam postove,od ljudi koji se razumiju u strip-sceni. meni kao neprofisionalcu je to interesantno citati.ja ih samo skupljam i citam. od kad pratim forum,primjetio sam ,da tu negdje oko 10tak ljudi su,kako rec, znaju sto rade i sto pisu.ti si medju njima.ostali mlate samo po mlakoj vodi. al svi vi,pogotovo na bonelli topicu,radite odlican posao. i stvarno,kad bi se morali da odlucimo,ma zatvarajte svastaru,imam je u kuci.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 05/11/2012 : 20:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Imas pravo...

ljudima dosadno

sve stoji sto pises. meni je lijepo kad citam postove,od ljudi koji se razumiju u strip-sceni. meni kao neprofisionalcu je to interesantno citati.ja ih samo skupljam i citam. od kad pratim forum,primjetio sam ,da tu negdje oko 10tak ljudi su,kako rec, znaju sto rade i sto pisu.ti si medju njima.ostali mlate samo po mlakoj vodi. al svi vi,pogotovo na bonelli topicu,radite odlican posao. i stvarno,kad bi se morali da odlucimo,ma zatvarajte svastaru,imam je u kuci.

Moj nahranjeni ego ti je zahvalan na ovim recima
No, stvar je u tome sto ovde nije problem neki tamo topic

...vec ljudi koji si s vremena na vreme dozvole previse

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 05/11/2012 : 20:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Amos

quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Najbolje sve ukinuti, da se neko ne bi zbog necega uvredio.
Uvredilo vas sto se decko sprdao sa srednjevekovnim legendama i bajkama, nemoj neko da je nesto lose rekao za Crvenkapu, moze da leti odmah.

Ja barem imam nešto do čega držim pa onda to i štitim od pljuvanja.

S druge strane, čini mi se da ljudi poput tebe ne drže do ničega, pa onda misle kako mogu pljuvati i vrijeđati sve i svašta..

Ja mislio da on drži barem do starudija, kad ih već čuva, ali možda si u pravu...moguće da ni do toga ne drži.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/11/2012 : 21:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Mogu da shvatim da je Ace prešao granicu dobrog ukusa, i odgovorio na degutantan način. Samo... zašto izbaciste mr.Murdocka? Nisam primjetio nikakve naročite ispade kod njega. Ako je onih nekoliko postera koje je postavio ovdje, a nije ni autor istih, i koji slobodno kruže netom, često upotrebljavani, razlog istog... onda je stripovi.com zaista forum puritanaca, a cenzura je njegovo prirodno stanje, zarad histeričnih reakcija nežno-ušuškanih dušica...

Naravno, mislim da je većina učesnika ušla u raspravu sa previše fanatizma. Možda i ja, u određenoj mjeri. Ups, onda sam i ja na listi za odstrijel - stavio sam skeč "Books of Knjige", koji ismijava popove, i "svetinje". Ugh, bolje da sam ćutao.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 05/11/2012 : 21:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
zaboravio sam oko napisati. zato edit.zivota mi!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/11/2012 : 21:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

zaboravio sam oko napisati. zato edit.zivota mi!

kasno,ako su modovi primjetili ne gine ti električna sidalica

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/11/2012 : 21:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Naravno da nisi nevin. Samo - isti posteri se provlače i p drugim forumima, pretpostavljam, pa zbog njih niko nije banovan (dok bi to bio slučaj sa neo-nacistima, koje navodiš). Očito je da mnogo toga zavisi od opšteg mentaliteta moderatora/vox forumaša, i prekršaji se ocjenjuju prema istom...

Sad, Murdock ima pravo da kritikuje religiju, u granicima normalne diskusije, i ja cijenim da je nije prešao sa nekoliko plakata humorističke sadržine (za razliku od Acea, nažalost, malo su ga živci uhvatili). Ako bi ga vjernici prebili u stvarnom životu (i ja često iznosim svoje stavove, pa mi oni razumniji ne prave probleme), to onda više govori o silnoj "ljubavi" i "toleranciji prema drugome" tih dekorativnih vjernika i nasilnih isfrustriranih budala...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/11/2012 : 21:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Naravno da nisi nevin. Samo - isti posteri se provlače i p drugim forumima, pretpostavljam, pa zbog njih niko nije banovan (dok bi to bio slučaj sa neo-nacistima, koje navodiš). Očito je da mnogo toga zavisi od opšteg mentaliteta moderatora/vox forumaša, i prekršaji se ocjenjuju prema istom...

Sad, Murdock ima pravo da kritikuje religiju, u granicima normalne diskusije, i ja cijenim da je nije prešao sa nekoliko plakata humorističke sadržine (za razliku od Acea, nažalost, malo su ga živci uhvatili). Ako bi ga vjernici prebili u stvarnom životu (i ja često iznosim svoje stavove, pa mi oni razumniji ne prave probleme), to onda više govori o silnoj "ljubavi" i "toleranciji prema drugome" tih dekorativnih vjernika i nasilnih isfrustriranih budala...

možda zbog zadnjeg njegovog posta na ovoj strani

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42835&whichpage=29

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/11/2012 : 21:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Aha, misliš na ovo:
quote:
bog je bajka za zaostale u razvoju.

Jeste grubo, tja.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/11/2012 : 21:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Aha, misliš na ovo:
quote:
bog je bajka za zaostale u razvoju.

Jeste grubo, tja.

verjetno zaradi tega

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/11/2012 : 21:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
A ništa onda. Izvinjavam se, ta replika mi je promakla. (mislio sam da je zbog postera)
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 05/11/2012 : 21:51:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:

naravano da ima svaki covjek pravo,iznijeti svoje stajaliste i kritiku! al ako kritika prijedje u uvredu, tu bi svaki covjek, normalna razuma trebao reci,ne moram sad sve da iznosim sto mislim. al ima i oni,koji idu na provokacije. cemu? lijepo je sjediti u zagrijanom stanu,preko pc'a siriti gluposti na granici ,il vec, mrznje. aj na ulicu,pa da vidimo. neces vjerovat,al cak ovdje u njemackoj postoji zakon protiv-vrijedjana boga il bilo koje vjere.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 05/11/2012 : 21:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
quote:

A ništa onda. Izvinjavam se, ta replika mi je promakla. (mislio sam da je zbog postera)

Također.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25596 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/11/2012 : 22:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

Također.

.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 05/11/2012 : 22:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

quote:

Također.

.

Ok. Ali samo parcijalno.
Dobro, neću forsirat dalje...

ali hoću editirat!

Edited by - bosancicigor on 05/11/2012 22:40:16
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To: