forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Koje igrice trenutno igrate
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 103

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 11/10/2012 : 23:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

uh, kad se sjetim koliko me igara znalo izivcirat tim antiklimaksnim krajevima....

Arcanum, svi Mass Effectovi, Neverwinter nights i svašta nešto (doduše, i Fallout 2 je znao bit brutalno prejednostavan, al to tek nakon dužeg staža u igri)

Al bilo je i pravo epskih fajtova kojih se i danas sjećam....ko onaj u FF VI, NWN 2, a i naganjanje s Ancient vampireima u Daggerfallu nije bilo za bacit, šštoviše bilo je gadnije od svega navedenog

ne, to je nažalost najveći problem. pošteno se namučiš da dođeš do posljednjeg bossa - ne moramo ni spominjat da kad igraš borilačke igre na arkadama da je stvar 10x teža nego kad bi igrao recimo PC verziju ove igre - i na kraju ga pobijediš bez pol frke.

i nakon svega toga se pitaš (kao što sam se i ja pitao kad sam prešao igru) - to je to?!

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 12/10/2012 : 00:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

uh, kad se sjetim koliko me igara znalo izivcirat tim antiklimaksnim krajevima....

Arcanum, svi Mass Effectovi, Neverwinter nights i svašta nešto (doduše, i Fallout 2 je znao bit brutalno prejednostavan, al to tek nakon dužeg staža u igri)

Al bilo je i pravo epskih fajtova kojih se i danas sjećam....ko onaj u FF VI, NWN 2, a i naganjanje s Ancient vampireima u Daggerfallu nije bilo za bacit, šštoviše bilo je gadnije od svega navedenog

ne, to je nažalost najveći problem. pošteno se namučiš da dođeš do posljednjeg bossa - ne moramo ni spominjat da kad igraš borilačke igre na arkadama da je stvar 10x teža nego kad bi igrao recimo PC verziju ove igre - i na kraju ga pobijediš bez pol frke.

i nakon svega toga se pitaš (kao što sam se i ja pitao kad sam prešao igru) - to je to?!

kad već spominješ - ja sam odustao od igranja starih konzolaških igara na emulatorima....Previše me mami quck save funkcija, a nemam više živaca igrat bez nje al da - nije to to kad možeš u svakom trenutku sejvat (kad se sjetim starog Aladdina - premda to nije konzolaška igra - i onog levela u lampi dođe mi da čupam kosu; da sam imo quick sejv tad vjerojatno se danas ne bi sjećao te igre

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 12/10/2012 : 00:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

kad već spominješ - ja sam odustao od igranja starih konzolaških igara na emulatorima....Previše me mami quck save funkcija, a nemam više živaca igrat bez nje

ja nisam niti jednom koristio one "Save State" ili "Quick Save" opcije (vjerovao ili ne, istina je) jer jednostavno pokušavam preć igru bez toga. iako, kad se sjetim momenata kad sam igrao one prve dobre stare Ninje kornjače na NES-u, mislim da sam si trebao skratit muke i sačuvat živce. ako si igrao tu igricu onda znaš o čemu pričam.

quote:
al da - nije to to kad možeš u svakom trenutku sejvat (kad se sjetim starog Aladdina - premda to nije konzolaška igra - i onog levela u lampi dođe mi da čupam kosu; da sam imo quick sejv tad vjerojatno se danas ne bi sjećao te igre

nije to to ni kad igraš općenito neku igricu sa konzole na emulatoru. drugačiji je to ugođaj od onog kad imaš "pravi" cartridge i Sega uređaj, pa igraš tako. kaj nije?

što se Aladdina tiče, to jest konzolaška igra. onu verziju koju je većina nas (vjerujem) igrala u djetinjstvu (a koju ti mislim spominješ) je ona za MS DOS, ali ona nije originalna. to ti je portana verzija Sege Genesis verzije. Genesis verzija je ona originalna

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 12/10/2012 : 01:15:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

nije to to ni kad igraš općenito neku igricu sa konzole na emulatoru. drugačiji je to ugođaj od onog kad imaš "pravi" cartridge i Sega uređaj, pa igraš tako. kaj nije?

ah, ja sam PC-aš do srži....ne pušim te konzolaške fore

quote:

što se Aladdina tiče, to jest konzolaška igra. onu verziju koju je većina nas (vjerujem) igrala u djetinjstvu (a koju ti mislim spominješ) je ona za MS DOS, ali ona nije originalna. to ti je portana verzija Sege Genesis verzije. Genesis verzija je ona originalna

nisam pojma imao, premda sad kad promislim ima smisla s obzirom da je tih godina, s usponom PC-ja ko igraće konzole, svašta nešto portano odasvud

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 12/10/2012 : 12:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

ah, ja sam PC-aš do srži....ne pušim te konzolaške fore

i ja isto...igram isključivo PC. ali naravno, nije loše ponekad odigrat te dobre stare igre iz 90-ih, makar na emulatoru. čisto zbog nostalgije. kaj ne?

quote:
nisam pojma imao, premda sad kad promislim ima smisla s obzirom da je tih godina, s usponom PC-ja ko igraće konzole, svašta nešto portano odasvud

gle, skoro sve igrice koje su izašle u DOS-u (prije Windowsa 95) a mi smo igrali, portane su s konzola. od još nekih poznatih igrica...recimo sjećate li se "Kralja lavova?" ta je izašla praktički na svim platformama tog vremena. SNES-u, Segi Genesis, DOS-u, Game Boyu etc.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 12/10/2012 : 12:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

gle, skoro sve igrice koje su izašle u DOS-u (prije Windowsa 95) a mi smo igrali, portane su s konzola. od još nekih poznatih igrica...recimo sjećate li se "Kralja lavova?" ta je izašla praktički na svim platformama tog vremena. SNES-u, Segi Genesis, DOS-u, Game Boyu etc.

kako ne, s tim da je piratska verzija Lion Kinga imala neki kretenski bug/copy protection/stagod koji ti nije dao da završiš drugi level...s cheatovima se moglo ići dalje al ne regularnim putem.

Il se tako barem ponašala verzija koju sam ja imao instaliranu

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 12/10/2012 : 12:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
nisam čuo još za taj slučaj, DOS verzija koju sam ja igrao je bila čisto ok. samo naravno sam imao problema sa zvukom. nego, ja sam odmah downloadao SNES i Genesis verzije nakon što sam saznao za njih pa sam to igrao. DOS je uvijek bila zajebancija, em nema zvuka, em ima bugova, em ti se neće pokrenut jer je igrica prestara za tvoje Windowse, pa onda downloadaj DOSBox...i slična sranja.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 12/10/2012 : 12:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

nisam čuo još za taj slučaj, DOS verzija koju sam ja igrao je bila čisto ok. samo naravno sam imao problema sa zvukom. nego, ja sam odmah downloadao SNES i Genesis verzije nakon što sam saznao za njih pa sam to igrao. DOS je uvijek bila zajebancija, em nema zvuka, em ima bugova, em ti se neće pokrenut jer je igrica prestara za tvoje Windowse, pa onda downloadaj DOSBox...i slična sranja.

he, većinu DOS igara ja sam igrao na DOS-u, a sa svim što sam htio igrat na DOSBox-u bilo je problema. Uglavnom zbog toga što DOSBox i nije najbolji emulator na svijetu. Jede previše procesorske snage i sve "zahtjevnije" stare igre imaju problema s njim. Al me zato GOG spasio tih problema

Inace, sa starim DOS-om nikakvih problema nikad. Zvuka nisam imao samo dok nisam imao zvučnu karticu

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7660 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 12/10/2012 : 13:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Je li netko igrao Saints Row ili Sleeping Dogs, kakve su? Taman kad dođem kući, trebat će nečim prikratiti nekih mjesec dana dok ne dođe AC 3.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.

Edited by - selanne on 12/10/2012 13:22:56
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7869 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 12/10/2012 : 15:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Je li netko igrao Saints Row ili Sleeping Dogs, kakve su? Taman kad dođem kući, trebat će nečim prikratiti nekih mjesec dana dok ne dođe AC 3.

Sleeping Dogs je odličan, Saints Row 3 malo manje ali ipak vrlo dobar.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7660 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 12/10/2012 : 15:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Onda prvo SD, pa ako ostane vremena ide i SR3. Hvala ti.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 12/10/2012 : 17:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

he, većinu DOS igara ja sam igrao na DOS-u, a sa svim što sam htio igrat na DOSBox-u bilo je problema.

ja sam na sreću većinu igara za DOS igrao još na mom starom kompu (i Windowsima 98). na današnjim računalima po mom iskustvu neke igrice mogu radit normalno, dok za neke treba DosBox. ali da, za mene je DosBox bio beskoristan više-manje. u suštini, stvorio je još više problema nego što ih je riješio.

quote:
Uglavnom zbog toga što DOSBox i nije najbolji emulator na svijetu. Jede previše procesorske snage i sve "zahtjevnije" stare igre imaju problema s njim. Al me zato GOG spasio tih problema

rekoh, ja s njim nisam uspio pokrenut niti jednu igricu. kad kažem pokrenut, mislim da "igrica besprijekorno radi".

quote:
Inace, sa starim DOS-om nikakvih problema nikad. Zvuka nisam imao samo dok nisam imao zvučnu karticu

DOS je bio legendaran bar po tome kaj si se morao mučit s pisanjem naredbi i direktorija

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/10/2012 : 22:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ti si mlad još.... Ja sam to igrao ko klinac na pravom DOS-u na 386-ici i 486-ici, kakav internet, kakav DOSbox, kakvi Windowsi To su bili dani, kad sam uspio nabaviti novu igricu bilo ko Božić!

Ja sam imao Nintendo prvo kao konzolu s dvije igrice, Mario 1 i Mario 3, to sam se naigrao ko lud... TO je uglavnom bilo sve što sam imao s konzolama, kad je došao PC, odonda sam sve igrao na njemu. Tako da sam i ja oduvijek PC-aš, nekako i sad znam zaigrati rado na compu, a konzola mi i nije neki gušt.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 12/10/2012 23:19:51
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 12/10/2012 : 23:43:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

A ti si mlad još.... Ja sam to igrao ko klinac na pravom DOS-u na 386-ici i 486-ici, kakav internet, kakav DOSbox, kakvi Windowsi To su bili dani, kad sam uspio nabaviti novu igricu bilo ko Božić!

i ja sam isto igrao te igrice u pravom DOS-u. kaj si mislio?

kod jednog frenda koji je stanovao blizu mene, bilo je to mislim onda kad sam išao u drugi-treći osnovne. on je bio jedan od rijetkih koji su tad uopće imali komp

quote:
Ja sam imao Nintendo prvo kao konzolu s dvije igrice, Mario 1 i Mario 3, to sam se naigrao ko lud... TO je uglavnom bilo sve što sam imao s konzolama, kad je došao PC, odonda sam sve igrao na njemu.

imao sam i ja originalni NES, i iste ove igrice ko i ti. samo što "Mario 1" ustvari nije baš "1". za mene je onaj "prvi" Mario bila igrica "Mario Bros" iz '83. godine.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
849 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 13/10/2012 : 14:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
Vezano za emulatore, i mene je mučio taj save state. Dođe mi isto kao da koristim cheatove. A volim kada regularno prođem igru bez varanja. Isto tako sam stalno koristio dugme za ubrzavanje, kako ne bi morao gledati uvodne animacije i razno razne dosadne scene. Ali sve skupa to onda više nije taj gušt. Ja sam rješenje našao u slijedećem: skinuo sam emulator za nintendo, super nintendo, segu genesis i atari koji se sprže i mogu se igrati na playstationu 2. Ipak plejka ima i najbolji kontroler. Ovdje na playstationu nema tih save fajlova i raznoraznih mogućnosti za varanje. i veći mi je gušt igrati na velikoj televiziji nego na monitoru.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12648 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 03/11/2012 : 12:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=DC4w9GdFPrg
http://eternity.obsidian.net/

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 03/11/2012 12:55:45
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 03/11/2012 : 15:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:

I nije ni do koljena SNES verziji koja je u biti skroz druga igra.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 03/11/2012 : 17:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

I nije ni do koljena SNES verziji koja je u biti skroz druga igra.

Genesis verzija nije ni do koljena SNES verziji, kažeš?

ne slažam se.

ako kompariramo obadvije verzije, po meni je Genesis verzija daleko bolja - iako niti jedna ni druga nisu savršene, ako ćemo bit iskreni.

zašto mislim da je Genesis verzija bolja od SNES verzije?

po meni je grafika daleko kvalitetnija, i sam Aladin je dizajniran i animiran bolje - prisjetite se da frajer gleda lijevo-desno i onda počne bacat jabuku u zrak ako ga ne pomičeš neko vrijeme. dok u SNES verziji nema apsolutno nikakve animacije (kad se ne kreće) i izgleda ko neka beživotna lutka.

naravno, znam da se tu radi o pomalo nepoštenoj usporedbi s obzirom da su na Genesis verziji radili sami Disneyevi animatori, ali jebiga...

nadalje, Genesis verzija u većini staza ima ukomponirani soundtrack iz filma, dok SNES verzija nema - većina skladbi su nanovo ukomponirane i ubačene. iako, u tom polju moram uputiti kritiku i Genesis verziji jer su neke skladbe stavljene na krivo mjesto. primjerice, u prvom levelu - juriš okolo po tržnici u Agrabahu, a u pozadini svira skladba "Prince Ali". nema baš nekog smisla.

nadalje, u SNES verziji te u većini levela bez posebnog razloga okolo prati Abu (majmunčić) koji nema apsolutno nikakvu svrhu.

nadalje, sami predmeti koje imaš na raspolaganju. u Genesis verziji imaš mač (za napade kratkog ranga) i jabuke (većeg ranga). u SNES verziji imaš samo jabuke, kojima ne možeš eliminirati neprijatelje (i dalje im moraš skočit na glavu), već jedino postižeš to da se tvojim neprijateljima od njih vrti u glavi. drugim riječima, totalno beskorisne.

ali ono po čemu SNES verzija po meni jest bolja od Genesis verzije je način na koji prati radnju. jednostavno ima više onih međuscena (iliti cutscenes) koji bolje prate radnju, i jednostavno je u pitanju bolji tempo praćenja radnje općenito. jer u Genesis verziji si u osmom levelu (od deset) još u špilji čuda, a ostatak radnje iz filma je jednostavno nabijen u zadnja dva levela. jedina devijacija u SNES verziji je onaj level u piramidi, koji sam po sebi nije loš.

ali svejedno, po meni je Genesis verzija daleko bolja od SNES verzije. kažem još jednom, niti jedna ni druga nisu izvrsne, ali za mene je Genesis verzija u konačnici ispala živahnija i bolje je uspjela dočarat ugođaj iz filma, dok SNES verzija po meni ima previše onaj 'generic feel'.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
395 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 04/11/2012 : 07:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
Trenutno se igra Deadlight. Tople preporuke za ovu 2D igru sa zombijima i sjajnom atmosferom.

https://www.instagram.com/avet_rio_gribaje/
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 04/11/2012 : 15:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Genesis verzija nije ni do koljena SNES verziji, kažeš?

ne slažam se.

ako kompariramo obadvije verzije, po meni je Genesis verzija daleko bolja - iako niti jedna ni druga nisu savršene, ako ćemo bit iskreni.

zašto mislim da je Genesis verzija bolja od SNES verzije?

po meni je grafika daleko kvalitetnija, i sam Aladin je dizajniran i animiran bolje - prisjetite se da frajer gleda lijevo-desno i onda počne bacat jabuku u zrak ako ga ne pomičeš neko vrijeme. dok u SNES verziji nema apsolutno nikakve animacije (kad se ne kreće) i izgleda ko neka beživotna lutka.

naravno, znam da se tu radi o pomalo nepoštenoj usporedbi s obzirom da su na Genesis verziji radili sami Disneyevi animatori, ali jebiga...

nadalje, Genesis verzija u većini staza ima ukomponirani soundtrack iz filma, dok SNES verzija nema - većina skladbi su nanovo ukomponirane i ubačene. iako, u tom polju moram uputiti kritiku i Genesis verziji jer su neke skladbe stavljene na krivo mjesto. primjerice, u prvom levelu - juriš okolo po tržnici u Agrabahu, a u pozadini svira skladba "Prince Ali". nema baš nekog smisla.

nadalje, u SNES verziji te u većini levela bez posebnog razloga okolo prati Abu (majmunčić) koji nema apsolutno nikakvu svrhu.

nadalje, sami predmeti koje imaš na raspolaganju. u Genesis verziji imaš mač (za napade kratkog ranga) i jabuke (većeg ranga). u SNES verziji imaš samo jabuke, kojima ne možeš eliminirati neprijatelje (i dalje im moraš skočit na glavu), već jedino postižeš to da se tvojim neprijateljima od njih vrti u glavi. drugim riječima, totalno beskorisne.

ali ono po čemu SNES verzija po meni jest bolja od Genesis verzije je način na koji prati radnju. jednostavno ima više onih međuscena (iliti cutscenes) koji bolje prate radnju, i jednostavno je u pitanju bolji tempo praćenja radnje općenito. jer u Genesis verziji si u osmom levelu (od deset) još u špilji čuda, a ostatak radnje iz filma je jednostavno nabijen u zadnja dva levela. jedina devijacija u SNES verziji je onaj level u piramidi, koji sam po sebi nije loš.

ali svejedno, po meni je Genesis verzija daleko bolja od SNES verzije. kažem još jednom, niti jedna ni druga nisu izvrsne, ali za mene je Genesis verzija u konačnici ispala živahnija i bolje je uspjela dočarat ugođaj iz filma, dok SNES verzija po meni ima previše onaj 'generic feel'.

Snes verzija ima puno bolji osjecaj kontroliranja lika dog igras i daje puno bolji osjecaj nakon prelaska bilo kojeg dijela. Sve ono sto jedna platformska igra mora imati. Upravljanje likom u genesis verziji je nespretno i tu mi pada, iako sam odigrao obje vise puta.

Sto se tice animacija, grafike, glazbe itd. Tu su mi i jedna i druga odlicne.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 04/11/2012 : 17:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

Snes verzija ima puno bolji osjecaj kontroliranja lika dog igras i daje puno bolji osjecaj nakon prelaska bilo kojeg dijela. Sve ono sto jedna platformska igra mora imati. Upravljanje likom u genesis verziji je nespretno i tu mi pada, iako sam odigrao obje vise puta.

Sto se tice animacija, grafike, glazbe itd. Tu su mi i jedna i druga odlicne.

ovo u vezi kontrola ti stoji, ali ovo ostalo se ne slažem. e sad, možemo se dovijeka vrtit u krug s ovom raspravom.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
849 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 06/11/2012 : 23:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
Prešao sam danas Resident evil 1 sa Jill, razmišljam o tome da sada pređem igru i sa Chrisom. U međuvremenu sam malo škicnuo kakav je Resident evil 2, malo sam počeo, i zadovoljan sam, sve ono što mi je smetalo u jedinici je popravljeno :D Igrao sam ja te igre davno, ali ih nikada nisam uspio završiti.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 06/11/2012 : 23:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
e onaj stari Resident Evil...i laughably bad voice acting

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 06/11/2012 : 23:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ja sam prije mjesec dana imao maraton RE 1, 2, 3 i CVX.
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 06/11/2012 : 23:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote

Trenutno se pika ovo zlato. :)

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page
Page: of 103 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000