Ovo imam u ZS, kao i mnoge koje slijede. Ala će biti gaženja principa o (ne)dupliranju... Epizoda je osrednja ali ću je svejedno opet pročitati. ZS je sigurno nešto skratila, ne smijem propustiti niti jednu vinjetu
Same here. Epizode koje već imaš u ZS izdanju ti je onda najbolje kupiti na placu za 10 kn. Tak i ja radim i mislim da je to najbolji kompromis što se tiče odluke o nedupliranju
ajde kad več seku 1 centimetar 10 godina....ali boje????? u čemu je jebena kvaka? zašto Zagor trapwerice nema plave več neke usrane boje? zašto je sivo kod talijana kod Ludensa žuto....???? zašto takva razlika u bojama naslovnice....to se me vračamo na izdanja Dnevnika? poslje zajeba sa klasikom kad su izpustili 16 stranica sada nisu u stanju skenirat bar slićnu naslovnicu originalu??? ajme Ludens, ta tiskara Slobodna ne vredi ni pola čaše mrzle vode.... i zašto to baš kod najbolje edicije Zagor extra? u redovnom je ok, a tu več par brojeva serete? čas trde korice ko kur...ac od mladiča,čas preskočene stranice,čas mutne,čas naslovnice ko da jih skenirate na najlošijem kučnom skeneru...zadnje dviju su sramota za ijednu tiskaru... ima Ludens kod mene veliki limit ali tim sranjima idu mi na....... sve me više vuće na Veseli, da 1%poprave otisak uzeo bi sve njihovo...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
uglavnom ne izgleda loše,, naravno, nejasno je zašto netko ima potrebu sjeckati, rezati,, to neću nikada shvatiti
43 godine Alan Forda u HR OSTIX i LUNA PARK već u SNK
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
grozno-mutna naslovnica. sve gore i gore,ali dokle? vreme ce pokazati da samo kvalitetni izdavaci mogu opstati,i pored toga sto su"mozda"skuplji. v.c je trenutno ispred ludensa.bolji prevod,bolji sken,kvalitetnije korice,otisak u rangu ludensa.
grozno-mutna naslovnica. sve gore i gore,ali dokle? vreme ce pokazati da samo kvalitetni izdavaci mogu opstati,i pored toga sto su"mozda"skuplji. v.c je trenutno ispred ludensa.bolji prevod,bolji sken,kvalitetnije korice,otisak u rangu ludensa.
Nažalost,ovo se stalno ponavlja. Blede boje unakaze naslovnicu. Velika šteta za ovo izdanje...
Kupio i pročitao. Zanimljiva epizoda, crtež na vrhuncu nostalgije. Samo par strana malo lošije otisak i stvarno ne razumijem da idu uprskavat i to baš extra. Nek dignu na 20 kn roman ali bar da bude kako treba sad!
Ovo imam u ZS, kao i mnoge koje slijede. Ala će biti gaženja principa o (ne)dupliranju... Epizoda je osrednja ali ću je svejedno opet pročitati. ZS je sigurno nešto skratila, ne smijem propustiti niti jednu vinjetu
Sreca njihova pa su sada na kultnim epizodama u extra i klasik ediciji... inace, da se zna, sto se tice redovne serije odavno sam presao na VC
pa što se tiče redovnog Zagora, tamo je sve ok...nije loše odrađen nijedan do sada...sasvim ok...naslovnice,otisak,boje....sve ok.... problem je extra, tu ga seru na čisto.. valjda si to mogu dozvolit (još).... Zadjna Rakova.......je savršeno odrađen,zato mi nije jasno šta je sa tim extričima????
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!