Author |
Topic |
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 08/11/2012 : 23:13:05
|
quote: Originally posted by King Warrior
emireme, majke ti mile, pa nisi valjda napisao scenario sa Hellingenom koji je mutirao u Banea i to poslao onda Boselliju?!
Ha-ha! Ne niposto! Crtez je nakon filma "Batman rises" pa me inspiriralo na Z i H-a...
Uglavnom "ritorno" o Akronijanacma,agent Raven i odlazak na njihov planet preko "kabine" i svasta pomalo tipa "fanta Chico" , "star wars" ( sjetio se Stiskalovog crteza)...
A nije ni losa ideja da se Helly ne formira u cijelosti iz rasprsenih molekula pa mu lice ostane, mozda i ruka u manjku pa on napravi "Titan fist" i masku i zasora napokon Z-a..
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 08/11/2012 : 23:26:10
|
imas li taj scenario na nasem jeziku? ma moze i bilo koji drugi, engleski, njemacki, holandski, francuski, samo da nije italijanski, pa mi posalji na PM. |
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Member since 15/12/2004 |
Posted - 08/11/2012 : 23:37:44
|
Jos jedan Venturijev crtez...sumnjiv mi je jako...Ovo je zaista bruka za profesionalnog crtaca...da sam ovo ja nacrtao (ili bilo ko drugi koji zeli da crta Zagora..) i da sam im poslao, odbili bi me glat..nasli bi mi hiljadu zamerki na ovom crtezu...rekli bi mi , "dobar je kao fan crtez i jos moras da vezbas, a do tada cao."
|
|
Edited by - Zeljko Ferri on 08/11/2012 23:48:46 |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 09/11/2012 : 01:25:49
|
imas li taj scenario na nasem jeziku? ma moze i bilo koji drugi, engleski, njemacki, holandski, francuski, samo da nije italijanski, pa mi posalji na PM.
Nemam, davno se izbrisalo na onim floppy diskovima...
Text ispod je copy-paste sa topika Zex 184 08/03/2010..
"Prica je o onoj teleportacijskoj kabini izmedju dva svijeta pa tu nasi likovi sa agentom Ravenom odlaze na planet Akron (atmosfera velikog grada na istoku kao u NN) pa tu nalaze velikog akronijanskog cara ima i tu letjelica,lasera malo zagorove sjekire,pa Chikove smijurije poput onog u Fanti u restoranu, Hellingen odvodi Zagora u buducnost gdje je Hejdz zastupnik i proizvodjac oruzja i napredne tehnologije u nasoj skorijoj buducnosti, eksploatator podrucja rudarske industrije u Pennsylvaniji gdje je zemlja oduzeta Darkwoodskim plemenima,tu izvlaci rudace za svoje projekte bla-bla.leteci nazad u bijegu pred carskim letjelicama idu prema zemlji, Raven ima vizije za price (ipak je to Edgar Allan Poe),brod se rusi u Darkwoodu , Hejdz umire trazi oprost od Zagora ovaj ga ga pokapa sa indijancima negdje u mocvari ili na brdu Nataani.."
Epizode su nazvane: "Agent Raven" "Invasion" "Akron City" "Escape from planet Akron" "Hellingen's death"..
"Bliski susreti trece i cetvrte vrste" zmiksano sa "Dosjeima X" i malo "Posljednjeg Mohikanca" u jednom, sa zacinom indijanske magije i mitologije...samo da se Akronijanci vrate i daju Zagoru kakvu Murchadnu kao prvaku u srednje tezoj kategoriji u boksanju sa Alienima,pa da sve bad guyse Darwooda zzzaaap-zapa i mirno sve do Pacifika i do sela Tlingita! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 09/11/2012 01:36:45 |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 09/11/2012 : 09:39:17
|
quote: Originally posted by Zeljko Ferri
Jos jedan Venturijev crtez...sumnjiv mi je jako...Ovo je zaista bruka za profesionalnog crtaca...da sam ovo ja nacrtao (ili bilo ko drugi koji zeli da crta Zagora..) i da sam im poslao, odbili bi me glat..nasli bi mi hiljadu zamerki na ovom crtezu...rekli bi mi , "dobar je kao fan crtez i jos moras da vezbas, a do tada cao."
I meni je loš taj Venturi, bit će jedan od najlošijih u ekipi... |
|
|
Rick
Average Member
Serbia
900 Posts
Member since 21/01/2009 |
Posted - 09/11/2012 : 10:04:13
|
Sumnjiv ti je? Samo sumnjiv? Sumnjiv je kao batler koji drži krvav nož! Ovo je kriminalno!
Neka se stide i Bure i svi u Boneliju na stalnom zapošljavanju poluprofesionalaca koji se na Zagoru uče osnovama anatomije, perspektive, naracije i svega ostalog! |
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome." |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 09/11/2012 : 10:29:32
|
Mix Mangiantinija i Gambe. Ovaj Venturi ne obecava nista dobro. Ovakav crtez bi mozda odgovarao nekom superherojskom stripu, ali ne i Zagoru. |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9393 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 09/11/2012 : 11:06:59
|
Stvarno ne izgleda baš nešto... šteta, po onom što sam čitao je obećavao. A i ove pregrupacije zbog zatvaranja određenih serijala uzmaju sve veći danak. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 09/11/2012 : 11:12:59
|
quote: Originally posted by Deers
Stvarno ne izgleda baš nešto... šteta, po onom što sam čitao je obećavao. A i ove pregrupacije zbog zatvaranja određenih serijala uzmaju sve veći danak.
Ti si, ako se ne varam, citao John Doea. Kakav je bio tamo? |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9393 Posts
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Posted - 09/11/2012 : 11:27:12
|
Onaj njegov crtez gde Zagor udara kauboja ispred saluna mi je cak i ok..ali ako ga OVAKO bude crtao kao gore na slici...onda je jedan od onih crtaca koji zabija ekser u Zagorov kovceg...polako ali sigurno...na zalost. |
|
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
|
Rick
Average Member
Serbia
900 Posts
Member since 21/01/2009 |
Posted - 09/11/2012 : 12:07:04
|
Većina Boneli crtača toliko je opterećena detaljima da zapostavlja ono najbitnije. To je slučaj i ovde, kao i kod crteža Venturija. Lišće, kora drveća, planine u pozadini, pera na koplju,... A za nepriprodne (skoro nemoguće) položaje tela, nepostojeće mišiće, itd., itd. koga briga.
Mada, ovo je, ako se ne varam, jedan od početnih radova Pićinelija. |
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome." |
Edited by - Rick on 09/11/2012 12:25:42 |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11857 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 09/11/2012 : 13:17:17
|
Alesandro Picinelli
Jel se vraca Picineli na Zagora ili je zauvek otisao u Tex staff? |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 09/11/2012 : 14:01:57
|
quote: Originally posted by going going
Jel se vraca Picineli na Zagora ili je zauvek otisao u Tex staff?
To "zauvijek" ne postoji. Sergio ga je prebacio kod Texa, ali on vise nije medju nama, tako da se nikad ne zna. Piccinelli je jednom rekao da mu je Zagor omiljeni junak, a iste pare dobija kada crta i Texa i Zagora. Iskreno mislim da Piccineli sa svojim cistim stilom ne pase ni kod Texa ni kod Zagora, vec prije u neki serijal modernog doba. |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9393 Posts
Posted - 09/11/2012 : 14:15:43
|
Pa i Torricelli je bio prebačen u Texov staff pa je tražio da ga se vrati na Zagora. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19675 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 09/11/2012 : 14:36:19
|
quote: Originally posted by going going
Jel se vraca Picineli na Zagora ili je zauvek otisao u Tex staff?
To "zauvijek" ne postoji. Sergio ga je prebacio kod Texa, ali on vise nije medju nama, tako da se nikad ne zna. Piccinelli je jednom rekao da mu je Zagor omiljeni junak, a iste pare dobija kada crta i Texa i Zagora. Iskreno mislim da Piccineli sa svojim cistim stilom ne pase ni kod Texa ni kod Zagora, vec prije u neki serijal modernog doba.
ne znam dali si vidio epizodu koju je crtao prije jedno godinu dana na Texu, nešto u Yellowstoneu, tamo je fantastičan, meni možda bolji i od Ville i od Andreuccia, a možda čak i od Marcella, meni je u Huronima bio dosta dobar, ali neusporedivo s Yelowstoneom |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 10/11/2012 : 13:09:37
|
Nova tema subotom Forumas going going je dao prijedlog za novu temu:
Koja vam je najomiljenija prica od vaznijih i uticajnijih pisaca Zagora? Od Nollite, Castellija, Sclavija, Toninelija, Caponea, Burattinija, Bosellija, Cajellija, Canzija, Nicolaija, Perniole, Pezzina, Russa, Raucha pa do Mignacca
|
Edited by - King Warrior on 10/11/2012 13:10:33 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19675 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
kasper
Advanced Member
10878 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 10/11/2012 : 13:44:21
|
Nollita Kandraksova mumija, Tajanstveno krstarenje Castelli Zagor protiv barona Sclavi Divovi dobra i zla Tonineli Brodolom na Misuriju Capone Hiljadu lica straha Burattini Kameni div Boselli Kraken Cajelli nista Canzi nista Nicolai Alhemicar Perniola nista Pezzin nista Russo nista Rauch Vampirica Ilenia Mignacco Na putu ubica |
|
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Member since 22/10/2003 |
Posted - 10/11/2012 : 15:00:50
|
NOLLITA - Kralj orlova, Teror sa sestog planeta CASTELLI - Utvrda Smirnoffa SCLAVI - Demon ludila TONINELLI - Kamen koji ubija CAPONE - Sveti breg BOSELLI - Komanci, Kraken BURATTINI - Sotonski Mortimer
Ostale ne smatram za vaznije Zagorove scenariste. |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 10/11/2012 : 15:14:07
|
Evo dobre teme :)
Nollita - (Skoro se nemoguce odluciti) Sloboda ili smrt, Zimska zmija, Kapetan Zmija Castelli - Velika zavjera (prica sa Tkacem) Sclavi - Demoni ludila, Demonska maska Toninelli - Nepoznati svijet Capone - Potop u Darkvudu, Sveti breg Boselli - Treci Kandraks, Morska strava, Atlantida Buratini - Tajna jednoroga, Dugo putovanje |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 10/11/2012 : 17:09:34
|
quote: Originally posted by emirem
imas li taj scenario na nasem jeziku? ma moze i bilo koji drugi, engleski, njemacki, holandski, francuski, samo da nije italijanski, pa mi posalji na PM.
Nemam, davno se izbrisalo na onim floppy diskovima...
Text ispod je copy-paste sa topika Zex 184 08/03/2010..
"Prica je o onoj teleportacijskoj kabini izmedju dva svijeta pa tu nasi likovi sa agentom Ravenom odlaze na planet Akron (atmosfera velikog grada na istoku kao u NN) pa tu nalaze velikog akronijanskog cara ima i tu letjelica,lasera malo zagorove sjekire,pa Chikove smijurije poput onog u Fanti u restoranu, Hellingen odvodi Zagora u buducnost gdje je Hejdz zastupnik i proizvodjac oruzja i napredne tehnologije u nasoj skorijoj buducnosti, eksploatator podrucja rudarske industrije u Pennsylvaniji gdje je zemlja oduzeta Darkwoodskim plemenima,tu izvlaci rudace za svoje projekte bla-bla.leteci nazad u bijegu pred carskim letjelicama idu prema zemlji, Raven ima vizije za price (ipak je to Edgar Allan Poe),brod se rusi u Darkwoodu , Hejdz umire trazi oprost od Zagora ovaj ga ga pokapa sa indijancima negdje u mocvari ili na brdu Nataani.."
Epizode su nazvane: "Agent Raven" "Invasion" "Akron City" "Escape from planet Akron" "Hellingen's death"..
"Bliski susreti trece i cetvrte vrste" zmiksano sa "Dosjeima X" i malo "Posljednjeg Mohikanca" u jednom, sa zacinom indijanske magije i mitologije...samo da se Akronijanci vrate i daju Zagoru kakvu Murchadnu kao prvaku u srednje tezoj kategoriji u boksanju sa Alienima,pa da sve bad guyse Darwooda zzzaaap-zapa i mirno sve do Pacifika i do sela Tlingita!
Općenito, u Zagoru ima dosta mjesta za spin-off serijale. Šteta što se to ne iskoristi... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Topic |
|