hvala dragi ljudi, tu sam zbog stripova a i forumaša nekih, kad bi otišo ko da bi se zauvijek rastao od nekih... a rastanke mrzim više od svega...tu smo jer smo slični, nismo isti ali ni toliko različiti... meni na sreču jezik nije prepreka pa mogu čitat i VČ,AC,Ludens....stripove...volim samo da su napravljeni sa ljubavju izdavaća,a kod AC se to vidi odprve...zato jim želim dug i uspješan rad..i pravo je da jih bar malo podržim...pa makar duplirao nekog junaka...nebi to bilo prvi put...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
kaj samo font, sve je super...skoro ko original samo nije na makaronarskom jeziku......taj AC me sve više oduševljava....svojim izdanjima....konačno Zagor da izgleda kao original....imam sve od Zagora, i kolorke Libellusa ALI OVO JE OBAVEZNO!!!!!!!!!!! Ko ovo ne uzme-šupak je! VELIKI NAKLON ZA AGARTHI COMICS....moje sumlje na početku se razbljinjuju...na moje veselje...još MALOG RENDŽERA i imaju skoro sve što vredi kod Bonellija....
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
još MALOG RENDŽERA i imaju skoro sve što vredi kod Bonellija....
Uzeo i ja Zagora, Kolorac je prica za sebe, ovo za sebe. I tako resih da pruzim podrsku izdavacu kupovinom ovih izdanja u nadi da pokrenu i ono najbolje iz Sbe, naravno Texa
Dobre su naslovnice i super izdanja, sve pohvale. Jedino zamjerka na ove dvije je da je malo logo izdavača nezgodan i loše pozicioniran, pogotovo na broju tri, to bi trebalo malo bolje riješiti da bude savršeno. Možda izbaciti Agarthi Comics i ostaviti samo logo, a njega povećati?
Dobre su naslovnice i super izdanja, sve pohvale. Jedino zamjerka na ove dvije je da je malo logo izdavača nezgodan i loše pozicioniran, pogotovo na broju tri, to bi trebalo malo bolje riješiti da bude savršeno. Možda izbaciti Agarthi Comics i ostaviti samo logo, a njega povećati?
Slazem se za logo i meni je malo nezgrapan. Na 3. je mogao biti u desnom donjem uglu ispod cijene, ali drago mi sto je osim toga sve prelijepo.
jedna od stvari koja me zivciraju s ovim Bonelli izdanjima je to sto uvijek stave logo na naslovnu, a nikad broj sveske/epizode.
Logo im je ionako na hrbatu, zar mora biti bas na naslovnoj? Ovdje je isti slucaj kao s Ludensom i VC-om, logo je previse 'zvucan', oduzima paznje od ostalog crteza.
Pitam se zasto originalna izdanja u Italiji nemaju taj logo, a nasa domaca imaju? Italijanska takodje nemaju broj na naslovnici...ovo ne kontam.
Jebemu, kad dođen u Zg sad brzo morat ću i ja pokupit koji broj Zagora Ža mi je propustit. Martin Mystere i Magični su odrađeni skroz odlično.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
djeluju stvarno RETRO.... nije loše... ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HRVARALICE već u SNK Minuette-ekstra 63 u SNK (tko želi)
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Odlične su ovakve retro... Inače, font je jedna od većih grešaka VČ-a ... na dosta stripova imaju IDENTIČNE fontove ISTIH boja... Gomila naslovnica zato djeluju SLIČNO... U primjeru DD-a, VČ je bolje postupio - ipak puno sitniji naslovi na DNU naslovnice, na tragu Ludensa, pokazali su se efektniji od prekrupnih Zagorovih jednakih boja i fonta.. __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HRZVONKO BOŽIĆ na kioscima (Minuette-ekstra 63)MEKSIKO OLE već za 18 danaSUPER Klasik 21 već na kioscima
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
samo nisu rekli u koji ponedjeljak ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR KARAMBA 129 USKORO
poslao sam im PM, nisu odgovorili, pitaju nonstop na forumu ljudi, oni kažu pogledajte na stripovi.ba, pa od tih izbora je prošlo valjda pet tjedana, ovoi već smatram bezobrazlukom a njih neozbiljnim izdavačem koji nije bio spreman na ozbiljan posao, SRAMOTA! Ispričavam se Predatoru i SNK-u što sam ih nagovarao da naprave posao s agartijem, ali nisam imao pojma o kakvom se izdavaču radi
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Moram priznati da su mene zavarali. Najave su bile (kako je netko rekao) megalomanske i nekako su mi se učinile na nivou države (ne pitajte zašto samo tako shvatio). Bez nekog podrobnog razmišljanja, pretpostavio sam da će to biti veliki izdavač u BiH tipa Ludensa ili Četvrtka u svojim državama. Očigledno da je ovo bilo nešto posve drugo...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.