forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 16/11/2012 : 16:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Nisi me pitao,ali cu ti reci.
Dosta perfidnih provokacija!

Na ulicu pa cekaj svog Generala,ljubi mu noge ,radi sta hoces.
Ovo je forum o stripovima(koja slucajnost,zove se stripovi.com)
Kad vec nema moderatora,ja cu ti reci.

I nemoj misliti da ovo govorim samo tebi.Ista bi reakcija bila na eventualno oslobodjenje
srpskih generala,za koje me zabole isto koliko i za Hrvatske.

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 16/11/2012 : 16:22:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
I mislim da je ovo definitivno momenat za brisanje svastare. Dosta je bilo. Bio sam protiv, ali nema smisla.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/11/2012 : 16:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Naravno da shvacam da nisu ista gledista, nisam niti ocekivao nista drugacije.
Nije to samo kako ti kazes moja istina, to je istina jednoj cijeloj drzavi, na kraju krajeva istina haskog suda koji je kao takav priznat.

Ja sam i sam izjavio da sam svjestan da je zabranjeno i da sam svejstan da zasluzujem ban, ne vidim zasto to spominjes.

I jos mi nesto nije jasno, a to je da je zanimljivo kako se nisi sjetio pravila prije unazad mjesec dva, takoder su bile zabranjene rasprave pa nisi nista napisao.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/11/2012 : 16:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

Nisi me pitao,ali cu ti reci.
Dosta perfidnih provokacija!

Na ulicu pa cekaj svog Generala,ljubi mu noge ,radi sta hoces.
Ovo je forum o stripovima(koja slucajnost,zove se stripovi.com)
Kad vec nema moderatora,ja cu ti reci.

I nemoj misliti da ovo govorim samo tebi.Ista bi reakcija bila na eventualno oslobodjenje
srpskih generala,za koje me zabole isto koliko i za Hrvatske.

Perfidna provokacija
U zabludi ste vas nekolicina.
Toliko o tome.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/11/2012 : 16:36:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Uglavnom ogradujem se i perem od svih optuzbi koje su ovdje i na drugim topicima upucena meni.
Ja znam svoju istinu i moja savjest je cista.
Toliko.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 16/11/2012 : 16:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Naravno da shvacam da nisu ista gledista, nisam niti ocekivao nista drugacije.
Nije to samo kako ti kazes moja istina, to je istina jednoj cijeloj drzavi, na kraju krajeva istina haskog suda koji je kao takav priznat.

Ja sam i sam izjavio da sam svjestan da je zabranjeno i da sam svejstan da zasluzujem ban, ne vidim zasto to spominjes.

I jos mi nesto nije jasno, a to je da je zanimljivo kako se nisi sjetio pravila prije unazad mjesec dva, takoder su bile zabranjene rasprave pa nisi nista napisao.

To je "istina". Pametan narod zna da je "istina" koliko i ljudi. Jebi ga, tako to ide. U svakom slucaju, sam priznajes da si zasluzio ban, pa ostanimo na tome. Vjeruj u sta hoces, ali nas ne opterecuj. I da, uvijek sam protiv politike kad se god nadju ljudi iz bivse SFRJ. Nismo mi za toga.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/11/2012 : 17:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

A svi moderatori na Interliberu izgleda.

Ovo je ionako proslo vec svaku granicu pa i mnostvo topica danas, tako da ce se tesko zaustaviti.

Mogu ja donekle razumjeti obje strane, samo mi nije jasno cemu otvaranje topica jer valjda je svima jasno da tu ocigledno nema mjesta za komunikaciju, razmjene misljenja, neke debate i sta ti ja znam.
Donekle i razumjem Tonku da je to "bilo jace od njega pa je morao otvoriti topic", ali tu su i drugi topici od drugih. Iskreno me zanima da li su tu samo zbog "na na na, pobjeda je nasa" ili se zeljelo "diskutirati"? Mada tesko da se moze trezne glave o tome diskutirati preko nekog forum. Mozda bi uzivo cak i bilo moguce, ako se ta dvojica znadu od prije pa bi ipak bilo malo postovanja prema drugome i ne bi odma' planuli. Tesko je razdoblje u pitanju.
A tema je presiroka da ne bi doslo i do "nekih stvari" o kojima se tesko moze voditi dialog ovdje - i mozda je i bolje tako.

Mada sa druge strane ne znam ako je stvarno bolje mucat o svemu tome, ne samo tu na forumu. Zato i rekoh, uzivo bi mozda bili treznije glave... ko zna.

Ali neke stvari sigurno nisu za primjerivati, nije sve to moguce preko
izjednjacavanja da ako je 10 crnih figura treba i 10 bjelih, ako je jedan nas ovo onda je i jedan vas ono...
Da bar svatko najprije osudi nesto iz "svoje strane" pa i druga strana napravi isto. Je, je, nije sve za primjerivati i izjednaciti ali od nekud treba poceti.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 16/11/2012 : 17:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Ukidanje svastare i to je to.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11609 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 16/11/2012 : 18:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
quote:
Originally posted by Elderane84

Ukidanje svastare i to je to.

Odavno sam ja ovo govorio.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/11/2012 : 18:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Nije poenta u brisanju, nego kazniti one koji su otvarali one topike, ali adekvatno kazniti.

Oštar glas i upozoravajuće milovanje po glavi praćeno čašćenjem čokoladom?

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 16/11/2012 18:05:03
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 16/11/2012 : 18:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Nije poenta u brisanju, nego kazniti one koji su otvarali one topike, ali adekvatno kazniti.

S čokoladom bi već bilo okrutno. Zadržimo se na oštrom glasu i upozoravajućem milovanju.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/11/2012 : 18:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Pojavio se moderator, bježmo!

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 16/11/2012 : 18:22:12  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=CSe38dzJYkY

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/11/2012 : 18:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Mladjo trenutno pregledava sve topice upitne moralne vrijednosti kako bi donio pravilne odluke o spuštanju gnjeva pravednog na grešne glave.
Pravda pobijeđuje!

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/11/2012 : 18:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Topic koji govori o promicanju mira se nipošto ne može shvatiti kao provokacija

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/11/2012 : 18:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Samo jedna stvar...

Pobrišite postove sa zadnje 3 stranice u topiku "otišli smo u 3PM".
Nije u redu da se čoviku zaključa topik jer je sve do danas sadržava relativno normalne postove.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 16/11/2012 : 18:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Topic koji govori o promicanju mira se nipošto ne može shvatiti kao provokacija

I jos jedan
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/11/2012 : 18:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

Meni je cudnije to sto odredjeni mod zakljucava topice... a dalje nikakve sankcije, pa se otvori novi i kljuc, pa opet novi i kljuc, a nikome nista... u cemu je fora? Obicno barem ostavi onaj smajlic pa lepo vas molim i zahvaljujem...

Ovo si vjerojatno na meme mislio:))
Ja sam zaključao samo jedan topic, a druge je kolega ali ni on ni ja nismo danas na kompu, nego samo na sekundu uletimo da vidimo da li treba nešto zaključati, jer danas je izgleda takav dan:)) Komp je uvijek upaljen ali nisam ja uvijek na njemu:))

Ali evo, sad imam vremena

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25596 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/11/2012 : 18:41:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Imam i ja vremena. Izvinjavam se što sam morao da radim pa nisam mogao da jurim zgubidane po forumu. Sramota i ja se, evo, stidim.

Sad će lista.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/11/2012 : 18:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Imrahile,tebe sam drugačije doživljavao dosad, Tonku bacaš u katran i perje zbog onog topica, a nakon Mairosuovog topica kažeš ljepo rečeno, to su dvojaki stavovi

Neki tvrde da samo Srbija želi pomirdbu, ali vidim ja kako ju želi, kada su izabrali predsjednika kojeg su izabrali.

A što se mene tiče da nebi ispao nacionalista, ili još gore da su me tako odgajali, želim vam reć da samo ja i još jedan prijatelj nismo slavili u cijeloj skupini kad smo saznali presudu, da kažem što mislim o presudi, to bi išlo u politiku, ali reći nću vam da je ono na trgu pretjerano, slavljenje sa skinjarama, pijesmom o čavoglavama i crnom zastavom na kojoj je naglašeno slovo u, je glupo, da ne kažem retardirano, ako ništa prikazuje generale ustašama što oni nisu, a to su osobe koje su samo željne medijske propagande
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13491 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 16/11/2012 : 18:54:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Kad bi gledao malo šire, shvatio bi šta je Mairosu želeo da kaže i zašto sam napisao "lepo rečeno".
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/11/2012 : 19:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Kao što dobro znate, politika nije dopuštena na ovome forumu, a naročito politika koja se tiče našeg podneblja jer to redovito vodi rasprave u neželjenom smjeru

stoga bih molio da se daljnji postovi u potpunosti ograde od bilo kakve politike, a neki će, na žalost, morati biti udaljeni sa foruma.

stoga, molim Vas - nemojte više političariti

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/11/2012 : 19:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
gledam šire od većine, Djed mi je Srbin, baka dijelom, u ratu se od mojih nije borio nitko, niti je imao štetne posljedice, Otac mi je dijelom vjernik, ali u potpunosti liberalan, nema razloga da gledam usko, rat nisam ni doživio (nasreću), ali mislim da sam informiraniji od osoba kojima su roditelji branitelji pa su im mozgovi često isprani

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/11/2012 : 19:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Kao što dobro znate, politika nije dopuštena na ovome forumu, a naročito politika koja se tiče našeg podneblja jer to redovito vodi rasprave u neželjenom smjeru

stoga bih molio da se daljnji postovi u potpunosti ograde od bilo kakve politike, a neki će, na žalost, morati biti udaljeni sa foruma.

Khm, još jednom

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/11/2012 : 19:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
dugo sam pisao post, te nisam vidio tvoj, neću više ali ni ovo nije bilo politički već više dokazivački

Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.92 seconds. Snitz Forums 2000