forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/11/2012 : 19:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Kratak predah - za pola sata nastavak, imam neodgodive obaveze. Nadam se da neće biti novih topica i spama

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 16/11/2012 : 19:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
zdravo svima

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/11/2012 : 19:17:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Cujes Obi, sa'ce kratka pauza, ali su pustili kameru u cosku... diskretno. :D

Da, tada sam vidio samo Mladjino ime od modova pa sam zakljucio da si ti sve one topice zatvorio. Nema veze zapravo, ali moglo se i nesto napisati na kraju, u smislu nemojte vise ljudi, bi'ce belaja! >:(

Ali dobro, (skoro) svi smo punoljetni i znamo sta se smije i ne smije, te sta znace zakljucani topici... tako da...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13491 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 16/11/2012 : 19:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
onda me čudi što si napisao ono
ali dobro, da ne zalazim više u tu temu.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/11/2012 : 19:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
imaš PM

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/11/2012 : 20:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

gledam šire od većine, Djed mi je Srbin, baka dijelom, u ratu se od mojih nije borio nitko, niti je imao štetne posljedice, Otac mi je dijelom vjernik, ali u potpunosti liberalan, nema razloga da gledam usko, rat nisam ni doživio (nasreću), ali mislim da sam informiraniji od osoba kojima su roditelji branitelji pa su im mozgovi često isprani

po ocu ili majci?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/11/2012 : 20:06:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by anto

quote:

gledam šire od većine, Djed mi je Srbin, baka dijelom, u ratu se od mojih nije borio nitko, niti je imao štetne posljedice, Otac mi je dijelom vjernik, ali u potpunosti liberalan, nema razloga da gledam usko, rat nisam ni doživio (nasreću), ali mislim da sam informiraniji od osoba kojima su roditelji branitelji pa su im mozgovi često isprani

po ocu ili majci?

po majci zašto?

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/11/2012 : 20:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:

quote:

quote:

po ocu ili majci?

po majci zašto?

zato što se nacionalna pripadnost sa biološkog stanovišta određuje po ženskoj liniji.
Tintone Srbine!!!

Edited by - anto on 16/11/2012 20:11:24
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/11/2012 : 20:13:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Ne posjedujem neku ljubav ni prema Hrvatskoj ni prema Srbiji, osim što navijam i za jedne i za druge, ali naravno da vuče više naHrvatskom, osim toga, majka mi se izjašnjava kao Hrvatica,

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25596 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/11/2012 : 20:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ajmo dosta prebrojavanja krvnih zrnaca.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 16/11/2012 : 20:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

ne mogu vise car si!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/11/2012 : 20:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:

da ne bude zabune, tinton i ja smo nešto ćaskali ovih dana preko pm-a oko izvesne recenzije o izvesnom stripu, pa imam slobodu da se malo našalim sa njim.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/11/2012 : 20:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

da ne bude zabune, tinton i ja smo nešto ćaskali ovih dana preko pm-a oko izvesne recenzije o izvesnom stripu, pa imam slobodu da se malo našalim sa njim.

dosta više tabua, živjela sloboda govora

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/11/2012 : 20:40:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

A mogli bismo kavna zrnca, tu lezi buducnost jos nenapisana. :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 16/11/2012 : 20:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Koje samo "junačenje" pojedinaca preko tastature, nema šta baš ste pravi "heroji", verovatno se sada osećate onako superispunjeno, a životi su vam poprilično unapređeni i imate više para i hleba da jedete.

Licemerje na kvadrat, kada se samo setim koliko je tema zaključavano jer se ko zna koja budala osetila posredno izazvanom na nešto što je napisao neko iz Srbije.Da ne pričam o onim dežurnim "posmatračima" koji valjda danonoćno stražare po internetu (i nemaju šta drugo pametnije u životu da rade) i paze da neko ne ugrozi njihovo poimanje "domoljublja".

Ali šta drugo možeš i očekivati od jednog ovakvog sada je već potpuno to jasno nacionalistički usmerenog foruma koji je od starta imao za cilj samo pljuvanje po svemu što je srpsko?Nije slučajno što se konstantno pljuju svi srpski izdavači (dok protiv Libellusa i Fibre ne smeš ni da zucneš) , očigledno da da su se mnogi u svojoj mržnji toliko povampirili da je to strašno.Tako smo mogli ovde svašta da pročitamo pa čak i to da su Srbi gori od Hitlerovih Nemaca (iako su i taj Hitler i njegove hrvatske sluge pobili toliko Srba da je to strašno) .
Najveći licemer je vlasnik ovoga sajta koji sve to dozvoljava i štaviše potpiruje, ne jednom je i sam dolivao ulje u vatru i pisao o stvarima koje tobože po njegovim pravilima nisu dozvoljene ovde.Njega i držim isključivo odgovornim za sve (plus njegove moderatorske ulizice) .
Isti taj vlasnik sajta za koga svi dobro znamo koliku lovu zgrće na raznoraznim mutljavinama sa stripovima je do te mere licemeran da mu ne smetaju naravno srpske pare niti mogućnost da svoje stripove prodaje u Srbiji, voli i da navrati u Srbiju i tu izigrava nekog demagoga, nema šta, čovek je "virtuoz" prve vrste.Izigrava nekog moralistu i žrtvu, a dobro zna koliko je para namakao raznim mahinacijama sa aukcijama, ministartstvom kulture, preprodajom i ostalim glupostima i to mu nije dovoljno već jedva čeka da preko raznih njegovih poltrona popljuje po bilo kojoj vrsti konkurencije, pogotovo ako je ona iz Srbije.Naravno, udariće dotični kontru kako ima dobru saradnju sa nekim ljudima iz Srbije, pa takvi su još i gori nego on jer su se prodali za manje pare nego što on zgrće i zarad određenog monopola nema šta neće uraditi ili reći.

Naravno, dotični će i ovoga puta da napadne (i banuje šta god,valjda se tada oseća jači ko da je ne znam šta postigao) svakoga ko se usudi da i pomisli makar nešto drugačije od njega, jednostavno takav je to "čovek".

A ovim internet "junačinama" i "domoljubima" poručujem da ako su im Srbija i Srbi toliko mrski da se manu onda srpskih stripova, da ne dolaze u Srbiju i da se manu svega što je srpsko kada im je tako ogavno.
Kako god okreneš, uvek su Hrvati ti koji se kao prilepak lepe za Srbiju i Srbe, uvek im je neophodna ta komunikacija, sve njihove firme hrle ovde da prodaju svoje proizvode jer kod kuće nemaju dovoljno kupaca, dolaze ovde da bi i zemlju uzimali u zakup i sejali poljoprivredne proizvode, dolaze na koncerte, muzičke festivale, dolaze da kupuju mnoge stvari koje su im ovde jeftinije, pa čak i zube opravljaju kod ovdašnjih zubara, e pa gospodo draga pošto su vam Srbi toliko mrski okanite ih se i vratite se u vašu avliju i tamo lečite te žestoke komplekse koji vas izgleda nikada neće napustiti.

Koliko god Srbija bila popljuvana sa svih strana i dalje će jedino Hrvati biti ti koji će imati zbog nje raznorazne komplekse i truditi se da na sebe skrenu pažnju kako god znaju i umeju i bez obzira na to kome će se sve morati naguziti zbog toga.
Vi to dobro znate i zato ste toliko kivni, besni i iskompleksirani.

A Srbe zabole ona stvar za vas i zato zaista nema smisla da bilo ko ostane na ovom forumu i trpi kojekakva šovinistička i životinjska iživljavanja ovde dirigovana od strane velikog prevaranta, a tobože stripoljupca.

Edited by - tumen on 16/11/2012 20:48:21
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/11/2012 : 20:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
opet teorija zavjere

kakvih ovdje ljudi ima, pa možeš se iskidat od smijeha
evo gori sam od smajlića kojeg stavih

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 16/11/2012 : 20:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
quote:

opet teorija zavjere

kakvih ovdje ljudi ima, pa možeš se iskidat od smijeha
evo gori sam od smajlića kojeg stavih

To se smeješ sam svojoj banana-iskompleksiranosti?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/11/2012 : 00:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 28/11/2012 : 18:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Ne zelim se nikome ispricati , niti osjecam potrebu za istim.
Ono sto napisah i mislih je ono iza cega stojim i tu se nece ama bas nista promjeniti.
Sankcije prihvacam i jednim dijelom i razumijem.
Let's Play

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 29/11/2012 : 15:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

Ne zelim se nikome ispricati , niti osjecam potrebu za istim.
Ono sto napisah i mislih je ono iza cega stojim i tu se nece ama bas nista promjeniti.
Sankcije prihvacam i jednim dijelom i razumijem.
Let's Play

Potpisujem

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3276 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 01/12/2012 : 18:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
Kako je samo zanimljivo da:

1) je ovaj topic bio zaključan pre neko vreme - a topic se zove "Punisher"!

2) topic "sloboda govora" nije zaključan (još)

sa strane moderatora. Evo paradoxa - i to zbog kurčevog moderiranja dvojice moderatora.
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 01/12/2012 : 19:16:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
quote:
Originally posted by trolodtroje

sa strane moderatora. Evo paradoxa - i to zbog kurčevog moderiranja dvojice moderatora.

evo, i taj nepoćudni problem je brzo riješen. globinjova egzekutorska i nadasve pravednička ruka po kratkom postupku gasi "slobodu govora", još jedan vrli doprinos forumu dičnog nam moderatora, perjanice forumskog primitivizma i pizdunstva.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25596 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/12/2012 : 19:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ajte ljudi, ako vam je glavna briga u subotu uveče kako rade moderatori, onda stvarno ne znam...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3276 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 01/12/2012 : 19:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
dosledan je - barem fura svoj fazon - kasno dođe i mahom počisti sve bez objektivnosti. nema autokontrole i nema samokritičnosti.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 01/12/2012 : 19:28:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by bosancicigor

quote:
Originally posted by trolodtroje

evo, i taj nepoćudni problem je brzo riješen. globinjova egzekutorska i nadasve pravednička ruka po kratkom postupku gasi "slobodu govora", još jedan vrli doprinos forumu dičnog nam moderatora, perjanice forumskog primitivizma i pizdunstva.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 01/12/2012 19:28:55
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.19 seconds. Snitz Forums 2000