Author |
Topic |
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 19/11/2012 : 16:29:10
|
prevod zaokruzenih postova:
Natale Mareri: Prica se po varosi da Repubblica priprema reprint Dilana Doga u koloru, cim se zavrsi ovaj Zagorov
LoZio Pantera: potvrdjujem ti to ;) ...za sada nije uradjeno nista posto Zagor dobro ide. Za sada vas obavestavamo da se epizode i dalje kolorisu, i da se za sada nista ne menja. ...jeste zaista odlican serijal ali ne znam da li ce doci do ili posle broja 200 (numeracija reprinta ne originala. pp) kao sto je bilo sa teksom...ali stotinjak ce biti sigurno, i zbog toga se nista ne radi na Dilanu Dogu
@ legaz: proveri e mail |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 19/11/2012 : 17:30:55
|
Dakle, potvrđeno do broja 100. Sad su na broju 40, odnosno broju 102 u originalu. U prijevodu 100 brojeva kolora znači, da to ide (po gruboj matematici) do redovnog broja 255. Znači, u najslabijem slučaju, završavamo sa Ratnikom Pekotom. Uopće nije loše. : )
Demoni Ludila su redovni broj 275, Nestali istraživač 345. Odnosno, ako se odluče potegnuti još malo dalje, dobivamo Demone sigurno. Pa mogli bi onda, onako na nagovor Burattinija (koji sigurno želi vidjet svoje priče u koloru), zakačit i njegovu epohu i Nestalog istraživača. Optimističan sam.
|
|
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 19/11/2012 : 17:31:40
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
prevod zaokruzenih postova:
Natale Mareri: Prica se po varosi da Repubblica priprema reprint Dilana Doga u koloru, cim se zavrsi ovaj Zagorov
LoZio Pantera: potvrdjujem ti to ;) ...za sada nije uradjeno nista posto Zagor dobro ide. Za sada vas obavestavamo da se epizode i dalje kolorisu, i da se za sada nista ne menja. ...jeste zaista odlican serijal ali ne znam da li ce doci do ili posle broja 200 (numeracija reprinta ne originala. pp) kao sto je bilo sa teksom...ali stotinjak ce biti sigurno, i zbog toga se nista ne radi na Dilanu Dogu
@ legaz: proveri e mail
Proverio. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5078 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 19/11/2012 : 17:56:03
|
meni su super oni "retro" naslovi kako je Agarti počeo s prvim Zagorom... to je baš fora, predobro mi to izgleda...
LUNA PARK već u SNK 43 godine Alan Forda u HR |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 19/11/2012 : 19:07:32
|
Pa to je nevjerojatno.Vi bi se i u "Volim dobre sise" topicu dohvatili politike, rata i svega.
Prvo i posljednje upozorenje. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9393 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 19/11/2012 : 19:16:08
|
Gledajući ove naslovnice od repubblice vidim da u većini slučajeva koloristica ne radi velike intervencije u izbor boja već popravlja orginalne i zamjenjuje nebo u neko prelijevanja boja koje odgovara situaciji i koje se meni baš ne sviđa ali što je tu je. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38018 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 20/11/2012 : 13:14:49
|
Offtopic, ali sta mislite / predvidjate, sta bi moglo ici poslije Dylana u koloru?
Kronoloski je tu vec MN, pa i MM je blizu, ali nekako im bas i ne cvjeta / nije cvjetala prodaja, pa... mada je ovo u koloru druga prica. S druge strane neki kraci serijal ali opet ne kratak poput 18 brojeva, recimo Magicni bi bio mozda pametna odluka; iako nije dugo sto je zavrsio u ITA (pa i kod nas). Sorry na offu, a ionako je jos vremena za to. Neka ide Zagi sto dalje, za sve vas. :))
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 20/11/2012 : 13:17:12
|
nakon dylana vjerujem da ce popunit nove epizode texa i zagora
martin mi nekako ne ide u boju :S
vjerujem da ce sva izdanja dobit nekakve color festove, color specijalce kao sto imaju dd i tex |
There can be only one, me! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 20/11/2012 : 13:17:42
|
quote: Originally posted by Poli
Offtopic, ali sta mislite / predvidjate, sta bi moglo ici poslije Dylana u koloru?
Kronoloski je tu vec MN, pa i MM je blizu, ali nekako im bas i ne cvjeta / nije cvjetala prodaja, pa... mada je ovo u koloru druga prica. S druge strane neki kraci serijal ali opet ne kratak poput 18 brojeva, recimo Magicni bi bio mozda pametna odluka; iako nije dugo sto je zavrsio u ITA (pa i kod nas). Sorry na offu, a ionako je jos vremena za to. Neka ide Zagi sto dalje, za sve vas. :))
Nathan Never! Dok DD zavrsi svoje, MM ce do tada ionako biti ugasen, a i sada je vec neisplatan. Magicni nema sanse, upravo zbog prodaje. |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9393 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 20/11/2012 : 13:25:36
|
U jednom trenutku kad su se preklopili uspjeh Repubbličinog Texa i oživljavanja serijala John Doe bilo je i nekakvog govora u kolor reprintu JD-a. Iako bi mu to bio prvi reprint ne znam koliko je isplativo bojat serijal koji je imao uobičajenu prodaju od 20 000. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11857 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 20/11/2012 : 13:28:59
|
Ja navijam za MR. Noa u boji, ja ga necu kupovati ako se izdaje kod nas ali mislim da bi mladi Italijani mogli da se upoznaju sa ovim serijalom posto je tutto serija kratko trajala... |
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4339 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 20/11/2012 : 13:53:40
|
tuto serija je kratko trajala zbog premalog broja citalaca i tako da nema sanse da se mister no boji plus sto roberto diso i mignacco su protiv toga i nevole boju u stripu poput mister noa koji je napravljen da bude crno beo.... |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38018 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 20/11/2012 : 13:59:31
|
quote: Originally posted by going going
Ja navijam za MR.
Mozda mi sada klikeri ne rade, ali sta je MR? Posto Mali rendzer sigurno nije.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 20/11/2012 : 15:36:39
|
Nathan Never jedino..... druge dimenzije,svemir,orbitalne stanice,svemirski brojevi...a sve c/b????? Samo NATHAN NEVER i to što prije....zamislite te fantastične prizore u odličnom koloru... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19675 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 20/11/2012 : 15:43:51
|
Ja navijam za MR. Noa u boji, ja ga necu kupovati ako se izdaje kod nas ali mislim da bi mladi Italijani mogli da se upoznaju sa ovim serijalom posto je tutto serija kratko trajala...
a t si još rekao da si bio na Disu na salonu... |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11857 Posts
Posted - 20/11/2012 : 16:38:40
|
quote: Originally posted by tinton
Ja navijam za MR. Noa u boji, ja ga necu kupovati ako se izdaje kod nas ali mislim da bi mladi Italijani mogli da se upoznaju sa ovim serijalom posto je tutto serija kratko trajala...
a t si još rekao da si bio na Disu na salonu...
Bio imam i dokaze. potpis na 100.broju LLizdanja. Ali sam izasao sa konferencije zato sto me je drug zvao da odemo do berze stripa tako da nisam slusao pred kraj sta je pricao i sta su ga pitali... Slusao sam pocetak gde je pricao kako je na svemu i svacemu radio pre Noa i na engleskim ratinim. I pricao je kako je Mr No strip koji mu je promenio zivot i pricao je kako je otisao u Brazil... |
|
|
zagor fan
New Member
Croatia
163 Posts
Member since 09/03/2011 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8250 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
going going
Advanced Member
Serbia
11857 Posts
Posted - 21/11/2012 : 19:41:04
|
Meni onaj stari opet iam vise smeka od ovog novog! Ovo novo kompjuterizovano,hladno , a kada vidim ovu stvar ko da svaka slika ima zivu dusu |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 22/11/2012 : 11:05:08
|
Meni onaj stari opet iam vise smeka od ovog novog! Ovo novo kompjuterizovano,hladno , a kada vidim ovu stvar ko da svaka slika ima zivu dusu
O,da... Bolji je stari... |
|
|
Duje Belak
Starting Member
59 Posts
Member since 14/04/2012 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 24/11/2012 : 22:24:58
|
Kod ove usporedbe kolora moram priznati, da je stariji bolji, ali mislim, da to vrijedi prije svega samo za za ovu tablu, a ne općenito. Taj stari kolor ima šmek, ali osjeti se i špek... nekako je premastan, a neke stvari su stvarno lijeno, loše i kričavo obojene. U biti, vidjet ćemo tek kad dobijemo stip sa novim kolorom u ruke... |
|
|
Topic |
|