forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 previse?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 05/12/2012 : 16:37:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
Previse je reprintova i jednog te istog serijala od razlicitih izdavaca dok drugi su zanemarnei, primjer je zagor s 7,8 razlicitih izdanja
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 06/12/2012 : 16:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fikus

Posuđujem samo onima koji su prošli temeljitu sigurnosnu provjeru najvišega stupnja i odgovarajuči psiho test.
Do sada je nitko nije prošao.

Ukoliko imate želju nešto od mene posuditi, molim popunite upitnik:

http://www.uvns.hr/UserDocsImages/Upitnik_I.pdf

Tek sad ovo vidim.

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21136 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/12/2012 : 14:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
U principu stripova nikad previše.
Previše je za onoga koji razmišlja "moram sve (ili većinu) to kupiti,složiti u kolekciju i pročitati".

Tu su i prijatelji stripofili, biblioteke/knjižnice, pa je tako mnogo lakše - i sa finansijske strane i sa stanovišta prostora.
Ja čak i da imam para da kupim sve što me zanima, ne znam gde bih sve to smestio; a tek ne znam kada bih sve to pročitao.
Zato pravim pažljivu selekciju onoga što mislim da zavređuje mesto u mojoj kolekciji, pravim plan kupovine, a one stripove koje bih voleo da pročitam (ali nisu mi masthevuše) potrudim se da ih pronađem kod nekog stripadžije sa kojim razmenjujem stripove ili u lokalnoj biblioteci ili na kraju krajeva da ih nađem na nekoj aukciji ili popustu po prihvatljivijoj ceni.

Jedino je previše dupliranja pojedinih SBE naslova - sve ostalo, taman koliko treba.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 09/12/2012 14:35:12
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38132 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/12/2012 : 15:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

U zadnje vrijeme, pogotovo uz neke dodatne obaveze zbog kojih ne mogu previse vremena odvojiti na citanje stripova, puno vise kupujem nego mogu procitati, a niposto ne kupujem sve. Znaci, izbira je ogromna, samo sto nije za svaki novcanik. Pogotovo uz, skoro-pa-nestao, pojam "kiosk stripa".

Oci su velike, te bi mogle jos, no mozak vec ionako tesko prati sve k(r)upn(i)je.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 20/12/2012 : 00:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Kao što kaže anto, stripova nikad dosta, osobito sjajnih kakvima smo u posljednje vrijeme zatrpani.

Neka njih još i više, a mi možemo uživati u slaganju lista prioriteta i možda odustajanju od nekih koji nam nisu sasvim po guštu.

Ali što se mene tiče, prije ili kasnije sve dođe na red!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 20/12/2012 : 09:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fikus

Posuđujem samo onima koji su prošli temeljitu sigurnosnu provjeru najvišega stupnja i odgovarajuči psiho test.
Do sada je nitko nije prošao.

Ukoliko imate želju nešto od mene posuditi, molim popunite upitnik:

http://www.uvns.hr/UserDocsImages/Upitnik_I.pdf

legenda

feka
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page