Author |
Topic |
Krscho
Junior Member
Croatia
380 Posts
Member since 19/06/2011 |
Posted - 05/12/2012 : 16:37:51
|
Previse je reprintova i jednog te istog serijala od razlicitih izdavaca dok drugi su zanemarnei, primjer je zagor s 7,8 razlicitih izdanja |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21136 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 09/12/2012 : 14:33:57
|
U principu stripova nikad previše. Previše je za onoga koji razmišlja "moram sve (ili većinu) to kupiti,složiti u kolekciju i pročitati".
Tu su i prijatelji stripofili, biblioteke/knjižnice, pa je tako mnogo lakše - i sa finansijske strane i sa stanovišta prostora. Ja čak i da imam para da kupim sve što me zanima, ne znam gde bih sve to smestio; a tek ne znam kada bih sve to pročitao. Zato pravim pažljivu selekciju onoga što mislim da zavređuje mesto u mojoj kolekciji, pravim plan kupovine, a one stripove koje bih voleo da pročitam (ali nisu mi masthevuše) potrudim se da ih pronađem kod nekog stripadžije sa kojim razmenjujem stripove ili u lokalnoj biblioteci ili na kraju krajeva da ih nađem na nekoj aukciji ili popustu po prihvatljivijoj ceni.
Jedino je previše dupliranja pojedinih SBE naslova - sve ostalo, taman koliko treba. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 09/12/2012 14:35:12 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38132 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 09/12/2012 : 15:02:26
|
U zadnje vrijeme, pogotovo uz neke dodatne obaveze zbog kojih ne mogu previse vremena odvojiti na citanje stripova, puno vise kupujem nego mogu procitati, a niposto ne kupujem sve. Znaci, izbira je ogromna, samo sto nije za svaki novcanik. Pogotovo uz, skoro-pa-nestao, pojam "kiosk stripa".
Oci su velike, te bi mogle jos, no mozak vec ionako tesko prati sve k(r)upn(i)je.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 20/12/2012 : 00:34:52
|
Kao što kaže anto, stripova nikad dosta, osobito sjajnih kakvima smo u posljednje vrijeme zatrpani.
Neka njih još i više, a mi možemo uživati u slaganju lista prioriteta i možda odustajanju od nekih koji nam nisu sasvim po guštu.
Ali što se mene tiče, prije ili kasnije sve dođe na red! |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
Topic |
|