Sve si nesto mislim kako radim na auto-banu , i nekako mi je ustvati svejedno tko ce to procitati sa razumjevanjem i sa humorom...jebiga. U ovo Advetsko vrijeme ja pronadoh put i dah da ugasim te vase virtualne svijecice i virtualne heroje i generale ..pronadoh put da vam kazem da novo doba dolazi i da je smijesno da vam to govori neko koji je ugasio i gasi sve oko sebe u korist nekog novog svjetla..ili neke nove tame. Postoje forumasi sa ogromnim potencijalom..molim vas ..nemojte im priljepiti etiketu koju vi sami ne zelite nositi.
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Ipak ovaj forum ima dusu :) izvinjavam se svima, ako sam nekoga uvredio proslonedeljnim topicom nije mi bila namera!
Priznaj...kolko si promila imo tu večer?
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ipak ovaj forum ima dusu :) izvinjavam se svima, ako sam nekoga uvredio proslonedeljnim topicom nije mi bila namera!
Priznaj...kolko si promila imo tu večer?
Obicno znam da se ponasam u takvim situacijama, ne znam sta mi bi to vece.
Znači najmanje 2?
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Otključajte momke priti pliz...odležali su svoje..
Par ljudi minira topik svojim postovima bez da su išta rekli o temi i kračun. A dotad sve u redu. Umisto da se njih udalji ide se linijom manjeg otpora - zaključavanjem.
kakva su ovo vremena....prvo otišel sawitch, a sad nema ni wele jedno vreme. Neki su se također malo povukli (Partizan tema osjetno zašutila) i kojeg li mira na forumu po pitanju izbacivanja i kazni!!!
Koliko manje primitivizma toliko manje potrebe za kažnjavanjem!
Moje pohvale za moda Mladju. Covjek u zadnje vrijeme stvarno dobro radi posao. Ne zalice se kao bik u onaj crveni plast nego stane na loptu upozori i tek onda banuje. Iako iskreno ja sam u nekim situacijama zasluzio po pedeseti puta ban, ali s obzirom kako, sto kud i kamo nije bilo potrebe. Ok da je po pravilima striktno onda definitivno Ban