Ovaj način downloadinga mi je skroz nov, internet mi je izgleda još uvek nepoznanica. Na sajtu dduniverse sam došao do linkova LL serijala, ali linkovi su ovakvi (stavljam od prvog broja, objavljenog kod nas...dakle, nije piraterija):
by Roy Ita Star Comics Fumetti) Lazarus Ledd 000 La Fine Della Corsa (By Roy).cbr [11.08 Mb]
Sad, buduci da nisam znao iskoristiti link za skidanje, nemam pojma o tome, neko mi reče da je to link za eMule.
Može li mi neko objasniti kakav je to proces? Treba li skinuti neki poseban program i sl.?
Uf kad se skidalo prek toga... Emule je zajedno sa soulseekom preteča torrenta i raznih download hostera (mediafirea, rapidshare). Više se ne sjećam točno kak funkcionira ali mislim da je slično kao i običan torrent. Treba ti ovo, pa probaj http://www.filehippo.com/download_emule/
Valjda kad nema usera koji to sheraju ili hostaju... Ja sam nešto probao skidati preko toga, no nije mi to skidalno nikako.
čudan je bio taj program. ja sam preko njega probao downloadat neke fileove koji su me u tom trenutku zanimali, i nema ništa boljeg kad klikneš na download, i čekaš...čekaš...čekaš...punih sat vremena dok uopće nešto i počne skidat.
Veliki problem je što kad neko skida od tebe to užasno uspori vezu. Npr. i razgovor preko Skajpa ponekad je skoro nemoguć.
Pa to je normalno pojava, ako skidam torrente ne mogu ni surfati kako treba, a kamoli skypati. inače, delboj, može si podesiti koliko želiš da ti koristi bandwidtha za skidanje, tako da ti možeš donekle dobro surfati.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Hm, ne kužim za ovaj sljedeći korak. Pretpostavljam da misliš na live prijenose ili što? Pa zar već nemamo youtube live? Ne pratim telku pa ne znam što je to s cloudom i novom (to valjda misliš na tv kuću?)
Originally posted by maddox031 i na torrentima se može apsolutno sve naći
Ako težiš mainstream glazbi i filmovima onda je to istina.
[i]a uglavnom, cilj je da sve bude dostupno svima :) da mozes na netu slusat sve, citat sve, gledat sve, bez naknade i bez skidanja :)
i to je buducnost svakako, samo je pitanje vremena :)
Pa to se već i događa, samo ilegalno. A ta budućnost bez skidanja- kak za koga. Ja sigurno ne mislim biti online samo da bi poslušao neku pjesmu dok npr vozim auto.
@Darth Ivan: Točno. Na to sam i mislio između ostalog
Veliki problem je što kad neko skida od tebe to užasno uspori vezu. Npr. i razgovor preko Skajpa ponekad je skoro nemoguć.
Pa to je normalno pojava, ako skidam torrente ne mogu ni surfati kako treba, a kamoli skypati. inače, delboj, može si podesiti koliko želiš da ti koristi bandwidtha za skidanje, tako da ti možeš donekle dobro surfati.