forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex LUD 114 - Bijeli Oblak
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

MarxH
New Member

Croatia
146 Posts

Member since 09/12/2011

Posted - 13/12/2012 : 16:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send MarxH a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo je da nigdje nema najave nove epizode... Iza su Zagor i Dilan Dog. Može li se po tome zaključiti da će se ova edicija ugasiti?

Ocean tuge je beskrajan i dubok. Okreni se oko sebe i naci ceš obalu...
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 13/12/2012 : 16:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Nije im prvi put.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 13/12/2012 : 17:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MarxH

Zanimljivo je da nigdje nema najave nove epizode... Iza su Zagor i Dilan Dog. Može li se po tome zaključiti da će se ova edicija ugasiti?

Zašto bi se ugasila.....ako je išla tolike godine valjda će se nastaviti i ubuduće.
Kao što kaže kolega selanne,nije im prvi put.

quote:
Originally posted by tinton

Ne volim na Montija ni Ticcija, ali su mi Letteri i De la Fuente savršeni, pgotovo De la Fuente

De la Fuente mi crta previše zgužvano.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"

Edited by - Leonid on 13/12/2012 17:02:50
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4101 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 13/12/2012 : 17:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Ne volim na Montija ni Ticcija, ali su mi Letteri i De la Fuente savršeni, pgotovo De la Fuente

Letteri odlican,Ticci jos bolji!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 13/12/2012 : 17:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid
Zašto bi se ugasila.....ako je išla tolike godine valjda će se nastaviti i ubuduće.

Prvi nije, al mozda je posledni
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 13/12/2012 : 18:03:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:
Originally posted by Leonid

Prvi nije, al mozda je posledni

Izazivaš sudbinu a?
Ako ne bude Texa za dva mjeseca eto mene,selannea i Kojota

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 13/12/2012 : 18:27:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Jao što ne volim te panične postove o tome ako nema najave za idući broj da će se edicija ugasiti. Svašta! Prije bih rekao da žele bolju prodaju za junake čiju reklamu stavljaju umjesto najave novog broja...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18888 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/12/2012 : 09:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Jao što ne volim te panične postove o tome ako nema najave za idući broj da će se edicija ugasiti. Svašta! Prije bih rekao da žele bolju prodaju za junake čiju reklamu stavljaju umjesto najave novog broja...

logično objašnjenje....bravo...
nema mjesta panici, pa ni u zadnjem Zagoru extra nema najave za sljedeći, pa valjda ne računate da neće Zagor extra više izlaziti?????, to je navlakuša da neki koji čitaju samo pojedine junake probaju i sa drugima...iako mi nisu jasni ti tipovi....čitaju Zagora a ne čitaju Texa ili obrnuto....
a zadnji BIJELI OBLAK je odličan Tex, dugo več nisam čitao texa gdje je kraj bio tako neizvjestan a Tex u tako zajeb..anoj situaciji....zanimljiv razplet oko sudbine Bijelog orla....tu kje Nizzi bar kod mene položio izpit....serijal od tri epizode mogo se razviti i u dvije ali je bar kraj jako zanimljiv...meni je ta treća prića i najzanimljivija.....BRAVO!!!!!
sljedi Leteri, nije mi najdraži ali zanimljiva tematika....Tex šerif...a sve to ZA DVA MJESECA, ja ne sumljam u Texa i Ludens!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 14/12/2012 : 23:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:
Originally posted by Zagor12

logično objašnjenje....bravo...
nema mjesta panici, pa ni u zadnjem Zagoru extra nema najave za sljedeći, pa valjda ne računate da neće Zagor extra više izlaziti?????, to je navlakuša da neki koji čitaju samo pojedine junake probaju i sa drugima...iako mi nisu jasni ti tipovi....čitaju Zagora a ne čitaju Texa ili obrnuto....
a zadnji BIJELI OBLAK je odličan Tex, dugo več nisam čitao texa gdje je kraj bio tako neizvjestan a Tex u tako zajeb..anoj situaciji....zanimljiv razplet oko sudbine Bijelog orla....tu kje Nizzi bar kod mene položio izpit....serijal od tri epizode mogo se razviti i u dvije ali je bar kraj jako zanimljiv...meni je ta treća prića i najzanimljivija.....BRAVO!!!!!
sljedi Leteri, nije mi najdraži ali zanimljiva tematika....Tex šerif...a sve to ZA DVA MJESECA, ja ne sumljam u Texa i Ludens!

Go to Top of Page

MarxH
New Member

Croatia
146 Posts

Member since 09/12/2011

Posted - 16/12/2012 : 12:30:41  Show Profile Show Extended Profile  Send MarxH a Private Message  Reply with Quote
Da , u silnom strahu od prekida edicije (Teks mi je , naime , treči najomiljeniji lik iza Ken Parkera i Alan Forda) potpuno sam zaboravio pohvaliti izvrstan završetak do tada vrlo klišeizirane priče (prvi me broj nevjerojatno podsjetio na trilogiju Ubica bez lica/Čejen Apanoza/Zaslepljen mržnjom).
A tko zna... možda nenajava novog Teksa znači da će ubuduće izlaziti bržim tempom? Sumnjam da bi itko imao išta protiv jednomjesečnog izlaženja...

Ocean tuge je beskrajan i dubok. Okreni se oko sebe i naci ceš obalu...
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/12/2012 : 12:45:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
To bi bilo odlično iznenađenje.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4101 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 16/12/2012 : 13:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

To bi bilo odlično iznenađenje.

+1
Najlepse iznenadenje!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 16/12/2012 : 13:53:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Ja bih podnio i poskupljenje samo nek ide svaki mjesec.....ovako neće do Sudnjeg dana.

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 16/12/2012 : 16:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MarxH

Nenajavljivanje nove epizode mi je totalna idiotarija.

Mijenjam Ludensova izdanja za prospekte trgovačkih lanaca (Mercator, Interspar, Kaufland...) jer je u njima manje tiskarskih/gramatičkih grešaka!

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31027 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 16/12/2012 : 22:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Kraj iznenađujući, ritam izlaska Texa spor, ali što se može, bolje išta nego ništa!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 17/12/2012 : 18:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Kraj iznenađujući, ritam izlaska Texa spor, ali što se može, bolje išta nego ništa!

Preživjet ćemo frende!

Sa slijedećih 18 brojeva Ludens će dostići Veseli četvrtak, za to vrijeme Libellus će objaviti skoro sve stare preskočene i nešto novih.
Po meni Ludens bi trebao izdržati s Texom do broja 500, ali sam dalje skeptičan ako nastave ponavljati brojeve koje je objavio VČ, jer većina Texoljubaca je to nabavila i pročitala. Pametnije bi bilo da tada krenu sa najnovijima, ako je to moguće.

Znači, ako sve bude u redu za oko tri godine mogli bi imati objavljeno gotovo sve do broja 550 i manji dio od 550 do 650, ovisi o brzini Libellusa.

Giganti su svi objavljeni, almanasi i maxiji skoro svi... Tex izlazi ko' lud, skoro kao Zagor!
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4314 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 18/12/2012 : 16:16:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Pridružujem se onima koji su oduševljeni krajem. Naravno, nije to ništa inovativno ali je zato jako kvalitetno izvedeno; odnos Texa i generala, bijes zbog nemoći i krnje pravde te prikaz moći razuma je prilično netipičan. Pogotovo nakon zadnjih par šablonskih epizoda koje smo već prihvatili pod ''normalno''.
E pa ja kažem DOSTA šablonskom pristupu, DOSTA izdanjima koja se pišu nabrzaka samo da se popune rupe, dosta lošeg Bonellija i ćorave kokoši koja ubode tu i tamo koje zrno! Očito je da se može i hoće.

Davide Bonelli! Znam da si na forumu i čitaš sve: HOĆEMO JOŠ OVAKVIH EPIZODA! NEMA VIŠE LABAVO!

Bok, kako si.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/12/2012 : 16:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Sad me zaintrigiraste, kakav li je to kraj Nici napisao....
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4314 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 18/12/2012 : 16:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Emotivan.
Tex.
Kužiš? :D

Bok, kako si.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/12/2012 : 16:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Emotivan.
Tex.
Kužiš? :D

Ne mogu to da povezem sa Nicijem, sorry. Istina, uradio je Poslednju granicu, al racunam da je to bila slucajnost.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7276 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 20/12/2012 : 12:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Stvarno pomalo neobičan (ali dobar) kraj priče. Još kad bi nas slijedeći broj obradovao u prvom mjesecu...

http://onlineimpressions.blogspot.com/

Edited by - Shaner on 20/12/2012 12:40:33
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000