forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 NBA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 179

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 19/12/2012 : 15:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
meni je zapravo fascinantno kako Chicago dobro igra bez Rosea i drago mi je zbog toga :)

There can be only one, me!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 19/12/2012 : 17:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Ključna godina za Chicago će biti 2014. odnosno ljeto te godine,tada će imati dovoljno salary capa za dovođenje jednog rubnog all-stara i par dobrih igrača.
Tada će se riješiti ogromnog ugovora Boozera.
2014. vjerojatno i Mirotić dolazi.....bit će Bullsi opasni.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31409 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 19/12/2012 : 17:29:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je autor Pacak, sa Sportneta je tekst svakako. Meni je OKC skroz simpatična ekipa, iako navijam za Spurse, ne bi imao ništa protiv prstena i za OKC!

quote:
Originally posted by Leonid

Tex2,tko je autor teksta?
Dosta je razloga zašto je OKC ove sezone bolja momčad,po meni najveći razlozi su igrački rast trojke Durant,Westbrook i Ibaka......na svim segmentima igre su poradili i poboljšali se.
Drugi razlog je sam Kevin Martin,tip je odličan šuter sposoban razvući teren,samim time olakšava "ulaze" Russelu ili Durantu.

Iako ja sam mišljenja da je Harden ostao bili bi još brutalniji i jači.Ovako,Martin nije sposoban voditi drugu petorku pa uz njega na terenu uvije mora biti Durant ili Westbrook.
Harden je više rasterećivao duo jer je sposoban razigrati druge,Martin to ne zna.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 20/12/2012 : 20:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Odlicne vijesti za moje Bullse:

Chicago Bulls coach Tom Thibodeau said Thursday that Derrick Rose is "doing great" in his rehab from ACL surgery, and he's hoping Rose will return in the second half of the season. Rose tore his ACL on April 28 during a playoff game, and underwent surgery May 12, and he was expected to be out eight to 12 months. He's been shooting and running for a while, and he started cutting on the knee more than a month ago.

"He's right on schedule," Thibodeau said on "Mike & Mike In The Morning" on ESPN Radio. "He's not ahead of schedule. He's not behind. We have to be patient. It's the type of injury that you have to take your time with, and when he's ready to come back, he'll be ready to come back. There is no time scheduled for it."

Bulls chairman Jerry Reinsdorf has said he won't allow Rose to return until he's 100 percent.

"He's doing a lot, but he hasn't done anything with contact," Thibodeau said. "So we're going to go step by step. First he has to get into practice and he has to practice well for a while. And then we'll move on from there.

"Hopefully at some point during the second half of the season he'll rejoin us."

Even with Rose out, the Bulls (14-10) have maintained the lead in the Central Division.

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 20/12/2012 20:46:50
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 21/12/2012 : 10:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Hmm,nikako ne smiju prenaglit s njegovim povratkom.....ove sezone nemaju roster za potuć se s najsnažnijim......doduše možda bi i imali da je Boozer više raspoložen u napadačkom dijelu i da Hamilton uhvati konstantu sa zdravljem.

Ljeto 2014. će biti ključ za Ružu i Bullse......moći će okružit Ružu sa par kvalitetnih igrača plus Noah te ići u lov na prsten.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 21/12/2012 : 11:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
Noah je izjavio jednom, da bi rado zauvijek ostao u klubu

Na njihovom forumu spominje se vec neki potencijalni trejd Boozer i jos netko za Pekovića i jos nekog, da bi si vec sad oslobodili mjesta u salary capu od boozera

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 21/12/2012 : 12:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Ja stvarno ne znam koji bi klub morao biti lud da uzme Boozerov suludi ugovor
Jer on nista ne donosi. Ne cisti salary cap jer je dugogodisnji, a s druge strane za novac koji Boozer prima je stvarno tesko sastaviti slabiju igracku ponudu. U njegovom slucaju je amnestija jedino resenje. Potencijalni kandidati za trejdove su po meni Hamilton i Hinrich/Robinson.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 21/12/2012 : 12:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddox031

Na njihovom forumu spominje se vec neki potencijalni trejd Boozer i jos netko za Pekovića i jos nekog, da bi si vec sad oslobodili mjesta u salary capu od boozera

Nema smisla,oni će polako obnovit tim jer je vlasnik škrt.
Minnesota ne može dobiti ništa za Pekovića....jedino Mirotića i pick od Bobcatsa.
Međutim,Bullsi će stanje riješiti preko slobodnih igrača,amnestirat Boozera na ljeto ili čekat 2014. pa u potpuni rebuilding.
Svi će htjeti igrati s Roseom tako da će lako privući slobodne igrače.
Možda krenu po Josha Smitha koji je obrambena zvijer i uklopio bi se u sistem.
Petorka za sljedeću godinu:Rose,Hamilton,Deng,Smith i Noah.
Išli bi direktno u veliko Finale jer se Miami ovome ne može suprostaviti.

Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 22/12/2012 : 13:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

quote:
Originally posted by maddox031

Nema smisla,oni će polako obnovit tim jer je vlasnik škrt.
Minnesota ne može dobiti ništa za Pekovića....jedino Mirotića i pick od Bobcatsa.
Međutim,Bullsi će stanje riješiti preko slobodnih igrača,amnestirat Boozera na ljeto ili čekat 2014. pa u potpuni rebuilding.
Svi će htjeti igrati s Roseom tako da će lako privući slobodne igrače.
Možda krenu po Josha Smitha koji je obrambena zvijer i uklopio bi se u sistem.
Petorka za sljedeću godinu:Rose,Hamilton,Deng,Smith i Noah.
Išli bi direktno u veliko Finale jer se Miami ovome ne može suprostaviti.

Let's go Bulls

?????? ? ???????
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 22/12/2012 : 13:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ajkula

Let's go Bulls

Go to Top of Page

bluefield
Average Member

Czech Republic
940 Posts

Member since 22/01/2011

Posted - 23/12/2012 : 17:06:41  Show Profile Show Extended Profile  Send bluefield a Private Message  Reply with Quote
Sinoć se Kobe opet iživljavao.
Ukupan šut 16/41,grozota.
Slobodna 0/1,vidi se da više ne ide na ulaz.
Vratio se Steve Nash,bar jedna dobra vijest.
Nadam se da će s njim više koristiti Howarda.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 23/12/2012 : 20:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bluefield

Sinoć se Kobe opet iživljavao.
Ukupan šut 16/41,grozota.

Meni je najace kad ljudi kazu vidi Kobea opet je isa priko 30..je istina samo kad pogledas koliko mu baluna triba za to uvati te muka..mislim da Lakersi ove sezone kad je Kobe isa priko 30+ imaju skor 5-11..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/12/2012 : 15:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Lebrone James

He has scored at least 20 points in each of his first 23 games this season. He's the first player to do that since Karl Malone in 1989.

Edited by - brni on 24/12/2012 15:33:53
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6169 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 24/12/2012 : 16:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Sinoć sam gledao New York - Minnesotta... Peković postavio osobni rekord u skokovima sa 17 uhvaćenih lopti... Dobra utakmica, na kraju je Wolvesima ipak falilo koncentracije i mirnoće da privedu susret kraju...

Peković je među 5 najboljih NBa centara, ne vidim ništa osim ozljede što bi ga moglo spriječiti da ne nastupi na All-Star utakmici...

Iznenadio me Aleksej Šved, mirna ruka, hladnokrvnost u odlučujućim trenucima utakmice... Malo se pogubi kad odigraju presing na njega, ali sve u svemu odlično se adaptirao na NBA stil igre...

Suci su s par odluka pogurali New York i na kraju je to presudilo...

Rubio još nije onaj pravi, sinoć je imao hrpu glupo izgubljenih lopti... Kao da je svjestan da od njega svi očekuju čuda, pa se zaigra i napravi glupost... Jebiga, ma koliko lijepo bilo naći se u top 10 akcija dana, valjda je glavni cilj pobijediti... Prilika za atraktivan potez će doći kad tad, ne treba forsirati...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 24/12/2012 : 18:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

Peković je među 5 najboljih NBa centara, ne vidim ništa osim ozljede što bi ga moglo spriječiti da ne nastupi na All-Star utakmici...

U napadu je doktor za zavrsavanje p'n'r-a a cak ga nisu ni koristili dovoljno u tome dok se Rubio nije vratio vec bi cesto dobio loptu u niskom postu posle gomile ukrstanja gde opet ima svoje limite. U odbrani ima jos prostora da napreduje a raduje sto je prestao da pravi glupe faulove. Ipak, od nastupa na all-staru nema nista. Howard ce biti starter (po glasovima gledalaca), dok ce treneri verovatno odabrati Marka Gasola (koji ima izuzetnu sezonu) a prostor za ostale visoke popuniti visokim krilima poput Griffina, Lova, Duncana, Ibake i Leeja. Mislim da ce cak i Aldridge preskociti ovaj all-star. Jbg, konkurencija medju visokima na Zapadu je prosto prevelika i koliko god navijao za Pekmena, prosto ga ne vidim tamo.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war

Edited by - johnhartson on 24/12/2012 18:02:08
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6169 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 24/12/2012 : 18:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by johnhartson

U napadu je doktor za zavrsavanje p'n'r-a a cak ga nisu ni koristili dovoljno u tome dok se Rubio nije vratio vec bi cesto dobio loptu u niskom postu posle gomile ukrstanja gde opet ima svoje limite. U odbrani ima jos prostora da napreduje a raduje sto je prestao da pravi glupe faulove. Ipak, od nastupa na all-staru nema nista. Howard ce biti starter (po glasovima gledalaca), dok ce treneri verovatno odabrati Marka Gasola (koji ima izuzetnu sezonu) a prostor za ostale visoke popuniti visokim krilima poput Griffina, Lova, Duncana, Ibake i Leeja. Mislim da ce cak i Aldridge preskociti ovaj all-star. Jbg, konkurencija medju visokima na Zapadu je prosto prevelika i koliko god navijao za Pekmena, prosto ga ne vidim tamo.

Istina, malo sam prenaglio, mada, Peković igra sve učinkovitije i nastavi li tako do All-Stara bi mogao dogurati do back-up centra Zapada... Glavna prednost Gasola je što je atraktivniji, pogotovo u segmentu asistiranja, a na All-Staru se takve stvari cijene...

Ja se nadam da će ipak uspjeti...

Jebote, koju visoku liniju Crna Gora ima u njemu i Vučeviću... I on, nastavi li napredovati, ima lijepu NBA budućnost...

Edit: Evo upravo sam pročitao da od ove godine NBA izbacuje poziciju centra za glasanje za All-Star... Odsad se glasa za 'Front-court' igrače, očito sa željom da što više krilnih centara tipa Blake Griffin može biti skupa u momčadi...

Loš potez po meni, istina da je trenutno u ligi manjak dominantnih centara, samo se za Howarda može reći da baš dominira, a ni za njega to ne vrijedi ove sezone, ali ovo nije način...

Edited by - Beva on 24/12/2012 21:44:46
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 24/12/2012 : 22:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Pa znam, zato i kazem
Ja glasao za Pekmena ali ocigledno da sva sranja koja je Dwight napravio prosle sezone, iritantnost koju izaziva svakome ko iole duze prati kosarku zbog svog ponasanja, kao i na kraju krajeva njegova prosecna igra u napadu nisu dovoljni da izgubi makar deo svoje armije fanova. Po mom misljenju apsolutno nema smisla da on i Kobe budu u startnoj postavi Zapada jer su u timu koji ima ispod 50% pobeda i poraza. To mislim da NIKAD nije bilo. Nece samo Pekovic izvisiti zbog toga. I AK 47 ove godine ima fenomenalnu sezonu (najbolji defanzivni igrac na perimetru ove sezone) pa sumnjam da ce biti u izboru trenera. A ako jos Jeremy Lin prestigne Chrisa Paula po broju glasova za drugog startera na bekovskim pozicijama (facepalm samo na mogucnost da se to dogodi), mozda i Mayo ili cak Harden ili Parker takodje izvise. Da se ja pitam, napravio bih kao u NFL-u. Da glas navijaca vredi samo odredjeni procenat. Onda bismo izbegli ovakve potencijalne sprdnje.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6169 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 25/12/2012 : 01:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by johnhartson

Da se ja pitam, napravio bih kao u NFL-u. Da glas navijaca vredi samo odredjeni procenat. Onda bismo izbegli ovakve potencijalne sprdnje.

Mislim da se to razmatra već par sezona, pitanje je samo hoće li se uvesti...

A sve i kad bi bilo tako, vjerujem da bi Dwight i Kobe svakako startali, jedino bi Lin (zasluženo) izvisio... A koliko čitam, i Rubio bi mogao startati iako još nije poštenu utakmicu odigrao ove sezone...

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 25/12/2012 : 17:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Dovoljno je reći da će Lin biti starter......ne znam jeli ikad lošiji igrač od njega sudjelovao na all-staru.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/12/2012 : 10:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/12/2012 : 10:08:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
Lakersi razbili Knickse!!!!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 26/12/2012 : 11:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Ma daj. Utakmica je resena u poslednjem minutu pri cemu su Knicksi vodili mnogo veci deo utakmice. Na kraju je Kidd lose dodao dve lopte, a Felton podsetio na onog starog i gotova prica. Jedino ako pod razbijanjem ne mislis na Metta World Peacea i potres mozga koji je izazvao sirotom Novaku.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/12/2012 : 11:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
gledal sam tekmu.....nemoj sve shavaćati doslovno ;)

a na parket Nash i Kidd, 2 od 5 najboljih razigravača posljednjih nekoliko desetljeća!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 26/12/2012 12:22:42
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/12/2012 : 15:27:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
pa napisao si da su ih razbili
a to obično znači veliku koš razliku i laganu pobjedu
a onu sinoć utakmicu su više knicksi sami izgubili, nego što su lakersi dobili

u svakom slučaju, lakersi mogu puno, puno bolje nego što sada igraju, ali ima tu puno rada na uigravanju - ako izbore play off, a vjerujem da hoće, onda će biti opasni za bilo koga
a knicksi još uvijek igraju bolje od očekivanja, ali nekako mislim da će padati kako sezona ide dalje - jednostavno su prestari, pogotovo na plejmejkerskim pozicijama - ali, vidjet ćemo, možda i odu daleko

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 26/12/2012 : 15:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
pogledao sam miami oklahomu, i u kljucnim momentima su suci zakinuli oklahomu

Go to Top of Page
Page: of 179 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000