Author |
Topic |
Ace of Spades
Junior Member
464 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 02/01/2013 : 21:29:08
|
Fenomenalno izdanje, a uvod je nešto najljepše što sam pročitao i ovakve tekstove o svijetu stripa bih čitao stalno! Uživancija! |
I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT! |
|
|
hua
Average Member
Serbia
768 Posts
Member since 04/01/2003 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21268 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21268 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 30/11/2019 : 18:30:13
|
Berni je nesumnjivo jedan od omiljenih crtača svih nas koji smo u 80-im čitali stripove,pa je njegov Jezovnik dočekan od istih kao klasična masthevuša. Na moju sramotu i lenjost,nabavljanje istog sam iz kojekakvih razloga prolongirao sve do sada - u stvari,glavni je to što mi je forma kratkih horor priča daleko od my cup of tea;pa makar dolazila iz pera ovakvog majstora.
A i nisam se puno zeznuo (u šta nisam ni sumnjao) - nakon prelepog uvoda (ne sećam se kada sam pročitao lepši uvodni tekst),idu 12 kratkih horor priča;priča sa šmekom sedamdesetih.
Ja gotivim pomenutu atmosferu,a ni horor tematika mi nije mrska,ali nekako me ove priče nisu pogodile; možda bi bilo da su duže.
Elem,prelep crtež,sjajna atmosfera,ali u konačnici jedno veliko mnjah. Dopale su mi se najviše Dženifer i...;u stvari to bi bilo to. Nisu mi loše ni Crna mačka,Seoska cura,Brzi Đorđe,Čovek koji se smejao,Kad padne noć,Hladan vazduh,kao i Ruben Jangblad,sa sjajnim dijalozima. Klaris,Marsovska saga i Čudovište iz ilovače bezvezne,a Čudovište iz jezera Peper onako.
Gneralni utisak - mlako.
Samo izdanje je savršeno - tako to izgleda kad se skupi grupa znalaca koja voli strip. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Topic |
|