Author |
Topic |
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 07/01/2013 : 11:18:07
|
E, bit će da su malo love vlasnici videoteka digli. Bubali su jedno vrijeme ko ludi, posebno to presnimavanje videokazeta i slično, zaradili lovu, a sada bi cmoljili za boljim vremenima. Kako bi tek trebali cmoljiti radnici Kamenskog, Bagata, Dalmatinke Nove i miljun drugih firmi....
Normalna stvar je bila (barem po većim gradovima) da vlasnici videoteka otvaraju više prostora jer je u pitanju bila easy money. Koliko sam im samo ja para ostavio.. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13143 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11842 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
Gruz
Starting Member
Croatia
79 Posts
Member since 20/07/2005 |
Posted - 01/03/2013 : 20:01:20
|
Joj pa već je bio topic o ovome, ali dobro...
Videoteke gdje ste sada? Mladost u vama ostavih tada. Zgodne ženske za pultom radile. O glupostima stalno divanile. Filmovi su im bili nešto strano, No eto sada je sve u prah israno.
No eto nekada kada sam kupio prvi DVD player circa 2001 g. sam imao čast posuditi u videoteci DVD-e i po prvi puta uh staviti u njega i gledati ih, a sada zadnjih godina kada imam bluray još nisam ni jednom imao priliku staviti pravi bluray disk u njega. Čak nisam nikada ni vidio da se negdje iznajmljuju blurayevi ili ih nisu nikada iznajmljivali ili sam ja otišao prerano. I tada kada sam napustio videoteke DVDi više nisu imali dodatke. Recimo sjećam se jedan od zadnjih filmova koje sam posudio je bio "Master i Commander" i nije imao nikakve dodatke jer su tada valjda uveli da moraš kupiti DVD da bi gledao dodatke. Valjda je tako bilo i sa blurayevima ako su ih iznajmljivali.
Ali kada će u hrvatskoj biti nešto kao Netflix? |
Edited by - Gruz on 01/03/2013 20:06:41 |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 02/03/2013 : 13:03:51
|
Neki dan je zatvorena videteka koja mi je bila putem sa posla. Tek sam je nedavno otkrio, pogledao nešto filmova i zarva. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Topic |
|