forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 613

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/01/2013 : 23:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by brni

Je Kragić je živ..ali on je za Hajduk debitira 8. ožujka 1953. tako da je iz neporazene generacije 1950. osta jedino Beara..rekord koji jos stoji..

u hrvatskoj da,i bivšoj yu ligi...ne znam za područje bivše juge nazad 20-ak godina je li itko bio prvak bez poraza...

Da znam da kod nas nije..skinia bi to Dinamo ali mora pustat prid kraj sezone svojim filijalama bodove da ne ispadnu..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/01/2013 : 23:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote

Krstičević ugostio novinare: Volio bih ostaviti dublji trag u Hajduku, osvojiti trofej

Hajdukov trener Mišo Krstičević je u miru svojih Ploča proveo zimski raspust kako bi što bolje napunio baterije uoči početka priprema za nastavak sezone. Već u ponedjeljak zakazana je prozivka igrača, a zatim slijedi zgusnut raspored: u utorak Hajduk putuje u Međugorje, pa 18. siječnja u Tursku, a nakon toga opet povratak u Hercegovinu, odnosno u Gabelu gdje će "bijeli" nastupiti na Memorijalu Andrije Ankovića.

Iako je odmor bio kratak, Krstičević nas uvjerava da je spreman na sve ono što ga čeka u nastavku sezone. Trener "bijelih" je u petak ugostio splitske novinare koji su ga posjetili u Pločama. Obećao je još prije karaja polusezone da će napraviti večeru za svoje suradnike i novinare ukoliko završi na drugom mjesto.U prvi mah Pločani su pomislili kako je RNK Split došao preoteti Krstičevića, budući da su novinari doputovali službenim autobusom "crvenih" kojeg im je ustupio Slaven Žužul. No ubrzo su shvatili da se radi o običnom posjetu.

Na cjelovečernjem druženju okupili su se brojni prijatelji Miše Krstičevića među kojima i župnik Petar Mikić, a svratio je i nekadašnji igrač Hajduka Hrvoje Vejić koji se skrasio u Jadranu iz Ploča. Bio je tu i Denis Batinović Pekma, autor glazbe i stihova jedne od najljepših Hajdukovih pjesma "Kada umren umotan u bilo". Batinović nam kaže da priprema novu pjesmu za Hajduka, a nada se da će ona svjetlo dana ugledati ove godine - na dan kada Mišo Krstičević s "bijelima" osvoji Hrvatski kup. Zanimljivo, Pekma je glazbeno neuk, ne svira ni jedan instrument niti je ikada pisao pjesme, no prije 8 godina jednostavno mu je došlo da napiše stihove i osmisli glazbeni aranžman za "Kada umren umotan u bilo" koju je kasnije otpjevao Vinko Coce.

- Ova pjesma nije moja, ona je naša, vlasništvo svih navijača Hajduka. U glavi mi se tada jednostavno dogodio klik, odlučio sam napisati stihove i osmisliti glazbu. Pjesmu sam napisao za sve koji putuju na utakmice Hajduka, da se sretno vrate kući. Mijo Medak iz Komina je napisao pjesmu "Bili su bili" pa sam eto ja nastavio tradiciju. Mi iz doline Neretve moramo dati nešto Hajduku, trenera, igrača ili pjesmu - kaže nam Batinović.

Uz pjesmu i najbolje želje Hajduku i Miši Krstičeviću druženje se nastavilo do večernjih sati. Trener "bijelih" nam je na kraju otkrio svoja očekivanja u nastavku sezone. Jasno mu je da financijska situacija ne dopušta dovođenje skupih pojačanja, no isto tako na Poljudu bi volio vidjeti barem još jednog napadača i veznjaka.

- Treba nam jedan robusni napadač tipa Santinija! Treba nam i jedan vezni igrač s obzirom da Milića možemo vratiti u zadnju liniju što bi njemu vjerujem bilo drago jer je to njegovo prirodno mjesto. Nekih solucija u tom taktičkom dijelu imamo, znamo da ne možemo dovesti nikoga koga bi morali platiti, sve moramo dovesti gratis, mukte, kako god to želimo nazvati, bez novaca. Jedino možemo dovesti takve igrače.

Evo sad i Husejinović, njega smo htjeli dovesti prije šest mjeseci, koštao bi nas možda 200 tisuća eura, ali to nismo uspjeli riješiti, nismo imali te novce, jednostavno svi koji nešto koštaju idu okolo. Malo će nam biti teško, svi se drugi pojačavaju s iskusnim igračima, Rijeka, Split i Belupo, svi pokušavaju dovesti igrače koji mogu donijeti pomak u kvaliteti.

Mi dovodimo mlade igrače koji čekaju afirmaciju, pitanje je hoće li oni izaći u prave igrače, hoće li biti u formi, hoće li iskoristit svoje šanse. Iskustvo je ipak iskustvo.- Želje su jedno, ali bez novaca je teško dovesti kvalitetnog igrača. Nadamo se da će nam sletjeti neki manje poznat, a kvalitetan igrač, takvih se uvijek može naći - nada se Krstičević.

Možda mu pomognu Brazilci koji bi vrlo brzo trebali doći iz Fluminensea.

- Njih očekujemo, sve smo napravili da bi nam ta dva Brazilca došla, koliko sam informiran od našeg sportskog direktora i predsjednika to je još u fazi realizacije, nadam se da će doći što prije.

Najveća želja trenera "bijelih" je da na Poljud u 2013. godini donese barem jedan trofej. Na taj način želi zahvaliti navijačima na svemu što su učinili za klub.

- Prije svega svima puno zdravlja, to je najvažnija stvar svima nama u životu. Poslije toga moje su misli vezane isključivo uz nogomet, volio bih ostaviti neki trag u Hajduku, osvojiti neku titulu, afirmirati što veći broj mladih igrača, to bi mi bilo veliko zadovoljstvo. Titula uvijek nosi jednu lijepu uspomenu, osvojio sam s Hajdukom prvenstvo 1979., to i sada lijepo zvuči. Učinit ćemo sve da osvojimo taj Kup, to bi bio uspjeh igrača, mene kao trenera i klupskog rukovodstva. A nećemo govoriti koliko bi to značilo našim navijačima u ovoj sezone krize i oporavka - zaključio je Krstičević.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/01/2013 : 23:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
http://dalmacijanews.com/Hajduk/View/tabid/88/ID/108544/Bego-Kako-je-Geza-zbog-mene-zavrsio-u-zatvoru-VIDEO.aspx

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/01/2013 : 23:48:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Vladimir Beara dobio novo priznanje

Proslavljeni Hajdukov golman dobio je vrlo zapaženo mjesto u najnovijoj knjizi uglednog nogometnog autora Jonathana Wilsona.

Ponekad slavljeni kao najveći heroji, ponekad osramoćeni kao izdajice i "rupe"; nerijetko je samo jedan potez dovoljan da prijeđu iz jedne u drugu krajnost. Golmani zaista jesu posebna sorta.

Tom se idejom vodio Jonathan Wilson kad je odlučio napisati knjigu o njima. "The Outsider: A History of the Goalkeeper" najnoviji je dodatak opusu najvažnijeg nogometnog autora današnjice, koji već uključuje kultne naslove "Behind the Curtain: Travels in Eastern European Football' i 'Inverting the Pyramid: The History of Football Tactics", piše tportal.

Wilsonova knjiga, objavljena pred Božić, nije nikakva enciklopedija ili izbor najboljih svih vremena – to je štivo koje se trudi zaći u vratarsku psihu, način na koji se manifestira na terenu i izvan njega, kao i prikazati kako se naša percepcija ljudi između vratnica mijenjala tijekom vremena. Najvećim je dijelom o onima koji su tu percepciju ponajviše mijenjali.

Wilson piše o nekoliko golmana s područja Hrvatske i bivše Jugoslavije – o Franji Glaseru, Milutinu Šoškiću, Ivanu Kataliniću, Stevanu Stojanoviću... Svaki od njih bio je na neki način "drugačiji" i utjecao na promjenu načina na koji gledamo vratare.

No posebno zapaženo mjesto u knjizi dobio je veliki Vladimir Beara, opisan kao "...jedan od najboljih europskih vratara svih vremena, gotovo sigurno najveći jugoslavenski golman ikada. Kad je Lav Jašin 1963. primao nagradu za najboljeg europskog igrača, insistirao je na tome da najbolji vratar na svijetu nije on, nego Beara. Njegova reputacija nikad nije bila na razini Jašinove, ali čak je i u Engleskoj stekao kultni status poslije reprezentativne utakmice na Highburyju 1950., kad se iskazao nizom nevjerojatnih obrana u susretu koji je završio 2-2. No nije impresionirao samo atletskim sposobnostima i refleksima; u njegovom branjenju bilo je gracioznosti i veličanstvenosti."

Kao izvrstan poznavatelj nogometa u bivšoj Jugoslaviji, Wilson je ispričao priču o velikanu koji slavu stekao u dresovima Hajduka, Crvene Zvezde i reprezentacije. Spominje se kako je Bearu trenirao Barba Luka Kaliterna, koristeći bejzbolske loptice i kako su mu (jer je neko vrijeme učio balet) prišili nadimak "Baletan s čeličnim rukama".

"Uvijek je odavao dojam opuštenosti na gol liniji, vjerujući više svojim sposobnostima nego ikakvoj mehanički naučenoj tehnici. Čak je izbjegavao postavljenje živog zida kod slobodnih udaraca", piše Wilson i citirao Bearinu izjavu: "Nekako mi se uvijek činilo lakše kad mogu gledati igrača u oči".

Postoji epizoda u Bearinoj karijeri o kojoj većina ljudi kod nas zna malo ili ništa, a to je njegov trenerski rad s kamerunskom reprezentacijom sedamdesetih godina prošlog stoljeća. O njoj Wilson naširoko piše u svojoj knjizi. Naime, Beara je imao presudan utjecaj u ustoličenju nove generacije igrača koji su se kasnije (najprije na SP-u 1982.) impresivno predstavili na velikoj sceni. Jedno od njegovih otkrića bio je i legendarni Roger Milla, ali najznačaniji je njegov rad s kamerunskim golmanima Thomasom N'Konom i Josephom-Antoineom Bellom, koji su u osamdesetima postali klase u Europi. I naravno ih je Beara još kao mladiće nudio Hajduku, ali samo su se nasmijali na te prijedloge...

"Moje je vrijeme bilo vrijeme romantičnog nogometa", citira Wilson Bearu. "Taktika još nije bila pojela nogomet. Tek je stil igre prikazan na SP-ima 1962. i 1966. započeo novu nogometnu eru u kojoj lopta više nije bila najvažnija stvar u igri. No neke stvari nisu se promijenile. Dobar golman još uvijek mora biti dosta sličan onome iz mojeg doba, mora imati hrabrost i samopouzdanje."

I tijekom igračke karijere Beara je bio više cijenjen vani nego kod kuće – dok su mu u Splitu govorili da ga ne trebaju, on je igrao za reprezentaciju svijeta... Bi li bilo drugačije da nije golman?Vladimir Beara dobio novo priznanje

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 07/01/2013 : 08:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da znam da kod nas nije..skinia bi to Dinamo ali mora pustat prid kraj sezone svojim filijalama bodove da ne ispadnu..

kojim to filijalama dinamo pušta pred kraj sezone?

zadnjih 5 kola, zadnje 3 sezone:

13.04.2012. 18:00 Dinamo 1 : 1 Zadar
21.04.2012. 17:00 Rijeka 1 : 1 Dinamo
28.04.2012. 20:00 Dinamo 4 : 1 Istra 1961
05.05.2012. 19:00 Zagreb 0 : 3 Dinamo
12.05.2012. 19:00 Dinamo 0 : 0 Split

kaj su split i zadar dinamove filijale?

sezona 10/11:

23.04.2011. 19:00 Dinamo 1 : 0 Osijek
30.04.2011. 19:00 Šibenik 0 : 2 Dinamo
06.05.2011. 18:00 Dinamo 1 : 0 Inter-Zaprešić
14.05.2011. 19:00 Zadar 0 : 0 Dinamo
21.05.2011. 19:00 Dinamo 1 : 1 Split

zadar i split opet?

sezona 09/10:

17.04.2010. 18:00 Dinamo 1 : 1 Zagreb
24.04.2010. 20:15 Cibalia 2 : 0 Dinamo
01.05.2010. 20:15 Dinamo 0 : 0 Hajduk
08.05.2010. 20:15 Šibenik 2 : 1 Dinamo
13.05.2010. 17:00 Dinamo 1 : 1 Karlovac

karlovac koji je sad u pitajboga kojoj ligi, zagreb filijala, šibenik, cibalia????

promašio si ceo fudbal
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/01/2013 : 12:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Je samo si zaboravia spomenuti da Dinamu kraj sezone dođe nakon jesenskog dijela..

Ali drago mi je da si isa vaditi ove podatke..vidim da te to muci..

Edited by - brni on 07/01/2013 12:10:34
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 07/01/2013 : 12:40:32  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
je

to kaj određeni klubovi su nesposobni držat barem kakav takav korak sa dinamom do dana mrtvih, nije krivnja dinama.

a još je gore, kad te filijale pobjede određene klubove pa razmak sa dinamom bude još veći
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/01/2013 : 13:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djule

je

to kaj određeni klubovi su nesposobni držat barem kakav takav korak sa dinamom do dana mrtvih, nije krivnja dinama.

a još je gore, kad te filijale pobjede određene klubove pa razmak sa dinamom bude još veći

jemas prav..ali cinjenica je i da odredeni klubovi budu pokradeni kako bi dinamo nabija razliku da moze nesmetano prodat par igraca na polusezoni i onda se lagano setat do kraja i pustat filijalama..

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 07/01/2013 : 13:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
al ustanovili smo da dinamo baš ne pušta filijalama, pogotovo lokosima, a hajduk (i na stranu sudačkih grešaka i krađa kojih ima naravno), gubi i od istre, lučkog, dragovoljca, inkera, lokosa, zadra, karlovca koji su puno,puno veća sirotinja od majstora s mora...

Edited by - djule on 07/01/2013 13:40:27
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/01/2013 : 13:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

al ustanovili smo da dinamo baš ne pušta filijalama, pogotovo lokosima, a hajduk (i na stranu sudačkih grešaka i krađa kojih ima naravno), gubi i od istre, lučkog, dragovoljca, inkera, lokosa, zadra, karlovca koji su puno,puno veća sirotinja od majstora s mora...

Ok slozit cu se s tobom..ali cinjenica je da se Hajduk a ove godine i Rijeka nemilosrdno kradu..ja ne kazem da dinamo ne bi bija prvi i bez toga (vjerovatno bi jer je najkvalitetnija ekipa) ali on mora nabiti razliku kako bi Mamic moga napunit džepove na polusezoni..i onda se pred kraj sudi Hajduku (recimo onaj penal koji se je ponavlja 3 puta, mene je bilo sram ka Hajdukovca)..naravno Hajduku se sudi da se zamazu oci jer onda vise nista nije bitno i prvak se zna odavno..

Edited by - brni on 07/01/2013 13:44:22
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 07/01/2013 : 13:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
jebiga, tu se slažemo. osječki sudački lobiji drži sve to, širić i mamić su pajdaši tak da...

al kaj se tiče samog onog na terenu, hajduk si je sam kriv.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/01/2013 : 14:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

al kaj se tiče samog onog na terenu, hajduk si je sam kriv.

Apsolutno..ja to nisam nikad ni porica..ovaj Hajduk kako je sad strukturiran, dakle projekt nas hajduk - navijacko tijelo koje bira upravni odbor koji zatim izabire vodstvo kluba, konacno donjet proracun za sljedecu sezonu i nadam se u buducnosti smanjenju gradskog udjela u dionicama te mladica iz hajdukove skole (nema vise pretplacenih "zvijezda" tipa Ananas) koji sad igraju mene navodi na zakljucak kako Hajduk bez obzira na izostanak rezultata je danas manje vise transparentan klub..ovaj Hajduk danas je na negdi 80% od onoga sta bi ja tija da Hajduk bude..recimo 2005 kad je bija prvak na celu sa Stimcem je bija na 20%..

Edited by - brni on 07/01/2013 14:11:11
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 07/01/2013 : 14:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
a moj dinamo je danas na 5% od onog kaj bi ja htio da bude.

ima potencijal biti ono kaj je danas celtic, al do tog treba dugi put... a iskreno, nikad se nebu desilo, jer se za dinamo uvijek ljepil najveći šljam, od desnice u 90ima, do ove bagre kaj je sad u klubu.

i stalno se apostrofiralo kak je dinamo nekaj ekvivalentno naciji, da jedino je dinamo bio simbol hrvatstva u jugi i slične mitomanije...

bojim se da i nakon canjuge i mamića da bu došao novi razbojnik...

a moje želje su:

od prestanka falsificiranja povijesti, od procesuiranja svih koji su zadnjih 20 godina pljačkali klub,plaćanja svih dugova(porezni dug od 300 milja kuna), ne uzimanje više ni lipe iz gradskog/državnog proračuna, od rada sa navijačima, od novog stadiona, od organiziranosti kluba od limača pa do predsjednika, javnih financija te pozitivne uloge u široj društvenoj zajednici.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/01/2013 : 14:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. a iskreno, nikad se nebu desilo, jer se za dinamo uvijek ljepil najveći šljam, od desnice u 90ima, do ove bagre kaj je sad u klubu.

2. i stalno se apostrofiralo kak je dinamo nekaj ekvivalentno naciji, da jedino je dinamo bio simbol hrvatstva u jugi i slične mitomanije...

3. bojim se da i nakon canjuge i mamića da bu došao novi razbojnik...

1. Da nevjerovatno kakve su tu sve spodobe bile..mislim nije ni Hajduk bolji po tom pitanju i tu je bilo svakvih njuski ali kod Hajduka je navijacko tijelo jako bitan faktor u funkcioniranju kluba (projekt Nas Hajduk je to pokazao)..jbg Dinamo je sta kazes uvik bija orude politike i nekih interesnih sfera tako da se navijace i nije nikad pitalo nista..Hajduk je dalje od centra moci pa je situacija drugacija..

2.

3. Toga se i ja bojim..

Edited by - brni on 07/01/2013 14:26:07
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 07/01/2013 : 14:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
evo, druga točka, to meni užasno išlo na jetra.

dinamo simbol hrvatstva, ovo-ono, a imao petokraku do '71. kao i drugi. zove se dinamo pobogu, po uzoru na bracu iz moskve. pa transparenti krajem 80ih "bbb za hdz", pa u 90ima kroacija, pa mamić i "hdz u srcu" i dio navijačkog korpusa je popušio tu nacionalističku spiku.

dinamo bi trebal biti zagrebački klub, ponos sjeverozapada hrvatske, kajkavske regije i to je to. nit više nit manje. a ne "više od života"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/01/2013 : 14:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

dinamo bi trebal biti zagrebački klub, ponos sjeverozapada hrvatske, kajkavske regije i to je to. nit više nit manje. a ne "više od života"

Lipo to zvuci ali problem je sta mu hercegovacki korpus daje sasvim drugi stih..meni je dida s materine strane fetivi purger i dobro znam na koji nacin on vidi Dinamo..upravo ovako kako si opisa..

Edited by - brni on 07/01/2013 14:29:43
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 07/01/2013 : 15:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Lipo to zvuci ali problem je sta mu hercegovacki korpus daje sasvim drugi stih..meni je dida s materine strane fetivi purger i dobro znam na koji nacin on vidi Dinamo..upravo ovako kako si opisa..

ma nema to veze. kolko slavonaca navija za hajduk(al i dalje više slavonaca voli dinamo ) pa hajduk je uvijek bil dalmatinski.

u jugi isto tak, kolko je hajduk imal navijača u svim krajevima bivše države,al i dalje se tretirao kao dalmatinski.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/01/2013 : 15:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma nema to veze. kolko slavonaca navija za hajduk(al i dalje više slavonaca voli dinamo ) pa hajduk je uvijek bil dalmatinski.

u jugi isto tak, kolko je hajduk imal navijača u svim krajevima bivše države,al i dalje se tretirao kao dalmatinski.

Ima i tu nesto..da, oruđe politike, nista drugo..

Edited by - brni on 07/01/2013 15:36:11
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 07/01/2013 : 15:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
calello i pokrivač ne idu na pripreme, mišo trubi kak fali zadnji vezni, evo vam igračina(pa nakon 6 mjeseci mogu trčat po marjanu) :P
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17011 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 07/01/2013 : 22:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

calello i pokrivač ne idu na pripreme, mišo trubi kak fali zadnji vezni, evo vam igračina(pa nakon 6 mjeseci mogu trčat po marjanu) :P

A kad vidiš za koje je pare dovukao tog smiješnog Callela... Maminjo je rođeni švercer-trgovac, nek se ostavi kupovanja, prvospomenuto mu puno bolje ide...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/01/2013 : 08:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ca se nam oni..evo doveli smo super pojacanje iz Obale Bjelokosti - Jean Kouassi..

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 08/01/2013 : 09:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
jel to kvaliteta igrača kao nekad amugi iz zadra ili malo kvalitenije, kao kwedi u šibeniku(u prijevodu, pojačanja ajmemajko)?

ak vam ne treba pokrivač i calello, ima tog još...

iz izloga broj 3 nudimo:

pedro morales!

a ak vam treba špica, dajemo i rukavinu i krstanovića i čopa, za vaše potrebe to su falcao, tore andre flo i ivan zamorano;

nama su dovoljni fatos i kramarić + juniori.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/01/2013 : 09:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

a ak vam treba špica, dajemo i rukavinu i krstanovića i čopa, za vaše potrebe to su falcao, tore andre flo i ivan zamorano;

nama su dovoljni fatos i kramarić + juniori.

Dalmatinski propaliteti da se vrate na misto ocevida..eto van ih..
mali Kramaric bi nam dobro dosa..

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 08/01/2013 : 13:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
dalmatinski propaliteti trpaju hajduku(čop-zadnji derbi u maksimiru) i vuku dinamo po europi(ruki-ludogorec,gyor,villareal), al ak vam više odgovaraju maglice, sharbiniji... izvolite!

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/01/2013 : 13:31:00  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

dalmatinski propaliteti trpaju hajduku(čop-zadnji derbi u maksimiru) i vuku dinamo po europi(ruki-ludogorec,gyor,villareal), al ak vam više odgovaraju maglice, sharbiniji... izvolite!

Mislis ova dvojica kojima je Šošo menađer (a zna se da se priko Čuje Dopa samo oprala lova)..ne hvala takvih se rijesavamo i ostavit cemo ih u najhrvatskijem i najkatolickijem klubu..

Edited by - brni on 08/01/2013 13:32:06
Go to Top of Page
Page: of 613 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.89 seconds. Snitz Forums 2000