Super ti je Ghost Rider, jel šalješ to u Marvel da vide?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
E, i Thor mi se skroz sviđa Ima da te zovu na sljedeći CRŠ u Zagreb, bilo bi super.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Neobično mi je vidjeti ovako čiste ctreže. Deseti put gledam i svaki put očekujem da ću vidjeti koju crticu viška, ali... Čestitke, super su ti radovi!!!
Ups!! Nisam odavno nista ubacio na ovaj forum, evo nesto neobavezno iz sketchbooka za pocetak. Hvala na komentarima ;) (Rachael-Blade Runner) www.mimicortazar.blogspot.com
Koja glupost, kao traže talente, a kad ih nađu onda se izvlače Onaj Ghost Rider ti je izvrstan i ako im to nije dovoljno dobro... ne znam što onda može proći.
Da! To se zove, da prostis "odjebnica" na lijep nacin, ali treba biti uporan i dosada, mislim da preferiraju osobni sastanak u 4 oka, jer nedavno je moj dobar prijatelj i kolega Enis Cisic bio u Makarskoj sa C. B. Cebulski iz Marvela i fakticki je dobio odmah angazman, i objavili su nedavno Original Sin Annual #1 http://www.previewsworld.com/Home/1/1/71/918?stockItemID=AUG140793
Odradio sam i ja probu za njih. Odgovor od Cebulskog je bio: "Very cool... I will show these around!" ...i naravno na tome je i ostalo. No meni marvel i nije baš neka furka pa me nije mnogo dirnulo. (Postavit ću koji kadar na svoj topic)