forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 06/01/2013 : 10:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Нисам. Дошао мало кући за празнике.
Али ми се никако не да да погледам Цибону. Нисам стигао ни прошле године.

За Забрањене на сваком мечу постоји ограђен ћошак који углавном обезбеђују редари. До сад је углавном било само препуцавања и вређања, али опет је морало кад тад да дође до срања. Стварно треба да си малоуман и да радиш онакве ствари. А, ни ови насупрот њима нису ништа бољи.

Ево шта пише Журнал о сукобу:

http://www.zurnal.rs/2013/01/05/tuca-pre-meca-petarde-bakljada-i-prekid-u-pioniru-video/index.html

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/01/2013 : 11:31:44  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Ni meni nije jasno da su dozvolili ulaz obema grupama. Pa i slepac je mogao da predvidi da ce biti sranja, a uz to, pre meca je bilo neke tuce dveju grupa. Nije mi ni jasno dokle ce klub da saradjuje sa navijacima.

Cibona se odrekla BBB-a..ista stvar je bila..stalno neki neredi u dvorani..dobro Grobari su podjeljeni na frakcije pa kao ratuju..ali ocito im takva situacija pase..s obzirom na jucerasnje prizore..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 06/01/2013 11:33:35
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 06/01/2013 : 11:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

U Podgorici su Varvari prekinuli mec.
Ne mesaj Gobare i Partizanovce
Ni meni nije jasno da su dozvolili ulaz obema grupama. Pa i slepac je mogao da predvidi da ce biti sranja, a uz to, pre meca je bilo neke tuce dveju grupa. Nije mi ni jasno dokle ce klub da saradjuje sa navijacima. Kako su oni uspeli da prosvercuju onu pirotehniku, a na ulazima se vrsi detaljno pretresanje. Zalosno je da nema volje da se situacija sredi. Klub ce naravno krivicu da prebaci na agenciju koja obeybedjuje mec, ovi ce to negirati i tako u krug.
Sve ce se ovo resiti kada bude bilo iskrene zelje svih struktura za tim.

Uglavnom, bagra, ona najgora.

varvari ili ne utakmica je vezan uz partizan ;)

nego, jel ti znaš kaj bu budala napravila ak joj se pruži prilika? Znaš, e pa onda ni slucajnu nisu krivi ti idioti vec oni koji im to dopuštaju=partizanova uprava. I zato partizanovci, a ne grobari!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 06/01/2013 : 12:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

Ni meni nije jasno da su dozvolili ulaz obema grupama. Pa i slepac je mogao da predvidi da ce biti sranja, a uz to, pre meca je bilo neke tuce dveju grupa. Nije mi ni jasno dokle ce klub da saradjuje sa navijacima.

Cibona se odrekla BBB-a..ista stvar je bila..stalno neki neredi u dvorani..dobro Grobari su podjeljeni na frakcije pa kao ratuju..ali ocito im takva situacija pase..s obzirom na jucerasnje prizore..

pa svaki normalni klub bi se odrekao boysa. oni su totalni idioti. igra badel, cibona, kk zagreb u devedesetima - oni ili navijaju nacionalistički i pozivaju na vrbe ili navijaju "dinamo,dinamo" - igra se košarka/rukomet

klub je najveći krivac za ovo jučer, nisu bili u stanju osigurat normalne uvjete za tekmu, također, ti "zabranjeni" i "nezabranjeni", svako ko radi pizdarije, postoje kamere u dvoranama/stadionima, tko želi, lako nađe tu bandu i u ćorku. al ovak ljudima odgovara, klubu također, malo pretrpi pizdarije u domaćoj ligi protiv cibone, zadra, budućnosti... a onda istu tu stoku zove na euroligu da radi "mitske" atmosfere.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/01/2013 : 12:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Zaboravia sam spomenuti - podrska Zabranjenima..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/01/2013 : 12:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djule

pa svaki normalni klub bi se odrekao boysa. oni su totalni idioti. igra badel, cibona, kk zagreb u devedesetima - oni ili navijaju nacionalistički i pozivaju na vrbe ili navijaju "dinamo,dinamo" - igra se košarka/rukomet

Sjecam se toga..dinamova himna na pocetku i onda cilu utakmicu dinamo, dinamo..ali dobro to je bilo i zbog ondasnje uprave..borba se odvijala na svim poljima..

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 06/01/2013 : 12:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
ma nije samo tad.

rk partizan - rk zagreb 2005. - pogledaj navijanje boysa u pioniru i domu sportova...

godinu dana ranije na cibona - partizan u euroligi isto tak...

Edited by - djule on 06/01/2013 12:13:26
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/01/2013 : 12:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djule

ma nije samo tad.

rk partizan - rk zagreb 2005. - pogledaj navijanje boysa u pioniru i domu sportova...

godinu dana ranije na cibona - partizan u euroligi isto tak...

Je u pravu si..to je to..islo se samo kako bi se radili neredi..recimo Torcidi to nikad nije bilo napeto..osim kad su se osvajale europske titule..ali Grobari su ipak druga prica..oni stvarno imaju tradiciju gledanja kosarke..ko Tornado recimo samo sta su puno veca grupa..i naravno povijest nereda ih prati valjda tamo od kraja 70-tih..

Edited by - brni on 06/01/2013 12:16:26
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/01/2013 : 12:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Mozda nije za ovaj forum ali evo cisto ako nekoga zanima od Grobara s ovog foruma. Naletia sam na ovo na jednom navijackom sajtu:

"Roditelji GROBARA koji su sramno osudjeni na visegodisnje kazne zatvora za "slucaj Taton" organizuju miran protest na Trgu Republike u sredu 26. decembra u 12 sati. Tim povodom pozivamo sve navijace Partizana, pristalice crno-bele boje, simpatizere i sve ljude kojima je stalo do istine i pravde da pomenutog datuma u 11:30 dodju na Terazijsku cesmu, odakle cemo svi zajedno da odemo do Trga Republike i damo podrsku i ucesce u MIRNOM PROTESTU. BORBA ZA ISTINU! PRAVDA ZA GROBARE! GROBARI 1970 JUG."

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 06/01/2013 : 14:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:

U Podgorici su Varvari prekinuli mec.
Ne mesaj Gobare i Partizanovce
Ni meni nije jasno da su dozvolili ulaz obema grupama. Pa i slepac je mogao da predvidi da ce biti sranja, a uz to, pre meca je bilo neke tuce dveju grupa. Nije mi ni jasno dokle ce klub da saradjuje sa navijacima. Kako su oni uspeli da prosvercuju onu pirotehniku, a na ulazima se vrsi detaljno pretresanje. Zalosno je da nema volje da se situacija sredi. Klub ce naravno krivicu da prebaci na agenciju koja obeybedjuje mec, ovi ce to negirati i tako u krug.
Sve ce se ovo resiti kada bude bilo iskrene zelje svih struktura za tim.

Uglavnom, bagra, ona najgora.

varvari ili ne utakmica je vezan uz partizan ;)

nego, jel ti znaš kaj bu budala napravila ak joj se pruži prilika? Znaš, e pa onda ni slucajnu nisu krivi ti idioti vec oni koji im to dopuštaju=partizanova uprava. I zato partizanovci, a ne grobari!

Слажем се и немам шта да додам. Једино то, да ја када помислим на реч Партизановац прва асоцијација ми је искрена љубав према клубу. Човек који заиста воли и срцем навија за клуб, не вређа остале навијаче и играче, не туче се, већ на утакмице иде без икакве мржње и беса како би навијао и давао подршку. То је за мене Партизановац.
Гробари су нешто друго, мада и ту има нормалних.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 06/01/2013 : 15:14:00  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
I zabranjeni i alkatraz gledaju samo sopstveni interes i jebe im se za Partizan.To su dve grupe koje se kolju vec dugo vremena za prevlast na tribini.Koliko tu ima ljudi?200-300?500?Ne treba sve grobare poistovecivati sa njima jer velika vecina ljudi koja dodje na utakmicu ne pripada ni jednoj grupi.
Drugo koliko ja znam klub se ogradio od zabranjenih odavno.Verovatno ne mozes nekom zabraniti ulaz ako kupi kartu.Dule je pre koji mec zabranio igracima da pozdrave zabranjene pa ga je pola Srbije ispljuvalo zbog toga.
Ustvari su sukobi poceli na fudbalu pa se na zalost prebacilo i na kosarku.Opet ponavljam to su ljudi koji gledaju sopstveni interes i to nisu pravi navijaci Partizana.To vise nije ljubav to je posao.
Moram priznati da su meni ti zabranjeni do juce bili simpaticni zbog borbe protiv Djurica ali posle ovog sto se desilo neka se teraju i jedni i drugi.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 06/01/2013 : 15:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Слажем се и немам шта да додам. Једино то, да ја када помислим на реч Партизановац прва асоцијација ми је искрена љубав према клубу. Човек који заиста воли и срцем навија за клуб, не вређа остале навијаче и играче, не туче се, већ на утакмице иде без икакве мржње и беса како би навијао и давао подршку. То је за мене Партизановац.

[/quote]

i baš zbog njih bi se uprava trebala odreči grobara...neki apeli i pisma upravi u tom smjeru, možda!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 06/01/2013 : 15:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

i baš zbog njih bi se uprava trebala odreči grobara...neki apeli i pisma upravi u tom smjeru, možda!
[/quote].Da nije bilo grobara i kulta pionira svih ovih godina Partizan nikad ne bi ostvario rezultate koje je ostvario.Partizan je pred svojim navijacima igrao tri puta bolje nego u gostima i na krilima navijaca je pobedjivao najbolje evropske ekipe.I ti sad hoces da ih se Partizan odrekne.I sta onda?Sta je jedan klub bez navijaca?Cibona,Cedevita,Olimpija(oni jos i imaju nesto sitno),dzaba sve kad nema publike.Pa Covic je izmuljao menjanje imena svom FMP-u u Crvena Zvezda Beograd samo da bi imao publiku.Jezgro grobara trenutno cini alkatraz i ta stara garda i oni koliko ja znam nisu napravili sranje ne pamtim.Zasto bi se uprava njih odrekla reci ti meni?
Jos jednom ti ponavljam posto ne citas.Ovo sto se desava je trenutni sukob dve navijacke glupe.Ovi sto su napravili sranje su jedna grupa koju je Dule Vujosevic posle utakmice sa MZT-om javno prozvao i zabranio igracima da ih pozdrave.Ne mozes nekom zabraniti da dodje na utakmicu ako kupi kartu i to je poenta.Svaku utakmicu moze da dodje 200-300 ludaka i da napravi sranje.Ti mislis da je Partizanu u interesu da stalno placa kazne?
I posto provociras Partizanovi navijaci nisu napravili sranje u Podgorici nego Varvari koji dodju da navijaju samo kad igra Partizan.Grobari su lepo platili kartu,usli,navijali i na kraju su ni krivi ni duzni isterani iz hale i napolju jedva spasli zive glave posto su bili prepusteni na milost i nemilost.Samo da dodam da je 90% navijaca bilo iz Crne Gore koji navijaju za Partizan a ne navijaci iz Srbije i iz organizovanih grupa.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 06/01/2013 : 17:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
nisi skužil da smo caleb i ja razdvojili grobare i navijače partizana (:

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 06/01/2013 : 23:19:09  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jesam skuzio.Stvar je u tome sto nisu grobari samo pripadnici navijacke grupe alkatraz ili bilo koje druge.Ja nikad nisam bio pripadnik nijedne,pa cak ni ove nase lokalne,ali sam isao na utakmice dosta puta i navijao.90% ljudi koji dodje u halu i navija nije pripadnik grupe.Ne znam da li su BBB oduvek podrzavali Cibonu pa su ih se ovi odrekli ali kad bi izasao Danilovic i rekao da se odrice Grobara mislim da bi se ugasio klub za 3 dana.Kad bi rekao odricemo se zabranjenih ili alkatraza i ne odgovaramo za njihove postupke to je vec nesto drugo.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/01/2013 : 08:11:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Jesam skuzio.Stvar je u tome sto nisu grobari samo pripadnici navijacke grupe alkatraz ili bilo koje druge.Ja nikad nisam bio pripadnik nijedne,pa cak ni ove nase lokalne,ali sam isao na utakmice dosta puta i navijao.90% ljudi koji dodje u halu i navija nije pripadnik grupe.Ne znam da li su BBB oduvek podrzavali Cibonu pa su ih se ovi odrekli ali kad bi izasao Danilovic i rekao da se odrice Grobara mislim da bi se ugasio klub za 3 dana.Kad bi rekao odricemo se zabranjenih ili alkatraza i ne odgovaramo za njihove postupke to je vec nesto drugo.

ma ne dela se to tak, vec se jednostavno zabrani ulazak onima koji imaju iza sebe repove (murija to sve zna i osiguranje)....a ne ovak naivno i javno kak ti misliš! Pa nejde to odricanje preko novina

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12054 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 11/01/2013 : 21:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Lucic ne igra sutra protiv Sirokog.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/01/2013 : 18:00:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Је л има неко линк ѕа ватерполо?

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12054 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 12/01/2013 : 19:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Link za basket.

http://sportuzivo.weebly.com/ch1.html

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12054 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 12/01/2013 : 19:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Је л има неко линк ѕа ватерполо?

Probaj ovde:

http://tvsvuda.vektor.net/televizija/rts-2-uzivo

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/01/2013 : 19:58:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ма, где. ебала их скупштина!
А на првом се врте серије рекордне гледаности.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12054 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 12/01/2013 : 20:11:51  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Dobili smo 11-10.

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 12/01/2013 : 20:48:22  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Poraz u kosarci,bogami bice gusto za Top 4, forma nikad losija od pocetka sezone

Sto se tice vaterpola,nisam optimist za kup.
Samo takmicenje je glupo do boli,i ne verujem da se igraci mogu psihicki i fizicki spremiti za duel sa najverovatnije Zvezdom

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12054 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 12/01/2013 : 21:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Siroki ubacio sve sto se ubaciti moze.

Odbrana katastrofa.

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 16/01/2013 : 00:42:42  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
http://sportal.rs/news.php?news=91217

Kleo slobodan i bez ostecenja...

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.94 seconds. Snitz Forums 2000