Author |
Topic  |
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 18/01/2013 : 15:14:33
|
Djangov najveci problem je sto je oko pola sata PREDUG. Mislim 2 sata i 46 minuta za nesto ovako, a sve se lagano moglo reci i u 2 sata i 15 minuta.
Inglorious Basterds je druga stvar, tamo smo imali dvije odvojene price - jedna o Basterds, jedna o onoj djevojci koja ima ono kino, i na kraju ispade da su obe strane imali isti cilj na umu: da uniste naciste. Tamo mi sve djeuluje puno bolje nego ovdje, cak i sporedni likovi koji su u filmu na samo par minuta. Svaka minuta je tamo bila popunjena bas kako treba, bez razvlake.
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 18/01/2013 : 15:36:54
|
quote: Originally posted by brni
Meni je najbolji Tarantinov film Reservoir Dogs i tesko ce mi ga neki novi skinit..
potpisujem :) |
There can be only one, me! |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 18/01/2013 : 17:19:59
|
Meni je najbolji Tarantinov film Reservoir Dogs i tesko ce mi ga neki novi skinit..
Meni je Pulp Fiction , ali moram stvarno priznati da me je Django Unchained zabavio na nacin koji niti jedan drugi film vec dugo nije. Takoder vec dugo nisam dozivio da u kinu bude tako dobra atmosfera . |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12144 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 19/01/2013 : 11:36:25
|
Evo i ja sam sinoc odgledo film, stvarno filmcina!
Djangova osveta
U filmu su ukomponovane meni dve najomiljenije stvari: western i Tarantino. Film mi nije predugacak, svaki minut je zanimljiv! Najbolje je odigrao ulogu Cristoph Waltz kao Dr Sulc on je najzanimljiviji lik u filmu svaka scena sa njim je nezaboravna. Pleni svojom elegancijo i sarmom.I mislim da je zasluzio Oskara za sporednu ulogu!
Leondardo di Kaprio je imao ulogu potpune budale ali je savrseno odigrao isto i Samuel L Jackson.
U poslednje vreme Tarantino pravi prokleto zabavne filmove a ne remek dela kao na pocetku {Reservoir Dogs i Pulp fiction} ali ovaj film je meni i vise nego zabavan! 10 od 10
Brni, i meni je najbolji Tarantinov film bez premca Reservoir Dogs! Kad bih sad morao da poredjam 3 Tarantinova najbolja filma ovako bi to izgledalo: 1 Reservoir Dogs 2 Pulp Fiction 3 Django Unchained
|
Edited by - going going on 19/01/2013 11:36:59 |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 19/01/2013 : 11:57:45
|
Momci, ozbiljno, pauza! Neki jos nismo gledali, mojte nas paliti vise!! 
Svakako ocekujem da cu uzivati u svakoj minuti, zato i zelim, da ovo "pocetno" vrijeme kad je najvise balavaca sto se deru i bacaju kockice po dvorani, sto prije prodje. 
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 19/01/2013 : 13:21:22
|
quote: Originally posted by going going
Brni, i meni je najbolji Tarantinov film bez premca Reservoir Dogs!
Nisam ni sumnja.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 19/01/2013 : 15:51:37
|
I ja sam ga sinoć pogledo i stvarno mi je sjeo ko naručen - preodličan je.
Zadnja dva filma koja sam gledo u kinu su bila ovaj zadnji Batman i Cloud Atlas - to su tek preduga i pretenciozna filma, koji su razvučeni i razvučeni i onda još malo razvučeni. To je valda taj trend danas, gdje se redatelji namjerno trude, da ne bi nešto eksplicitno poručili gledatelju, jer to ipak zahtjeva dobar scenarij, a to je previše posla. Lakše je nabacat gomilu scena i čekat da netko to prepozna kao "kritiku globaliziranog i kapitalističkog društva" (TDKR) ili obradit knjigu i implicitno poručit "McDonald's je zlo" (Cloud Atlas).
Kod Djanga se ne trebaš naprezati ostati budnim... Tarantino eksplicitno poručuje: "Slavery is bad and lot of bad people are gonna die in this one... enjoy!"... Skoro svaka scena završi scenarističkim volejem nakon kojeg publika jednostavno poludi od gušta... i kad pomisliš da će Tarantino priču završit diplomacijom poćinje akcija, kakvu još niste vidjeli... sve to uz maestralan soundtrack... blago vama koji ćete to tek gledati... : )
|
 |
|
aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts
Member since 25/12/2012 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/01/2013 : 20:43:38
|
Pogleda sam Djanga..koja fantazija od filma..ma sta predugacak..u niti jednom momentu nije me zamoria ili bija dosadan..cila glumacka postava je odradila genijalno svoje uloge..i drago mi da je Foxx odradia ovu ulogu..da je bija Smith previse bi u glavi ima njega u Wild Wild West..no jedno ime cu posebno izdvojiti..apsolutno maestralan..a to je....
....Leonardo DiCaprio..     |
 |
|
Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts
Member since 17/03/2012 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 20/01/2013 : 20:38:09
|
Idem za dva dana da vidim čemu toliki hype. Iako su mi Inglorious Bastards i Death Proof sranja, a Kill Billovi jedva prosječni, pa ne očekujem puno. No, nikad se ne zna. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 20/01/2013 : 21:22:26
|
quote: Originally posted by Windwalker
Idem za dva dana da vidim čemu toliki hype. Iako su mi Inglorious Bastards i Death Proof sranja, a Kill Billovi jedva prosječni, pa ne očekujem puno. No, nikad se ne zna.
Ne cudim se sta ti je Hobbit zakon film..    |
 |
|
aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts
Posted - 20/01/2013 : 21:22:51
|
Ne znam, ako ocekujes cudo nevidjeno ili Spilbergov pateticni patriotizam onda nemoj da gledas Tarantinove filmove kao sto si do sada gledao.
|
Mornie utúlië, mornie alantië |
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 20/01/2013 : 21:36:44
|
Idem za dva dana da vidim čemu toliki hype. Iako su mi Inglorious Bastards i Death Proof sranja, a Kill Billovi jedva prosječni, pa ne očekujem puno. No, nikad se ne zna.
Ne cudim se sta ti je Hobbit zakon film..   
Evo meni je recimo Inglourious Basterds masterpiece, a Hobit vrlo dobar film  Nema ti to veze  |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
Edited by - Beren on 20/01/2013 21:37:20 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 20/01/2013 : 21:41:09
|
quote: Originally posted by Beren
Evo meni je recimo Inglourious Basterds masterpiece, a Hobit promasen film  Nema ti to veze 
Evo po prvi put se slazemo.. |
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Posted - 20/01/2013 : 21:42:40
|
Evo meni je recimo Inglourious Basterds masterpiece, a Hobit vrlo dobar film  Nema ti to veze 
Evo po prvi put se slazemo..
Drago mi je  |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 20/01/2013 : 21:43:35
|
Evo meni je recimo Inglourious Basterds masterpiece, a Hobit promasen film  Nema ti to veze 
Evo po prvi put se slazemo..
Drago mi je 
Likewise.. |
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Posted - 20/01/2013 : 21:47:20
|
Da ne spamujemo, sve je jasno  |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 20/01/2013 : 21:48:27
|
Da ne spamujemo, sve je jasno 
Slazem se necemo vise spamati..evo jos jednaput da naglasim za kraj - hobbit je totalni promasaj.. |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 20/01/2013 : 21:56:57
|
quote: Originally posted by aved
Ne znam, ako ocekujes cudo nevidjeno ili Spilbergov pateticni patriotizam onda nemoj da gledas Tarantinove filmove kao sto si do sada gledao.
Ne očekujem. RD i PF su odlični, ali IB su sranje. A za DU ću vidjeti. No primjetno je kako se Tarantino srozao s nekadašnjih klasika na smeće kao što su IB. |
 |
|
aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts
Posted - 20/01/2013 : 22:16:15
|
Pazi, Tarantinove filmove treba posmatrati kroz Tarantinov rad, a ne kroz neciji drugi. Po meni, tj zbog toga sto volim njegove filmove, on je meni iz godine u godinu sve vise maestralan. Treba uzeti u obzir kako uvijek on pristupa samoj razradi neke price, te njegov doprinos teatralnosti dijaloga i monologa koji likovi vode.
To da je reziser "ptica kradljivica" je opce poznato. Medjutim, on to nikada nije sakrivao tj na neki nacin kamuflirao vec prikazivao veoma vjerno i ocito jer pri tome on je uvijek odavao omaz tj pocast filmovima i reziserima koje on voli. |
Mornie utúlië, mornie alantië |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 20/01/2013 : 22:59:12
|
Ne cudim se sta ti je Hobbit zakon film..   
Evo meni je recimo Inglourious Basterds masterpiece, a Hobit vrlo dobar film  Nema ti to veze 
stvarno nema...hobit dobar, gadovi vrlo dobri, a kill bill (cijeli film, ne dijelovi) odličan, pogotov pred kraj sa špageti scenama. Ni približno takvih nema u svom djangu (dobar film) (: |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 20/01/2013 : 23:05:05
|
quote: Originally posted by aved
Ne očekujem. RD i PF su odlični, ali IB su sranje. A za DU ću vidjeti. No primjetno je kako se Tarantino srozao s nekadašnjih klasika na smeće kao što su IB.
Sve više vidim da nisam jedini kojima su RD i PF odlični, a IB sranje. DU će ti se vjerojatno kao i meni svidjeti. Nije u rangu ova dva, ali je vrlo dobar film 8,5/10 po meni. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Topic  |
|