Author |
Topic |
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 17/01/2013 : 10:05:19
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by teller
ta vijest zaslužuje svoj topic, VERNI,FERRI ili NUCCIO, nitko drugi nebi smeo kvarit povratak največeg Zagorovog neprijatelja.
Može i Torricelli, i on je ta škola
i on dakako. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 19/01/2013 : 20:52:55
|
quote: Originally posted by velka031
ta vijest zaslužuje svoj topic, VERNI,FERRI ili NUCCIO, nitko drugi nebi smeo kvarit povratak največeg Zagorovog neprijatelja.
Može i Torricelli, i on je ta škola
i on dakako.
Čast svima, ali nitko izvan ovog kvarteta nema šanse |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Posted - 20/01/2013 : 21:27:58
|
quote: Originally posted by acestroke
Ne kontam sta je toliko duhovito
Pa ni ja, valjda je Paki smiješno što smo toliko opsjednuti Ferrijevim likom i djelom Ja to uopće ne poričem, a ako je to smiješno, nema veze, bolje da se ljudi smiju nego da plaču |
|
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 20/01/2013 : 22:41:42
|
Smešno je što stavljate Vernija u isti koš sa ozbiljnim crtačima....makar meni |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 20/01/2013 : 23:00:45
|
quote: Originally posted by karven
Smešno je što stavljate Vernija u isti koš sa ozbiljnim crtačima....makar meni
slazem se ;) |
There can be only one, me! |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 20/01/2013 : 23:05:58
|
quote: Originally posted by maddox031
Smešno je što stavljate Vernija u isti koš sa ozbiljnim crtačima....makar meni
slazem se ;)
Ne slazem se |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Posted - 21/01/2013 : 16:39:01
|
Verni = (danasnji) Ferri Kome se ne svidja, sigurno nikad nije volio Ferria. Meni je Verni u top 3 Zagorova crtaca trenutno.
vidi, od celoživotnog staža skupljanja i čitanja stripova najzastupljeniji mi je Zagor, nema broja koji je izašao kod nas a da ga nisam pročitao, a dosta ih je i koji nisu izašli a da sam ih pročitao, i sve to vreme Feri mi je vrhunski majstor koji nije prevaziđen, kada se radi o Zagoru naravno. Što nemam potrebu da to ističem po 200 puta dnevno na forumu kao neki je moja karakterna crta. A i pored toga smatram da je Verni smeće neopevano, jad i beda bez talenta, plagijator, a i veeeeelika mi je razlika između njega i Ferija. Isto tako ja mogu reći da ko to ne vidi nema oči. Tako da ti je bolje da ne donosiš glupe zaključke ovog tipa, i moje (ili tuđe) poštovanje Ferija meriš fascinacijom i izjednačavanjem sa Vernijem. Meni ta dvojica nemaju ništa zajedničko. Ne mogu stoti put da objašnjavam zašto. |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11857 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 21/01/2013 : 16:42:55
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Ko ne priznaje Vernija taj još nije čitao giganta 2 ja sam bio jedan od antivernijevaca, ali sada...
nego, što se Hellingena tiče, ne mislite da bi bio red da saznamo kako se čovek zove (ili preziva...ma je li Hellingen ime ili prezime?!)?
Ime mu je Prokleti, sredjnje ime {ili ocevo ime} Doktor, a prezime Hellingen! |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 21/01/2013 : 17:01:22
|
quote: Originally posted by karven Tako da ti je bolje da ne donosiš glupe zaključke ovog tipa, i moje (ili tuđe) poštovanje Ferija meriš fascinacijom i izjednačavanjem sa Vernijem. Meni ta dvojica nemaju ništa zajedničko.
Jbg, ako ne vidis slicnost izmedju Ferrija i Vernija, sta da ti radim. Kao sto Patak vec rece, u onom novom gigantu je vise nego odlican, i skoro izgleda skroz kao stari (to jest, mladi) Ferri. Od svih Zagorovih crtaca, Vernijev crtez me vraca unazad u ono staro zlatno Zagorovo doba vise nego bilo ko drugi. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Posted - 21/01/2013 : 17:52:03
|
quote: Originally posted by karven Tako da ti je bolje da ne donosiš glupe zaključke ovog tipa, i moje (ili tuđe) poštovanje Ferija meriš fascinacijom i izjednačavanjem sa Vernijem. Meni ta dvojica nemaju ništa zajedničko.
Jbg, ako ne vidis slicnost izmedju Ferrija i Vernija, sta da ti radim. Kao sto Patak vec rece, u onom novom gigantu je vise nego odlican, i skoro izgleda skroz kao stari (to jest, mladi) Ferri. Od svih Zagorovih crtaca, Vernijev crtez me vraca unazad u ono staro zlatno Zagorovo doba vise nego bilo ko drugi.
ace, slažem se s tobom, i ja imam taj osjećaj |
|
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Posted - 21/01/2013 : 18:52:02
|
Svako ima pravo na svoje mišljenje, to ne sporim. Izvini ako sam preoštro reagovao, samo ne volim generalizacije poput te da kome se ne sviđa Verni nije voleo nikada Ferija. To je notorna glupost. Ja vidim sličnost između Ferija i Vernija, ali te sličnosti su posledica doslovnog precrtavanja ovog potonjeg mazala, a razlike i nakaznosti Vernijevog crteža su tolike da u to neću ni da zalazim sada. Nije ni bitno, nećemo ovo sada pretvarati u beskrajnu diskusiju o njima, Verni je smeće, to je moj stav i to je to. A Feri je u Zagoru najveći majstor i kamen temeljac serijala. Toliko. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 21/01/2013 : 19:05:08
|
Svako ima pravo na svoje mišljenje, to ne sporim. Izvini ako sam preoštro reagovao, samo ne volim generalizacije poput te da kome se ne sviđa Verni nije voleo nikada Ferija. To je notorna glupost. Ja vidim sličnost između Ferija i Vernija, ali te sličnosti su posledica doslovnog precrtavanja ovog potonjeg mazala, a razlike i nakaznosti Vernijevog crteža su tolike da u to neću ni da zalazim sada. Nije ni bitno, nećemo ovo sada pretvarati u beskrajnu diskusiju o njima, Verni je smeće, to je moj stav i to je to. A Feri je u Zagoru najveći majstor i kamen temeljac serijala. Toliko.
Ma naravno, misljenja su razlicita svugdje. I meni je osobno Ferri broj 1, i uvijek ce biti kad je Zagor u pitanju. Ali kad sam skoro procitao onog 'Covjek koji je pobjedio smrt' giganta, uvjeren sam je Verni nesto najblize Ferriju sto trenutno postoji. Ne znam kakvu ces reakciju ti imati kad budes procito tu epizodu, ali bicu veoma iznenadjen ako ti se misljenje o Verniju posle tog iskustva makar malo ne promjeni (u pozitivnom smislu, naravno). Ipak, kao sto kazes, da ne lupetamo vise o ovome. Toliko i od mene.
|
|
|
simastrahota73
New Member
Serbia
138 Posts
Member since 14/11/2010 |
Posted - 22/01/2013 : 09:27:54
|
Ko ne priznaje Vernija taj još nije čitao giganta 2 ja sam bio jedan od antivernijevaca, ali sada...
nego, što se Hellingena tiče, ne mislite da bi bio red da saznamo kako se čovek zove (ili preziva...ma je li Hellingen ime ili prezime?!)?
hell in gen(e) pakao u genima |
U tamninu smo svi crni! |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 22/01/2013 : 12:17:29
|
Svako ima pravo na svoje mišljenje, to ne sporim. Izvini ako sam preoštro reagovao, samo ne volim generalizacije poput te da kome se ne sviđa Verni nije voleo nikada Ferija. To je notorna glupost. Ja vidim sličnost između Ferija i Vernija, ali te sličnosti su posledica doslovnog precrtavanja ovog potonjeg mazala, a razlike i nakaznosti Vernijevog crteža su tolike da u to neću ni da zalazim sada. Nije ni bitno, nećemo ovo sada pretvarati u beskrajnu diskusiju o njima, Verni je smeće, to je moj stav i to je to. A Feri je u Zagoru najveći majstor i kamen temeljac serijala. Toliko.
Ma naravno, misljenja su razlicita svugdje. I meni je osobno Ferri broj 1, i uvijek ce biti kad je Zagor u pitanju. Ali kad sam skoro procitao onog 'Covjek koji je pobjedio smrt' giganta, uvjeren sam je Verni nesto najblize Ferriju sto trenutno postoji. Ne znam kakvu ces reakciju ti imati kad budes procito tu epizodu, ali bicu veoma iznenadjen ako ti se misljenje o Verniju posle tog iskustva makar malo ne promjeni (u pozitivnom smislu, naravno). Ipak, kao sto kazes, da ne lupetamo vise o ovome. Toliko i od mene.
Originally posted by Tonka24 Dobio si titulu zbog prevodenja zagora na engleski, hvale vrijedno i treba to postovati svaka cast. Ali zbog komentara na zagorove recenzije po meni ne bi uopce trebao ulaziti u siri izbor kandidata.
U pravu si. Ova kritika ima dosta vjerodostojnosti, pogotovo kad je izjavljena od covjeka ciji je IQ manji od kanalizacijskog štakora.
Karven nemoj da te prevari ovo iznad je njegov pravi pojam misljenj. |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 22/01/2013 : 12:18:28
|
quote: Originally posted by simastrahota73
hell in gen(e) pakao u genima
Ne..
Hell - Pakleni Ingeneer, tj. Engineer - Inzenjer
Ja bi mu dao ime Jacob Van Bruin ( von braun iz back to the future)
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 22/01/2013 : 12:23:17
|
Hellingen je dobio nadimak od svojih kolega na studijima u Londonu nakon sto je dosao iz Nizozemske proucavajuci princip rada vjetrenjaca (pa je drvene kotacice zamijenio americkim celikom, to cemo za kasnije )i sukobljavao se sa kolegama i dekanima zbog nekih revolucionarnih ideja u podrucju mehanike..sto bi se nadovezao na pricu o dr.Frankensteina o vjecnom zivotu i budjenju mrtvoga tkiva pomocu elektriciteta. nakon progonstva iz Britanije i nakon sto je stekao diplomu jedvice zagusujuci svoje strasti skrasio se u Baltimoru sto je privuklo i lokalne novinare (Edgar Allan Poe) koji ga je jednom intervjuirao. itd itd samo treba razraditi... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 22/01/2013 12:23:35 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 22/01/2013 : 17:19:05
|
quote: Originally posted by Tonka24
Originally posted by Tonka24 Dobio si titulu zbog prevodenja zagora na engleski, hvale vrijedno i treba to postovati svaka cast. Ali zbog komentara na zagorove recenzije po meni ne bi uopce trebao ulaziti u siri izbor kandidata.
U pravu si. Ova kritika ima dosta vjerodostojnosti, pogotovo kad je izjavljena od covjeka ciji je IQ manji od kanalizacijskog štakora.
Karven nemoj da te prevari ovo iznad je njegov pravi pojam misljenj.
Toliko od Tonke24, koji neki dan obeca mladji da na moje postove nece vise reagirat, i to ne samo to, i kad ga niko i ne spominje, on upada u diskusiju i ocito pokusava da vraca stare tenzije na vrh da bi svadja ponovo pocela. Mislim, nevjerovatan si, a to sto se "drzis svojih rijeci", to je prica za sebe.
Ponavljam: jadan si.
|
|
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Posted - 22/01/2013 : 17:29:42
|
quote: Originally posted by Tonka24 Karven nemoj da te prevari ovo iznad je njegov pravi pojam misljenj.
Izostavi me iz ličnih svađa |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 22/01/2013 : 21:03:24
|
Dobro, hajde, opušteno samo Tonka, nema potrebe za svađom |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|