Author |
Topic  |
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 11/01/2013 : 17:52:36
|
Fire Walk With Me
Vecina ovdje prisutnih moze ovaj film gledati milion puta i nikada iz njega nece u svojoj glavi stvoriti cjelinu...i ne zamjeram im..naravno. Samo fanovi najbolje serije svih vremena Twin Peaks i dobri poznavatelji majstora ceremonije David Lynch-a mogu u odredenim sferama diskutirati o ovoj prici koja je istinsko filmsko remek djelo. Fire Walk With Me se can moze smatrati i najkomercijalnijim dijelom ovog opusa, pa opet divno i na sirokom spektru zavrsava pricu nikad ispricanu.. Nemam dvojbe ..cista desetka ..
Through the darkness of future past
The magican longs to see
One chance out between two worlds:
Fire walk with me |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 11/01/2013 : 18:09:17
|
quote: Originally posted by stripofil
Vezano uz TP, pročitao sam da je na putu nova sezona...
Joj, a kako? Svi su već stari starci.
Što se filma tiče, nije baš na razini serije. I ljuti me što je išao raditi takav prequel film, umjesto da nekako završi seriju. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 11/01/2013 : 18:12:28
|
quote: Originally posted by Windwalker
Što se filma tiče, nije baš na razini serije. I ljuti me što je išao raditi takav prequel film, umjesto da nekako završi seriju.
Si ikad cuo za Reboot? |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
sandyboy
Average Member

628 Posts
Member since 09/09/2010 |
Posted - 11/01/2013 : 18:21:38
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Fire Walk With Me
Vecina ovdje prisutnih moze ovaj film gledati milion puta i nikada iz njega nece u svojoj glavi stvoriti cjelinu...i ne zamjeram im..naravno. Samo fanovi najbolje serije svih vremena Twin Peaks i dobri poznavatelji majstora ceremonije David Lynch-a mogu u odredenim sferama diskutirati o ovoj prici koja je istinsko filmsko remek djelo. Fire Walk With Me se can moze smatrati i najkomercijalnijim dijelom ovog opusa, pa opet divno i na sirokom spektru zavrsava pricu nikad ispricanu.. Nemam dvojbe ..cista desetka ..
The magican longs to see
Fire walk with me
Eh, gledao sam skoro sve Lynchevo, dobar dio toga s guštom (Blue Velvet i Mullholland Drive) i po nekoliko puta ali dok mi je prva sezona TP vrlo dobra u drugoj se osjetio zamor materijala (u sredini, početak i kraj sezone su kvalitetni) a film mi je...meh. Dojmilo me se svega par scena a većina filma mi je - nepotrebna. Naročito ona beskonačna scena 'plesa' u onoj birtiji. Doduše, barem smo saznali je li na kraju bio hepiend ili nije.
Kad smo već na Lyncu, INLAND EMPIRE ne pogledah još, isplati li se? |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 11/01/2013 : 18:23:36
|
Što se filma tiče, nije baš na razini serije. I ljuti me što je išao raditi takav prequel film, umjesto da nekako završi seriju.
Si ikad cuo za Reboot?
Zašto bi to željeli? |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 11/01/2013 : 18:27:59
|
Si ikad cuo za Reboot?
Zašto bi to željeli?
Zasto bi bili radoznali? |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 11/01/2013 : 18:33:11
|
Fire Walk With Me
The magican longs to see
Fire walk with me
prejak film, baš ono u cemu je DL najjaci...film koji se osjeća! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 11/01/2013 : 18:40:12
|
quote: Originally posted by dosada
Fire Walk With Me
The magican longs to see
Fire walk with me
prejak film, baš ono u cemu je DL najjaci...film koji se osjeća!
Upravo to..kriska kruha sa putrom i eurokremom..kriska kruha sa svinjskom masti i paprikom u prahu..niko nezna zasto je ovaj paradox dobar..ali osjeca kako ga razbacuje po cijeloj povrsini i odvlaci mu paznju dok se u dubini bude primarni osjecaji jednom davno zaspali..heh..
|
 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Member since 15/10/2010 |
Posted - 11/01/2013 : 18:49:55
|
Ja bi rekao da je to film koji će te usisati u jedan drugi svijet. Svijet između jave i snova.
Muzika savršeno doprinosi cjelokupnom efektu. Maestro Angelo Badalamenti.  |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 13/01/2013 : 10:31:03
|
Il grande silenzio- mislim da sam već negdje komentirao ovaj film.
Priča- nije loše. Kraj odličan! Gluma- solidna, nigdje ne škripi previše Scenografija- jako dobra, bogata, autentična Kinematografija- sjajni prizori, nimalo dosadan rad s kamerom ali velika zamjerka ide na povremeno katastrofalno neprecizno zumiranje i neizoštravanje prizora. Glazba- glavna tema super, kroz film premalo za moj ukus al barem se fino čuje hukanje vjetra.
Ukratko: Sjajan film koji bi preporučio svima ovih dana. |
Bok, kako si.
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 21/01/2013 : 15:23:03
|
Definitivno klasik, ali da bi mogao napisati nesto ozbiljno trebao bi ga jos jednom pogledati , jer zadnji put kada sam to ucinio bilo je proslo stoljece  |
 |
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts
Posted - 21/01/2013 : 17:21:39
|
Ja niš ne pišem jer me već ima dosta na ovoj stranici  Inače, Tko pjeva zlo ne misli je moj omiljeni film i pogledam ga u prosjeku jednom godišnje. |
Bok, kako si.
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 21/01/2013 : 19:17:28
|
Ajde da se recikliram i rebootiram...hmm. Taj film sam dozivio kao nesto novo i nesto staro istovremeno. Likovi, dijalozi, licemjerna komedija koju ce pokretac ovog topica naravno povezati sa dramom.., sada znam i zasto  Odlican Hrvatski film ...jedan od rijetkih..zar ne ?
Cista osmica
 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
Topic  |
|