Poznata prica nanovo ispricana i vremenu prilagodena sa manjim ili vecim odstupanjima od originala . Reboot je ocigledno postao trend i ne mozemo ga zanemariti. Da je Reboot isplativa investicija pokazuje niz filmova koji su vec igrali u kinima. Star Trek, Batman, Karate Kid, Prevoluttion.. Uskoro nam dolazi cijeli niz filmova na ovoj bazi.
The Amazing Spider-Man
Man of Steel
Lone Ranger
Da, ovaj lijevi je Johnny Depp.
Robocop
Mad Max Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoe Isabella Kravitz.
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Rimejk nikad ne moze biti kao original. Svako ce se rado prisetiti originala, jer ga vezu neke emocije za njega, neke glumce pamtimo po tim filmovima, a sada je po meni bezveze gledati rimejk sa novim glumcima. Jednostavno nije to to. Mada, ljudi koji prvo pogledaju rimejk, pa tek original, verovatno je ovaj prvi bolji, a za drugi ce reci da je gluposti, da je staro, smesno itd. I to je ok, sve u svoje vreme.
Kako da gledam Pobesnelog Maksa bez Gibsona, Smrtonosno oruzje bez najboljeg glumackog tandema ikad u filmovima... jos samo fali da mi neko oskrnavi Povratak u buducnost.. zato i izbegavam da gledam novije verzije filmova.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Baš sam buljio u sliku s Lone Rangerom i pitao se je li ono Depp, nisam ni upratio da je mr murdoc napisao ispod slike da jest.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Rimejk nikad ne moze biti kao original. Svako ce se rado prisetiti originala, jer ga vezu neke emocije za njega, neke glumce pamtimo po tim filmovima, a sada je po meni bezveze gledati rimejk sa novim glumcima. Jednostavno nije to to. Mada, ljudi koji prvo pogledaju rimejk, pa tek original, verovatno je ovaj prvi bolji, a za drugi ce reci da je gluposti, da je staro, smesno itd. I to je ok, sve u svoje vreme.
Kako da gledam Pobesnelog Maksa bez Gibsona, Smrtonosno oruzje bez najboljeg glumackog tandema ikad u filmovima... jos samo fali da mi neko oskrnavi Povratak u buducnost.. zato i izbegavam da gledam novije verzije filmova.
pa nije ti isto remake i reboot :P
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Da, vidjeh sad storyline. Ne znam kako tebi ali meni je to razočaravajuće. Umjesto da se Evil Dead ''univerzum'' proširi oni bacaju u rikverc. Thumbs down :(
btw vrijeme postanja mog prošlog posta Ajmo sad - nos veratos, kanda, mantos
Da, vidjeh sad storyline. Ne znam kako tebi ali meni je to razočaravajuće. Umjesto da se Evil Dead ''univerzum'' proširi oni bacaju u rikverc. Thumbs down :(
btw vrijeme postanja mog prošlog posta Ajmo sad - nos veratos, kanda, mantos
Na prvu bi rekao da si u pravu i da rade uzasnu gresku, ali 1981 je daleko iza nas i da bi se spasilo franchise mora se pribjeci malim korekturama koje ce privuci novu publiku. Ti i ja cemo sigurno ostati kratkih rukava, ali neke nove generacije ce pogledati nesto sto inace nikad pogledali nebi.
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Novog Robocopa režira Jose Padilha koji je napravio dvije odlične Elitne postrojbe, pa od toga najviše očekujem. Distopijska budućnost s pesimističnim socijalnim kontekstom u kombinaciji s turobnom egzistencijalnom dramom junaka ne bi smjela promašiti.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Sada naravno jedan film za koji Ridley Scott kaze da je i prequel i Reboot u jednome. Za mnoge jedan od najocekivaniji filmova godine , a za mene to iscekivanje traje jos od 1979 kada sam ga prvi prvi puta pogledao u kinu pod naslovom Osmi Putnik
Prometheus
Naziv naravno nije slucajan .,. Prometej (grč. Προμηθεύς, Prometheús) u grčkoj mitologiji sin je Titana Japeta i Okeanide Klimene, Atlantov, Epimetejev i Menetijev brat; bog koji je ljudima dao vatru. Sjecate se onog divovskog pilota sa rupom u prsnom kosu..kojeg su nazvali “space jockey"? evo slika Prometheus se poigrava sa teorijom Ericha Von Danikena da su bogovi bili alieni...zanimljivo.
Pod redateljskom palicom Jonathan Liebesmana i u prokciji Platinum Dunes i Michael Baya. Fanovi zamjeraju sto ce ekipu kornjaca umjesto ljudi obucenih u kostime ovaj puta ciniti CGI animacije. Ajde da i to vidimo
Pod redateljskom palicom Jonathan Liebesmana i u prokciji Platinum Dunes i Michael Baya. Fanovi zamjeraju sto ce ekipu kornjaca umjesto ljudi obucenih u kostime ovaj puta ciniti CGI animacije. Ajde da i to vidimo
Prethodne CGI kornjace sa Patrikom Stjuartosu bile fenomenalne, bez greske. Tacno su izvukle najbolje iz serije, akciju, solidan zaplet, cak je i humor bio skro "dude". Samo se nadam da ove nove nece biti mnogo losije.
Snake Plissken wasn't born. He escaped from the womb.