forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ritorno HELLINGEN!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/01/2013 : 10:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by teller

ta vijest zaslužuje svoj topic, VERNI,FERRI ili NUCCIO, nitko drugi nebi smeo kvarit povratak največeg Zagorovog neprijatelja.

Može i Torricelli, i on je ta škola

i on dakako.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/01/2013 : 20:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by velka031

quote:

ta vijest zaslužuje svoj topic, VERNI,FERRI ili NUCCIO, nitko drugi nebi smeo kvarit povratak največeg Zagorovog neprijatelja.

Može i Torricelli, i on je ta škola

i on dakako.

Čast svima, ali nitko izvan ovog kvarteta nema šanse
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/01/2013 : 21:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/01/2013 : 23:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Ajmo svi
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 19/01/2013 : 23:53:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ne kontam sta je toliko duhovito

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 20/01/2013 : 21:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Ne kontam sta je toliko duhovito

Pa ni ja, valjda je Paki smiješno što smo toliko opsjednuti Ferrijevim likom i djelom Ja to uopće ne poričem, a ako je to smiješno, nema veze, bolje da se ljudi smiju nego da plaču
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 20/01/2013 : 22:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Smešno je što stavljate Vernija u isti koš sa ozbiljnim crtačima....makar meni

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 20/01/2013 : 23:00:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karven

slazem se ;)

There can be only one, me!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 20/01/2013 : 23:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddox031

quote:

slazem se ;)

Ne slazem se
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 20/01/2013 : 23:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Verni = (danasnji) Ferri
Kome se ne svidja, sigurno nikad nije volio Ferria.
Meni je Verni u top 3 Zagorova crtaca trenutno.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/01/2013 : 23:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ko ne priznaje Vernija taj još nije čitao giganta 2
ja sam bio jedan od antivernijevaca, ali sada...

nego, što se Hellingena tiče, ne mislite da bi bio red da saznamo kako se čovek zove (ili preziva...ma je li Hellingen ime ili prezime?!)?

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 21/01/2013 : 09:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ni ja nisam volio Vernija, ali ovo danas je stvarno neki drugi crtač, majstor!
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 21/01/2013 : 16:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:

Verni = (danasnji) Ferri
Kome se ne svidja, sigurno nikad nije volio Ferria.
Meni je Verni u top 3 Zagorova crtaca trenutno.

vidi, od celoživotnog staža skupljanja i čitanja stripova najzastupljeniji mi je Zagor, nema broja koji je izašao kod nas a da ga nisam pročitao, a dosta ih je i koji nisu izašli a da sam ih pročitao, i sve to vreme Feri mi je vrhunski majstor koji nije prevaziđen, kada se radi o Zagoru naravno. Što nemam potrebu da to ističem po 200 puta dnevno na forumu kao neki je moja karakterna crta. A i pored toga smatram da je Verni smeće neopevano, jad i beda bez talenta, plagijator, a i veeeeelika mi je razlika između njega i Ferija. Isto tako ja mogu reći da ko to ne vidi nema oči. Tako da ti je bolje da ne donosiš glupe zaključke ovog tipa, i moje (ili tuđe) poštovanje Ferija meriš fascinacijom i izjednačavanjem sa Vernijem. Meni ta dvojica nemaju ništa zajedničko. Ne mogu stoti put da objašnjavam zašto.

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/01/2013 : 16:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

nego, što se Hellingena tiče, ne mislite da bi bio red da saznamo kako se čovek zove (ili preziva...ma je li Hellingen ime ili prezime?!)?

Ime mu je Prokleti, sredjnje ime {ili ocevo ime} Doktor, a prezime Hellingen!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 21/01/2013 : 17:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tako da ti je bolje da ne donosiš glupe zaključke ovog tipa, i moje (ili tuđe) poštovanje Ferija meriš fascinacijom i izjednačavanjem sa Vernijem. Meni ta dvojica nemaju ništa zajedničko.

Jbg, ako ne vidis slicnost izmedju Ferrija i Vernija, sta da ti radim.
Kao sto Patak vec rece, u onom novom gigantu je vise nego odlican, i skoro izgleda skroz kao stari (to jest, mladi) Ferri. Od svih Zagorovih crtaca, Vernijev crtez me vraca unazad u ono staro zlatno Zagorovo doba vise nego bilo ko drugi.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 21/01/2013 : 17:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Tako da ti je bolje da ne donosiš glupe zaključke ovog tipa, i moje (ili tuđe) poštovanje Ferija meriš fascinacijom i izjednačavanjem sa Vernijem. Meni ta dvojica nemaju ništa zajedničko.

Jbg, ako ne vidis slicnost izmedju Ferrija i Vernija, sta da ti radim.
Kao sto Patak vec rece, u onom novom gigantu je vise nego odlican, i skoro izgleda skroz kao stari (to jest, mladi) Ferri. Od svih Zagorovih crtaca, Vernijev crtez me vraca unazad u ono staro zlatno Zagorovo doba vise nego bilo ko drugi.

ace, slažem se s tobom, i ja imam taj osjećaj
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 21/01/2013 : 18:52:02  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Svako ima pravo na svoje mišljenje, to ne sporim. Izvini ako sam preoštro reagovao, samo ne volim generalizacije poput te da kome se ne sviđa Verni nije voleo nikada Ferija. To je notorna glupost. Ja vidim sličnost između Ferija i Vernija, ali te sličnosti su posledica doslovnog precrtavanja ovog potonjeg mazala, a razlike i nakaznosti Vernijevog crteža su tolike da u to neću ni da zalazim sada. Nije ni bitno, nećemo ovo sada pretvarati u beskrajnu diskusiju o njima, Verni je smeće, to je moj stav i to je to. A Feri je u Zagoru najveći majstor i kamen temeljac serijala. Toliko.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 21/01/2013 : 19:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svako ima pravo na svoje mišljenje, to ne sporim. Izvini ako sam preoštro reagovao, samo ne volim generalizacije poput te da kome se ne sviđa Verni nije voleo nikada Ferija. To je notorna glupost. Ja vidim sličnost između Ferija i Vernija, ali te sličnosti su posledica doslovnog precrtavanja ovog potonjeg mazala, a razlike i nakaznosti Vernijevog crteža su tolike da u to neću ni da zalazim sada. Nije ni bitno, nećemo ovo sada pretvarati u beskrajnu diskusiju o njima, Verni je smeće, to je moj stav i to je to. A Feri je u Zagoru najveći majstor i kamen temeljac serijala. Toliko.

Ma naravno, misljenja su razlicita svugdje. I meni je osobno Ferri broj 1, i uvijek ce biti kad je Zagor u pitanju.
Ali kad sam skoro procitao onog 'Covjek koji je pobjedio smrt' giganta, uvjeren sam je Verni nesto najblize Ferriju sto trenutno postoji. Ne znam kakvu ces reakciju ti imati kad budes procito tu epizodu, ali bicu veoma iznenadjen ako ti se misljenje o Verniju posle tog iskustva makar malo ne promjeni (u pozitivnom smislu, naravno).
Ipak, kao sto kazes, da ne lupetamo vise o ovome. Toliko i od mene.

Go to Top of Page

simastrahota73
New Member

Serbia
138 Posts

Member since 14/11/2010

Posted - 22/01/2013 : 09:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Send simastrahota73 a Private Message  Reply with Quote
quote:

hell in gen(e)
pakao u genima

U tamninu smo svi crni!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/01/2013 : 12:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma naravno, misljenja su razlicita svugdje.
I meni je osobno Ferri broj 1, i uvijek ce biti kad je Zagor u pitanju.
Ali kad sam skoro procitao onog 'Covjek koji je pobjedio smrt' giganta, uvjeren sam je Verni nesto najblize Ferriju sto trenutno postoji. Ne znam kakvu ces reakciju ti imati kad budes procito tu epizodu, ali bicu veoma iznenadjen ako ti se misljenje o Verniju posle tog iskustva makar malo ne promjeni (u pozitivnom smislu, naravno).

Originally posted by Tonka24
Dobio si titulu zbog prevodenja zagora na engleski, hvale vrijedno i treba to postovati svaka cast.
Ali zbog komentara na zagorove recenzije po meni ne bi uopce trebao ulaziti u siri izbor kandidata.

U pravu si.
Ova kritika ima dosta vjerodostojnosti, pogotovo kad je izjavljena od covjeka ciji je IQ manji od kanalizacijskog štakora.

Karven nemoj da te prevari ovo iznad je njegov pravi pojam misljenj.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 22/01/2013 : 12:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by simastrahota73

quote:

hell in gen(e)
pakao u genima

Ne..

Hell - Pakleni
Ingeneer, tj. Engineer - Inzenjer

Ja bi mu dao ime Jacob Van Bruin ( von braun iz back to the future)

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 22/01/2013 : 12:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Hellingen je dobio nadimak od svojih kolega na studijima u Londonu nakon sto je dosao iz Nizozemske proucavajuci princip rada vjetrenjaca (pa je drvene kotacice zamijenio americkim celikom, to cemo za kasnije )i sukobljavao se sa kolegama i dekanima zbog nekih revolucionarnih ideja u podrucju mehanike..sto bi se nadovezao na pricu o dr.Frankensteina o vjecnom zivotu i budjenju mrtvoga tkiva pomocu elektriciteta.
nakon progonstva iz Britanije i nakon sto je stekao diplomu jedvice zagusujuci svoje strasti skrasio se u Baltimoru sto je privuklo i lokalne novinare (Edgar Allan Poe) koji ga je jednom intervjuirao.
itd itd samo treba razraditi...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 22/01/2013 12:23:35
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 22/01/2013 : 17:19:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ma naravno, misljenja su razlicita svugdje.
I meni je osobno Ferri broj 1, i uvijek ce biti kad je Zagor u pitanju.

Dobio si titulu zbog prevodenja zagora na engleski, hvale vrijedno i treba to postovati svaka cast.
Ali zbog komentara na zagorove recenzije po meni ne bi uopce trebao ulaziti u siri izbor kandidata.

U pravu si.
Ova kritika ima dosta vjerodostojnosti, pogotovo kad je izjavljena od covjeka ciji je IQ manji od kanalizacijskog štakora.

Toliko od Tonke24, koji neki dan obeca mladji da na moje postove nece vise reagirat, i to ne samo to, i kad ga niko i ne spominje, on upada u diskusiju i ocito pokusava da vraca stare tenzije na vrh da bi svadja ponovo pocela.
Mislim, nevjerovatan si, a to sto se "drzis svojih rijeci", to je prica za sebe.

Ponavljam: jadan si.

Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 22/01/2013 : 17:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izostavi me iz ličnih svađa

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/01/2013 : 21:03:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dobro, hajde, opušteno samo
Tonka, nema potrebe za svađom

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000