forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 259

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/01/2013 : 12:06:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker
Kraj je velik cliffhanger.
Nadam se filmu ili miniseriji koja bi to lako mogla završit, ali teško.

Alphas! Nisam pogledao zadnje dvije epizode sezone... Znači nisu završili kako treba, s krajem. Shit! To je tako danas, sezona se snimi i tek se onda odlučuje valjda kod planiranja budžeta hoće li ili neće serija dalje.

Mislim, taj SyFy kanal je baš glup. samo ime govori da tu idu SF serije i baš takve serije bi trebali podržavati i snimati, a ne prikazivati low-budžet sranja od filmova, prijenose WWF ili reality-showove.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 22/01/2013 12:06:36
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 22/01/2013 : 13:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
To im je bila najkvalitetnija serija.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7935 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 22/01/2013 : 13:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Taj Alphas je meni teško sranje, nije ni čudo da su ga ukinuli.
Totalno nezanimljivi, drveni likovi i glupa radnja.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/01/2013 : 13:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

To im je bila najkvalitetnija serija.

Ma uopće ne zaslužuju naziv SyFy... Čudi me još što im netko i plaća pretplatu.

Evo koji je trenutačno stanje AKTIVNIH serija (uočite omjer reality-showova i ostalog)... Čisti SF je samo Continuum (ni on nije ništa osobito), ostalo su mixevi. Loše godine za SF-ičare.
Eh, da, uskoro počinje serija Defiance, predstavio sam je koji post gore.

Doduše, meni nisu loše ni Warehouse 13 (humoristička nadnaravna), Lost Girl (fantasy akcija), Haven (ko X-filesi) i Being Human (remake britanske horor serijer); no trebam pravi SF.

Dramas
Warehouse 13 (2009–present)
Lost Girl (2010–present)
Haven (2010–present)
Being Human (2011–present)
Continuum (2013–present)

Game show
Total Blackout (2012–present)

Reality
Scare Tactics (2003–present)
Ghost Hunters (2004–present)
Destination Truth (2007–present)
Ghost Hunters International (2008–present)
Hollywood Treasure (2010–present)
Fact or Faked: Paranormal Files (2010–present)
Face Off (2011–present)
Haunted Collector (2011–present)
Paranormal Witness (2011–present)
Monster Man (2012–present)
Dream Machines (2012–present)
Insane or Inspired? (2012–present)
School Spirits (2012–present)
Haunted Highway (2012–present)
Collection Intervention (2012–present)
Hot Set (2012–present)
Viral Video Showdown (premieres in October 2012)

Sports
WWE SmackDown (2010–present)

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
382 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 22/01/2013 : 13:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
Shitfy unisti svaku seriju koju takne

Neću ni gledat ovaj Defianc emkr me zanima jer poznavajuci Shitfy ukinut ce ga nakon prve sezone, ćemu da se čovjek trudi pratiti neku seriju kad istu sam ukinu ko sad Alphas
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 22/01/2013 : 13:50:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Lost Girl je zakon, ali ona je originalno s neke druge televizijske kuće, a ovaj SyFy je samo prenosi u Americi. Barem mislim.

Haven mi se nije svidio.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 22/01/2013 : 14:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sinister

quote:
Originally posted by Cromwell

Prati li netko Parks and Recreation?
Meni se inače povraća od sitcomova ali ovo je iznimka. Smijanje na glas zagarantirano

Gledam ja redovno. Vrhunska serija! Ja jednostavno volim taj mockumentary tip serije. Odlične su mi i The Office i Modern Family, pa eto preporuka.

Preko praznika sam u jednom danu odgledao dvije sezone, nevjerojatno koliko je radnja dinamična i bez nekog značajnijeg pada u kvaliteti. O karakterizaciji likova da ne govorim... -Fenomenalno!
Pokušao sam gledat Office ali nije išlo a ovaj Modern family planiram danas jer sam gotov sa P&R.
Šteta samo što nije popularnija (kod nas) jer zaista to zaslužuje. ... kad vidim kakvim se sve prizemnim forama ljudi smiju zbediram se totalno

Bok, kako si.
Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 22/01/2013 : 14:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by sinister

quote:

Prati li netko Parks and Recreation?
Meni se inače povraća od sitcomova ali ovo je iznimka. Smijanje na glas zagarantirano

Gledam ja redovno. Vrhunska serija! Ja jednostavno volim taj mockumentary tip serije. Odlične su mi i The Office i Modern Family, pa eto preporuka.

Preko praznika sam u jednom danu odgledao dvije sezone, nevjerojatno koliko je radnja dinamična i bez nekog značajnijeg pada u kvaliteti. O karakterizaciji likova da ne govorim... -Fenomenalno!
Pokušao sam gledat Office ali nije išlo a ovaj Modern family planiram danas jer sam gotov sa P&R.
Šteta samo što nije popularnija (kod nas) jer zaista to zaslužuje. ... kad vidim kakvim se sve prizemnim forama ljudi smiju zbediram se totalno

Gledao ja, odlična serija. Mlađi brat prati dosta tih novih američkih komedija, pa pokupim od njega naslove, ima tu stvarno dobrih stvari. Ron Swanson mora da je jedan od najjačih likova u istoriji televizije.

Moderna porodica je super. Američki Office sam gledao malo na preskok, i nije ni meni nešto, ali engleski original je odličan. Ricky Gervais i Stephen Merchant su dostigli vrhunac sa komedijom neprijatnosti (ne znam da li zvanično postoji taj naziv, ali ja ih tako zovem. Stvarno se osećaš neprijatno zbog stvari koje pričaju i rade). Extras mi je možda još bolja, a nisu ni mnogo dugačke.

Ovih dana gledam Wilfreda, i mogu i njega da preporučim. Ryan (Elijah Wood) se ostavio advokature, besciljno luta i na kraju pokuša da sebi oduzme život. Nakon neuspešnog pokušaja samoubistva, upoznaje novu komšinicu i njenog psa. Začkoljica je što pas priča australijskim akcentom (serija je originalno iz Australije, glumac koji glumi Wilfreda je ostao isti), non-stop duva, jebe ogromnog plišanog medu i Rajana konstantno uvaljuje u sranja.

Odjednom mi se život proširio.

Kupindo
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 22/01/2013 : 16:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Svi likovi su posebni svaki na svoj način ali da, Ron je car!

E i Wilfred je isto super! Zaboravio sam totalno da je već prošla druga sezona. Prvu sam također odgledao u dan-dva, odgovaraju mi takve kratke i brze komedije.
''Komedije neprijatnosti'' - i da ne postoji službeni opis ovaj je prilično odgovarajući. Vrijedi i za P&R i Wilfreda. :)

Bok, kako si.
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 22/01/2013 : 16:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
Ron Swanson je fakat legendaran lik. Evo clip iz zadnje epizode, umro sam od smijeha.

Wilfred je OK serija, pogledao nekoliko epizoda na TV-u, nisam se navukao, ali je definitivno bolja od prosječnih komedija. Statisti su isto zakon, šteta što nije bilo toga više (a možda je i bolje - kratko, a slatko :). Američki Office sam zavolio zbog Carella, on mi je bio urnebesan. Pratim još uvijek, ali nije mi isto bez njega.
Preporučio bih još i Workaholics, jako zabavno.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.

Edited by - sinister on 22/01/2013 16:39:47
Go to Top of Page

TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 23/01/2013 : 07:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send TORQUE a Private Message  Reply with Quote
nema vise sto gledat..osim serija koje trenutno izlaze..jedino sam continuum skinuo da mu dam sansu.

Deep into that darkness peering, long I stood there wondering, fearing,
Doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before..
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/01/2013 : 09:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote

Pogledao jučer The Following (ja bih to preveo kao Sljedba)... Teaseri su bili dovoljno napeti da obratimo pažnju na seriju (trailer imate koji post gore), a siguran sam da i drugi dijele ovo mišljenje. A tu je i Kevin Bacon, jedan od mojih omiljenijih glumaca.

Što očekivati od Kevina Williamsa, kreatora i scenarista niza teen serija (Dawson's Creek, Secret Circle, Vampire Diaries) i Scream franšize? Kakve teme, kakav format, koja razina nasilja i omjer humora? Vidim po napisima na netu da je publika malo reagirala na razinu nasilja, s obzirom na nedavne tragične događaje u Americi; no to ne bi smjelo gledatelje odbiti od serije.

Kevin Bacon je u ulozi Ryana Hardyja, iskompleksiranog bivšeg FBI agenta opterećenog krivnjom i alkoholizmom (i slabim srcem). James Purefoy je u ulozi Joea Carrolla, serijskog ubojicu opsjednutog djelima i filozofijom E.A. Poea, on je također manipulator tipa Charles Manson koji svojom magnetskom karizmom stvari čitav jedan kult fanatičkih sljedbenika koji su spremni i žrtvovati se za veliko djelo. Iako je prva epizoda praktički sukob, igra mačke i miša između Hardyja i Carrolla; dovršavanje prekinutog djela i postavljanje scene za početak jedne nove ere, nejasno mi je u kojem smjeru će krenuti dalje.

Carroll je vrhunski manipulator, a njegova magnetska karizma lidera, vođe fanatika mi je možda malo pretjerana. Ipak je on bivši sveučilišni profesor književnosti, serijski ubojica, što ne objašnja baš u potpunosti njegove fizičke sposobnosti (odnosno kako je mogao srediti npr. 6 naoružanih stražara samo tako). Isto tako, Purefoyu fali malo fizičke karizme da bi bio savršeni serijski ubojica, odnosno baš i nema facu ubojice; na neki način oponaša Hannibala Lectora; a tu je ulogu puno bolje odigrao Hopkins. Serijal u prvoj epizodi eksploatira i djela E.A. Poea, što će se definitivno svidjeti obožavateljima djela i lika...

Tu je još i niz sporednih ili glavnih uloga (Carrollova žena, Hardyjev tim); zapravo još ne znamo kakav će biti format serija, koji su glavni likovi. Hoće li biti jedan serijski ubojica po epizodi sa sekundarnom radnjom u pozadini gdje se će razvijati mitologija? Sličan format imao je i neslavno ukinuti Alcatraz (koji baš i nije dugo opstao). No, ovo i nije mystery serija, a serijski ubojice su danas in, tako da bi moglo preživjeti koji sezonu. Još jedan adut je definitivno Kevin Bacon koji je dovoljni mamac da privuče kojeg dodatnog gledatelja... Željno očekujem sljedeću epizodu.

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 24/01/2013 : 17:06:05  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/01/2013 : 19:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
opa, već počinje? Željno očekujem finale, ovo je navodno zadnja sezona... Znam da je mnogi ne mogu smisliti, ali meni baš odgovara.

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 24/01/2013 : 19:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Konacno krece od sutra. Serija je odlicna, pogotovo prva sezona.

igrale su sene.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 25/01/2013 : 22:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
I gotov AHS: Asylum.
Zadnjih par epizoda pogledao sam sa zakašnjenjem protekli tjedan.
Malo me bilo razočaralo što su se nekih glavnih negativaca riješili tri epizode prije kraja i usporili tempo.
Ali nakon zadnje epizode vidim da sve to nekako paše, sve je došlo na svoje mjesto.
Sama zadnja epizoda je gotovo savršena. A pogotovo sam kraj.
Sve u svemu, fenomenalna sezona/miniserija.
Sigurno ću je gledati ponovno jednoga dana.

Veselim se trećoj sezoni, no baš me zanima hoće li biti približno luda, uvrnuta i genijalna kao što je to bio Asylum.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/01/2013 : 15:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Dobro je i to što mijenjaju teme i lokaciju zbivanja u svakoj sezoni... Ovaj kraći format sezone od 13 epizode je također dobar, ovako se sve razvuče. I zaključe sve storilajnove do kraja u svakoj sezoni, to mi je isto super. Samo sam očekivao u Asylumu kad će na kraju iskočiti Ian McShane ko Deda Mraz i roknuti nekog uz svoju ludu spiku... A sve što smo čuli o njegovoj sudbini je da je ubio nekih tamo nekoliko opatica (očito je promijenio svoj modus operandi).

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 28/01/2013 : 17:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
odlican pocetak Spartaka!

igrale su sene.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 28/01/2013 : 19:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

I gotov AHS: Asylum.
Zadnjih par epizoda pogledao sam sa zakašnjenjem protekli tjedan.
Malo me bilo razočaralo što su se nekih glavnih negativaca riješili tri epizode prije kraja i usporili tempo.
Ali nakon zadnje epizode vidim da sve to nekako paše, sve je došlo na svoje mjesto.
Sama zadnja epizoda je gotovo savršena. A pogotovo sam kraj.
Sve u svemu, fenomenalna sezona/miniserija.
Sigurno ću je gledati ponovno jednoga dana.

Veselim se trećoj sezoni, no baš me zanima hoće li biti približno luda, uvrnuta i genijalna kao što je to bio Asylum.

Podpisujem , ne bas da cu je gledati opet jednog dana, ali ostatak napisanog..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 28/01/2013 : 20:36:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Pa jednog dana, za kojih 20-30 godina, zašto ne?
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 29/01/2013 : 00:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Gledam sinoc kraj treceg serijala dosijea X spominju Bosnu, sad gledam Osobu od interesa i opet spominju Bosnu i Srbe..strasno sta nam rade:D

igrale su sene.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 29/01/2013 : 11:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
A tek ovo?

http://www.youtube.com/watch?v=wWsS03SaPjw

(Nije serija, već video igra, ali nema veze.)
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 29/01/2013 : 19:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Mislim da se i radnja GTA4 vrti oko nas.

igrale su sene.
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 04/02/2013 : 03:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
http://www.imdb.com/title/tt0088591/
Dugo mi se motala po glavi ova serija ali nisam mogao da se setim kako se zove i veceras na nju slucajno naletim. Vraca me u detinstvo kad sam je krisom gledao jel se mnogo kasno emitovala, a i bila je strasna.

igrale su sene.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 08/02/2013 : 18:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Htjedoh vec duze vrijeme nesto napisati, ali to prokleto vrijeme racunato po zapadnim mjerilima je jednostavno blizu robstva

Dakle ..

Dvije serije koje trenutno gledam u odsustvu onih cije su sezone vec zavrsile.
Nije jednostavno..trazis po instiktu ili preporuci, gdje ona prva opcija obavezno pobjeduje..barem u mom slucaju.

The Killing

Remake jako dobre Danske serije, ali me uspjelo svezati..i te kako me je uspjelo

Seattle..sivi oblaci koji sebicno propustaju sunceve zrake, kisa kao zvucni paravan , fantasticno realisticni likovi puni nedorecene karizme i ono neprestalno kotrljanje od jednog do sljedeceg osumljicenog..prizma kroz koju se ogledava dusa jednog cijelog grada i socijalnih kompetencija..
Lajkam ...jako.

O onoj drugoj seriji..u sljedecem postu .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page
Page: of 259  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.8 seconds. Snitz Forums 2000