forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/01/2013 : 23:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=43349&whichpage=1

je,smišan je

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 22/01/2013 : 23:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:
Originally posted by Paka01

Jedan razlog.
Dajte mi jedan dobar razlog zašto je vronski još na forumu?

ovaj?

quote:
Originally posted by vronski 2

Jbg... malo sam popio večereas, pa imam i ja prava da budem veseo!

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 23/01/2013 : 12:51:13  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Eto, napio se pa trućao svašta...
Pogrešio sam priznajem i izvinjavam se svima zbog neprimerenog rečnika na forumu!

Edited by - vronski 2 on 23/01/2013 12:51:31
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/01/2013 : 14:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
[quote]Originally posted by vronski 2

Pogrešio sam priznajem i izvinjavam se svima zbog neprimerenog rečnika na forumu!
[/quote

Stari moj znas kako se kaže samo pijan čovjek moze reci ono sto misli,a to isto nikada ne bi rekao u trijeznom stanju.
Ono sto si napisao za Markosa, slažem se.
Međutim ispada da ti npr. Ne bi nikada s menom popio cugu jer sam ja Hrvatina a ti si Veliki Srbin, naj jača nacija na svijetu, superiorna nad svima.
Zar ne Vronski?
Sorry stari moj znas da sam većinom bio na tvojoj strani,ovaj puta si zarazio debelo.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 23/01/2013 : 15:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

[quote]Originally posted by vronski 2

[/quote

Stari moj znas kako se kaže samo pijan čovjek moze reci ono sto misli,a to isto nikada ne bi rekao u trijeznom stanju.
Ono sto si napisao za Markosa, slažem se.
Međutim ispada da ti npr. Ne bi nikada s menom popio cugu jer sam ja Hrvatina a ti si Veliki Srbin, naj jača nacija na svijetu, superiorna nad svima.
Zar ne Vronski?

Sorry stari moj znas da sam većinom bio na tvojoj strani,ovaj puta si zarazio debelo.

Naravno da ne, nikada ljude nisam delio po naciji već da li su dobri ili loši. Imam inače puno prijatelja Hrvata a sa tobom bih Tonka uvek seo i popio piće, zašto ne bih? Pusti to što ja pričam kada se prepucavam sa nekim forumašima ( a da ne govorimo ovo sinoć kad sam bio mortus pijan), nije tačna ona floskula "da što pijan govori trezan misli", barem ne u mom slučaju. Možeš se sad smejati koliko hoćeš (kao i većina na forumu) ali nikada nisam bio nacionalista. Volim svoj narod ali ne mrzim druge. Mrzim one koji su činili zločine ali takvih je i kod Srba i kod Hrvata. ne sudi o ljudima kada su forumu, veruj mi, većina slučajeva sa foruma su tipa "dr Džekil i mister Hajd", na forumu ludaci, privatno sasvim normalni tipovi...
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 23/01/2013 : 16:28:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message
"Niko nije lud da ubuduće u Srbiji kupuje Fibrina ili bilo koja druga hrvatska izadnja kada će imati svoja srpska, bolje opremljenija i jeftinija a pritom naši mladi čitaoci neće kvariti svoj lepi srpski jezim hrvaštinama i novogovornim izrazima!"

Poslije ovakvih izjava,svaka rasprava je suvišna.Ne miješam se u ovakve gluposti,ali stvarno bi bilo u redu da više ne dolaziš na hrvatski forum kad ti već jezik smeta,da ti ne pokvari riječnik slučajno,zamjeriće čitatelji onih trash novina u kojima pišeš.
Bez smajlića,nisu potrebni...
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 23/01/2013 : 16:43:31  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
quote:
Originally posted by Otto Kraus

"Niko nije lud da ubuduće u Srbiji kupuje Fibrina ili bilo koja druga hrvatska izadnja kada će imati svoja srpska, bolje opremljenija i jeftinija a pritom naši mladi čitaoci neće kvariti svoj lepi srpski jezim hrvaštinama i novogovornim izrazima!"

Poslije ovakvih izjava,svaka rasprava je suvišna.Ne miješam se u ovakve gluposti,ali stvarno bi bilo u redu da više ne dolaziš na hrvatski forum kad ti već jezik smeta,da ti ne pokvari riječnik slučajno,zamjeriće čitatelji onih trash novina u kojima pišeš.

Tebi nisu potrebni smajlići već lekovi!
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 23/01/2013 : 16:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message
Lijekova imam koliko treba,dostupni su mi u ogromnim količinama...
Ali ako ti treba stručna pomoć,javi se svakako,spreman sam pomoći u skladu sa svojim mogućnostima.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 23/01/2013 : 16:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
quote:

Lijekova imam koliko treba,dostupni su mi u ogromnim količinama...
Ali ako ti treba stručna pomoć,javi se svakako,spreman sam pomoći u skladu sa svojim mogućnostima.

Pa ti si pravi Samarićanin...
Hvala ti buraz!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/01/2013 : 17:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

nemoj tako,prestane li dolazit ko če me nasmijavat??

Edited by - lwood on 23/01/2013 17:58:08
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/01/2013 : 18:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:

Vronski, ponovo te opominjem.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/01/2013 : 18:22:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Daj pustimo Mladju da zivi malo covjek, sve sami delikventi po forumu u zadnje vrijeme... ja na celu naravno
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/01/2013 : 20:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

quote:

A šta ga opominješ koji k više?!
Zbog njega i ovakvih ko šta je on je i otišlo masu ljudi sa foruma, izbaci ga i dosta je više ovoga, al stvarno.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 23/01/2013 : 20:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Zbog njega i ovakvih ko šta je on je i otišlo masu ljudi sa foruma, izbaci ga i dosta je više ovoga, al stvarno.

Izbaci učiteljice zlog Vronskog, pravi mi uši iza klupe i gađa papirićima!!!!
IZBAAACIII GAAA UČITELJICEEEE, BUUUHUUUUU, ŠMMMRCCCC.....
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10361 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/01/2013 : 20:52:14  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Izbaci učiteljice zlog Vronskog, pravi mi uši iza klupe i gađa papirićima!!!!
IZBAAACIII GAAA UČITELJICEEEE, BUUUHUUUUU, ŠMMMRCCCC.....

Nešto san napisa pa izbrisa, jer govno stvarno više smrdi šta ga više čačkaš.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25613 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/01/2013 : 20:53:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ajmo dosta više.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10361 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/01/2013 : 20:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Ajmo dosta više.

A da otklonite uzrok problema?
Valjda nije i danas pijan pa da blebeće bezveze.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/01/2013 : 21:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Istina, prilazi sve granice i to već dugo dugo.
Nije mi jasno zašto ga idalje tolerirate... Triba ga izbacit i nikad ne vratit više.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8589 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 23/01/2013 : 21:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

Istina, prilazi sve granice i to već dugo dugo.
Nije mi jasno zašto ga idalje tolerirate... Triba ga izbacit i nikad ne vratit više.

Bolje ne, jer će uskoro King radit po forumu peticiju da ga se vrati

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 23/01/2013 : 21:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Evo, da ne bude kako ja samo lupetam, pišem za "trash" novine i tome slično izvolte pročitati intervju koji sam uradio sa britanskim glumcem Džonom Ćelisom (John Challis)-Boycie iz "Mućki":

https://www.pravda.rs/2013/01/21/ekskluzivno-dzon-celis-bojsi-iz-mucki-srbi-i-englezi-imaju-isti-smisao-za-humor/?lng=lat
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/01/2013 : 21:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
taj link se ne otvara zbog virusa

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/01/2013 : 21:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

ma opet je suvise dodano https://

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 24/01/2013 : 09:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

taj link se ne otvara zbog virusa

Ma kakav virus ljudi, svi koje znam ulaze na sajt Pravde potpuno normalno!
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 24/01/2013 : 10:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
Kao fan Mucki, licno mislim da se ovaj intervju nije ni desio. Da ne ulazim u to sto mi je neverovatno da ne postoji slika koja ce dokumentovati ovaj razgovor (sto bi valjda bilo logicno), vredja mi inteligenciju da Dzon Celis ne zna kad mu je preminuo najbolji drug iz serije. Kaze covek 5 godina, a Kenet je umro jos 2001. Ovaj intervju podseca na one "cuvene" intervjue iz Hupera koji se nikad nisu dogodili vec bi autor kopao po nekim prethodnim izjavama "intervjuisanog" i od toga sklepao intervju.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 24/01/2013 : 12:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
quote:
Originally posted by johnhartson

Kao fan Mucki, licno mislim da se ovaj intervju nije ni desio. Da ne ulazim u to sto mi je neverovatno da ne postoji slika koja ce dokumentovati ovaj razgovor (sto bi valjda bilo logicno), vredja mi inteligenciju da Dzon Celis ne zna kad mu je preminuo najbolji drug iz serije. Kaze covek 5 godina, a Kenet je umro jos 2001. Ovaj intervju podseca na one "cuvene" intervjue iz Hupera koji se nikad nisu dogodili vec bi autor kopao po nekim prethodnim izjavama "intervjuisanog" i od toga sklepao intervju.

Hoćeš da ti pošaljem i mejl prepisku sa gopsodinom Čelisom a ti onda da se izviniš javno zbog klevete jer mi vas je već pun kurac svih sa ovog foruma koji me konstantno pljujete kao novinara i medij u kom radim!

Edited by - vronski 2 on 24/01/2013 12:15:18
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.72 seconds. Snitz Forums 2000