Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47364 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 23/01/2013 : 12:51:13
|
Eto, napio se pa trućao svašta... Pogrešio sam priznajem i izvinjavam se svima zbog neprimerenog rečnika na forumu! |
Edited by - vronski 2 on 23/01/2013 12:51:31 |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 23/01/2013 : 14:53:23
|
[quote]Originally posted by vronski 2
Eto, napio se pa trućao svašta... Pogrešio sam priznajem i izvinjavam se svima zbog neprimerenog rečnika na forumu! [/quote
Stari moj znas kako se kaže samo pijan čovjek moze reci ono sto misli,a to isto nikada ne bi rekao u trijeznom stanju. Ono sto si napisao za Markosa, slažem se. Međutim ispada da ti npr. Ne bi nikada s menom popio cugu jer sam ja Hrvatina a ti si Veliki Srbin, naj jača nacija na svijetu, superiorna nad svima. Zar ne Vronski? Sorry stari moj znas da sam većinom bio na tvojoj strani,ovaj puta si zarazio debelo. |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 23/01/2013 : 15:00:38
|
quote: Originally posted by Tonka24
[quote]Originally posted by vronski 2
Eto, napio se pa trućao svašta... Pogrešio sam priznajem i izvinjavam se svima zbog neprimerenog rečnika na forumu! [/quote
Stari moj znas kako se kaže samo pijan čovjek moze reci ono sto misli,a to isto nikada ne bi rekao u trijeznom stanju. Ono sto si napisao za Markosa, slažem se. Međutim ispada da ti npr. Ne bi nikada s menom popio cugu jer sam ja Hrvatina a ti si Veliki Srbin, naj jača nacija na svijetu, superiorna nad svima. Zar ne Vronski? Sorry stari moj znas da sam većinom bio na tvojoj strani,ovaj puta si zarazio debelo.
Naravno da ne, nikada ljude nisam delio po naciji već da li su dobri ili loši. Imam inače puno prijatelja Hrvata a sa tobom bih Tonka uvek seo i popio piće, zašto ne bih? Pusti to što ja pričam kada se prepucavam sa nekim forumašima ( a da ne govorimo ovo sinoć kad sam bio mortus pijan), nije tačna ona floskula "da što pijan govori trezan misli", barem ne u mom slučaju. Možeš se sad smejati koliko hoćeš (kao i većina na forumu) ali nikada nisam bio nacionalista. Volim svoj narod ali ne mrzim druge. Mrzim one koji su činili zločine ali takvih je i kod Srba i kod Hrvata. ne sudi o ljudima kada su forumu, veruj mi, većina slučajeva sa foruma su tipa "dr Džekil i mister Hajd", na forumu ludaci, privatno sasvim normalni tipovi... |
|
|
Otto Kraus
Average Member
Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
Posted - 23/01/2013 : 16:28:32
|
"Niko nije lud da ubuduće u Srbiji kupuje Fibrina ili bilo koja druga hrvatska izadnja kada će imati svoja srpska, bolje opremljenija i jeftinija a pritom naši mladi čitaoci neće kvariti svoj lepi srpski jezim hrvaštinama i novogovornim izrazima!"
Poslije ovakvih izjava,svaka rasprava je suvišna.Ne miješam se u ovakve gluposti,ali stvarno bi bilo u redu da više ne dolaziš na hrvatski forum kad ti već jezik smeta,da ti ne pokvari riječnik slučajno,zamjeriće čitatelji onih trash novina u kojima pišeš. Bez smajlića,nisu potrebni... |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 23/01/2013 : 16:43:31
|
quote: Originally posted by Otto Kraus
"Niko nije lud da ubuduće u Srbiji kupuje Fibrina ili bilo koja druga hrvatska izadnja kada će imati svoja srpska, bolje opremljenija i jeftinija a pritom naši mladi čitaoci neće kvariti svoj lepi srpski jezim hrvaštinama i novogovornim izrazima!"
Poslije ovakvih izjava,svaka rasprava je suvišna.Ne miješam se u ovakve gluposti,ali stvarno bi bilo u redu da više ne dolaziš na hrvatski forum kad ti već jezik smeta,da ti ne pokvari riječnik slučajno,zamjeriće čitatelji onih trash novina u kojima pišeš. Bez smajlića,nisu potrebni...
Tebi nisu potrebni smajlići već lekovi!
|
|
|
Otto Kraus
Average Member
Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
Posted - 23/01/2013 : 16:46:17
|
Lijekova imam koliko treba,dostupni su mi u ogromnim količinama... Ali ako ti treba stručna pomoć,javi se svakako,spreman sam pomoći u skladu sa svojim mogućnostima. |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 23/01/2013 : 16:50:25
|
Lijekova imam koliko treba,dostupni su mi u ogromnim količinama... Ali ako ti treba stručna pomoć,javi se svakako,spreman sam pomoći u skladu sa svojim mogućnostima.
Pa ti si pravi Samarićanin... Hvala ti buraz!
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47364 Posts
Posted - 23/01/2013 : 17:57:42
|
Poslije ovakvih izjava,svaka rasprava je suvišna.Ne miješam se u ovakve gluposti,ali stvarno bi bilo u redu da više ne dolaziš na hrvatski forum kad ti već jezik smeta,da ti ne pokvari riječnik slučajno,zamjeriće čitatelji onih trash novina u kojima pišeš. Bez smajlića,nisu potrebni...
nemoj tako,prestane li dolazit ko če me nasmijavat?? |
narocito na one koji su uspješni.
|
Edited by - lwood on 23/01/2013 17:58:08 |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 23/01/2013 : 18:12:42
|
quote: Originally posted by vronski 2
Vronski, ponovo te opominjem. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 23/01/2013 : 20:10:14
|
quote: Originally posted by mladjo
Vronski, ponovo te opominjem.
A šta ga opominješ koji k više?! Zbog njega i ovakvih ko šta je on je i otišlo masu ljudi sa foruma, izbaci ga i dosta je više ovoga, al stvarno. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 23/01/2013 : 20:18:37
|
quote: Originally posted by Paka01
A šta ga opominješ koji k više?! Zbog njega i ovakvih ko šta je on je i otišlo masu ljudi sa foruma, izbaci ga i dosta je više ovoga, al stvarno.
Izbaci učiteljice zlog Vronskog, pravi mi uši iza klupe i gađa papirićima!!!! IZBAAACIII GAAA UČITELJICEEEE, BUUUHUUUUU, ŠMMMRCCCC..... |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10361 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 23/01/2013 : 20:52:14
|
A šta ga opominješ koji k više?! Zbog njega i ovakvih ko šta je on je i otišlo masu ljudi sa foruma, izbaci ga i dosta je više ovoga, al stvarno.
Izbaci učiteljice zlog Vronskog, pravi mi uši iza klupe i gađa papirićima!!!! IZBAAACIII GAAA UČITELJICEEEE, BUUUHUUUUU, ŠMMMRCCCC.....
Nešto san napisa pa izbrisa, jer govno stvarno više smrdi šta ga više čačkaš. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25613 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10361 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 23/01/2013 : 20:59:00
|
quote: Originally posted by manhunter
Ajmo dosta više.
A da otklonite uzrok problema? Valjda nije i danas pijan pa da blebeće bezveze. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 23/01/2013 : 21:03:25
|
Istina, prilazi sve granice i to već dugo dugo. Nije mi jasno zašto ga idalje tolerirate... Triba ga izbacit i nikad ne vratit više. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8589 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 23/01/2013 : 21:07:25
|
Istina, prilazi sve granice i to već dugo dugo. Nije mi jasno zašto ga idalje tolerirate... Triba ga izbacit i nikad ne vratit više.
Bolje ne, jer će uskoro King radit po forumu peticiju da ga se vrati |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47364 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 24/01/2013 : 09:51:20
|
quote: Originally posted by lwood
taj link se ne otvara zbog virusa
Ma kakav virus ljudi, svi koje znam ulaze na sajt Pravde potpuno normalno! |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 24/01/2013 : 10:33:20
|
Kao fan Mucki, licno mislim da se ovaj intervju nije ni desio. Da ne ulazim u to sto mi je neverovatno da ne postoji slika koja ce dokumentovati ovaj razgovor (sto bi valjda bilo logicno), vredja mi inteligenciju da Dzon Celis ne zna kad mu je preminuo najbolji drug iz serije. Kaze covek 5 godina, a Kenet je umro jos 2001. Ovaj intervju podseca na one "cuvene" intervjue iz Hupera koji se nikad nisu dogodili vec bi autor kopao po nekim prethodnim izjavama "intervjuisanog" i od toga sklepao intervju. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 24/01/2013 : 12:14:18
|
quote: Originally posted by johnhartson
Kao fan Mucki, licno mislim da se ovaj intervju nije ni desio. Da ne ulazim u to sto mi je neverovatno da ne postoji slika koja ce dokumentovati ovaj razgovor (sto bi valjda bilo logicno), vredja mi inteligenciju da Dzon Celis ne zna kad mu je preminuo najbolji drug iz serije. Kaze covek 5 godina, a Kenet je umro jos 2001. Ovaj intervju podseca na one "cuvene" intervjue iz Hupera koji se nikad nisu dogodili vec bi autor kopao po nekim prethodnim izjavama "intervjuisanog" i od toga sklepao intervju.
Hoćeš da ti pošaljem i mejl prepisku sa gopsodinom Čelisom a ti onda da se izviniš javno zbog klevete jer mi vas je već pun kurac svih sa ovog foruma koji me konstantno pljujete kao novinara i medij u kom radim! |
Edited by - vronski 2 on 24/01/2013 12:15:18 |
|
|
Topic |
|