forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Gdje su?...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 50

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/01/2013 : 11:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Hoču Cibaliju!!!!!!!!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4531 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/01/2013 : 15:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
zašto su otišli tako naglo?
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 18/01/2013 : 15:45:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Gdje je Mairosu nesto?
Dal je živ i zdrav taj momak?

Dobro pitanje. Moguce je da mu je puk'o film kad su ga prosli put izbacili zbog otvaranja 'politickih tema', pa se sam odlucio udaljit odavde. Nisam siguran da je ovo razlog, samo predpostavljam.
Medjutim, nekoliko ljudi su se vec dobrovoljno udaljili od tog dana.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21129 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/01/2013 : 22:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
flamboyant soul - šta li je sa njim - on mi je najsimpatičniji tip koji se ikada pojavio na forumu.
bio je jedno vreme i moderator; super likčina i jako mi je žao što ga više nema na forumu.
zna li ko šta je sa njim?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 19/01/2013 22:05:56
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 19/01/2013 : 22:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

flamboyant soul - šta li je sa njim - on mi je najsimpatičniji tip koji se ikada pojavio na forumu.
bio je jedno vreme i moderator; super likčina i jako mi je žao što ga više nema na forumu.
zna li ko šta je sa njim?

Jedino sto znam je da mu je zadnji post na ovom forumu stavljen u Maju 2010 godine.
Toliko davno da sam ga ja, iskreno, skroz zaboravio.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 23/01/2013 : 23:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ultras? Nekad moderator i autor tolikih sjajnih topica, sad ga nigdje nema.
Go to Top of Page

aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts

Member since 25/12/2012

Posted - 24/01/2013 : 00:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Send aved a Private Message  Reply with Quote
Ultras je aktivan ovdje http://www.svetstripa.net/

Mornie utúlië, mornie alantië
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 24/01/2013 : 08:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Zadnji Mairosuov post je datiran 30. 12. 2012., što znači da je ipak makar navratio poslije kobne sredine studenog.

Žao mi je ekipe (Ultras, sawitch...) koja se tada našla uvrijeđenom i povrijeđenom, i možda for good odlučila napustiti sajt. Šteta...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 24/01/2013 : 10:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Zadnji Mairosuov post je datiran 30. 12. 2012., što znači da je ipak makar navratio poslije kobne sredine studenog.

Žao mi je ekipe (Ultras, sawitch...) koja se tada našla uvrijeđenom i povrijeđenom, i možda for good odlučila napustiti sajt. Šteta...

Je, istina. Forum je bio kvalitetniniji sa Ultrasom i zanimljiviji sa Savićem. Ako se Mairosu ne vrati, još jedan minus za forum.

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 24/01/2013 : 10:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
Mairosua mozemo svakodnevno slusati na Eurosportu,prenosi fudbal i tenis.
Steta sto ga nema i na forumu.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/01/2013 : 10:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tutto maxim

Ostali više-manje, al i meni fali Mairosu.
Guštan o sportu pričat s ljudima koji ga ne gledaju isključivo iz navijačke perspektive.
Za poznavanje košarke veliki respekt.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 25/01/2013 : 12:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nema me koji mesec a ljudi vec blate uspomenu na mene. Ne radim na Eurosportu, sa tenisom - hvaljen isus - nemam nikakve veze, a jedini posao koji sam imao na TVu je bio colour commentary za MLB prenose na TV Arena na prolece 2010.

Sta radim i cime se bavim, mogli ste cuti na radiju b92 pre desetak dana. http://www.b92.fm/channel/Sa+terena/ je link, eto, pogadjajte koji sam od ovih...bice vam lepsa zabava nego da mislite da imam nesto sa tim poganim sportom u kojem su reketi glavna uloga.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 25/01/2013 : 13:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Nema me koji mesec a ljudi vec blate uspomenu na mene. Ne radim na Eurosportu, sa tenisom - hvaljen isus - nemam nikakve veze, a jedini posao koji sam imao na TVu je bio colour commentary za MLB prenose na TV Arena na prolece 2010.

Sta radim i cime se bavim, mogli ste cuti na radiju b92 pre desetak dana. http://www.b92.fm/channel/Sa+terena/ je link, eto, pogadjajte koji sam od ovih...bice vam lepsa zabava nego da mislite da imam nesto sa tim poganim sportom u kojem su reketi glavna uloga.

Sorry druze,ja te pomesao s komentatorom istog imena koji radi tenis i fudbal.
A jos si rekao da radis na Eurosportu,pa ja kontam to je to.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/01/2013 : 13:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
To je Smiljan Banjac.
Ne znam da Mairousu radi za Jurosport.
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 25/01/2013 : 14:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

To je Smiljan Banjac.

Ja sam mislio da je to Mairosu,jer je jedan post potpisao sa:

Smiljan Banjac
novinar b92 i eurosporta
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 25/01/2013 : 14:30:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Mairosu je Smiljan Banjac ali to nije trebalo ovako grubo da se otkrije... nije ni cudo da je covek prinudjen da demantuje po svaku cenu.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 25/01/2013 : 19:47:40  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

važno da si živ i zdrav...

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 25/01/2013 : 22:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
E lijepo, ekipa se opet popunjava.

Sad sam odmah mirniji...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 25/01/2013 : 22:34:01  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message  Reply with Quote
Ne bas vezano za topic ali ipak se nadam, da je sve OK sa nekadašnjim članom prozirna senka. Znam, da više ne navrača na forum ali se bojim najgorega, jer mi več dugo vreme ne odgovara na E-mailove.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/01/2013 : 22:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markolar

Ne bas vezano za topic ali ipak se nadam, da je sve OK sa nekadašnjim članom prozirna senka. Znam, da više ne navrača na forum ali se bojim najgorega, jer mi več dugo vreme ne odgovara na E-mailove.

Prozirna senka je dobro :)
Jedan je od urednika VC izdanja Martija :)
Verovatno je promenio mejl. Ima ga na Darkvudu, bas je ovih dana aktivan i na DW forumu :D

Edited by - Jasko on 25/01/2013 22:42:22
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 25/01/2013 : 22:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Verovatno je promenio mejl. Ima ga na Darkvudu, bas je ovih dana aktivan i na DW forumu :D

nadam se da se i on vrati ovdje...u gnjezdo.

Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 25/01/2013 : 23:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Oh - vesela informacija!

Ako ti nije težko, molim te samo, da mu javiš, neka mi piše na markolar@gmail.com i preneseš pozdrave od Marka iz Slovenije.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/01/2013 : 23:05:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Oh - vesela informacija!

Ako ti nije težko, molim te samo, da mu javiš, neka mi piše na markolar@gmail.com i preneseš pozdrave od Marka iz Slovenije.

Hocu :)
Mada ce mozda i da vidi ovo ;)
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/01/2013 : 01:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To je Smiljan Banjac.

Ja sam mislio da je to Mairosu,jer je jedan post potpisao sa:

Smiljan Banjac
novinar b92 i eurosporta

Mislim da sam jednom preneo njegov post tokom one rasprave studenog studenog. I potpisao coveka, da ne bude da sam ja pisao. Moje krsteno ime imas unutar profila. Hint : nije smiljan banjac :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

zokalav
Senior Member

2036 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 26/01/2013 : 21:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Send zokalav a Private Message  Reply with Quote
Gde je zokalav?
Go to Top of Page
Page: of 50 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000