forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 24/01/2013 : 14:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:
Originally posted by bjelolasica

Pa sad i moj frend je za Mentalnu blokadu opalio 43%. a kad zavrse ispiti i ostale ce recke ocijenit

A koji ti je frend (neki Nathanov fan ili više cinik), pa još k tome i tako originalnog nicka?

Nathanov fan koji studira filozofiju. A to tebe muci sto se nicka ti nisi dosjetio

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/01/2013 : 15:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Nathanov fan koji studira filozofiju. A to tebe muci sto se nicka ti nisi dosjetio

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/01/2013 : 15:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Pravi je filozof! Čim te zove kolegom, nije valjda da i ti bjelolasica studiraš filozofiju?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/01/2013 : 15:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Nego večeras da ste se svi nacrtali na ovom topicu. Ide tjedna tema, u stvari više jedan prijedlog za sve Never fanove. Vidjet ću kako dišete po tom pitanju, pa da vidimo može li se ta radna akcija realizirati.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 24/01/2013 : 15:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Ne, zajedno smo na povijesti, al nikad se ne zna... A Jerry bi trebao bit sretan jer jedan Nathanovac vise na forumu

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/01/2013 : 22:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Tema tjedna:

Radna akcija by all NN fans: Reality NN recenzija

Stvarajući u glavi obrise nove Nathanove recenzije pala mi je na um još jedna ideja u vezi našeg Nathana: ajmo napisati recenziju sudjelujući svi u njoj i to sve u reality varijanti.

O čemu je konkretno riječ? Otvorio bih poseban topic s naslovom otprilike "Reality NN recenzija", u kojoj bi aktivno sudjelovali svi dobrovoljci koji bi željeli sudjelovati u recenziji. Stvar je u tome da bi to bila recka u aktivnom vremenu, znači sve što vam padne na pamet u vezi te epizode (bilo da je riječ o scenariju, crtežu, naslovnici ili zanimljivostima) prenosite na topic.

Glavni urednici te recke bi bili, naravno, ja i Dee kojeg dekretom proglašavam svojim glavnim urednikom asistentom. Mi bi sve dobre ideje prenijeli na jedan post sve dok ne oformimo recenziju. Za sve ovo jedini je uvjet da se prijavite da sudjelujete aktivno u recenziji. Tako bi i mnogi oni, koji nisu znali, a možda bi htjeli znati kako nastaje recenzija, mogli dobiti uvid u to.

Dakle, da vidimo kako vam se čini ideja. Epizoda koja bi se recenzirala bi bila NN GIG 10 Pobunjenici s Marsa. Ako ideja ne uspije, pišem recku sam. Iako imamo sasvim pristojan broj recenzenata koji bi se mogli prijaviti. A svakako se može prijaviti i bilo koji forumaš koji bi, s nekim člankom u vezi ove epizode, mogao testirati svoje spisateljske sposobnosti.

Počinjem pisati prijave:

Jerry
Dee
...
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 25/01/2013 : 07:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Počinjem pisati prijave:

Jerry
Dee
bjelolasica

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/01/2013 : 10:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Jerry, baš si pun ideja... Trebalo bi dati razumni rok da se pročita strip.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 25/01/2013 : 12:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Pa ne trebas ga ti procitati, eventualno uzet satak vremena da se podsjetis. A i vecina Nathanovaca ga je vec trebala davno procitati.

Radna akcija nece uspjeti bez 5-6 sudionika u recenziji. Ocekujem ovdje i drogsyja, mladju, chris towera, zeljka... Vidjet cemo sta ce reci.
Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 25/01/2013 : 13:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
Volio bih se ukljuciti ali jos nisam procitao GIG10, tek sam na 6. :)

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 25/01/2013 : 14:18:01  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Kud' baš deseti gigant; zašto ne peti? Ja baš i nemam neko predznanje o Pretorijancima...

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 25/01/2013 : 14:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Kud' baš deseti gigant; zašto ne peti? Ja baš i nemam neko predznanje o Pretorijancima...

Počela su gunđanja, pa ne znam ni ja puno o njima, tek su se nedavno kod nas počeli pojavljivati. Prvi put smo ih vidjeli u AA 5.

U biti ne mora biti strogo ova epizoda za recenziju, uvijek je mogu naknadno recenzirati. Ajmo naći neku drugu epizodu koja je specifična bilo po pozitivnim ili negativnim karakteristikama. Mada ih više i nema puno u izboru.

Šta kažeš Dee, imaš li prijedlog za neku epizodu? Drogsy predlaže NN GIG 5. Trebala bi se bar petorica usaglasiti oko epizode.
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1365 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 25/01/2013 : 16:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
Pročitao poslednju Libellusovu epizodu "Misterij trećeg mjeseca"
Zašto DeAngelis troši svoja crtačka umeća na ovoj Vigninoj-đubre-epizodi?

juuu glupe li ideje za priču! Pomisliš šta se sve može desiti na Saturnovom trećem mesecu, kad ono - ludi naučnik koji je morao baš na Titan da dođe da isproba svoju spravu koja stvara haludže!

ajde dobro, likovi haluciniraju i javljaju im se slike iz prošlosti, prema kojima su najviše propatili... Jedan vidi mrtvog oca, drugi mrtvu prijateljicu, treća svoj abortus, Nathan naravno Lauru (bljak više!)...Ali nije mi jasno čije su halucinacije i traume iz prošlosti meda Panda, jevreji iz logora i Firer?
Go to Top of Page

Djuro
New Member

Serbia
273 Posts

Member since 29/03/2006

Posted - 25/01/2013 : 21:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Djuro a Private Message  Reply with Quote
@danielp, panda, Hitler i slicno su izraz kolektivne krivice upisane u kolektivno nesvjesno covjecanstva. To meni licno nije losa ideja, jer volim ta poigravanja sa arhetipovima, pa mi je steta da se nije na tome malo vise insistiralo u epizodi.

Po mom misljenju, epizoda ima finu atmosferu koja drzi paznju, pa cak iako nije pretjerano originalna, izvedba je solidna a De Angelisov crtez pomaze znacajno da opsti utisak bude bolji.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 26/01/2013 : 09:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Da li postoji nastavak price "Prezivljavanje na nuli"?

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/01/2013 : 15:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ne.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/01/2013 : 18:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Može za peti GIGANT:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 26/01/2013 : 20:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
Takoder moze 5.gigant!

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/01/2013 : 22:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Odlično!

Sviđa vam se, dakle, materijal iz giganta tandema Piani/Bonazzi. To je onaj gigant kao most između Serrine i Viettijeve trilogije giganata. Znači imamo za GIGANT br. 5 "Nemo" već tri potvrde:
-drogsy
-mladjo
-chris.tower

Čekam još bjelolasicu, možda i Windwalkera ili još koga.

Ali za ovaj gigant ima jedna kvaka. DeeCay ga je odavno rezervirao i trebamo njegov blagoslov. A moramo i vidjeti ima li Dee sad vremena za jednu Nathanovu gigant recenziju s obzirom da je sad na tko zna kojem junaku (čini mi se da je na Mister Nou trenutno). Dakle čekamo još ove potvrde.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 27/01/2013 : 00:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ništa od mene. Nisam baš recenzent. A uostalom, od prvih 8 giganata koje sam pročitao, taj peti mi je najgori i ne bi mi se dalo čitati ga opet.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 27/01/2013 : 08:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Jerry ja sam sva LIB izdanja procito tak da mene uvijek pisi.
Usput daj priupitaj Dadu dal misli NN GIG izdati 2. izdanje kao sto je s MM napravio.

Edited by - bjelolasica on 27/01/2013 11:06:25
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/01/2013 : 11:05:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ma kaj nas briga kaj je Dee rezerviral, idemoooo!

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 27/01/2013 : 11:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
Evo da nabacim par zanimljivosti o GIG 5:

• Radni naslov priče bio je "Povratak Susan Connery" (it. Il ritorno di Susan Connery).

• Nakon pauze u 4.gigantu , vraćamo se priči o technodroidima, točnije događajima nakon kraja rata.

• Prica se desava 2202 po novom kalendaru, ili 7 godina nakon zavrsetka rata.

• U ovoj knjizi se pojavljuje samo Nemo dok Nathan Never-a uopce ne vidimo!

• Priča se desava u alternativnoj buducnosti od redovne serije, znaci Nemova prošlost nije nužno budućnost Nathana.

• Stranica, 10, dijete nosi Zagor-ovu košulju!

Edited by - chris.tower on 27/01/2013 11:39:46
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/01/2013 : 12:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
evo ja se prijavljujem samo moram posuditi u knjižnici i pročitati, pa ću se pridružiti malo kasnije

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 27/01/2013 : 12:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
Jos jedna zanimljivost :)

• Ovaj broj potpisuje Piani i to je prvi gigant koji nije napisan od jednog od Nathanovih kreatora (Medda-Serra-Vigna). Prva tri je uradio Serra, dok je za cetvrti zasluzan Medda.

Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.8 seconds. Snitz Forums 2000